B. Belediye Başkanının en önemli marifeti seçim zamanı Ankara yı inşaat alanına çevirmek. Oy için bir strateji.Geçen seçimlerde de böyle yapmıştı. Bu işlerin 5 yıla yayılması daha uygun olmaz mıydı? Ama nedendir bilinmez Ümitköy metrosu bir türlü bitmedi, bitmez de! Bu gibi kimselere verilebilecek en etkili cevap seçim sandığında olmalı.
Ülkemizde kamu kurumlarının en önemli özelliği aynı yeri birkaç defa yıkıp yaparak, önce telefon, sonra kanalizasyon, sonra doğalgaz, sonra metro geçirmek, bunu aralıklarla tekrar etmektir. Tepkisiz bir toplum olduk. Ulu önder Atatürk gençliğe hitabesinde Türk Gençliğine önemli görevler vermiştir. Artık bu gençlik de genellikle ülke sorunlarından uzak, kişisel çıkarlarını ön plana çıkaran, üniversite sınavları ile birbirine düşman edilen bir eğitim sistemi içindle, siyasetten uzak, birilerinin istediği gibi yetişiyor. İnsanlar birilerini korkaklıkla! suçlama yerine oturup bunların nedenlerini düşünmeli.
Tarih: 29 Temmuz 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
ESKİŞEHİR YOLU SON 4 SENEDİR ADETA YOLSUZLUK ANITINA DÖNÜŞMÜŞ VE ÇOK İLGİNÇ BİR ŞEKİLDE, BU REZALETE, NE DEVLETİN HİÇBİR ORGANI NE MEDYA NE DE BAŞKA BİR KURULUŞ MÜDAHELE ETMEMEKTEDİR. ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE Sİ ARTIK AKLIN VE MANTIĞIN ALMADIĞI ŞEKİLDE, PLANSIZ İŞLER YAPMAKTA, ÖDEDİĞİMİZ VERGİLERİ "DELİCE" SOKAĞA ATMAKTADIR.
DUYARLI BİR VATANDAŞ OLARAK ELİMDE OLMAYARAK HERGÜN KARŞILAŞTIĞIM BU MANZARA BENİ DERİNDEN YARALAMAKTADIR, İŞİM VE MESLEĞİM GEREĞİ AYRINTISINA HAKİM OLDUĞUM, DAHA GEÇEN SENE YAPILMIŞ YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARI, KÖPRÜLÜ ÜST GEÇİTLER, ÜMİTKÖY METROSU İSTASYONUNUN GİRİŞ-ÇIKIŞ İSTASYONLARI, ÖRME İSTİNAT DUVARLARI ADETA KUMDAN YAPILMIŞ KALELER GİBİ DOZERLERLE YIKILMAKTA GELECEK SENE TEKRAR YIKILMAK ÜZERE YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARI ADI ALTINDA TRİLYONLAR SAVRULMAKTADIR.
LUTFEN BU REZALET KARŞISINDA TEPKİSİZ KALMAYALIM!
Tarih: 27 Temmuz 2006 00:00 Ekleyen: sinanoz Beğenme: 0
Sinan Bey in hassasiyetine yürekten katılıyorum..Metro ya harcanacak paralar, daha çok kazaya ve hıza neden olacak şekilde yol genişletmesinde kullanılıyor..Yazıktır, günahtır..Daha yeni yapılan binaları,yolları,yeşil alanları yıkmak yenisini yapmak kimleri zengin ediyor acaba?
Tarih: 27 Temmuz 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
Sayın Sinan Öz ün yazdıklarına aynen katılıyorum. Nasıl tepkimizi ortaya koyabileceğiz, bunun yöntemini belirlemeliyiz. Konu etkili köşe yazarlarının mail adreslerine gönderilebilir. Sayın belediye başkanı sırf seçim yatırımı olarak giriştiği yol genişletme ve köprü yapımı çalışmalarına ayırdığı kaynakları metronun tamamlanması için harcasa idi ulaşım sorununa daha yapıcı bir katkı yapmış olacaktı.
Tarih: 27 Temmuz 2006 00:00 Ekleyen: alihekimoğlu Beğenme: 0
Belediyenin Alo 153 şikayet hattını arayıp uygulamadan duyduğumuz rahatsızlığı belirtmeliyiz bence..Ayrıca gazetelerin Ankara eklerine yazı yazılabilir diye düşünüyorum..Tepkisiz bir toplum olmaktan çıkalım artık..hepinize iyi ve kazasız günler dilerim
Ümitköy ve civarında 24.07.2006 Pazartesi gününden bu yana sular akmıyor. Etraftan duyduğum kadarıyla; semtimize su sağlayan ana boru hattında bir sorun varmış.
Bugün (27.07.2006) saat 09.00 civarlarında ASKİnin internet sitesine baktım; Ankara genelinde 3 adet su arızası olduğu yazılı. Söz konusu üç adet arızanın içinde Ümitköyün veya Çayyolunun adı geçmiyor.
Herhalde üç-dört günlük su kesintisine sebep olan sorun, ASKİnin gözünde arızadan sayılmıyor......
23 Temmuz 2006 Pazar günü akşamı "Nissh" isimli yerin arka bahçesinde düzenlenen sünnet düğünü ile ilgili şikayetlerini ileten hanımefendiye/beyefendiye tamamen katılıyor, duyarlılık göstererek böyle bir maili Cayyolum.com un 1nci sayfasına gönderdiği içinde teşekkür ediyorum.
"Nissh" isimli restoran- bar-kafe nin arka bahçesini 3 ncü sınıf düğün salonu olarak kullanan/kullanabilen zihniyetide kınıyor,çevreye daha saygılı olmaya davet ediyorum.
Tarih: 26 Temmuz 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
Çayyolu’muzun elit ve sessiz, sakin yöreselliğine NISSH in arka tarafında yapılan Düğün olayını bende kınıyorum. Yüksek ses ve gürültü ile müzik yapılmaz bir an önce NISSH yönetimini duyarlı olamaya davet ediyorum
HER ŞEY PARA DEĞİL dir
GÖRGÜLÜ de olmak gerekir.
Çayyolu nda aşırı bir yapılaşma var..yakında kızılay gibi olacak malesef..Park ve yeşil alan çok ihmal ediliyor malesef..Yenimahalle Belediyesine duyuruyorum
mail adresim:
ugur.can55@yahoo.com.tr
Tarih: 23 Temmuz 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0