Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Konutkent 1  de  faliyet gösteren PEYNİRCİ nin sebze meyva reyonu insanların yürüme yolunu taciz eden bir şekilde faliyete başlamasına insanlarımız itiraz etmediklerinden  bu firmanın  son günlerde yaptıgı tam bir gecekondu görünümlü sebze meyva reyonunun büyütülmüş  hali semtimize hiç yakışmayan  çevreye saygı göstermeksizin ben her semtte istediğimi yaparım  görüşü ile yapılmış bir uygulama şeklindedir 
    konuya hassasiyet göstereceğinizi umut eder saygılar sunarım
    Tarih: 04 Ocak 2007 14:34 Ekleyen:
  • 1 DAKİKA SAYGI DURUŞU! 

Çayyolu sakinlerinin "vatan" dediği ormanlardaki küçük toprak parçalarını bir bir işgal eden "vatansızlar" gelişmelerden de anlaşıldığı üzere "üremeye" de kararlılar.
      Kararlılar ama, "vatan nasıl savunulur?" mücadelesini farklı bir yoldan yapmaya karar veren gerçek bir "vatansever"i tanıdı bu arada Çayyolu...
      Günlerce Çayyolu için hukuk bilgisi topladı. Her harfine parmaklarıyla dokundu. Gözleri yoruldu. Zamanını harcadı.
      Çayyolu'nun sayın sakinleri, bu sitenin sakin olmayan bir sakini olarak sizlere bir teklifte bulunuyorum. Ben ziyaretçi defterimizin 803 no'lu mesajın yazıldığı kürsüye gidiyorum. Yanımda gelenleri de "1 DAKİKA SAYGI DURUŞUNA" davet ediyorum.
      "Vatan"daki gürleyen Mehmet ya da Sayın Vatan, "vatan da, biz de sana minnettarız".
      İyi ki varsın.
    Tarih: 04 Ocak 2007 03:18 Ekleyen:
  • DİKKAT HIRSIZ VAR!

Bayramın üçüncü günü. Durakta tek başıma otobüs beklediğim sırada, kaldırıma lik gri özel bir araç yanaşıp durdu. Bir şey soracaklarını anlayınca aracın yanına yaklaştım. Şoförün yanında oturan şahış dublaj Türkçesi ile Hintli olduğunu söyledikten sonra cüzdanının içindeki dolarları gösterip içinden bir adet 5.00-YTL.çıkardı. "Benzin alacağız.En küçük para bu, en büyük para hangisi? Göster bana" dedi. Üzerimde bütün olarak o miktarın olmadığını söyleyince "Çantana bak" dedi. Ben tekrar aynı cevabı verince bir şey söylemeden gazlayıp gittiler. Arkalarından baktığımda arabanın plakasının olmadığını da gördüm.
      Adamlar Hintli miydi bitli miydi bilmiyorum ama bildiğim, eşkallerinin Avare filminin Raj Kooper'ına benzediği idi.
      Eğer, 100.00-YTL.yi gösterseydim, kapıp kaçacakları da kesindi!

Sayın Zafer Özdemir'in 921 no'lu mesajına bir madde ilave de bizim site görevlisinden.
      Posta kutularınızda Ankara dışına çıksanız bile birikmiş zarf bırakmamanız konusunda gerekli tedbirinizi alınız. Hırsızlar bu durumu da dikkate alıyorlarmış.
    Tarih: 04 Ocak 2007 02:47 Ekleyen:
  • BU NE PERHİZ, BU NE LAHANA TURŞUSU!

Bayramda başkent Ankara'nın caddelerinde dolaşırken bir afiş sizin de dikkatinizi çekmiştir sanıyorum. Türk Bayrağı'nın fon olarak kullanıldığı bu afişte Sayın Başbakanımız Kurban Bayramımızı "Kurban olam ayına, yıldızına" sözleriyle kutluyordu.
        Peki o zaman Ercan Akyol'un "yan gelip yatanlar" konulu karikatürü "yılın karikatürü" ödülünü neden kazanıyor?
      Değerlerimizle bu kadar oynandıktan sonra bu afişin kompozisyonunu hazırlayan reklamcılar, inandırıcı bir mesaj verebiliyor mu?
    Tarih: 04 Ocak 2007 01:59 Ekleyen:
  • ÇABA'NIN
              ÇABALARINA
              BİR ÇABA DA BENDEN!

