Bu sayfaya ilan veren uyanık arkadaşların dikkatine!.....
Burası sorunların paylaşıldığı bir yer.Gereksiz mesajlarınızla burada bulunmanız çok yersiz.
İlanınızı lütfen cayyolum.com sitesine verin.Hem katkınız olsun hemde daha çok reklamınız olur öyle değilmi?Hiç yakışık almıyor beyler.Böyle saplamalarla reklam yapılmaz.Bunu unutmayınız
Not: Ben site admini değilim.sadece bir okurum.eğer olsaydım ilanlarınızı çoktan silmiştim.
Tarih: 25 Ağustos 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
Değerli Çayyolu Platformu yöneticileri,
Sitenizi yakından takip ediyorum.Çok başarılı çalışmalarınız var.Sizleri tebrik ediyorum.
Yanlız öenmli bir husus var.Çayyolunun içerisinde bulunan parklar her ne kadar ihtiyaca cevap vermesede (ki bazıları hiç kullanılmıyor arcaddium un yanındaki)bu park seferberliğini bence yaşamkent mahallesine kaydırın.Burada oturanlarda çayyolu sakinleri.Bakıyorum ama bu konuda bir teşebbüs göremiyorum.Neden acaba.Burası kaderine mi terkedilmiş.Bir arkadaş yazmıştı geçen 50 cadde üzerinde park alanı ne zaman yapılacak diye.demekki burada bir yer var.Burası tarafınızdan niye gündeme getirilmiyor.Acaba bilinmeyen bir sebeb mi var.
Lütfen yapılması düşünülen parklar içeirisnde öncelikli olarak burayı ilk sıraya alın.
Ben biliyorum ki sizler istediğiniz takdirde bu olur.Sizlerden birisi burada otursaydı yinede olurdu.
Umarım yazdığımı dikkate alırsınız değilmi?.
Çok teşekkür ediyorum.
Elekromanyetik kirliliği için mücadele veren arkadaşların dikkatine!....
Baz istasyonlarının radyasyon yaydığı ve bunun insan sağlığı açısından çok önemi olduğu kaçınılmaz.
Yanlız gözden kaçan noktalar , yerler var.Dikkatinizi hep evlerin olduğu yere yöneltmişsiniz.
Neresimi ?
1. PTT binasının olduğu yer.Tüm gsm şebekeleri burayı kullanıyor.
2. 100 Yıl lisesinin arkası
3. Üstün petrol yanı(sahi petrol şirketleri cep telefonu uyarısı yapıyor, kapatın diye ama yanıbaşında bir baz istasyonu var oradaki sinyalleri nasıl engelleyecekler herhangi bir patlamaya karşı?
Yani diyeceğim o ki, sizler mücadele ederken karşı tarafta bu işin üstesinden gelmeye çalışacak.(Bakanlığın içindeki ağaç, reklam panosu arkası, ev içi vb. yerleştirmelerle)
Bence mücadele tek taraflı olmamalı.Kullandığınız cep telefonundan tutunda evde bulunan tüm elektronik eşyalarınızda radyasyon var.Bununla nasıl başa çıkıyorsunuz acaba.
Ülke genelinde bu sorunların çözülmesi gerekiyor diye düşünüyorum.
UNUTMAYINIZ Kİ !
Mutluluk bir insanın maddi ve manevi hayatında ileriye doğru eğilimidir.Daha sağlıklı, kaliteli ürünlerle iyi yaşama ulaşılır.Daha çok mutluluk için daha kaliteli ürün gereklidir.
Kendi paranı kendine harcarsan en iyisini en ucuza alırsın.
Kendi paranı başkasına harcarsan en ucuzunu seçersin.
Başkasının parasını kendine harcarsan iyisini almaya bakarsın.
Başkasının parasını başkasına harcarsan hiçbir şeye bakmazsın.
