Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Bugünkü Hürriyet gazetesi-Emin Çölaşan yazmış:
    TÜRKİYE’de büyük bir orman ve arazi yağması var. Özellikle İstanbul ve Ankara’da büyükşehir belediyeleri 1994 yılından beri Refah, Fazilet, AKP gibi birbirinin devamı olan partilerin elinde.

Ormanların ve kamu arazilerinin satışı, bunların imara açılması, korkunç bir rant yaratıyor.

Aklıma hemen Ümitköy huzurevinin yanındaki tepelerdeki Rotary öğretmenler ormanını katledilip Asmalı Konakların yapılması geldi..Oradan her geçtiğimde içim acıyor..Doğal alanlar,tepeler,orman olarak ayrılmış yerler yağmalanıyor sonrada insanlar nefes alsın diye komik yapay parklar yapılıyor..aynen Osmanağa konaklarının yanına Y.mahalle bld tarafından yapılan beton yığını park gibi..
    Tarih: 05 Aralık 2006 12:29 Ekleyen:
  • ÇAYYOLU PLATFORMUNA TEŞEKKÜRLER,

GOOGLE ARAMASINDA BİR BAŞKASININ GÖRÜŞLERİ ALTINDA ADIMIN SOYADIMIN VE IP NUMARAMIN GÖRÜNMESİ İLE İLGİLİ OLARAK ÇAYYOLU PLATFORMUNA BİR E-POSTA YOLLADIM. INFO@CAYYOLUM.COM dan BANA GELEN CEVAP:

Sayın Faruk Elmasoğlu;
    Google aramasında adınızın Tuncay Kangal'ın görüşleri altında çıkması Google taramasından kaynaklanmaktadır. Bizim yapabilecegimiz tek şey Tuncay Kangal'ın yazısını ziyaretci defterinden çıkarmak olabilirdi, Bizde Sayın Kangal'ın yazısını kaldırdık. Google bir daha ki yaptığı taramada bu karışıklık olmayacaktır.

Bende bu vesile ile Çayyolu Platformuna teşekkürlerimi sunarken Google'da çıkan o yazının benim yazım olmadığını bir kez daha vurgulamak istedim.

Çayyolu halkına ve beni tanıyanlara en derin sevgi ve saygılarımla.  Faruk Elmasoğlu

Tarih: 04 Aralık 2006 20:04 Ekleyen:
  • POSTA'dan...

Yenimahalle Belediyesinin en zor göreve tayin ettiği kim derseniz, rahatlıkla Çayyolu Semt Birimi Sorumlusu Sayın Sezai Sürücü'yü gösterebiliriz. Sayın Sürücü doğrusu bölgede çalışmak, şikayetlere çözüm olmak için gayret sarfediyor. Kendisi ile görüşmelerimde bunu hissettim. Ama Yenimahalle'deki patronlarının Çayyolu ile ilgili duruşlarından dolayı o da günlerini gazetecilere patronlarının adına açıklama yapmakla dolduruyor. 
          Haber şu;
          "Çayyolu Çöpköy'e dönüşüyor" başlıklı yazımız üzerine Yenimahalle Belediyesi Çayyolu Semt Birimi Koordinatörü Sayın Sezai Sürücü aradı.Sayın Sürücü'nün verdiği bilgiye göre, Konutkent'te bulunan 41. Cadde'de ASKİ büyük çaplı altyapı çalışması yapmış. Yol zemini yumuşadığı için 3 gün önce çöp kamyonu çamura saplanmış. Bu nedenle toplanamayan çöpler dün sabah itibarıyla alınmış. Büyükşehir Belediyesi de bölgeyi ilaçlamaya başlamış. Sayın Sürücü, 2 yıldır ilk kez böyle bir sorunla karşılaştıklarını belirterek, "Elimizde olmayan bu nedenden dolayı yine de bölge sakinlerinden özür diliyorum" dedi."   
    25 Kasım 2006
    Yaşar Abi
            Takdir sizin.
    Tarih: 04 Aralık 2006 19:58 Ekleyen:
  • Komşu internet sitesinden aldığım bir duyuma göre Keçiören ile Çayyolu arasına EGO tarafından direkt bir ulaşım aracı konulacakmış. Dileğim,Yenimahalle ile Çayyolu'na, Çayyolu ile Bilkent arasına da ring seferleri konulmasıdır.
    Tarih: 04 Aralık 2006 19:25 Ekleyen:
  • TEŞEKKÜRLER     

Duraklardaki reklamların aydınlatması için döşenen yeraltı kablolarından bazıları kaldırımların erimesinden dolayı yüzeye çıkmış durumdaydı. Bu arızaların koordinatlarını Engin Bey'e iletmiştim. Yapılmış.
          Teşekkürler. 
    Tarih: 04 Aralık 2006 19:09 Ekleyen:
  • Çayyolululaştıramadıklarımız !

