8.caddenin adi degistirilemez mi..cayyolu halkinin istedigi bir isim olabilir..cumhuriyet yada Ata caddesi gibi..
Tarih: 12 Eylül 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
YAZIKLAR OLSUN ÇAYYOLU HALKI,YAZIKLAR OLSUN ELİT GEÇİNEN KESİM,YAZIKLAR OLSUN BU SİTEYE ŞİKAYETLERİNİ,ELEŞTİRİLERİNİ,İSTEKLERİNİ YAZANLARA,ENGİN AMCALARINDAN PARK İSTEYENLERE;
ENGİN AMCA VE GURUBU SİZDEN SİZİN MENFAATİNİZ İÇİN,SİZLERİN VE BİZLERİN HAKLARINI KORUMAK İÇİN UĞRAŞIRKEN BİZDEN TEK BİRŞEY İSTEDİLER,10 EYLÜL AKŞAMI MUMLARINIZLA ATAPARKTAKİ YAPILACAK EYLEME KATILIN DEDİLER.BİZLER İÇİNDİ!!!!!!!!!!!
AMA YAZIK GÜNLERDİR DUYURU YAPILMASINA RAĞMEN KATILIM 30 KİŞİ YOKTU.BUMU SİZLERİN DUYARLILIĞI ZİYARETÇİ DEFTERİNE ŞİKAYETLERİNİ YAZANLARIN YARISI BİLE KATILSAYDI EMİNİM Kİ KATILIM ÇOK ÇOK FAZLA OLURDU.AMA NİYE OLSUNKİ SİZ ANCA ŞİKAYET EDERSİNİZ,ELEŞTİRİRSİNİZ...HER ZAMAN ÖNDE BAYRAĞI ÇEKEN SİVRİLEN BİRİLERİ OLUR,ONLARIN ARKALARINDA BİLE OLMAYA CESARET EDEMEZSİNİZ.NASRETTİN HOCA VE TİMURLENK HİKAYESİ LAZIM SİZE,,,,NASIL OLSA UĞRAŞAN VAR,BU İŞLERİN SONUNDA GÜNAH ÇIKARACAK( ÖZÜR DİLEYEREK) KEÇİLERDE VAR,NEDEN BÖYLE BİR ŞEYE BULAŞASINIZ Kİ,,İSTERDİM Kİ ÇAYYOLU BÜYÜK ÇIĞLIK ATSIN........
Tarih: 11 Eylül 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
GÖNÜLDEN TEŞEKKÜRLER.....
Yaşamkent Mahallesine Park yaptırılması konusunda duyarlı davranan ve bu isteği "PARKIMIZI İSTİYORUZ" sloganı ile Hürriyet gazetesi ANKARA da tüm ANKARA lılara dolayısıyla İlgililere duyuran vefakar, cefakar ÇAPA platformuna, Muhtarımız Sayın Bayan Ayla Hanım a Çok TEŞEKKÜR ederiz.
Umarım; park yapılması isteğini gönülden dile getiren Minik yavrularımızın yazmış olduğu mesajlar Belediye Başkanımız tarafından okunur ve bu masum isteği, ilgili Büyükler tarafından yerine getirilir.
Park yapmamakta olan inadınızı biraz kırın lütfen.
Unutmayınki şimdinin çocukları yarının büyükleri olarak bizleri yönetecek. Onlara bu fırsatı verin ki, onlar da sizlere yarın sağlıklı ve mutlu bir yaşam sunsun değil mi?
Tarih: 11 Eylül 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
Ben 4 yildir Cayyolunda oturuyorum. Memleketimizin genelinde olan pis sokak, cadde ve yol kenari sorunu aynen burada da var. Cunku halkimiz pis, eline geceni yere atiyor. En ummadiginiz insanlar bile bunu yapiyor, en luks arabalardan bile yola cop atiliyor. Bu sorunu nasil cozmek lazim bilemiyorum, cunku cok az insan bu duruma uzuluyor bence. Cogunluk ya hic farkinda degil ya da copleri ve pisligi kaniksamis durumda. Bir seferberlik yapilsa ben seve seve cop toplarim, sokaklari supururum. Zaten birkac kere dayanamadim yaptim. Gorenler her halde deli demislerdir.
