lütfen 50. caddenin sorunları ile ilgileniniz köy yollarından çok daha kötü ayrıca yeşil alan çalışmalarının başlamasını yetkililerden rica ediyoruz
Tarih: 23 Temmuz 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
Beni e mail aracılığıyla bilgilendirmenizden çok memnunum. Çalışmalarınızı izliyor ve başarılarınızın devamını diliyorum.
Tarih: 21 Temmuz 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
Merhabalar ,Turkkonutun sorunlarina daha cok egilmenizi ,ulasim sorununun ve yolunun duzeltilmesinde ne asamaya gelindigi hakkinda bilgilendirmenizi rica ediyoruz.
Tarih: 20 Temmuz 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
"Bir Vatandaş"
burada her kes ismini yazıyor.senin gocunduğun bir şey mi varki ismini yazma cesaretini gösteremiyorsun.
yazdıklarımı çok iyi oku.Köprünün üzerindeki arazi zırhlı Tüm.K.lığının derken köprü yapımına izin verimiş demekki.konuyu buraya taşımak medeni cesareti olmayanların işi değil.seni de hiç alakadar etmez.
bu nedenle TSK nın adını ağzına alırken dikkat et.
ilgili makamlar konu üzerinde gereken görüşmeleri yapar bir mutabakata varır.
Elbetteki TSK bu milletin içinden çıkmış ve bu milletin ve devletin bekası için görev yapmaktadır.
Zaten farklı mihraklar tarafından yıpratılmaya çalışılan çok değerli kurumumuzun adını buralarda ilgisiz konularda adının geçmesi çok yersiz.
umarım anlatabilmişimdir:)
Tarih: 17 Temmuz 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
Bir açıklama istiyorum...
Yeni mahalle belediyesi ataşahir hkv ve besa karina evlerinin arasına renkli bordür ve orta refüj çimlendirme işlemi yapmaktadır.
hayırdır arkadaşlar!....
yapılacak onca yer dururken buranın böyle süslenmesi neden?
Sadece buradan oy aldığınızı (işköy) düşünüyor iseniz gelecek seçimlerde bakın bakalım yeterli olacakmı?
Bizler millet olarak yapılan işleri iyi bilir, gerektiğinde de oylarımızla düşüncemizi dile getiririz.
şahsen ben oy veren birisi olarak bu durumu yadırgıyorum.neden devamlı olarak özel yerlere, özel sitelere yatırım yapılıyor.diğer yerlerde oturanlardan hiç mi oy almadınız zannediyorsunuz.
ben size oy verdim ve bunun karşılığını hizmet olaraqk görmek istiyorum.
lütfen bu konuda çok duyarlı davranınız...
2003 yılı ortalarında, sitemizin (Doğa Sitesi) yanıbaşına dev bir BAZ İSTASYONU dikildi.Sözkonusu İstasyonunun kaldırılması için başlatılan hukuk mücadelesi 2006 yılının Nisan Ayına kadar sürdü.Tabii bu arada ,çevrede oturan tüm sakinlerde maalesef istasyondan yayılan radyasyonun etkisinde kaldı. Sonuçta ,Nisan 2006 tarihinde 26. Asliye Hukuk Mahkemesi, Baz İstasyonunun kaldırılması yönünde karar aldı.Konu şimdi Yargıtay aşamasında...
Baz İstasyonunu kaldırılması için yılmadan, bıkıp-usanmadan mücadeleyi sürdüren başta Site Ynt.Krl. Bşk.ı Sayın Ramazan ÖNGÖREye , o tarihlerde site yönetiminde görev alan tüm arkadaşlara ve insan sağlığını her türlü değerin üstünde tutarak böyle bir kararı veren 26 As. Huk. Mahkemesini değerli üyelerine teşekkür eder, saygılar sunarım....
Sevgili Dostlar Türkiye Çayyolu ndan ibaret değil ! Kurtarılmış bölge gibi görmeyin lütfen !Bu ülkenin gerçekleri var maalesef. Yurdumuzun yarısından fazlası aç açık yoksul,eğitimsiz.O insanlara kaç kilometre mesafadesiniz acaba hiç düşündünüzmü ? Tabiki herşey mükemmel ve güzel olsun en iyi şartlarda yaşamak herkesin hakkı ama unutmayinki hepimizin sadece çayyoluna değil tüm Yurdumuza karşı sorumlulukları var.hergün bir kaç şehidimizin kanıyla sulanan topraklarda bizim yurdumuzun bir parçası,okunacak okul,gidilecek yol,çalınacak kapıların olmadığı bir ülkede yaşıyoruz.Böylesi derin çelişkilerin yaşandığı ülkemizde binlerce dolarlık pahalı konutları kim oluşturdu dersiniz acaba?Tabiki bu böyle diye yaşadığımız çevrede olumsuzluklara razı olalım demiyorum. Beni bağışlayın ama Yüzbin dolarlık evlerde oturabilen bizlerin sadece çevremizle değil ülkemizlede ilgili duygu ve düşüncelerinide burada görmek istiyorum.Çünkü bu güzel vatandaki tüm olumsuzluklar giderilmeden yaşadığımız küçücük bi
Tarih: 15 Temmuz 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
Yazının dev...
Bir semtte ne güvenlikten nede çagdaş yaşamdan söz edilebilir.Başka semtlerdeki aç açık eğitimsiz tehlikeli insanlar bu semte çokda uzak değiller.Hepinizi tüm ülkemin bütün insanlarını en derin sevgilerimle kucaklıyorum.
SAyın Burak bey
Konuyu lütfen saptırmayın. Burada amaç polemik yaratmak falan değil. Arazinin askeri bir birlik olması, , hazine arazisi olması ya da tapulu bir arazri olması arasında bir fark var mı? Bu toprakların hepsi ülkemize ait toprak ve bu ülkenin insanının mutluluğu için kullanılır. Ben bir sorunu ve bir çözümü önerdim. Neden bazı şeylerin açıkça tartışılmasından korkuluyor? Bu önerimin polemik yaratmakla ne alakası var?
etimesgut belediyesine teşekkürler...
evet yanlış okumadınız.598 hat nolu özel bir site olan çamlık park sitesinden geçmesini sağlayan, site içini asfaltlayarak bakım ve onarımını yapan etimesgut belediyesine teşekkür ederim.keşke bizim 50 caddeyede bu belediye baksa........
Tarih: 14 Temmuz 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0