Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Yeni yapılan İncek yolu üzerinde dolaşırken burada iki yerde kanalizasyon kapağının olmadığını fark ettim. Bu durumu ASKİ kanalizasyon idaresine E-Posta ile bildirdim. Bayramdan sonra bu yola gene bakacağım ve  bu işin takipcisi olacağım.
    Bu vesile ile hepinizin RAMAZAN BAYRAMINIZI KUTLAR, MUTLULUKLAR DİLERİM.
    Tarih: 23 Ekim 2006 00:00 Ekleyen:
  • Tüm Çayyolu halkının ve  “Cayyolum.com” izleyicilerinin bayramını kutlar, mutluluk, esenlik ve başarılarının devamını Çayyolu Platformu adına içtenlikle dilerim.
    ENGİN UÇ
    Tarih: 23 Ekim 2006 00:00 Ekleyen:
  • Bir iki gün önce sn. Ahmet Duyar ın verdiğini iddia ettiği hizmetleri yetersiz bulduğumu yazmıştım. Bu doğrudur. Verilen hizmet yetersizdir ama daha da önemlisi 14.06.2006 da Nüfus Cüzdanımı Yenileme için Yenimahalleye gittiğimde 2,5 - 3 saatim sadece yollarda geçti. Buna 2 saatte orada sıra beklememi ilave ederseniz bir günümüm nasıl ziyan olduğunu görürsünüz. Yalnız Belediye hizmetleri değil diğer devlet işlerimizde Yenimahallede yapıldığı için Yenimahalle bu yükü kaldıramıyor.
    Tarih: 22 Ekim 2006 00:00 Ekleyen:
  • Ahmet Doğru  bana göre doğru değil yalan söylüyor. Sözünü ettiği yerde her gün dünya kadar insan karnını doyuruyor. Hiç birisine bir şey olmuyor ama Ahmet Doğru hemde ailesi ile birlikte zehirleniyor. Biraz garip. Ahmet Doğru eğer söylediklerin doğru ise neden sağlık bakanlığı müfetişlerini buraya yollamadın.  Bay Köfte, Calgan et lokantası, Uludağ gibi restoranlar gayet nezih ve iyi olup bu yerlere yalnız Çayyolu halkı değil Ankara nın her tarafından rağbet olmaktadır. Ahmet Doğru bir çamur atmıştır, bakalım izi kalacak mı?
  • Sn Faruk;

Mesajınız için teşekkür etmeyi müessese olarak borç biliriz. Dediğiniz üzere Ankara dan  Arcadium AVM ye insan çeken ve Çayyolu nun tanıtımına ufak bir nebze olsa da katkıda bulunan işletmemiz Ankara nın önde gelen bürokrat, politikacı ve sizler gibi objektif olan vatandaşlarımızdan  sürekli teşekkür mektubu almaktadır. Emeğimiz, çabamız ve sevgimizin sizlerle birleşerek karşılıksız kalmayacağına dair en ufak şüpkemiz yok. Mübarek Bayramızınız kuylar, hayırlara vesile olmasını diler ve tüm Çayyolu Sakinlerini aramızda görmekten duyacağımız mutluluğu sizlerle paylaşmak isteriz.
    IP SAVCILIK SUÇ DUYURUSU
    ZABITA TELEFON SUÇ DUYURUSU ve
    RESMİ KURUM OLAN TCMB nin adının kullanılmış olması minvalinde gerekli suç duyurları yapılmış ve takip işlemleri başlamıştır. Ahmet Doğru adlı şahsın kim olduğu en kısa süre zarfında sizlerle resmi ile ve medya önünde paylaşılacaktır.
    Saygılarımızla,
  • İYİLER MUTLAKA KAZANIR

