Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• sayn "bir vatandaş"!....
    senin o bahsettiğin köprünün üzerinde bulunduğu arazi zırhlı birlikler eğt.okul Tüm.k.lığının arazisi.senden çok önce düşünmüş TSK bu konuyu merak etme.
    gereken ne ise onuda yapar...burada TSK ile polemik yaratmayın.........
    Tarih: 14 Temmuz 2006 00:00 Ekleyen:
  • BU İŞTE BİR TERSLİK VAR!....
    Her sene öss sınavından sonra ankara boşalırdır.şimdi ise aksine hiç kimsenin bir yerlere gitmeye niyeti yok.trafik alabildiğine yoğun.
    Sanıyorum Büyüksehir belediyeside bu konuya takıldı ama şimdi trafik berbat bir şekilde.eskişehir yolu bazı yerlerde tek şeride düşüyor.yollar he nedense 1.5 metre kasa açılarak yapılıyor.fazla kazım nedeniyle bu mesafeden geçen elektirk telefon su ve diğer altyapı malzemeleride değişmek zorunda kalınıyor.böyle olması gereklimiydi.sadece yol genişletme çalışmaları yapılacaktı.60-70 cm zemin ıslahı yapılsa daha uygun olmazmıydı?
    bizlerde trfaikte bu kadar çile çekmezdik.bari sabah-akşam mesai saatlerinde boş yere kapatılan şeritleri trafiğe açın.......
  • Sayın EGO  yetkilileri ve Sayın SALTOĞLU,
    bundan 1 ay önce ÇAP platformunda bir söz vermiştiniz.Yaşamkent Mah 50 caddenin otobüs sayısını artırma ve yeni otobüslerin servise verilmesi.
    Bizler hala o eski ve içi toz dolu otobüslerle gelip, gitmeye çalışmaktayız.
    saatte bir gelen, bazende arıza nedeniyle 2 saatte bir gelen 598 sefer sayılı otobüslere lütfen bir el atınız.
    Sizlerin bu konuda duyarlı davranacağınıza eminim.
    Saygılarımla.....

• Alacaatlı Caddesi üzerinden arabalar çok hızlı geçiyor. Makromarketten sonra hiç kaldıırm bulunmamakta. Otobüs durağına ulaşmak için arabalar arasından nasıl geçeceğinizi şaşıryorsunuz. Cadde üzerinde kaldırım ve trafij lambası gib bir düzenleme yapılmasının can g
    venliği açısından gerekli olduğunu düşünüyorum.
    Tarih: 13 Temmuz 2006 00:00 Ekleyen:
  • Yaşamkent de oturuyorum. Binaların yükselişini, inşaatları her gün izliyoruz. Mahalle beton yığınına dönecek diye üzülüyorum. yeni bir yerleşim yeri , imkanlar varken caddeleri, sokakları  niye geniş tutulmuyorki, park yada yeşil alan olacak yerler niye fazlalaştırılamıyorki. Apartmanlar bu kadar yakın mı olmalı? nedir bunun sebebi?  paramı, bir dükkan, bir daire daha fazla  düşşün diyemi? Bindiğimiz dalı hep kestik. Şanşımızı burada da kaybetmeseydik. lütfen her biri birer 50. cadde olan geniş yollar, seyrek binalar, daha fazla yeşil alan ? Hala Şanşımız var. Planlama insan için değilmi ?
  • AŞTİ den gelen ve Eskişehir yoluna bağlanması gereken Çevre yolu, yolun geçmesi gereken alanın askeri alan olması nedeni ile  Ümitköy  köprüsü üzerine yönlendirilmiş, buradan Eskişehir yoluna bağlanmıştır.  Etimesgut tarafından gelen araçların yolları da Çevre Yolundan gelip de Ümitköy tarafına giden araçlarla kesişmektedir.  ODTÜ-Bilken- Eskişehir yolundan gelip te Ümitköy e giden araçların yoları da Çevre Yolundan gelip te Eskişehir yoluna inene araçlarla kesişiyor. Aynı zamanda Etimesgut tarafından gelip de Eskişehir-Bilkent-ODTÜ tafaına giden araçlarla Ümitköy tarafına giden araçların yolları da köprü üzerinde kesişiyor.  Bu  KÖPRÜ bir trafik şaheseri!  Bu karmaşanın  köprüye paralel  askeri arazinin bir kısmının tarfik düzenlemesinde  kullanılması ile çözüleceğini düşünüyorum. Bu  askeri arazrinin bir kısmının kullanımına da  ileri görüşlü, ilerici, toplum çıkarlarını düşünen kimsenin karşı çıkmayacağını, ancak  konunun iyi anlatılması gerektiğini düşünüyorum.
  • böyle güzel bir dergi çıkardığınız için tüm ekibinizi kutluyorum.başarılar
    Tarih: 12 Temmuz 2006 00:00 Ekleyen: dilekerol
  • park lopelya ve yeniatabilgeye kadar gelen cadde  acaba devam edecekmi yoksa çıkmaz cadde gibimi olacak yollar çok kötü bakımsıs  metro istasyonu yakınlarında  olacakmı  merak ediyorum  teşekkürler
    Tarih: 11 Temmuz 2006 00:00 Ekleyen:
  • O/PET SORUMLUSU SİNAN BEY,
    HAYRİ BEY ÇOK GÜZEL YAZMIŞ

KALİTE VERDİĞİNİZ HİZMETLE  KIYASLANIR.

AÇILIŞTAN SONRA SİZİ TERCİH EDİP SİZDEN AKARYAKIT ALANLARIN SİZDEN MEMNUN KALMASINI SAĞLAYINIZ.
    BURADA  SİZİN HAKKINIZDA TEŞEKKÜR YAZILARI GÖRELİM  NE DERSİNİZ.
  • Yenimahalle ve Buyuksehir belediyesine: Cayyolundaki sokak ve caddelere halk olarak bizler isim koymak istiyoruz..oneriler dogrultusunda insanlar hosuna gideni secer..cok anlamli ve guzel isimler cikacaktir..bu is neden sadece belediye meclis uyelerine ait olsun ki?Bizlerde yer almak istiyoruz
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!