Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• çayyolunun tarihçesini arıyorum bulamadım halaaaaa lütfn bilgisi olan msj atsın.coğrafyacı beni kesicek...
    Tarih: 01 Ekim 2006 00:00 Ekleyen:
  • Merhaba, Ümitköy sınırları içinde 06 BB 9663 nolu plakamı düşürdüm, lütfen bulanların Jandarma karakoluna bırakmasını rica ederim.
    Tarih: 30 Eylül 2006 00:00 Ekleyen: SaffetTopçuoğlu
  • Çayyolu ve Ümitköy tarihçesi hakkında acil bilgiye ihtiyacım var okul ödevim.Lütfen bilgisi olan bana ulaşsın.
    Tarih: 30 Eylül 2006 00:00 Ekleyen: GeysuLTL
  • sayın çayyolum.com sitesi yöneticileri ve yazarları ; böyle bir platform hazırlayarak sorunlarımızı duyurmaya çalıştığınız için şimdiden teşekkür ederim. problemime gelince çayyolu mahallesine bağlı olarak çayyolunda ikamet etmekteyim, burada yaşayan bir çok insan gibi normal mesai saatlerinde işime gidip gelirim fakat muhtarlıkla bir işimiz olduğu zaman işimizden izin almamız gerektiğini yazıkki yeni öğrendim sayın muhtarımız şerafettin özkan çalışma saatlerini sanıyorumki kimsenin gelemeyeceği saatlere özellikle ayarlamışki birçok yerde olduğu gibi yan gelip yatmayı tercih etmiş ; olayı kısaca özetlemek gerekirse eşim işinden izin alarak uzun uğraşlar sonunda muhtarımızı bulup işini halletmek için muhtarlığa gidiyor daha sonrada çalışma saatlerinin çalışan insanlara daha uygun bir saate alınıp alınamayacağını sorunca konuşmayı deneyen sayın muhtarımız size göre ayarlayamam ben zamanımı kapıda yazıyor git oraya bak diyor bu tavırda birini nasıl olupta bu görevte tutarlar anlayamadım..
    Tarih: 29 Eylül 2006 00:00 Ekleyen: vedatselçuk
  • Sayın Faruk Elmasoğlu, bilgiler için teşekkür ederim. Yararlı oldu. Saygılarımla
    Tarih: 29 Eylül 2006 00:00 Ekleyen:
  • Eskişehir yolunda yolları düzgün tedbir almadan gereksiz yere genişletiyorlar ve şehirlerarası trafiği şehir içine davet ediyorlar..Dikkat ederseniz çevre yolu bomboş, halbuki şehirlerarası trafiği şehir içine sokmamak için yapılmıştı..Melih Gökçek ise bunu ekarte ederek, örneğin Eskişehirden gelip Konyaya devam eden bütün şehirlerarası trafiği şehir içine taşıdı..Eskişehir yolunda birçok yabancı plakalı (Başka şehirlerden) kamyon, otomobil vs görüyoruz.Ayrıca hala düzgün toplu taşım yok..Binlerce tıka basa dolu dolmuş,taksi, eski ve pis otobüs..Eskişehir yolunda ne ararsan var.. Bu yolda insanlar hayatlarını kaybediyor ve her biri için inanın bir yakınımı kaybetmişçesine içim acıyor..Trafik kazalarını tamamen insan hatasına bağlayan, vizyonu olmayan, Çayyolu metrosunu iktidar desteğine rağmen tamamlayaöayan ve insanların hayatını kaybetmesine yol açan  B.Şehir yöneticilerini nefretle kınıyorum,biran önce bu zihniyetten,bu insanlardan kurtulmamızı diliyorum,yeter artık!
  • okul için Çayyolu nun isminin nereden geldiği ve Çayyolu nun tarihçesi üzerine bir ödev hazırlıyorum. bilgisi olanlar yardım ederse çok memnun olurum
    Tarih: 29 Eylül 2006 00:00 Ekleyen: SerkanPÜSKÜLLÜ
  • Sayın Tuncay Türk,
    Sizin gündeme getirdiğiniz sorunun çözümü,  Eskişehir yolunun Ankara girişinin yeniden düzenlenmesi, bu yolun doğrudan Çevre Yoluna bağlanması ile çözülür. Bunun için de Ümitköy Köprüsündeki trafik bilmecesinin çözümlenmesi, Ankara yönünden  Çevre Yolundan gelen trafiğin  Ümitköy Köprüsüne çıkmadan Eskişehir yoluna bağlanması gerekir.
  • "Efendiler,
    Avrupa nın bütün ilerlemesine yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanadurmuştur.
    Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa dan nasihat almak,
    bütün işleri Avrupa nın emellerine göre yapmaki bütün dersleri Avrupa dan almak gibi bir takım zihniyetler belirdi. Halbuki, hangi istiklal vardır ki ecnebilerin nasihatiyle, ecnebilerin planlarıyla yükseltilebilsin?
    Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir"

6 Mart 1922, Büyük Millet Meclisi
    Tarih: 28 Eylül 2006 00:00 Ekleyen:
  • 100 m.  E N G E L L İ !
        Bugünlerde "Bir karış bostan yan gel Osman" türünde atıfta bulunmalar moda olsa da TBMM 9. uyum paketiyle görev başında. Önümüzdeki günler, TBMM  de Çayyolu nun geleceği için önemli kararların alınacağını beklediğimiz günlerden..... Gerçek ise şudur; "Çayyolu ilçe olsun" başlıklı kanun teklifinin öncelikle Sayın hükümet tarafından meclise sevk edilmesi gerekmektedir.

Çünkü; bölgemizde görülen ithal kene, büyücü örümcek gibi zararlılardan sonra Guinness rekorlar kitabının asya temsilcileri olduğunu iddia eden bir grup, merkezlerine bırakılan ihbarları ve bölgeye girişteki "Çayyolu köyüne hoşgeldiniz !" yazısını da dayanak yaparak bilirkişi olarak ÇAYYOLU nun dünyanın en fazla nüfuslu köy olduğu konusunda tespitlerde bulunmak üzere bölgeye keşfe geldiklerini ileri sürmüşlerdir.

Eğer, bölgemiz üzerinde bu tescil yapılır ve Çayyolu AYIPLI duruma düşürülerek Guinness rekorlar kitabı arşivine kayıtlı olarak kabul edilirse;
        Bir AB kuruluşu olan AİF (Avrupa İskan Fonu), destekleme, geliştirme fonu kaynaklı olarak 5 -10 yıllığına bölgemize verilen ada dışı alt yapı kredilerine karşın gelinen noktada modern konfor anlayışına göre yapılan alt yapı galerileri ve üst yapı birimleri açıkça ortada dururken, AB sürecinde bir taraftan muhataplarının karşısında emir ve görüşlerine hazır beklerken diğer taraftan Çayyolu nun geleceğini kurmasını engelleyerek statünün YIRTIK- PIRTIK BİR ÇÖP KÖY haline dönüştürülmesinin hesabını nasıl verecekler. Sayın kararvericiler bugünden oturup düşünsünler.     

Çayyolu ilçe olmak yolunda 100 metreyi çoktan koşup ipi göğüslemiştir. Ayrıca 100 metreyi bir de engelli koşmasına gerek var mı? Yoksa bu politik manevraları Türkiye yi 100 metreyi hep engelli koşturanlardan mı öğrendiniz? 
    Tarih: 28 Eylül 2006 00:00 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!