Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• e-mail adresim;

ugur.can55@yahoo.com.tr
    Tarih: 11 Ağustos 2006 00:00 Ekleyen:
  • ÇOCUKLAR BİLİYOR MUSUNUZ?
      Bugün TRT de saat 20.00 deki ajansda bölgemizi ve sizleri ilgilendiren güzel bir haber geçti.
      Haberde; Ankara-Eskişehir yolu 27. km. de A. Yurtcu ve Balkuyumcu mevkilerinde, 3 milyon metrekaresi park olmak üzere 7 milyon metrekare üzerine yaklaşık 30 000 kişinin istihdamının düşünüldüğü DİSNEYLAND inşa edileceği ve 2009 yılında hizmete sunulacağı okundu.
      Engin Amcanız anılan bölgeyi daha sonra size ayrıntıları ile tanıtır diye düşünüyorum. 11.08.2006 
                                    İsmail Çinici
    Tarih: 11 Ağustos 2006 00:00 Ekleyen:
  • Türkkonutun sorunlarına neden bu sitede hiç değinilmiyor çok merak ediyorum. Türkkonut un hemen güney istikametinde arkasından geçen İncek yoluna ulaşmak için hergün 10 km fazladan yol gidiyoruz. Bu yolun 5 kmsi köy yolu. Türkkonut yetkilileri yıllardır bu yolun çift yol olacağını söylüyorlar, geçen bizlere bilgilendirme yazısı yollayarak bu yolun yapımına yakın zamanda başlanacağı bildirildi. Ama henüz hiçbir çalışma yok. Olacağada benzemiyor. Site yetkililerini Türkkonutun sorunları konusunda duyarlılığa  davet ediyorum.
    Tarih: 10 Ağustos 2006 00:00 Ekleyen:
  • evimizin karşısına ağaçlandırma yapılıyor ama hala bitmedi. melih gökçek bir şeyler yapsın artık .lütfennnnnn.
  • Ben yaşamkent mahallesi ataşehir sitesinde oturuyorum.Evimizin karşısına belediye ağaçlandırma alanı yapıyor ama hala  bitmedi.İlkbahar da başladılar ama hala yapıyolar. Sitedeki  çoçuklar top oynama alanı yok diye sitedeki çimlerin üstünde top oynuyorlar.Melih GÖKÇEK in bir şeyler yapmasını istiyorum. Biraz gayret etseler şimdiye çoktan bitmişti.Ben birşey söyliyeyim.
    -Melih GÖKÇEK AĞAÇLARI SULAYAN ADAMLARA BOŞUNA PARA VERİYOR. Neden diye soracaksınız. Çünkü buraya geliyorlar.Burda toplam  60 -65 tane ağaç var.Ama onlar TOPLAM 10TANESİNİ SULAYIP GİDİYORLAR. Melih GÖKÇEK  bu gibi adamlara para veriyor bence haketmiyorlar.

• Çayyolunda elektrik, su kesintileri ve yap boz tahtasına dönen yol çalışmaları bıktırdı. Yüksek gerilim hatlarının ise toprağa gömülü değilde havadan gecmesi oldukca riskli bir durum.
  • Sayın Burak Uçar, ismimi merak etmişsiniz. Sizin için bu sayfada  23.07.2006 da e mail adresimi  bırakmıştım, yeniden tekrar yazıyorum.

Ümitköy girişi köprü altını şehirlerarası otobüsler çöplük yapmış. Sabahları çop torbalarını bırakıyırlar. Bir sabah tesadüfen gördüm ve müdahale ettim, ancak otobüs soförü ile tartıştık.  Konuyu birkaç yere ilettim. Yenimahalle  ve Çankaya Belediyelerini göreve davet ediyorum.  Ancak asıl üzücü olan, ekmeğini Ümitköyden kazanan taksi şöforlerinden en az 2-3 ü bu köprü altında sürekli yolcu beklerken,  otobüslerin oraya çöp torbaları bırakmalarına seyirci olmaları.
  • Beysukent ve Angora evlerini konut 2  tarafına bağlayan Saltoğlu caddesi yapıldıktan sonra yokuştaki eğimi azaltmak amacı ile ikinci kez belediye tarafından bozuldu. Neden yol yapılma aşamasında yokuşun dikliği göz önüne alınmadı. Yapılan onca masraf çayyolunda oturalım veya oturmayalım hep bizlerin cebinden bizlerin vergisi ile ödeniyor. Acaba bu yolu daha kaç kere bozup yapacaklar.
    Tarih: 09 Ağustos 2006 00:00 Ekleyen:
  • Can pazarı diye anılan eskisehir yolu üzerindeki sincan kavsağına köprü yapılması sevindirici. Simdiye kadar neden beklediler anlamış değilim.
    Tarih: 08 Ağustos 2006 00:00 Ekleyen:
  • Yaklaşık 2 senedir bu siteyi izlemekteyim.

Burada yazılanlar (demogojiler ve atışmalar hariç) tüm yazılar siteyi bilen mağduriyeti bizzat yaşayanlar tarafından kaleme alınmakta ve okuyuculara sunulmaktadır.

Bu güne kadar edindiğim izlenimler cayyolum.com sitesinin; tabiri caizse ilgililer tarafından izlendiği. (İlgililer sorunu çözecek olanlar.) Bazen umursamazlık içerisinde olsalarda burada ÇAYYOLU PLATFORMUNU da yabana atmamak lazım, tüm toplumsal kuruluşlarıyla beraber yazılan her konunun kelimesi kelimesine takipçiliğini yapıyorlar.

Sanıyorum sorunlarıyla bu kadar çok ilgilenen bir platform yok TÜRKİYE de...

Teşekkürler çayyolum.com, teşekkürler Çayyolu Platformu....ve de Engin Bey.

Bazıları yazıyor Engin bey sen milletvekili ol diye...Neden olmasın kardeşim.  Bir insan bu kadar sabırlı, bu kadar kararlı, bu kadar özverili ise başımızın üstünde yeri var. Milletvekilliği görevinide layıkıyla yapacağına eminim. Keşke istese.
    Yolunuz her daim açık olsun çayyolum.
    Tarih: 08 Ağustos 2006 00:00 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!