Beyaz ve kuzunun ölümüne neden olan kişiye hitafen yazıyorum yayınlanırsa çok mutlu olurum..
Hangi vicdana sahip birisin ki sana hiçbir zararı olmayan iki tane zavallı köpeğin katledilmesine neden oldun ben merak ediyorum!Geceleri nasıl rahat uyuyacaksın ben merak ediyorum ama en merak ettiğim de acaba insanlara nasıl davrandığın..
Daha önce seni ısırdılar mı? Daha önce sana saldırdılar mı? Yada kime saldırdıklarını gördün be insan! Senin gibisine insan bile denmemeli ya nezaketen de olsa bu sıfatı sana kullanmaya utanıyorum ama mecurum işte kahretsin!
İnşallah ki bu yazıyı okursun da bir kez daha düşünürsün ben nasıl nefes alabiliyorum diye.. Şöyle bi düşün acaba soluduğum havayı hal ediyor muyum diye.. Ama bana kalırsa hak etmek bi kenara sen yaşamayı bile hak etmiyorsun ya neyse!
Tarih: 09 Ocak 2007 21:42 Ekleyen: Beğenme: 0
LÜTFEN DİKKAT!
998 NO 'LU EFLATUN TREN BİRAZ EVVEL İSTASYONUMUZDAN GEÇMİŞTİR. ÇAP'IN LOKOMOTİFİ İSE ŞU ANDA 1000 NO'LU MAKASA GİREREK İSTASYONUMUZA GİRMEK ÜZEREDİR.
KIR KAHVESİNDEKİ ARAÇLARINIZI LÜTFEN KIRMIZI IŞIKTA BEKLETİNİZ!
İSTASYON ŞEFİ!!!!.....
Tarih: 09 Ocak 2007 17:29 Ekleyen: Beğenme: 0
Zaman zaman haklı olarak YAŞAM KENT, OYAK 4, ERDEM KENT, VE TÜRK KONUT tarafından ulasım yetersizliği ile burada sikayetleri görüyoruz. Ben bu bakımdan şanslı olmama rağmen. (Evim otobüs son durak park yeri uludağ kebabın orada) genede yukarıda saydığım yerlerde oturanların ulasım sorunu nedeniyle maruz kaldıkları eziyetten dolayı üzülüyorum.(unuttuğum yerler varsa af edin). Sanırım onların bu sıkıntısı metronun ulasıma açılması ile son bulacak.
Merhaba UĞUR BAYDUR. Eski sayfalara bakarken 123 nolu mesajda adına rastladım. Eğer isim benzerliği değilse. Beni tanıdım mı? Ben Kavaklıdere İlbank blokları C/56 dan faruk.
Tarih: 09 Ocak 2007 17:07 Ekleyen: Beğenme: 0
Medya bilgisi
Çankaya belediyesi
Denizatı pastanesine
Mavi bayrak çekti
Ayın önemine binaen
Tarih: 09 Ocak 2007 08:11 Ekleyen: Beğenme: 0
Atış serbest
Karavana
Cevap anahtarı
TDK:
sarı çizmeli Mehmet Ağa: kim olduğu
nerede olduğu bilinmeyen kimse.
Soru anahtarı
Deniz’deki balığa
Pazarlık olur mu?
Deniz Feneri (mahkemelik olanı değil)
Tarih: 09 Ocak 2007 08:11 Ekleyen: Beğenme: 0
DEÐNEKÇİ BİLGİSİ !
Üstü kapalı şiş’li sos
Yete pazarı, üstü açık
Ak saray halk pazarına uzaktır.
Nişantaşı
Kaptı kaçtı durağı
Değnekçisi
Tarih: 09 Ocak 2007 08:10 Ekleyen: Beğenme: 0
BÜYÜK MOR
Yıktı perdeyi eyledi viran,şimdi Mehmet Ağar gibi istifasını yok sayıp geri dönmek istiyormuş.Turan Erolun BÜYÜK MOR u değil ki sanatsal takılalım.ALLAH selamet versin İzmir marşınla geri dönmek istiyor anlaşılan Adı Lazım Değil sitesinin eski yöneticisi.... ÇAY YOLUNA İKİ GUDUBET anıt, sil silebilirsen....Buna da alışabilecekmiyiz?....
Tarih: 09 Ocak 2007 08:09 Ekleyen: Beğenme: 0
Deniz'de vapur sohbetleri
Londra'lı (adalı) Özlem Gürses'le
Pazar bulmacası - boşluk doldurma
(oyun)
yazan Beyaz (ak) saray
yönetmen : (...)
reji asistanı: (....)
dekor, kostüm: (...)
ışık: (...)
müzik: (....)
Baykal sitelerine
iyi seyirler
"İnsanlar paylaştıkça büyürler"
Eflatun Kır Kahvesi
yazarı Mehmet Gürer
Tarih: 09 Ocak 2007 08:08 Ekleyen: Beğenme: 0
Baykal sitelerine ithaf !!!
Hop şşşşt ne oluyor orda ?
Kabataş’tan kalkan soslu sosyeteleri taşıyan arabalı ada vapuru (yarımada değil), yandan çarklı, bayraklarla dolanmış cafcaflı olduğu için ve de içindekileri de deniz tuttuğu için denize açılamamışlardır.
Denizdeki fırtınayı da göze alan sarı ayaklar kabilesi bu vapurla Anadolu yakasına amfibik çıkartma yapmayacaklarını anlayınca son anda vazgeçip Ege’ye dökmek yerine denize çıkmamayı kendilerince uygun bulmuşlardır. Sonra hep beraber Ferhan Şensoy’un yeni oyununu (oteller) izlemeye gitmişlerdir. Oyun tek kişilik. Biletler alındı, localara oturuldu, gong çaldı, perde yavaş yavaş aralandı.
Anaaaaa, o da ne…. !
Amanin !
Sahnede tanıdık bir gölge
Abooooooo…..!
B A Y K A L ( Baykal Kent)
Şinanay yavrum şinanay nay şinaynay hopaşinanay
Tarih: 09 Ocak 2007 08:06 Ekleyen: Beğenme: 0
Beslenmek zeka ve zevk ister !!!
İçki bütün kötülüklerin anasıdır.
Yeşilay
Sari votka
Malzemeler
1 şişe beyaz (ak) ispirto
2 limon kabuğu
dokuz damla gliserin
2 çay kaşığı toz şeker (Konya şeker)
yemekçinin notu:
günümüzde içkiler pahalı. Ayrıca dinlenmiş lezzetli içkiler de bir hayal oldu. Gelin isterseniz birlikte kışlık votkanızı evde yapalım. Hem de yarı fiyatına ucuza.
Yukarıdaki tarif ünlü bir Rus votkasının reçetesidir. Ancak malzemelere dikkatle bakıldığında görüldüğü şekilde beyaz (AK) ispirto ve iki limonla beraber yapıldığı için aslında bir beyaz (ak) saray içkisidir.
Kaynak:DENİZKIZI Gülriz Sururi’nin yılbaşı barından
279-280 sayfa
“İÇKİ BÜTÜN KÖTÜLÜKLERİN ANASİDİR.”
YEŞİLAY
Tarih: 09 Ocak 2007 08:05 Ekleyen: Beğenme: 0