ÖZEL ÇAYYOLU SÜRÜCÜ KURSUNA KAYIT YAPTIRMIŞ BULUNMAKTAYIM AMA İNANIN BİN PİŞMAN OLDUM.NORMALDE 20 SAAT VERİLEN DİREKSİYON DERSİNİ 10 SAAT VERİYORLAR ONU BIRAKIN İSTEDİĞİNİZ HOCADANDA ALAMIYORSUNUZ DERSLERİ BUNU BURAYA YAZIYORUM ÇÜNKÜ BEN KOYUN DEĞİLİM TEPKİ VERİYORUM SİZDE LÜTFEN DİKKAT EDİN HAKLARINIZA SAHİP ÇIKIN TEŞEKKÜRLER
Değerli okuyucular;
Burada çayyolu platformunun katkılarıyla sorunlar dile getirimekte ve çözüm yolları önerilmektedir.
Yanlız bir şey varki Sn.İsmail Bey her ne hikmetse burada bir takım kitaplardan alıntı yaparak bizlere edebiyat dersleri vermektedir.
Kendisine şahsım adına teşekkür ederim.
İşin tezat yönü ise yazılan sorunları siyasilerin yaptığı gibi demogoji edebiyat felsefesi dahilinde demorilize etmesi.
Bence Sn.Engin UÇ bey kendisine bir köşe yazarlığı versin.Yazılarını burada okumakta memnuniyetlik duyarız. Ama bu bölümde değil.
Kendisi eğer çayyolunda oturuyor ve de sorunlarla ilgilenmek istiyorsa bu davranışta bulunmamalıdır. Yazılanlar hiçbir zaman sorunlardan ve çözümlerden öncelikli olamaz.
Lütfen bu konuda hassasiyet gösteriniz. ve ilgisi alakası olmayan konuların burada yayınlanmasına müsaade etmeyiniz.
Tarih: 01 Eylül 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
Işın Hanım a katılıyorum..Sn.İsmail Bey güzel yazıları için başka bir platformu tercih ederse seviniriz..Burada Çayyolu bölgesinin sorunlarını dile getiriyoruz ve çözüm arıyoruz..Bu arada Arcadium um önüne park yasağına rağmen hala birçok kişi park ediyor, bu da çayyolu gibi elit bir bölgeye hiç yakışmıyor..İlla Jandarma gelip ceza mı yazmalı? Lütfen gözönünde olan bu bölgede park ihlali yapmayalım, yapanları uyaralım..
YETKİLİLERDEN AÇIKLAMA BAKLİYORUZ;
Siz değerli büyüğümüz ve saygıdeğer yetkililer.Yaşamken mahallesi 50 nci cadde üzerinde bulunan PARK ne zaman yapılacak.
Yoksa imar planında bir değişiklik mi var?
Çayyolunun içerisinde 20 ye yakın park var.Hala da bir yerlere park yapılma istek ve arzusu görüyorum.
Arkadaşlar park yapılmasına karşı değilim ama her geçen gün yerleşen sayısının arttığı 50 nci cadde üzerinde, yanında , civarında maalesef bir park bulunmamaktadır.
Buraya öncelik verilmesi hiçbir kimseye hiçbirşey kaybettirmez.
Sayın platform yetkilileride bu konuya duyarlı olurlarsa sevinirim.
Lütfen DUYARLI olalım.
50 nci cadde üvey evlat değil, ne ilaçlama yapılıyor nede bir çalışma.
Her taraf çöplük olmuş.Temizlik ekipleri bile doğru dürüst uğramıyor.
Nedir bu?????
Bizler burada oturuyoruz diye bu sıkıntıyı çekmek zorundamıyız.
Haydi silkinin biraz.Ölü toprağını üzerinizden atınız.Platform olarak burayada bir el atın.Atında bizde sahipsiz olmadığımız görelim.