Bilindiği üzere;
        ÇAP ın ziyaretçi defterine 02/10/2006 tarihinde Ahmet Doğru adıyla BAY KÖFTE PİDE için yapılan şikayeti hatırlıyoruz. Doğrusu bu hikayeyi okuyunca başına "Bir varmış bir yokmuş " konulabilecek delilleri sunulmamış bir yargısız infaz olduğunu düşünmüştüm. Bu nedenledir ki sitemizin böyle işlere alet olmaması için 07/10/2006 tarihinde "DENETİM HER İKİ TARAFI DA KORUMAK İŞİDİR" başlıklı yazıyla görüşlerimi belirtmiştim.
        Ayın 21 ine kadar bu yazıya binaen çarşı yönetiminden bir açıklama gelmediğini gören ÇAP ın çalışkan ve gönüllü elemanlarından olan Sayın Faruk Elmasoğlu nun bu konuyu tekrar gündeme taşıması ile birlikte gerçeğin ortaya çıkmak üzere olduğu anlaşılmaktadır.
        Şeytanla kol kola gezen bir husumetin davetiye çıkaracağı sonuçtan, reklamdaki sloganda olduğu gibi BAY KÖFTE PİDE kazançlı çıkacaktır.
                  *        *        * 
    Bu sabah havada bir başka koku var,
    içimizde bambaşka coşku var...
    Bayram günlerinin
    O kendine özgü tatlarında
    Ailenizle birlikte yaşanacak,
    Coşkuyla, sevgiyle kutlanacak
    Nice bayramlar dileğiyle.... 
  • Yenimahalle Belediye Başkanı Ahmet Duyar, Çayyolunun ilce olamayacağını ifade ederek, heveslerimizi kursağımızda bıraktı. O arada Engin Uç bey e de -kendi için istiyor- diye suçlama getirdi. Engin Uç bey e düşen Çayyolu nda oturan herkesi kucaklamak, AKP li Çayyolu halkının da başkanı olduğunu belirtmesi ve Çayyolu nda oturan AKP li  vatandaşlarımızın da Çayyolu nun ilce olması yolunda seslerini çıkarmalarıdır. Çünkü onların dediği oluyor.
    Tarih: 21 Ekim 2006 00:00 Ekleyen:
  • BAY PİDE KÖFTE

Adının AHMET DOĞRU olduğunu idda eden ve Merkez Bankasına kayıtlı e mail adresi veren ŞAHSIN yapılan incelemelerde Merkez Bankasında çalışmadığı ve sahte e-mail adresi ve isim ile markamız hakkında soyut iddalarda bulunduğunun öğrenilmesi üzerine şahsın IP ADRESİ ile ilgili TÜRKİYE CUMHURİYET SAVCILIĞI NA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULMUŞTUR. Şahsın Belediye Zabıta Müdürlüğü ne de aynı şekilde ihbarda bulunduğu öğrenilmiş olup şahsın telefon numarası da tespit edilmek üzere SAVCILIĞA başvurulmuştur. Açıldığı günden beri kalite hijyen ve lezzeti ile tüm Ankara tarafından tanınan KITIRCIK, ÇÖKERTME gibi ürünleri olan müessese hakkında asılsız yapılan ihbarlar hakkında yorum yapan siz forum yazarlarını da eshefle izlemekteyiz. Mübarek günlerde iftira dolu asılsız iddalarda bulunan şahıslar ki bun lar tespit edilmiştir; öncelikle ADLİ YARGI karşısında sonra ise ilahi adalet karşısında hak ettikleri cezayı bulacaklardır. AHMET DOĞRU seni de en kısa sürede Arcadium a bekliyoruz.
  • AHMET DOĞRU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    İNSAN ZEHİRLENİNCE TIBBİ RAPOR İLE ÖNCE MÜESSESEYE SONRA ALIŞVERİŞMERKEZİNE SONRA İSE MASRAFLARINININ TAHSİLİ İÇİN ADLİ YOLA BAŞVURUR. FORUMLARDA ASLI ASTARI OLMAYAN İTHAMLARDA BULUNMAZ. KİM OLDUĞUN VE HANGİ AMAÇLA EK YAZIYI YAZMIŞ OLDUĞUN BİZİM TARAFIMIZDAN BİLİNMEKTE.  SENİ EN KISA SÜREDE ARCADIUM A BEKLİYORUZ. EN KISA SÜREDEDE MAHKEME SONUÇLARINI, KİM OLDUĞUNU VE HANGİ AMAÇLA KONU YAZIYI YAZDIĞINI TÜM ÇAYYOLU PLATFORMUNA VE YAZILI MEDYAYA DA TAM SAYFA İLAN HALİNDE DUYURACAĞIZ.
  • Sayın Ahmet Duyar
    Çayyolunun ilçe olmasına gerek yok biz hizmet veriyoruz diyorsunuz. Ben bir Çayyolu sakini olarak sizin verdiğiniz yetersiz hizmeti istemiyorum. Sayin Engin Uc belki oy peşinde olabilir ama siz neyin peşindesiniz. Verdiğiniz hizmet bile olmayan (daha doğrusu hizmet verdiğinizi sandığınız şeyin Çayyolu halkına hitap etmediği alenen ortada iken hizmet verdiğinizi iddia etmek biraz komik değil mi ? Eğer gerçekten hizmet vermek istiyorsanız daha fazla çalısın. Ben yaptım oldu değil, Çayyolu halkının istediklerini yapın. Unutmayın bizler sizi bize hükmedesiniz diye seçmedik sizden hizmet bekliyoruz hizmet
    Tarih: 20 Ekim 2006 00:00 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!