-
Siz de sağolun Okan Bey... Ayrıca beni zagalamak için çalışan Okanlara benzemediğiniz için de...
YAŞAMDAKİ DEĞERLERİ KORUYARAK ÜRETMEK, ÜRETİLENİ SAYGI İE PAYLAŞMAK VE BİRBİRİMİZİ TÜKETMEDEN ÇOĞALTARAK YAŞAMAK DİLEĞİYLE...
Tarih: 09 Aralık 2006 15:37 Ekleyen: Beğenme: 0
-
İSMAİL BEY BEN VE BEN GİBİLERİ DESTEKLEDİĞİNİZ İÇİN SİZE TEŞEKKÜR EDERİM .
37 CADDE İLE 725 SOKAĞIN BAŞI(KONUTKENT 2 BGİRİŞ) YOLDAKİ ÇUKUR OLAN ALANI BÜYÜKŞEHİR BEL. YOL/ASFALT İŞLERİNE ÇEKİLMİŞ FOTOGRAF VE FAX İLE İZAH EDİP KAPATTIRDIM .
BEN DEMEK HOŞUMA GİTMEDİĞİNİ BELİRTMEK İSTERİM
MUHAKKAK BAŞKALRIDA BU KONUDA GİRİŞİMDE BULUNMUŞTUR.
BİRDE PTT ÖNÜNDE VE YANINDAKİ KALDIRIMIN ÇUKUR OLAN BÖLÜMÜNÜ YAPTIRTABİLSEK PTT MÜDÜRÜNDEN BEN RİCA ETTİM SİZLERED RİCADA BULUNUN LÜTFEN.
Tarih: 08 Aralık 2006 09:35 Ekleyen: Beğenme: 0
-
Bu gün cayyolu net adlı bir siteye girdim. Sitede nereyi tıklarsam tıklayım tıkladığım yer açılmıyor. Bu açıdan şimdiye kadar dolaştığım en berbat site diye bilirim (tabii şu anda teknik sorunlar yaşamıyorsa) Ama her şeye rağmen genede siteyi beğenmedim.
Keşke siteyi yapanlar yapmadan önce Çayyolum com' a danışsalardı. Ben onlara Sayın Engin Uç ve ekibinin hiç bir rakabet duygusu içine girmeden fikir vereceğine eminim.
Yeni sitenin Sayın yöneticisi bir de sitenize girer girmez bir müzik sesi açılıyor. Bırakın insanlar kendi istedikleri müziği dinlesin sizin istediğiniz müziği değil.
Tarih: 07 Aralık 2006 22:19 Ekleyen: Beğenme: 0
-
Öncelikle Sayın Okan Uzun'un hem sorunu hem de çözümü tespit edip ilgililerle paylaştıktan sonra bu sayfalarda Çayyolu sakinlerine de bilgi vermesinden dolayı kendi adıma teşekkür ederim. Yazılarınızın devam etmesini rica ediyor, aramıza hoş geldiniz diyorum.
KIZILDERİLİ REİSİN MEKTUBU
Yenik Kızılderili reisi 1853'te ağlayarak yazmıştı mektubunu:
"Gökyüzünü nasıl satın alabilirsiniz?
Ya da satabilirsiniz?
Ya toprağın sıcaklığını ?
Havanın taze kokusuna, suyun
pırıltısına sahip olmayan birisi onu nasıl
alabilir ya da satabilir?..
(.....)
Yağmur sonrası ışıltılı her çam
yaprağı, denizi kucaklayan kumsallar,
karanlık ormanların koynundaki sis,
şakıyan böcekler...
Beyaz adam neyi satın almak
istiyor?..
(.....)
ÇABA'yı mı?!!
Ziyaretçi defterinin bence denetçilerinden sayılan Sayın Faruk Elmasoğlu ve Sayın Tuncay Türk varsa bir yanlışlığım lütfen düzeltin.
"Hata yoktur, sadece dersler vardır. Engelleri kişisel gelişim için fırsat olarak görün."
(Ferrarisini Satan Bilge)
Tarih: 06 Aralık 2006 12:36 Ekleyen: Beğenme: 0
-
E M P A T İ
ÇABA'nın ÇAP'ının ziyaretçi bahçesindeki kızılderili reisinden, uzayda 360 dereceden Çayyolu'nu izleyen BEYAZ ADAMA dumanlar aracılığıyla posta (ileti) var.
Kardeşim Beyaz Adam,
Biz Çap'ın topraklarında bahçemiz denilen mütevazi bir köşede gönüllü olarak Cayyolum. com için çiçekler ekmeye çalışıyoruz. 15/09/2006 tarihinde yazdığımız gibi Bill Gates'in önerileri doğrultusunda... Zat-ı aliniz ise ilk defa 22/11/2006 tarihinde Çayyolu Online com adındaki ülkenizden uzaylı askerlerinizle bizim topraklara (Çap ziyaretçi defteri) izinsiz girerek bize forum teklif ettikten sonra topraklarınıza misafir olmamız için davette bulundunuz. Sağ olun, var olun.... Biz de davetinize uyarak hem topraklarınızı gördük. Hem de 360 dereceden sörf yaptık. Bununla da kalmadık emeklerinize yaratıcılığınıza en üst düzeyde (hukuk diliyle) "Çayyolu için delil tespit dosyası olmuş" şeklinde methiyelerde bulunduk.
