Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• “Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar ülkesi olamaz”

Mustafa Kemal Atatürk

Ülkemize, Cumhuriyetimize, Bayrağımza sahip çıkalım.

Cumhuriyet Bayramımız hepimize kutlu olsun
    Tarih: 29 Ekim 2006 00:00 Ekleyen:
  • kira bedellerinin 600 ytl den aşağı olmadığı çayyolu semtinde, 30 dk lık bir yağışla , istanbulun en varoş mahallelerindeki gibi felaket manzarasına kavuşmuş olmasını kim açıklamak ister?Ya alt yapı düzelsin, yada kiralar düşsün...Yoksa Çayyolu adı var ama tadı yok olan bir semt olmaktan öteye gitmeyecek...
  • Jandarmanın devriyeyi sıklaştırması ve bir ATM faresinin yakalandığı haberi beni sevindirdi. Ama bana kalırsa erken bir kutlama. İnşallah bundan sonra da çevremizdeki tüm olumsuzluklar en aza iner. Oysa ben yaklaşık 1 ay önce jandarma.gov.tr ye  e - posta göndermiş semtimizde bazı yerlerin Koru jandarma karakolunun görev alanı dışında kaldığını Yenimahalle Merkez Jandarmanın ise gönderdiği devriye arabalarının yetersizliği yüzünden buralarda denetim eksikliği olduğunu gene bu yüzden Alacaatlı caddesi üzerinde Türkkonut tarafından gelen arabalardan havaya tabanca ile ateş edildiğini yazmış gerekli düzenlemelerin yapılarak önlem alınmasını istemiştim. İnşallah Jandarmanın bu başarısı devam eder, fareler gibi magandalarda yakalanır ve hep birlikte kutlarız.
  • Merhaba,
    Önce Necdet Seçkinöz de okumuş sonrasında Leyla Turgut lisesine geçmiş ve halen Çayyolunda okuyan bir öğrenciyim, web tasarımı ile ilgileniorum, sitenizi dolaştım ve açıkcası kategorilerinizi beğenmedim Çayyolu gibi bir semtin böyle bir HTML tabanlı basit bir siteye sahip olması açıkcası beni üzdü sitenin daha profosyonelce bir dille tasarlanmasını beklerdim, örneğin benim siteme beklerim WwW.TikSehri.CoM , web tasarımı ile ilgili her türlü desteği size karşılıksız verebilirim, nede olsa Çayyolunda yaşamaktayız..
    Saygılar, İyi Çalışmalar..
    Tarih: 28 Ekim 2006 00:00 Ekleyen: BurakAYDIN
  • Sayın Çayyolulular,
    Bu yıl 83. yaşına giren CUMHURİYETİMİZ in coşkusunu, heyecanını yaşamak üzere Mesa Plaza Alışveriş Merkezinde " 29 Ekim Cumhuriyet Balosu nda buluşalım.
    ÇAYYOLU PLATFORMU nun katkılarıyla yapılacak olan ve 29 Ekim Pazar günü saat 15.00 de JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI BANDOSU nun vereceği konserle başlıyacak olan kutlamalar,Oğuz TUNCAY & ÇAP Orkestrasının konseri ile devam eden ve Gülüm PEKCAN Dans Tiyatrosu Sanatçılarının konuklarla birlikte yapacakları valsin ardından verilecek kokteyl ile 29 Ekim CUMHURİYET BALOSU Son bulacaktır.
    Daha nice CUMHURİYET BAYRAMLARIMIZI kutlamak üzere ,
    CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.
    Saygılarımla,
    Hale TAMER
    Tarih: 28 Ekim 2006 00:00 Ekleyen:
  • site dili olarak ASP kullanmalıydınız HTML olarak bir yere varamassınız...
    önceki mesajda söz edildiği gibi basit ve grafik açısından göz doldurmayan bir site olmuş, semtimize yakışmamış...
    Tarih: 28 Ekim 2006 00:00 Ekleyen: EmreÇeyiz
  • Biz her yere yeteriz,
      Çayyolu na da yeteriz.
                                    YBB

Bilindiği üzere;
      YBB bir taraftan Çayyolu nun OLMAZSA OLMAZI ÇAP ve ÇABA nın koçu Sayın Engin Uç la ilgili abidik gubidik tespitlerde bulunurken diğer taraftan Çayyolu ile ilgili Sabah Ankara sorumlusu Yaşar Önel Bey e " Hizmet etmek için uzaklık ve yakınlığın etkili unsur olmadığına inanıyorum"  açıklamalarında bulundu. 
      Oysa, cumhuriyetimizin 82. yıl törenlerinin yapıldığı Atapark tören alanında geçen sene yaşanan merasimde BAYRAK  ve KARDAK KRİZİ kendisinin yukarıdaki sözlerini yalanlıyor.
      Hatırlanacağı üzere 29 Ekim 2005 tarihinde Atapark tören alanında göndere bayrak çekilmemesi büyük tepkilere neden olmuştu.
      Geçen bayram bayrakların çalındığını ileri sürenler, yarın kutlayacağımız Cumhuriyet Bayramında bugünden önlem alırlarsa işaret edilen sorunlar tekrarlanmaz. 
      Yoksa, Sayın Füsun Akar Hanımefendi nin, geçen sene vuku bulan konuya ilişkin ihtarnamesi okların ucunda hazır bekliyor.
      Dileğim, bu tip provokasyonlara karşı içinizdeki İrlandalı lara ve Brütüs lere dikkat etmenizdir. 
  • FARKETMEZ GENÇLİĞİNE 

