Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Cayyolunda yeni acılan lisenin sokagının acil olarak asfaltlanması gerekiyor. aksi takdirde kazalara neden olacagı kesindir.
    Tarih: 08 Kasım 2006 00:00 Ekleyen:
  • 8. caddeden 33. caddeye (alacaatlı yolu) dönüldüğünde burada aralıksız olarak tam 7 direkte umut büfeye kadar tek bir lamba dahi yanmıyor. (Üstelik bu caddeki yanmıyan elektrik direklerine denk düşen Cumhuriyet parkında da hiç bir lamba yanmamaktadır.) Bundan sonra iki direk lambaları sağlam gene 4 direkte aralıksız  ( yeni öz sitesine kadar ) lambalar yanmamaktadır. Toplam olarak Burada 11 direkte 2 serden 22 lamba eksiktir. Yolun bu bölümü zifiri karanlıktadır. Bu yolu ağaçlı sirketinin tırları kullandığı için çok tehlikeli bir durum vardır ve buraya acilen lamba konulması gerekiyor. İlgililere duyurulur.
    Tarih: 08 Kasım 2006 00:00 Ekleyen:
  • amatörce müzik yapmak isteyen, 30-40 yaşlarında çayyolu sakinleri çaldıkları müzik aleti ve telefon noları ile e-mail yollayabilirler.
    Tarih: 07 Kasım 2006 00:00 Ekleyen: sedatdemirci
  • Çağlayan da yapılan köprü çalışması için bugün ankara - eskişehir istikametindeki akışı yarım köprünün altında geçirip, köprü sağınızda kalacak şekilde geçiyorsunuz. Bu sırada köprünün sağ tarafına yapılan çalışmayıda görüyorsunuz. Buraya ankara belediyesi minareli olan amblemi koymuş. Yanlış bilmiyorsam (bakınız: http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=68221 ) bu amblem iptal edildi ve güzelim hitit güneşi geri geldi. Eğer bu kararda bir değişiklik olmadıysa ben bu anlamsız amblemin aradan kaldırılıması diliyorum.
    Tarih: 07 Kasım 2006 00:00 Ekleyen:
  • DEĞERLİ İNSAN GAZETECİ YAZAR, ŞAİR VE POLİTİKACI BÜLENT ECEVİT İ
    KAYBETMENİN ÜZÜNTÜSÜ İÇİNDEYİZ.
    ALLAH GANİ GANİ RAHMET EYLESİN. KEDERLİ AİLESİNE VE TÜM SEVENLERİNE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM.
    Tarih: 06 Kasım 2006 00:00 Ekleyen:
  • Çayyolu İlçe olsun diye papağan gibi söylenip duruluyor. Kardeşim Çayyolu ilçe olsa ne olacak. Önce toplumun kafaları değişmeli. Yıllardan bu yana ülke doğru yönetiliyor mu? Bizi yönetenleri kim seçiyor? Biz. Seçimi doğru yapıyor muyuz? Hayır.  Seçimi doğru yapsaydık ülkenin hali böyle olmazdı. Çayyolu ilçe olsa, mum ışığı ile arar bizi yönetecek kişiyi(!) buluruz. Bırakın ilçe olma laflarını,  önümüzdeki yıl yapılacak Genel Seçimler için birşeyler yapalım da, layık olduğumuz bir hükümeti bu ülkenin  yönetimine seçelim.
    Tarih: 05 Kasım 2006 00:00 Ekleyen:
  • BİR VATANDAŞ
    ŞUNU BİLMENİ İSTERİM Kİ SORUN BİZİ KİM YÖNETİYOR MESELESİ DEĞİL. KİM YÖNETİRSE YÖNETSİN FARK ETMEZ. GEREKİRSE KONUYU TEMCİT PİLAVI GİBİ ISITIP ISITIP ÖNE SÜRECEĞİZ, GEREKİRSE PAPAĞAN GİBİ TEKRARLAYACAĞIZ. AMA BU SAVASI KAZANACAĞIZ. SESİMİZİ DUYMAYAN AHMET DUYMAZ DA SEÇİMLERDE ÇAYYOLU HALKINA HESAP VERECEK.
    SENDE BİR DAHAKİ SEFERE DAHA EDEPLİ OL VE SÖZLERİNE DİKKAT ET.
  • Ben eleştirimi polemik yaratmak için yazmadım.  Bana edepli  olmamı öneren beyefendi  elştiriyi neden kaldıramıyorsunuz? Edepli olması gereken biri  varsa  o da sizsiniz.
  • Bir vatandas rumuzlu arkadas bizlere gore malesef cok gerilerde ama tabiki olabilir boyle seyler..benim kendisine tavsiyem konuyu sulandirmamasi-ki zaten yapamaz- ve rumuz yerine gercek adini cesaretle yazmasidir..Cayyolu tabiki ilce olmalidir ve olacaktir..
  • TEŞEKKÜRLER  TUNCAY TÜRK
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!