Türkiye'nin nadir ve temiz politikacılarından, aynı zamanda hemşehrimiz olan Sayın Hikmet Uluğbay, "Çayyolu'nda yaşayan her aileden 1.00- YTL. toplayıp kimsesiz çocuklara eğitim bursu verebilirsiniz" diyerek bir öneride bulunmuştu. 
        Ben de bu teklifi kendime dayanak yaparak Çayyolu sakinlerine ve Çap'ın proje bankasına farklı bir teklifte bulunmak isterim.
      Şöyle ki;
      Çap'ın bünyesinde toplanmış derneklerde bulunan yöneticilerin ve Çap'ın yönetiminin bölgemizde ortaya çıkan olayların üzerine beraber kol-kola gidebilmeleri için bir minibüs alınması ve üzerine "Çayyolu Platformu"  yazılması.
      ŞİKAYET ETMEK YERİNE ÖNCE İMKANI YARATMAK GEREKİR!
    Tarih: 04 Ocak 2007 01:30 Ekleyen:
  • ÇAP'IN NOTASI

Çap nasıl idare ediliyor diye hiç kendinize soruyor musunuz?
        Bu sorunun cevabını arıyorsanız 746 numaralı mesajın karşı tarafa gönderildiği saate bakabilirsiniz.
        Hatırlanacağı üzere; ziyaretçi defterinde "Çayyolu E- yarışma başladı" başlıklı bir mesajda Çayyolu sakinlerine bir teklifte bulunulmuştu. Bu teklifleri veren firmanın mesajları defterden silinmiş olsa bile benim arşivimde bu mesajın gönderiliş saati: 11.32. Çap'ın kırmızı çizgilerini ihlal eden bu davranışa karşı gönderdiği notanın saati: 12.31.57.Engin Bey'in diplomat dostları da olunca karşı tarafa verilen notalar tam zamanında veriliyor!

Darısı Dışişlerine.
    Tarih: 04 Ocak 2007 01:04 Ekleyen:
  • bütün kutlamalar biter...
    törenler biter...
    başlangıçları ve bitişleri kutsarız ışıldaklarla...
    havai fişeklerle korkuturuz karanlıkları...
    adı üstünde "havai" işte...
    gelir geçer...
    ve gece aynı gece... gün aynı gün...
    nereye giderse giderse gitsin, kendisini yanında taşır insan...
    ve yüreğinde, fişeklere sıfat olan "havai" umutlarını taşır

geride kalan ne son anlara dair???

bir idam sehpası... bir kalın urgan...
    ucunda sallanan kimliksiz bir tortu...

öte tarafta çılgınlar gibi eğlenmeye savrulmuş bir kalabalık buhran...

lakin işe bak! eğlenmeyi beceremeyenlerin yurdunda bir genç oğlan başından kurşunlanmış yatıyor... nurtopu gibi bir paranoyamız oldu artık: "maganda kurşunu"...

sonra, tatil boyu 45 cansız beden koymuşuz trafik canavarının sinsi karnına... doymamış gibi görünüyor... daha can alası var sanki...iştahdan ağzının suyu akıyor..

kuzey kutbundan kopan 11.000 futbol sahası büyüklüğündeki buz kütlesi ne yapıyor acaba şimdi?
    gamsızca süzülüyordur kuzey buz denizinde... belki de hüzünlüdür; vatanından kopmak zorunda bırakılan her nesne gibi... kimbilir?

2007 yazı korkunç sıcaklara gebeymiş ayrıca...

ah havai umutlarım... :-)
    siz yine de terk etmeyin beni...
    yaşamak için size ihtiyacım var...
    Tarih: 03 Ocak 2007 21:24 Ekleyen:
  • BU SİTEYİ OKUYAN DEĞERLİ ÇAYYOLU SAKİNLERİNİN BAYRAMLARINI KUTLAR YENİ YILDA SAĞLIK , MUTLULUK VE ESENLİKLER TEMENNİ EDERİM.MEHMET GÜRER
    Tarih: 03 Ocak 2007 19:56 Ekleyen:
  • Tum Cayyolu halkina iyi bayramlar ve iyi yillar dilerim..
    Konutkent 2 Ata ormanina dikilen cirkin baz istasyonu mutlaka kaldirilmali bunun icin her turlu girisimi destekliyorum..Protesto ya sehir disinda oldugumdan gelemedigim icin cok uzgunum..2007  yilinda yesil alanlarimiza daha fazla tecavuzun olmamasini diliyorum..
    Tarih: 02 Ocak 2007 18:47 Ekleyen:
  • Tum Cayyolu Halkının Bayramı ve yenı yılı kutlu olsun
    Tarih: 31 Aralık 2006 17:58 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!