İNSANIN KENDİ PARASINI KENDİSİNE HARCAMASININ YOLU, İNSANIN KENDİNE ÇALIŞMASI İLE MÜMKÜNDÜR.
Dr. Üzeyir Garih
25 Ocak 1992
1. Tüketicileri Koruma Şurası
1-Gerçek jüri müşteridir, kararı o verir.
Müşteri kraldır, kralın da her dediği olur.
Müşteri av değildir. Müşteri ile kazancınızı paylaştığınız gibi riskleri de paylaşın
( Vitra dan).
2-Gülümsemeyi bilmiyorsan boş yere dükkan açma! (Gani Müjde).
3-Ucuz mal ve ucuz işçilik pahalıdır! Emekten ve kaliteden vazgeçenler kötü
sürprizlere hazırlıklı olmalıdır.
Karar verirken işi bildiğini düşündüğünüz en az üç firmaya sormadan karar
vermeyiniz.Karar verdiğiniz firmanın mutlaka referansını kontrol ediniz.Aksi takdirde
çok üzülürsünüz. ( Aquaterm Yeşilboru Wavinas Sessizboru ).
4-Asla ucuz mal ve ucuz emek satın alarak pahalı bir yatırım yapmayınız.
5- Denetim her iki tarafı da koruma işidir.
ALO SEPET HATTI !
Bilindiği üzere;
ÇAYYOLU TOPLU KONUT BÖLGESİNDE
hizmet veren ulusal çaplı süpermarketlerden alışveriş
yapan bazı tüketiciler, bu firmaların müşterilerine
tahsis ettiği servis araçları bulunmasına rağmen
kullanmayarak iç mekanda kullanılmak üzere
tasarlanmış alışveriş araçlarını sitelerine kadar
yüklenip bahçelerinde bırakmalarının nedeni
bugüne kadar anlaşılamamıştır.
Başlangıçta Arcadium-Migros ve Tansaş
duruma bilinmeyen bir nedenle müsamaha gösterip
senelerce gözyumarak ne yazık ki diğer yerel
marketlere kötü örnek olunca şimdi bu
marketlerin tüketicileri de modaya kolaylıkla
uydukları görülmektedir.
..... değeri olan bu araçların sitelerden geri toplanması
için neredeyse ihale açacak duruma gelen Koç
Grubunun yöneticileri neyse ki 1 YTL. lik kibar bir
hatırlatma- uyarı sistemi icat ederek galiba durumu
kısmen kontrol altına aldılar.
Sayın Çayyolu sakini,
Dünyanın neresinde market araçlarını evine kadar
götürüp iade etmeme gibi bir tüketici hakkı var!
Bir şeyi düzeltmek istiyorsak ilk önce kendimizden
başlamamız gerekmektedir.Sektörde sözkonusu şirketlerin
yönetici ve personeli neredeyse müşterilerinin önünde
esas duruşta durdukları görülmektedir.
UNUTMAYINIZ Kİ !
Tüketicilerin hakları vardır,
A M A Ö D E V L E R İ DE . . .
Sayın: Mine ACAR
Devlet Tiyatroları Genel Müdiresine,
Çayyolu Tiyatrosu, inşaatı yapan şirket tarafından
yakında kurumunuza teslim edileceği çevresinde
yapılan hazırlıklardan anlaşılmaktadır.
İnsanın insanla anlatıldığı tek sanat dalı olan bu
üst yapı biriminin çevre düzenlemesi içinde yer
alan yeşil alanların açılıştan sonra kısa sürede
sarardığı ve kuruduğu, etrafında bir metre yüksekliğe
ulaşan dikenler oluştuğu görülmektedir.Ayrıca
tiyatronun yeşil alan bölgelerine satın alınacak
konik ladin ve tam mavi ladin türü çamların gelen
misafirlerinize ayrı bir güzellik sunacağını
düşünmekteyim.
Bilgilerinize saygıyla arz ederim.
Yollar vardır, Sevdiğine kavuşturan.
Yollar vardır... İnsanları ölüme götüren.