Ama bugün auto-Q'dan (prompter) yansıyanlara bakınca doğrusu olmamış Beyaz Adam. Amerikalı beyaz adamların "Hayatta herkesin bir fiyatı vardır, hayatta satın alınmayacak adam yoktur." sözlerini şiar edip biz Çayyolu sakinlerine "3 ay...." diye başlayan tekliflerde bulunmanızdan dolayı size,
"Çayyolululaştıramadıklarımızdan mısınız?" diye soruyorum.
Sayın Beyaz Adam bu teklif size de yakışmadı, bize de yakışmadı. Bir düzeltme borcunuz var bize.
ÇÜNKÜ, BİZ ÇAP'IZ.
Mektubunuzda teknolojiyi bu kadar iyi kullandığınızı öne çıkaran biri olarak, bu alemde komşularımızdan olan teknoloji TV forumunda topraklarına reklam amacıyla gelenleri nasıl engelli duruma getiriyorlar, biliyorsunuz değil mi?
Bizim POZİTİF büyücü ulu manituya böyle durumlarda danıştığımda,
"Kendinize önce şunu sorun:
Ben olsam ne hissederdim?" derdi.
Sayın Beyaz Adam siz de güzel günler göreceksiniz, ancak bekleme denilen sanatı öğrenmelisiniz.
Saygıyla.
ÇABA'nın bir gönüllüsü.
Tarih: 06 Aralık 2006 12:15 Ekleyen: Beğenme: 0
-
ADI EMEKLİ.....
Sen yıllarca gece gündüz demeden çalış, alınterinle paranı kazan, hakkınla emekli ol sonrada bu hayat Şartlarında üç kuruşluk emekli maaşı ile yaşam sürmeye çalış.
Aslında Ölmek en güzeli.... Hiç kimseye masraf olmadan Çekip gitmek bu dünyadan...
Emeklinin standartların altında yaşam mücadelesi kimin umurunda beyler.....
Her kes gününü gün ediyor...Unutmayın ki sizlerde bir gün gelecek emekli olacaksınız.... ve ozaman Çok iyi anlayacaksınız bu durumu...
Vekalet verdiğimiz (Gerçi ben vermedim)/ verdiğiniz yekili kişiler neden hep kendi Çıkarlarını gözetiyorlar. Bu kişilerin x ya da z partisi mensubu olmaları hiç bir şeyi değiştirmiyor. Önce can sonra canan. Bugüne dek hep böyle oldu. Bir tek dürüst İzmirken birisi çıktı. maaşını almadı ve istifa etti.
Nereye kadar gidecek bu.... her gün yeni yasalar Çıkıyor. ve emekliler her gün bir şeyler kaybediyor.
Emekliye geçinecek kadar maaş verin Çalışmasın. İnsan kendi kendine zulüm eder mi hiç. Yetmiyor ne yapsın. Alnının
Tarih: 06 Aralık 2006 12:07 Ekleyen: Beğenme: 0
-
azda olsa bütçesine katkıda bulunuyor. Hastalandığında tabip tarafından yazılı olan ilaçlar kurum tarafından kabul edilirse eğer alabiliyor. Edilmiyorsa varsa parası farkını vererek alacak ilacı.
Bizim insanımız, bizim emeklimiz bunlara layık değil. Hangi kurumdan emekli olursa olsun yıllarını bu vatan, millet için kalkınma, ekonomi için heba etmiş kişilere daha saygılı olmak gerekiyor.
Bir tane mert, bir tane babayiğit Çıkışta emeklilerimiz bizim canımız, her şeyimiz.. Bizler bu günlere gelmemizi onlara borçluyuz, geçim standartlarını yükseltelim, en azından huzur içinde yaşasınlar, Ölsünler demiyor.
Öldüklerinde gözleri açık gitmesin, arkalarında borç bırakmasın demiyor....
Hani köşe yazılarının altında bir söz olur yaa...
Ne zaman ki milletin menfaatini kendi menfaatimizden Üstün tutarız, işte o zaman biz adam olmuşuzdur.
Saygılarımla
Tarih: 06 Aralık 2006 12:04 Ekleyen: Beğenme: 0
-
Sayın Nalan Şafak,
Sizin Konunuzla ilgili olarak size e-posta yolladım. Yolladığım e-postayı burada yazmamamın doğrudan sizin mail adresinize göndermemim sebebi kötü niyetli insanların bu konuda benim tarafımdan bilgilenmesini önlemek içindi. Eğer bilgisayarınız yolladığım postayı istemeyen posta olarak depoya attı ise lütfen depodan ulasınız. Umarım faydalı olacak.
Tarih: 05 Aralık 2006 22:37 Ekleyen: Beğenme: 0
-
TANSAŞ'a ait oto park giriş/çıkışlarına ilişkin attığım maili sizler ile paylaşmıştım .( 1-2 sayfa ilerde mail mevcut)
Çayyolu Tansaş Md Alper Bey beni arayarak şu an çıkış olarak kullanılan yerdeki yazıları bilgisayar çıktıları ile değiştirileceğini ve oraya bir kapan sistemi kurulması için Tansaş Genel Md.lüğünden onay beklediklerini belirtti
Bilgilerinize
Tarih: 05 Aralık 2006 16:58 Ekleyen: Beğenme: 0
-
Değerli Çayyolu Sakinleri,
Ziyaretçi defterini bölgenin gelişen sorunları, sizlerin önerileri için web sitemizde hizmetinize sunduk. İlginize teşekkür ediyoruz.
Özellikle, bu sütunların reklam amaçlı kullanılmamasını, yazılanların mümkün olduğunca kısa tutulmasını rica ediyoruz.
Saygılarımızla,
ÇAYYOLU PLATFORMU
Tarih: 05 Aralık 2006 12:31 Ekleyen: Beğenme: 0