Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Aramıza hoş gelmiş, sefalar getimişsiniz Sayın Demet Tekin umarım yazılarınız devam eder.  Saygılar
    Tarih: 13 Aralık 2006 16:31 Ekleyen:
  • artık YETER binlerce insanın kaderinin bir kaç kişinin iki dudağının arasında olmasından bıktık.Ülkenin kaderiyle oynarlar,halkın kaderiyle oynarlar,ne isterler bizden.Biz onlardan birşey istemiyoruz ki.Ama onlar oy isterler!unutmasınlarki artık onlarda içimizdeler,bu inatları niye?
      sayın AHMET DUYAR ben çayyoluna her türlü hizmeti götürüyorum diyor,NE YAPIYORMUŞ! belediyeye ait ortak alanlara baktırmak için para vermekten bıktık,paramızla rezil oluyoruz.yeşile biz bakıyoruz,kaldırımı biz yapıyoruz,ağacı çiçeği biz ekiyoruz,çocuk parklarını kendimiz yaptırıp bakım ve onarımlarını yaptırıyoruz.Kışın karı buzu şirket hallediyor,Tırnaklarımızla başımızı kaşıyoruz.Sonuç belediye sadece çöpümüzü alıyor.ADIDA HİZMET VERDİ OLUYOR.HİZMETİ YAZ ŞENLİKLERİ İSE ONUDA İSTEMİYORUZ.BIRAKIN KENDİ BELEDİYEMİZİ KURUP KENDİ KENDİMİZE HİZMETİ BİZ VERELİM.BİZİM KADERİMİZİ SAYIN AK PARTİ VEKİLLERİ TAYİN EDEMEZLER.Unutmayınki GİDEN UZAK GELEN YAKINDIR,BU DEVRAN HEP BÖYLE DÖNMEZ.DÜNYA SULTAN SÜLEYMANA BİLE
    Tarih: 13 Aralık 2006 15:57 Ekleyen:
  • İlçe olmamız Kabul edilmedi...İlçe olmamızdan AKP'nin neden bu kadar korktuğunun nedenlerini bir kez daha düşünmek gerekir...Korkunun ecele faydası yok derler bizde mutlaka ilçe olacağız...Saygılarımla
    Tarih: 13 Aralık 2006 13:51 Ekleyen:
  • Geçen sene bir avcı arkadaşla (yaşca benden oldukca küçük) Ata ormanında çamlaların altında dinlenirken arkadaşım bana Faruk ağabey burada tavşan var, bunlar tavşan pisliği dedi. Bende ona evcil bir tavşanın evden kaçmış olabileceğini ama bu kadar köpeğin bulunduğu yerde zavallı tavşanın ömrünün pek uzun olamıyacağını söylemiştim.
    Aradan yaklaşık 1-1.5 yıl geçmiş olmasına rağmen TUNCAY kardesimiz burada tavşan gördüğüne göre benim yanıldığım belli oldu. Bundan sonra da inşallah bu tip konularda sürekli yanılırım. Tavşanın yaşamasına veya soyunun devam etmesine çok sevindim.
    Tarih: 13 Aralık 2006 00:24 Ekleyen:
  • Öncelikle Atapark'a yapılacak anıt için Sn.Ufuk Buyurgan'ın projesini beğendiğimi belirtmeliyim, hem sivil kıyafet hemde güvercinler çok güzel olmuş..
    Hafta sonu Konutkent 2 nin yanındaki Ata ormanında yabani bir tavşan gördüm ..O kadar hoşuma gittiki anlatamam..Malesef böyle güzel doğal alanların tahrip edilip plansız programsız inşaat alanına çevrilmesi çok can sıkıcı..Rant uğruna canlıların yokedilmesi çok yanlış..heryeri beton yığınına çeviriyoruz sonrada belediye suni parklar yapsın diye bekliyoruz..Belediyenin o kadar para harcayıp yapay parklar yapmasına hiç gerek yok böyle doğal alanları ve doğal yaşamı korusalar yeter..zaten insanlar oralara giderek en güzel şekilde stres atarlar..Ben hiçbir zaman çimlere basılamayan, beton yürüyüş yolları olan parkları sevemedim..Doğal alanları ve canlıları korumak hepimizin görevi olmalı, bu konuda çayyolunda organize olabilmek en büyük arzum..
    Tarih: 12 Aralık 2006 12:30 Ekleyen:
  • Sayın Mustafa Onur Bey,
                Bir kahve molasında tanışmak dileğiyle...
                Saygı ve sevgilerimle. 
    Tarih: 12 Aralık 2006 02:56 Ekleyen:
  • Smokinli Köy (Çayyolu) ve karşı yakadaki Yeni Cennet Mahallesi

