Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Türkkonuta giderken, alacaatlı ilköğretim okulu önündeki kasisler tehlike yaratıyor. Bazı akıllı(?) sürücüler çaprazlamasına konan kasisten geçmemek için karşı şeride geçerek hızlarını azaltmıyorlar. Kasislerin, yol genişliği kadar olacak şekilde düzeltilmesini temenni ediyorum.
    Tarih: 07 Temmuz 2006 00:00 Ekleyen:
  • Değerli görevliler, değerli çayyolu sakinleri,
    50 cadde trafiği neden ters olarak işlemektedir.?
    ekonomi mi.?
    Bence çok yanlış.Lüks arabalara binerken ekonomi olmuyor da yolu ters kat etmek mi  ekonomi oluyor.

Sayın görevliler bu haddini bilmez saygısız sürücülere karşı lütfen gerekli işlemleri yapınız.
  • EGO yetkililerine,
    Başlangıçta sizlere teşekkür ederim.bu arada yakinen yaşadığım bir rahatsızlığı dile getirmek istiyorum.
    Çayyolunda hemen hemen her siteye bir hat tahsis edilmiş.Bence bu çok özel  bir uygulama.önceleri belki zorunlu idi ama şimdilerde keyfiyet olmuş.
    Her siteye bir hat tahsis ederseniz diğer yerlerde orturanlar mağdur olur.
    Mesela 598 nolu hattaki otobüs sayısı çok yetersiz.diğer yerlere 10 dakikada bir otobüs giderken 598 nolu hat saatte bir hareket ediyor ve arada bazı saatlerde kısıtlama yapılıyor.bu uygulama sizce mantıklımı.
    gelin bu işi beraberce çözelim.hizmete vermiş olduğunuz 598 nolu hat konut 1 ve yolun sağ tarafında oturan(özel sitelere de) hizmet veriyor.diğer hatllardan 5 er otobüs eksiltseniz 598 e uygulanan haksızlığı ortadan kaldırmış olursunuz.
    O kadar zor bir şey değil..yada diğer otobüslerede 50 cadde üzerinden link verin zorun çözümlenir.
    Umarım bu konuya karşı duyarlı davranırsınız.
  • Minübüsler  hep dolu geçer, özellikle sabahları. Çift katlı otobüsler rezalet, biz Ümitköy de oturanlar bunları  hak ediyoruz. Hak etmemek için  neden birkaç gün biraz  erken kalkıp akşam da biraz geç gelmeye göze alıp işe  belediye otobüsleri ile gidip gelmiyoruz?
    Aksi taktirde  Çayyolum.com a hatıralarınızı yazmaya devam edersiniz.
    Tarih: 05 Temmuz 2006 00:00 Ekleyen:
  • Bilindiği gibi semtimizde son yıllarda büyük bir dersane açılımı oldu.Semt okullarındaki  gençlerin hemen hemen tamamı dersanelere giderek ne yazıkki sistemin yarattığı bu kurumlara çok fazla para ödemekte ve aile bütçesine büyük yük getirmektedir.Platformdan talebim semtimiz dersanelerinin ortak tanıtımlarının yapılması fiyat konusunda rekabet ortamının gündeme getirilerek fahiş fiyatların engellenmesi ,böylece sivil toplum örgünütün baskısının dersane yönetimlerinde hissettirilmesi.
    Bunların dışında  üyelerin dersanelerin olumlu veya  olumsuz yönlerinin ziyaretçi defterinde belirterek semt vatandaşlarımın uyarılması.

Saygılarımla,
    Tarih: 04 Temmuz 2006 00:00 Ekleyen:
  • Sn. Cem Kırlı  nın aşağıda yer alan mesajına aynen iştirak ediyorum. Türkkonutun yol problemine acil çözüm gerekmektedir.
    Tarih: 04 Temmuz 2006 00:00 Ekleyen:
  • Sinan bey,
    ne kadar da uzattın konuyu.kimse hakaret etmiyor.eğer bir şeyler yazılıyorsa da lütfen nzaik olun ve kişilere olgun bir kişilik olarak cevap verin.kimse sizin çocuğunuz değil.öyle oturduğunuz yerden ahkam kesmeyin.hizmetiniz düzgün verin kişilerde sizi eleştirmesin.
    unutmayınki her eleştiri (tabiki bunu göğüsleyecek güçlü kişilik gerekir.) hataların düzeltilmesine ve hep iyiye doğru gidilmesine bir vesiledir.
    Tarih: 03 Temmuz 2006 00:00 Ekleyen:
  • Cayyolu platformunu ve hizmetlerini takdirle karşılıyorum. Fakat neden Türkkonut sakinlerinin sorunlarına site bu kadar duyarsız kalıyor  merak ediyorum. Türkkonutun çok ciddi bir yol problemi var. Ve bu problemle ilgili bir tek haber çıkmadı bu sitede. İki ay kadar önce Yılmaz Odabaşıyla tamamen reklama dayanan bir haber yayınlandı. Hani dolmuş konuyordu? Hani otobüs seferleri 15 dkya iniyordu?4,5 kmlik hergün rezalet bir yoldan gidip geliyoruz. Yeni yapılan incek yolu hemen türkkonutun arkasından geçmesine rağmen o yolu kullanmak için bile 9 km fazladan yol gidiyoruz. Fakat bu sitede bir satır bir haber göremiyoruz.
    Tarih: 03 Temmuz 2006 00:00 Ekleyen:
  • Ayıp artık bu kadar da olmaz. Biz burda haksız yere suçlama yapmayın araştırın diyoruz. Adam çıkmış opet eksik yakıt veriyor diyor. Bu da yetmiyor kendi çamurunda kendi boğuluyor. Heyecandan fazla başmış olabilirim veya araçta bir arıza olabilir diyor. Artık ben sana ne diyeyim bilmem ki. Evladım madem bunun farkına vardın şimdi mi aklın başına geldi!
    Zaten söylediğine inansan seninle burada mesajla değil karşılıklı medeni bir diyalog içinde olurduk ve her bilinçli tüketicinin yapması gerektiği gibi bizi şikayet ederdin. Ama sen ne yaptın, yok şundan olabilir yok bundan olabilir ancak ben yinede Opet ten yakıt almam dedin. Alma, bu senin hür iradenle sınırlı fakat suçlama yaparken dikkatli yap ve önce sen inan söylediğine.
    Tarih: 01 Temmuz 2006 00:00 Ekleyen:
  • Sinan bey,
    kalite verdiğiniz hizmetle  kıyaslanır.Birilerinin çıkıp öyle yada böyle oldu demesiyle olmaz.
    Bir servis müdürü olarak bu tür kısır çekişmelere girmeniz doğrumu.
    Siz şirket genel kuralları gereğini yerine getirin.Vatandaş ne yapacağını iyi bilir.
    Merak etmeyin.artık herkes neyin ne olduğunu ve nasıl yapılacağını gayet iyi biliyor.
    haydi bakalım açıloıştan sonra hizmetinizi görelim artık.
    Tarih: 01 Temmuz 2006 00:00 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!