Sn Sadık Varlı.
Öncelikle uyarınız için teşekkür ederim. Yanlız unuttuğunuz bir konu var. sizin yazdıklarınızı okuyamayan insanlar ne yapacak.?
Bu nedenle ithamda bulunduğunuz kişi hakkında cayyoluy jandarma karakol komutanlığına suç duyurusunda bulunun. elinizdeki belge ve bilgileri bizzat iletiniz.
iletinizki bu gibi davranışlarda bulunanlar yasa karşısında gerekli cezayı alsınlar ve bir daha vatandaşı aptal yerine koymasınlar değil mi?
Tarih: 08 Ağustos 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
Dershane konusunun açılması güzel bir şey.
Yanlız burada bir şeyler yazarken kurumları (ki dershaneler devletin yarı resmi kurumlarıdır) bir takım yaşanan olaylarla rencide etmemek gerekir.
Olabilir, çocuğunuz uyum sağlayamayabilir, psikolojisi kaldırmayabilir.
Bunda hepimizin payı var.Önemli olan eğitimin niteliği, eğitimcinin bilgisi.
Eskiden pskolojimi vardı.Bizler ne zor şartlarda okullara gittik.servis yok, elektrik yok.ama şimdiki gençlerde çok nazik.....Her şey istedikleri gibi olsun istiyorlar.Çalışmak zor geliyor.Baksanıza sıralamaya girenlere nerelerde ne şartlarda okuyupta başarıyı yakalayanlar var.
Bence çocuklarınızı çalışma yönünde motive etmeniz gerekiyor.ANKARA da yaklaşık 4.000 dershane var.Bunun yarısı kaçak (etüd merkezleri gibi yani MEB e kayıtlı değil.)
Bizler bilinçsiz olduğumuz zaman sonucunada katlanmayı bilmemiz gerekir.
Sizlerden ricam(bu arada açıklama yapayım adı geçen dershanelerle hiçbi şekilde ilgim yoktur.) öğretmenleri iyi değerlendirin.
dershane konusunun açılması gerçekten güzel ama isim vererek eleştri yapılmaması konusunda size katılıyorom.fakat gerçekten çayyolu ve birçok yerde ismini vermek istemediğim kaçak ve kara parayla dönen küçük çaplı dershaneler var.ben çok güvendiğiniz dershaneler haricinde büyük marka dershanelere gitmenizi öneririm.
yaşamkentte adsl hattı atılmadımıda bize bu kadar eziyet edilio lütfen yetkililere seslniyorunuz bize internet bağlantısı lazım işimiz gereği en kısa zamanda lazım yardımlarınızı bekliyoruz.
Tarih: 07 Ağustos 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
Üç-Tek Demir Doğramanın sahibi Salih usta yapacağını söylediği işler için kapora alıyor ve taahhüt ettiği işleri ne yapıyor nede verilen parayı geri veriyor. Biz dolandırıldık. Siz dolandırılmayın.
Tarih: 07 Ağustos 2006 00:00 Ekleyen: SadıkVARLI Beğenme: 0
mehmet tunç fen dershaneleri iyi yerlerdir ama çok disiplinlidirler oraya çocuğunun psikolojisinin bozulmasını göze alabilen biri varsa çocuğunu yollaya bilir bu arada hiçbir dershanenin oranı%100 olamaz tunç mu-yılmaz özdemirmi deseler ben yılmaz derim.(ki iki kızımıda oraya 3 senelik yazdırdım.
sn. AHMET ARIKAN siz sosyalizm yanlısı olabilirsiniz ama unutmayınız ki o 100.000 dolarlık evlerde yaşayanlarda hendi emek ve çalışmalarının karşılığını alarak oturuyorlar SAYGILARIMLA.(bir yoldaş)
MESA YONCA SITELERININ ULASIM-ALTYAPI-ÇEVRE DUZENLEMESI KONULARINDAKI SORUNLARI ARTIK TUM DUNYAYA WEB SITESI UZERINDEN DUYURULUYOR. SITEYI ZIYARET EDIP DESTEK VERMEK ICIN TIKLAYIN: http://www.geocities.com/mesayonca
Tarih: 03 Ağustos 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
Ümitköyden Çayyoluna gidip gelirken her defasında dikkatimi çeken ve beni rahatsız eden yaya kaldırımları artık bir düzene konmalı.Ümitköyden Çayyolu istikametine doğru kaldırımdan giderken YAZIKIRI B SİTESİNİN önünde yaya kaldırımı bitiyor.Araç yoluna iniyorsunuz 20 metre sonra tekrar yaya kaldırımına çıkıp yürüyorsunuz. Ben bu durumu 6 yıldır yaşıyorum. Buradan ilgililere ve yetkililere sesleniyorum. BU GARİP DURUM çözüme kavuşsun. Kaldırım yeri siteye aitse istimlak edilerek alınsın ve yaya kaldırımı bu kesintiden kurtarılsın. Siteye ait değilde kaldırım yeri olarak kayıtlı ise derhal müdahale edilerek bu işgale son verilsin. Çünkü bu durum biraz ilerideki sitelere de kötü örnek oluyor. Onların bazıları da kaldırım yerini parke taşlarla düzenleyip araç parkı yapmaya başladılar. Trafik Kuralları bu uygulamalarla galiba TERSİNE dönecek. Yani Araçlar KALDIRIMA, YAYALAR SOL ŞERİDE. Şakası bile hoş değil. Rahat yürüyeceğim YAYA KALDIRIMLARIMI istiyorum.Saygılarımla Hüsnü YELBAY
Tarih: 03 Ağustos 2006 00:00 Ekleyen: HüsnüYELBAY Beğenme: 0
ben mesa yonca ya tasındım ve su an evin içinde tozdan otutramıyoruz. mesa yoncaya hem eskişehir yolundan hemde konutkent2 devamından ulaşmaya calısırken, arabalrın hasar gormesinden, surekli kaza olmasındn bıktık artık. daha 1 ay oldu tasınalı ama ne yazıkki evden de soguttu bizi. bu yollar ne zaman asfaltlanacak, illa secimin mi gelmesi gerekiyor* bunun için kime yazı yazabilirim???
Tarih: 01 Ağustos 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0