Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• sayın Tuncay Türk ün 18.8.2006 tarihli yazısına aynen katılıyor ve Tuncay beyi bu konuda sonuna kadar destekliyorum. Gereksiz yol genişletme (sonu yok) çalışmaları yerine bir an önce metronun bitirilmesi gerekiyor.
    Tarih: 19 Ağustos 2006 00:00 Ekleyen:
  • Umarım efe beyin söz ettiği siyasi görüş benim yazım değildir. Çünki ben sadece hoşnutsuzluğumu dile getirdim. Ve hiç bir partinin reklamını yapmadım. Benim görüşlerime katılır veya katılmazsınız. Her insanın belirli saygı çerçevesi içinde görüşlerini bildirmesi kanuni bir haktır. Ben sadece anayasal hakkımı kullandım. Gerekirse mahkeme huzurunda da hesap vermekten çekinmem. Herkes kendi işine baksın.
    Tarih: 18 Ağustos 2006 00:00 Ekleyen:
  • sayın fatih kenzel 13.8.2006 tarihli saltoğlu caddesinin 3.kez yapılması ile ilgili yazınızı memnuniyetle okudum. Bu konuya duyarlı olmanız beni ziyadesi ile sevindirdi. Bende 09.8.2006 da bu konuya değinmiş ve hemen hemen aynı şeyleri yazmıştım.

Birde bu yolun konut 2 ye bağlanan tarafı yanpiri bir vaziyette konut 2 den gelen rerüjü birkaç derecelik açı ile makro market tarafına kaydırmak ve göbeğide yeniden düzenlemek sorunu kısmende olsa çözümler görüsündeyim. Bu belediyede hiçmi mimar, mühendis ve teknik adam yok. yola adı verilen saltoğlu bu yolu hiçmi incelemedi. İnsan bir merak eder. yol yampiri asfalt değil yol ağlıyor.
  • ümitköyde esnafım bu elektrik kesintileri yüzünden işyerimde bozulmadık elektronik cihazlarım kalmadı yetkililer bu konuya el atarsa çok memnun olurum
  • LÜTFEN GEREKENİ YAPIN
    Yaşamkent Mahallesine dolmuş seferlerinin başlamasından bu güne kadar UKOME nin kararları dolmuş şoförleri ve yöneticileri tarafından yerine getirilmemektedir.

Kişilerin keyfiyetinden ve umursamazlığından kaynaklanan mağduriyetin giderilmesi amacıyla Derhal gerekli yasal işlem başlatılmalıdır.
    Bu konuda zabıta ulaştırma md.lüğüde denetimleri yapmalıdır.
    Dolmuş şoförleri tarafından  ücreti karşılığı yapılan bu hizmetin alınan kararlara uymamaları, keyfi hareket etmeleri kanunen suçtur.
    Sizden ricam bunu gerekli makamlara bildirin.Bildirin ki ÇAYYOLU nun sahipsiz olmadığını görsünler.
  • Yaşamkent mahallesine yolcu taşıyan dolmuşlarda otobüsler gibi 1 saate bir geliyor.buna kim dur diyecek.
  • Çayyolu metrosu dururken eskişehir yolunun gereksiz ve aşırı derecede genişletilmesini kınıyorum..Buraya harcanan büyük paralar neden metronun bitirilmesi için kullanılmıyor? Daha çok hız, daha çok kaza..ve hepimiz birer soför olduk artık..Medeni ülkelerdeki gibi işimize şoförlük yaparak değil METRO ile gidip gelmek istiyoruz..Yaşlısı var, özürlüsü var, çocuğu var, herkes konserve gibi dolmuş ve eski otobüslere mahkum ediliyor..Artık METRO istiyoruz hemde hemen..
  • yenimahalle belediyesinden görevli bir memur semtimizle ilgili dileklerimizi ve sikayetlerimizi anket yapmak için görevlendirilmiş.
    yenimahalle b. başkanı ahmet duyar hiç boşunana uğraşmayın ne yaparsanız yapın ÇAYYOLU İlçe olmadan ne siz ne melih gökçek ne de ak parti gelecek seçimlerde en azından benim oyumu alamaz. ÇAYYOLU İlçe olursa ancak o zaman hakkınızda durum değerlendirmesi yapabilirim. ahmet duyar açık söylüyorum ben ÇAYYOLU nda oturan bir insan olarak yenimahalle li diye anılmaktan zül duyuyorum utanıyorum. En büyük ÇAYYOLU
    Tarih: 17 Ağustos 2006 00:00 Ekleyen:
  • Bu siteyi ve bu siteyi oluşturan başta platform yöneticisi Engin UÇ u beğeniyor ve takdir ediyorum. Çayyolu na katkısı yadsınamaz. Ancak, siyasal görüşlerine kimse katılmak zorunda değil. Lütfen bu güzel site, siyasilerin propaganda aracı haline gelmesin hele ki marjinal %001 alan partilerin. Unutulmasın ki, Çayyolu nda sorunları aynı, ancak dünya görüşleri farklı olabilen yüzbinler var. En güzeli bu platformun bu yüzbinleri kucaklayabilmesidir. Saygılarımla...
    Tarih: 17 Ağustos 2006 00:00 Ekleyen:
  • Çoğumuzun bildiği Galeria  önündeki 8.Cad.üzerine geçmiş yıllardan beri Ankara ya gidiş istikametinde yol üzerindeki kaldırıma 45 derece açı ile park etme artan trafik nedeniyle tehlikeli bir hal aldı.Herhalde bunun farkındasınızdır.Bu park etme şekli son 4-5 aydır Osman Ağa Konakları önüne yansıdı.Özellikle akaşam üzeri geri yönde park yerinden çıkan araçlar tehlike arz etmektedir.Buna Bölge Jandarmamız ve İki Belediye Zabıtası ne diyor merak ediyorum.Buralardaki Esnafın belki işine geliyor ama, artan tafik bu yöndeki şekli asla kabul etmez.Saygılarımla.
    Tarih: 16 Ağustos 2006 00:00 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!