ÇANAKKALE DE YEDİ DÜVELLE ÇARPIŞAN,
      ARKASINDAN İSTİKLAL SAVAŞINI YAPAN
      YÜCE ATATÜRK
      CUMHURİYETİMİZİN 10. YILINDA NELERİ ÖNGÖRÜYORDU?

Türkiye Cumhuriyetinin 10. yılında,
      Atatürk ün yaptığı tarihi konuşmadan
                                        ( 29 Ekim 1933 ) 

"Bugün Sovyetler Birliği, dostumuzdur, komşumuzdur, müttefikimizdir. Bu dostluğa ihtiyacımız vardır. Fakat yarın ne olacağını kimse bugünden kestiremez.Tıpkı Osmanlı gibi, tıpkı Avusturya - Macaristan gibi parçalanabilir, ufalanabilir. Bugün elinde sımsıkı tuttuğu milletler avuçlarından kaçabilirler. İşte o zaman Türkiye ne yapacağını bilmelidir... Bizim bu dostumuzun idaresinde dili bir, inancı bir, özü bir kardeşlerimiz vardır. Onlara sahip çıkmaya hazır olmalıyız. Hazır olmak yalnız o günü susup beklemek değildir. Hazırlanmak lazımdır. Milletler buna nasıl hazırlanır? Manevi köprülerini sağlam tutarak. Dil bir köprüdür...İnanç bir köprüdür... Tarih bir köprüdür..."
      "... Köklerimize inmeli ve olayların böldüğü tarihimizin içinde bütünleşmeliyiz. Onların (Dış Türkler in) bize yaklaşmasını bekleyemeyiz. Bizim onlara yaklaşmamız gerekli..."   

Bugün ise;
      Gelinen noktada " İsterseniz hilafeti bile geri getirirsiniz " diye başlayan, "  böyyük Türkiye " nutukları ile devam eden, " Arkadaşım General Haig beni kandırdı "  .... diye süren Türkiye nin durumunu üzülerek seyrediyoruz. Cumhuriyetimiz, kurulduğu tarihten beri Sayın Genelkurmay Başkanımızın işaret ettiği gibi ilk defa tehlikeli bir tünelin içine girdi.
      Sevgili gençler, artık 25 yaşında milletvekili de olacaksınız. Emperyalizm alarmı geçinceye kadar merhum Attilâ İlhan ın söylediği gibi " PAROLA VATAN, İŞARETİ NAMUS " sözlerini kendinize şiar edinerek mecliste görev yapınız. 
  • Sayın İsmail Çinici ninde dediği gibi bu yerlerin yokususu çok dik olduğu için buralarda bilhassa eski otobüsler ve ikili ( tır ) tipi uzun otobüsler fazlası ile zorlanmaktadır. Hatta bir keresinde benim de içinde olduğum uzun bir otobüs yolcuların bir kısmını indirerek bu yokusu çıkmış sonra bekleyerek yolcuları tekrar almıştı. Ben burada yaşdan yırtmıştım.
    Böyle yokuşu dik olan yerlere yeni çekişi kuvvetli arabalar vermeleri lazım. Mesa Koru sitesinin otobüs girişi ise Mesa Plazanın önünden olacağına Kıslalı Parkı ile halkımız tarafından tuğla evler diye anılan Tuğberk sitesi arasından olabilir. Mesa Plaza önündeki yoldan ise çıkış yapabilirler.
    Tarih: 27 Ekim 2006 00:00 Ekleyen:
  • Tüm Cumhuriyetcilerin Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun.
    Ulu önder M. Kemal ATATÜRK ün 29 Ekim 1923 te kurduğu Cumhuriyetimizin 83. yıl dönümünü kutlar tüm Cumhuriyet sevenlere mutluluklar dilerim.
    Yüce önderimizin büyüklüğü bizleri yalnız düşmandan değil aynı zamanda Padişahlık düzeninden de kurtarmasındadır.
    Durum böyle iken hiç kimse yalan yanlış efsanelere,  rivayetlere dayanarak Cumhuriyetimizi yıkmaya;  yerine Moğol imparatorluk düzenini getirmeye kalkmasın yoksa hüsrana uğrar.
    Cumhuriyet bizlere yeter.
    Tarih: 27 Ekim 2006 00:00 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!