Değerli abilerim, amcalarım, teyzelerim,
Buraya yeni girdim.bende 50 cadde de oturuyorum.Bizim oynayabileceğimiz bir park yok burada.Her gün 5 km yol katedip çayyolundaki parklara gidiyorum.
Benim bu çilem ne zaman bitecek.
Sizler , hepiniz çok güzel insanlarsınız.Bu isteği yaptırabilecek insanlar olduğunuza eminim.
Ama neden bu güne kadar bu konuda bir çalışma başlatmadınız anlamadım.
Ağaçlarında kuşların öttüğü, yeşil bahçesinde ben gibi çocukların şakıdığı bir park neden yok.?
Hadi Engin Amca.Sen öncülük yap.Bak o zaman nasıl yapıyorlar Parkımız.
Ellerinden öpüyorum.
Bnede katılıyorum arkadaşımın görüşlerine.
PARKIMIZI İSTİYORUZ!......................
Duyun sesimizi ARTIKKKKKKKKKKKKK
Bende 50 caddeye yakın bir yere Park yapılmasını istiyorum.
Hakkımız değil mi????????????????
Yenimahalle Belediye Başkanı Sn Muzaffer bey,
Ziyaretleri esnasında 50 cadde de (büfe yanında) park alanının inşaatına başlanacağını söylemişti.
Acaba buralara gelmeye gelmeye sözünü unuttumu.?
Birileri kendisine hatırlatırsa sevinirim!....
Baksanıza çocuklar isteklerinde haklı.Yaşlı olarak bizlerde.Onları parka götürmek için bir sürü yol gidiyoruz.
ASLAN, KOYUN, KURT VE TİLKİ
Aslanın biri, koyunu yanına çağırır ve nefesinin kokup kokmadığını sorar.
"Evet!" diye yanıtlar koyun.Aslan bu yanıta kızar ve koyunu oracıkta parçalar.
Daha sonra kurda seslenip yanına çağırır, ona da aynı soruyu sorar.
" Hayır!" diye yanıtlar kurt korkudan. Ancak o da yağcılık yaptığı için aslanın öfkesinden kurtulamaz.
Sıra tilkiye gelmiştir. Aynı soruyu tilkiye de sorar. Tilkinin yanıtı şöyle olur;
" Üzgünüm, üşütmüşüm biraz, o yüzden burnum koku almıyor!!"
Dersimiz: Akıllı kişi gerektiğinde susmayı bilir!
Fizikte bile tek doğru yoktur!
Albert Einstein a sormuşlar.
-"Üstad hayatta sizin için en büyük mutluluk nedir?"
Ünlü fizikçi cevap vermiş.
-" A N L A M A K T I R. "
Ağustos sayınızda "Çayyolu ndan insan manzaraları" başlığı altında yayımladığınız; yanlarında bir çocuk bulunan, bir türbanlı ve bir çarşaflı kadın fotoğrafı için sizleri kınıyorum. Söz konusu fotoğrafa konu olan kişilerin, o fotoğrafın çekildiğinden haberleri bile olmaması, açıkça bir özel hayatın mahremiyetine saldırıdır; ve bu bir insan hakkı ihlalidir.
Türkiye nin onlarca yıldır tartıştığı, ancak bir türlü çözüm bulamadığı türban konusunu, böylesi bir acziyet metodu kullanarak, kendinizce eleştiriyor gibi görünmenizin hiçbir haklı yanı olamaz. Bu davranışınızın, sizinle zıt görüşte olan insanların, söz gelimi, açık kıyafet giymiş bir bayanın fotoğrafını gizlice çekip kendi mecmualarında yayımlamasından bir farkı yoktur.
Sözün özü, yaptığınız şey habercilik değildir. İnsanları kamplara bölmenin, ajite ve manipüle etmenin bir yoludur. İnsanların istediği kıyafeti giymesi en doğal haklarıdır.
Tarih: 01 Eylül 2006 00:00 Ekleyen: RecepYılmaz Beğenme: 0