Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• cewapbınız biras erken olursa sewinirim çünkü ödewim carsam ba günü son lütfen cewap yazın tesekkürler
    Tarih: 15 Kasım 2006 00:00 Ekleyen:
  • BURADAN HADDİNİ BİLMEZ EK$İ SÖZLÜK YAZARLARINA UYARI
    (HADDİNİ BİLENLERE LAFIM YOK)

SİZLER GİBİ HADDİNİ BİLMEZLERİ AĞIR BİR DİLLE EK$İ SÖZLÜĞÜYE SİKAYET EDİYORUM HABERİNİZ OLSUN.
    NE DEMİ$ ATALARIMIZ ETME HAKARET SONRA SANADA EDERLER HAKARET ( Yok böyle bi şey aslında şimdi ben uydurdum. Ama söyle bir şey var belki alakalıdır. Gülme kom$una sonra gülerler sana da)
    Tarih: 12 Kasım 2006 00:00 Ekleyen:
  • BELEDİYE NİN DİKKATİNE.
    9 / 11 / 2006 tarihli yazımda 33. cadde (BANGABUNDU SEYH MUCIBBULRAHMAN) Alacaatlı tarafında sıradan 11 direkte elektrik lambalarının yanmadığını ve gene Cumhuriyet Parkında da tek bir lambanın dahi yanmadığını yazmıştım. Dün akşam gene baktım durum aynı burada 11 direkte hemde aralıksız olarak lambaların bozulması, parktaki lambaların da bozuk olması ve durumun düzeltilmemesi bana biraz anlamlı geldi.
    Başkent Doktorlar Sitesi, Yeni Öz Sitesi ve yol üzerindeki diğer siteler sizlerde sesinizi çıkartın.
    Ama merak etmeyelim geri sayım başladı bizleri karanlığa gömenleri bizlerde seçim sandıklarında gömeceğiz.
    Tarih: 11 Kasım 2006 00:00 Ekleyen:
  • Bu güne dek o kadar yazıldıki 50 cadde problemleri ama Sn. İlgililer nedense hiç umursamadılar.
    Tüm bunlara rağmen her sorunu çözüyoruz dediler.

SORUN:
    1. Otobüs sefere sayısı artırılmalı
    2. Dolmuşların seferleri kontrol edilmeli
    3. Her gün kronikleşen elektrik kesnitileri artık son bulmalı(2007 den itibaren yakanızdayım)
    4. Cadde temizliği yaptırılmalı
    5. Yolun kenarına dökülen taş, moloz ve inşaat artıkları kaldırılmalı vede önlenmeli
    6. Ara sokaklar asfaltlanmalı
    7. Her kafasına esenin istediği yeri (yolu) kazması engellenmeli
    8. Kazılan yolların kapatılması
    9. Mevcut su deposu kapasitesinin artırlması
    10. Çevre temizliği konusunda gereken tedbirler alınmalı
    11. Park, bahçe gibi imarda yeşil alan olarak gözüken yerlerin bir an önce yapılması
    12. cadde uzantısında bulunan Türkkonut ve incek yolunun bir an önce yapımın tamamlanarak hizmete açılması
    13. çayyolundan tüm semtlere belediye ptpbüsü ve dolmuş seferlerinin başlatılması
    14. Sağlık birimlerinin artırılması
  • 15. Hastane yapılması konusunda çalışmaların başlatılması
    16. Nüfusa cevap verecek şekilde sosyal alanların yapılması

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

Sayın yetkililer bunlardan hangi birisini yaptınız veya yapacaksınız.
    Lütfen görevinizi gerektiği gibi yapın ve yapmadığınız konularda da yapıyoruz, şöyleydi böyleydi  demeyiniz.
    Yapın da görelim dimi.
  • Değerli Çayyolu sakinleri,
    Ben Odtü de 2. sınıf öğrencisiyim. Ankaralılar Caddesinin Eskişehir yolu ile kesiştiği noktada yapılan köprü inşaatının getirdiği sorunlar,sıkıntılar hakkında bir sunum hazırlıyorum. Halkın görüşlerini de yansıtmak amacıyla bu konuda bilgisi, görüşü,önerisi olan ya da  bu nedenle sıkıntı çeken veya çekmiş Sayın Sakinlerimiz; bunları benimle paylaşırsanız çok memnun olurum...
    Saygılarımla,
    Özgen Birol.
    Tarih: 11 Kasım 2006 00:00 Ekleyen: ÖzgenBirol
  • Biz Uludağ kebabın yanından geçen yolu Saltoğlu bulvarı olarak biliyorduk. Bu gün yolum Angora evlerine düştü. o ne Angora evlerinin bulunduğu yerde de Saltoğlu caddesi yok mu? Demek adam hızını alamamış; gördüğü her caddeye kendi adını koymuş. Bir de yanılmıyosam buna ben 22 yıllık belediye personeliyim diye bir açıklama getirmişti. İyi ki Cumhurbaşkanı filan değilsin. Yoksa her il e adınını koymaya falan kalkardın da Allah korusun sonra biz napardık?

_Ben Güney Saltoğlu na gidiyorum. Akdeniz de biraz dinleneceğim.
    _Ah öyle mi Ben de Doğu Saltoğlu na mı gitsem acaba.
  • Sayın Birol,
    Ben Ankaralılar Caddesini hergün kullanmakta olan bir semt sakiniyim. Bu caddenin trafiğe kapanmasıyla beraber mecburen ümitköy güzergahını kullanmaya başladım. Ancak gerek gidişte gerek dönüşte bu güzergahtaki trafik beni çileden çıkarıyor. Evime ulaşabilmek için en az yarım saat ümitköy içerisinde dolanıyorum.
  • 33. caddede Konut 2 ve Angora evlerine giden yolun bir birini karşılamadığını bu yolun yampiri olduğunu ve burada trafik ışıklarınında bulunmadığını bu yüzden bu yolda sık sık kaza olduğununu oysa yol üzerinde ufak bir oynama ile bu yolun yampiriliğinin en aza indirilebileceğini belki sesimi yetkili biri duyar da gerekli düzenlemeleri yapar diye defalarca yazmama rağmen hiç bir düzelme olmadı.
    Sonuç : Burada gene bir kaza (saat 08.45 ) ben  Ambulans ve Jandarma arabalalarını gördüm. Dilerim ölü ve ağır yaralı yoktur.
    Tarih: 09 Kasım 2006 00:00 Ekleyen:
  • SADECE ŞUNU YAZMAK İSTEDİM  YA ARCADİUM UN ÖNÜNDEKİ PARK EDİLMEZ LEVHALARINI KALDIRIN BEN VE KARŞIDAN KARŞIYA GEÇMEK İSTEYENLER RAHATSIZ OLMAYALIM YADA PARK EDENLERE CEZA KESİLSİN.. HANGİSİNİ İSTERSENİZ...
    Tarih: 08 Kasım 2006 00:00 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!