Evet arkadaşlar.Dün gece çevre yolu dahil ANKARA yı dolaştım.
Yollar gündüz yapılıyor ama gece birer ölüm tuzağı.Yapılma gerekçesi adı altında hiçbir önlem alınmamış.Ne bir işarert, ne de bir ışık var.
Burası Başkent.Çevre yolundan esenboğaya gidiyorsunuz.yoldaki levhalar havaalnına gidişi yönlendirmeye yeterli değil asla.Tek bir çıkış var.Onuda kaçırdınız mı....işte o zaman 20-30 km gidip geri dönmekte var.
Levhalardaki yazılar sanki herkes her yeri biliyor bu nedenle çok kısa ve öz yazılmış.
Kardeşim ben 30 seneden beri ANKARADA yım.Yazdığınız levhalar beni bile yanıltıyor, kaldıki yabancı birisi ne yapacak.Yazık değilmi.Hele çevre yolundaki elektrik kesintisi yapılması...bu da nerden çıktı.elektrik kesintisi yapılan yol boyunca fuhuş yapıldığını biliyormuydunuz acaba.
Öyle bir umursamazlık içindesinizki yolları bari aydınlatmıyorsunuz çizgilerini çizdirin.
Hele hele esenboğa yolunda hiç çizgi
Tarih: 24 Ağustos 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
DEVAM
bulunmuyor.Yol kenarındaki drenaj rogarlarının üstü açık.olaki tekerleği buraya kaptırdığınız an takla atma ihtimaliniz çok yüksek.
Çalışma yapılıyor diye bu yolun ölüm tuzağı haline getirilmesi hangi vicdana, hangi mantığa, hangi teknolojiye dahildir?.
Bu güne kadar bir kaza olmaması işlerin düzgün gittiği anlamını taşımıyor maalesef.
Ama bir kolayı var.Kaza olduğunda da hemen levhalar ve uyarıcı yazılar konuluverir oraya.Haksızmıyım.
Eskişehir yolu da aynı tehlikeli şartlara haiz.
Trafiğin düzenleştirilmesi için yolun 4 şeride çıkarılması sorunu çözecekmi.İsterseniz 10 şerit yapın.Yinede düzelmeyecektir.Nedeni ise toplum olarak savurgan oluşumuzdur.ANKARA memur şehri.Hemen hemen her kesin en az bir aracı var.Araçta nasıl olsa su yakıyor ya.(Her gün araçla işe gelip gitmek için ayda yaklaşık 300-400YTL lik benzin harcanır)otopark ta bedava olunca rahatlık bu yaişe araçla git.Sonrada açız diyelim.çok YANLIŞBence METRO yapılsaydı bunların hiçbirisi olmayacaktı. saygılarımla
Selamlar, Eskişehir yolundan gelerek Konutkent girişini kullananların bildiği gibi Koru Migros trafik ışıklarından Konutkent trafik ışıklarına kadar olan bölümde yolun sol tarafında kalan kaldırım ve yeşil alan bir süredir yapılan kanalizasyon hattı çalışmasından dolayı bozulmuş durumda. Bu alanın tekrardan düzenlenmesi esnasında bozulan bölgenin spor yapmaya elverişli hale getirilmesinin (koşu parkuru üzerinde çeşitli istasyonların bulunduğu bir alan) uygun olduğunu düşünüyorum. Oldukça uzun zamandır bu bölgenin iç tarafında evlerin arasındaki kaldırımda spor maksatlı yürüyüş yapan ve koşan kişiler görüyorum. Böyle bir düzenlemeye gidilirse kullanan kişi sayısının oldukça fazla olacağını düşünüyorum. Saygılarımla
Tarih: 24 Ağustos 2006 00:00 Ekleyen: GencerMERT Beğenme: 0
Çayyolu nda birebir eğitimden en yüksek standartlar.
Detaylı bilgi için lütfen web sitemizi ziyaret ediniz