Bugün merdivenlerinin önüne kırmızı halılar döşenmiş bir sitenin önünden geçtim. Sitenin önünde bir süpermarketimizin sepet arabası vardı!
          Süpermarketlerin servislerini bazı hanımların beş çayları için servis aracı olarak kullandıkları görülmektedir.
    Tarih: 04 Aralık 2006 19:00 Ekleyen:
  • ÇAYYOLU'M YÜRÜYÜŞ NOTLARI  (3)

Trafik lambalarından Konut II'ye dönerken Atapark'ın girişinde köşede teknik ismini bilmediğim bonus saçına benzeyen bir fener vardı. Bu fenerin ışıklarından yayılan şovu çocuklar dahil ben de parkta otururken seyrederdim. Yeni farkettim, kaldırılmış.
          Komplo teorisi!
          Bu fenerin okları acaba CHP'nin oklarını andırdığı için mi kaldırıldı? 
    Tarih: 04 Aralık 2006 18:50 Ekleyen:
  • ÇAYYOLU'M YÜRÜYÜŞ NOTLARI  (2)

Bahattin Dinçmen Parkı'ndaki oyuncak gruplarından kay-kaylar uzun süredir arızalı olarak bekliyordu. Yetkililer sonunda hepsini söküp götürmüşler. Dileğim, onarımının yapılıp yerine tekrar montajının yapılmasıdır. Bu parkın Mevlana Camisi'ne bakan yüzünde çimlerde büyük çaplı kurumalar var ve çöplük durumuna getirilmiş. Ayrıca parklarda kış olmasına rağmen sürü halinde sinek ve sivrisinek olduğu görülüyor.
    Tarih: 04 Aralık 2006 18:40 Ekleyen:
  • ÇAYYOLU'M YÜRÜYÜŞ NOTLARI  (1)

Atapark tören alanı kendisinin tören alanı olduğunu sanki bir nedenden dolayı hatırlatmak istercesine bütün uyarılara rağmen aydınlatma lambalarını gündüzleri de yakıyor. Yoksa; ortalığın fena halde sisli ve bulutlu olduğunu sezipte "devamlı aydınlık için bir dakika karanlık eylemi" yerine "devamlı aydınlık için devamlı aydınlık" mesajını mı veriyor?
          Nedir bu dersiniz?
          "Asıl soru ne değildir?" değil midir?
          "Biz her yere yeteriz." diyenler üç aydır Atapark'ın aydınlatma sisteminin fotoselini (ışık gözü) ayarlayamadılar. Ama, Vitra'nın bile akıllı olarak kabul ettiği "suyu" elektrikle Nesin Parkın'da kardeş yaptıktan sonra bu karmaşık yapının hangi teknik alt yapıyla bakımını yapacaklar doğrusu çok merak ediyorum.
    Tarih: 04 Aralık 2006 18:25 Ekleyen:
  • Her sabah ve akşam Konut II ile Mesa Çamyolu arasındaki kaldırımda (Konut II'nin tel örgüsü boyunca olan kaldırım) yürümekteyim. Kaldırım ile Konut II arasındaki alan bir çöplük görünümünde. Gerek yoldan geçen araçlar, gerekse yayalar ve Konut II çevre temizliğinden atılan kurumuş ağaç, bitki v.b. ile bir serbest çöplük alanı durumunda. 2 ay kadar önce Muhtar Hanıma rica ettim ve aynı gün temizliği yapılmıştı. Ancak kısa sürede tekrar eski durumuna geldi.

2 hafta önce Yenimahalle Belediyesi Temizlik işlerine bir mail ile durumu bildirdim. Ancak bir cevap alamadım. Geçen hafta da Konut II yönetiminden temizlenmesi için ricada bulundum. Henüz bir gelişme olmadı.

Daha temiz bir çevre için tüm çevre sakinlerinin girişimde bulunmalarını ve takipçi olmalarını ediyorum.

Saygılarımla.....
    Tarih: 04 Aralık 2006 11:25 Ekleyen: SebahattinGÜNEY
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!