Yatmadan evvel bahçemizde biraz hava almak isterken evimizden flaş bir haber geçtiğini sevinçle gördüm.

DEMEK Kİ OLUYORMUŞ!

Ağababamız Yenimahalle 1957'de dünyaya geldi.
                      1983'te ilk çocuğu Sincan'dı.
                      1987'deki torunun ismi Kazan oldu.
                      1990'da torunun çocuğu Etimesgut idi.
                      Bugün ağababamız Yenimahalle Çayyolu adındaki torununun torununu görecek.

Halkımız arasında konuşulan bir rivayete göre TORUNUNUN TORUNUNU GÖREN CENNETLİK OLURMUŞ!

Bütün Çayyolu sakinlerine, Yenimahalle'ye, başkente ve Türkiye'ye şimdiden hayırlı olsun.
    Tarih: 12 Aralık 2006 02:41 Ekleyen:
  • İsmail Çinici Bey e sonsuz teşekkürler. O olmasaydı bazı güzel sözler ve fikirler bizlere ulaşmamış olurdu herhalde. Sizinle genç bir işletmeci olarak tanışmak isterim ve restaurantıma beklerim. Böyle yazılar yazan biriyle sohbet etmek kimbilir ne kadar güzeldir. Şu sodalı kahve önerinizi okur okumaz denedim. bu kadar kahve tutkunuyum böyle kahve içmedim aktarımlarınız için teşekkür eder saygılar sunarım
    Tarih: 12 Aralık 2006 01:51 Ekleyen:
  • Pazar günü TBMM Başkanı Sayın Bülent Arınç ATV'de "Doğrudan Doğruya"da kendisi sordu, kendisi cevap verdi.
                  İrtyicayı güzel anlattı. Anlattıkları içinde benim dikkatimi eksiklik olarak gördüğüm farklı bir detay çekti. Sayın Arınç sanal ortamların, .... modern darbelerin artık önemli olmadığını vurgulayan sözler söyledi. Oysa  belki de önümüzdeki yirmi yıl içinde bütün savaşlarda robotlar savaştırılıp, sonucundaki zaferin stratejisi sayılıp rejimlerin de bu şekilde değiştirileceği bir dünyaya doğru yol alırken Sayın Meclis Başkanımızın bunları küçümsemesi beni doğrusu hayrete düşürdü. Anılan konuda Çayyolu bölgemizin yetiştirdiği ünlü danışmanlardan Fatih Bey'den de kendisine danışmanlık hizmeti verilebileceğini düşünüyorum. 
    Tarih: 11 Aralık 2006 16:12 Ekleyen:
  • ATAPARK TÖREN VE MERASİM ALANI

Kim Bu MUSTAFA KEMAL?
                Orhan Koloğlu  imzalı bir kitap.

Kitabın kapağında "2038'in gençleri için" diye not düşülmüş.
              "İz'inde miyiz, İzin'de miyiz?"
                Şeklindeki cümleleriyle bugünlerin gündemini yansıtmaya çalışan bir kitap.
                Çayyolu'nu ilgilendiren tarafı ise; kitabın 260. sayfasında saklı.
                Şöyle ki;
                Karşı devrim projesi peşinde koşanları en çok tedirgin eden Atatürk resimleri şöyle tarif ediliyor.
                "GÖZLERİ ŞİMŞEK ÇAKAN, BİR HEDEF GÖSTEREN EL".
                "Asker olsun, sivil olsun Kemalizmin son hedefi zaten demokrasidir".   
                Saygıyla.
    Tarih: 11 Aralık 2006 15:38 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!