Tarih: 10 Eylül 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
En sonunda hak verilmez alınır felsefesiyle yola cıkcak bu halk dısarı...
Tarih: 09 Eylül 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
Çayyoluna bundan üç yıl önce taşındım.O zaman cadde ve sokaklar bu güne göre çok daha temizdi.Hatta bana misafir olarak gelen bir akrabam bu ne kadar temiz ve tertipli sokaklarınız var diyebilmiş ve gururum okşanmıştı.Bugüne baktığımda sokaklar ve caddeler poşetlerden ve kağıt parçalarından ,sigara paketlerinden geçilmez oldu.Ve daha acısı içilen biraların şişeleri yollarda parklarda kırılıyor cam parçaları bize ve çocuklara tehlike arzediyor.Bu üç yılda ne oldu da biz bu duruma geldik.İnsan olarak biraz sirkelenip ne zaman kendimize geleceğiz.Lütfen bu yaşadığımız yer bizim.Koruyalım ve temiz tutalım.Yetiştirdiğimiz küçüklere güzel örnek olalım.Bu satırları okuyan herkesi etrafımızı temiz tutmaya ve tutmayanları da ikaz etmeye çağırıyor bu siteyi kuranlara bu vesile ile teşekkür ediyorum.
Tarih: 08 Eylül 2006 00:00 Ekleyen: RecepGürsoy Beğenme: 0
Sevgili Çayyolu Sakinleri,
Bu yıl Afyon Kocatepe Üniversitesi Biyoloji Bölümünü kazanan bir gencimiz için aylık TRY.200.- civarında eğitimine katkı yapabilecek bir yardımsever veya kurum aranmaktadır. İhtiyacı olan gencimize yardım yapabileceklerin elektronik postama bilgi vermesini rica ederim.
Saygılarımla,
Tarih: 07 Eylül 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
Biz hangi TEDAŞ a bağlıyız. Internette bakmadığım site kalmadı. Ne kendi sayfalarında ne de burada TEDAŞ la ilgili bir bilgi bulamadım. Fatura üzerinde Umitköy Sube Merkez yazıyor. Ama banka sayfalarında Umitkoy seceneği yok. Elektrik aboneligi acisindan Cankaya ya mı bağlıyız Yenimahalle ye mi?
Sayfa zemin renginin değiştirilmesi gözü daha az yoracaktır diye düşünüyorum. Ya font rengini beyaz yapın, ya da zemin rengini açık bir renkle değiştirin lütfen.
Saygılar
SONUNDA OLDU!.....
24.08.2006 tarihli yazımda Esenboğa yolu ile Eskişehir yolundaki izlenimlerimi belirtmiştim.
Evet sonunda olan oldu.Hiçbir aydınlatma ve ikaz levhası bulunmayan Esenboğa yolunda iki araç köprüden uçtu ve..... 1 ölü, 4 yaralı.(bu günkü Hürriyet gazetesinde yazıyor)
Bu nasıl mühendislik, bu nasıl proje, bu nasıl bir vicdan.....
Ben bir sade vatandaş olarak tehlikeyi gördüm ve burada belirttim.İlgililerin bu duyarsızlığı niye....?
Nasıl olsa burası Türkiye. Hiç kimse devlete dava açamaz.Bir şey yapamaz değilmi?.....
Bu bir cinayettir. Yeni TCK da da bunun yeri , oluşumu ve cezası tarif edilmektedir.
Bu nedenle proje sorumlularından, vardiya amirine kadar herkes hakkında suç duyurusunda bulunulması gerekir.
Bu yapılmalıdır ki bir daha devletin hiç bir kurumunun görevlisi Vatandaşın sağlığı ile oynayıp, ölümüne neden olmasın.
Tarih: 06 Eylül 2006 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0