Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• çayyolulu sosyal demokrat asillerimizin , seçkinlerimizin ve idarecilerimizin yeni yıllarını kutlarız
    Tarih: 29 Aralık 2012 21:24 Ekleyen:
  • çiçekler açsın böcekler ötsün....
    Tarih: 29 Aralık 2012 10:48 Ekleyen:
  • Oku bakayım !

Türklerde Güneş çok önemli. İnançlarına göre gecelerin kısalıp gündüzlerin uzamaya başladığı 22 Aralık’ta gece gündüzle savaşıyor. Uzun bir savaştan sonra gün geceyi yenerek zafer kazanıyor. İşte bu Güneş’in zaferini, yeniden doğuşu, Türkler büyük şenliklerle AK çam ağacı altında kutluyorlar. Güneş’in yeniden doğuşu, bir yeni doğum olarak algılanıyor.

Tarih: 29 Aralık 2012 10:47 Ekleyen:
  • kozkoca rektörler  karıyeri çizdirdiler
  • Bir Hayalim Var

“Bugün diyorum ki dostlarım, şu anın ve yarının getireceği güçlüklere ve engellemelere rağmen
    hala bir hayalim var benim. Amerikan Rüyası içinde derinden yer edinmiş bir hayal.
    Bir hayalim var: Gün gelecek bu ulus, ayağa kalkıp kendi inancını gerçek anlamıyla
    yaşayacak; 'Şunu kendinden menkul bir gerçek kabul ederiz ki, bütün insanlar eşit
    yaratılmıştır.'
  • futbol seyircisi fanatiktir
    her türkü provagazyona açıktır

dolayısıyla  çifliğin içinde hem ak saray  hemde stadyum  kesinlikle birarada olmaz

her türlü muhalefet  a ç ı k türbünleri  proveke edebilir ve her maçta 40.000  seyirci en azından  ak saraya olsun , k a p a l ı  türbünlere   yuh çekerse sonuç ne olur bir düşünün

bu stadyum açıkdığı gün  kapısına kilit vurulur
    Tarih: 29 Aralık 2012 10:46 Ekleyen:
  • medya eskiden yılbaşı proğramlarının fragmanlarını onbeş gün  önceden reklam olsun diye döndürrmeye başlardı

acaba bu sene yılbaşı proğramları  iptalmi ettirildi
    Tarih: 29 Aralık 2012 10:46 Ekleyen:
  • En iyi çöpcü Bizim çöpcü

Eğer sizden sokakları süpürmeniz istenirse michelangelo nun resim yaptığı ,Beethovenin beste
    yaptığı veya shakespear in şiir yazdığı gibi süpürün. O kadar güzel süpürün ki herkes durup burada
    dünyanın en iyi çöpçüsü yaşıyormuş desin.

Marthin Luther KİNG

kor olası çöpçüler aşkımı süpürdüler
    Tarih: 29 Aralık 2012 10:45 Ekleyen:

• Ne mutlu artık sizinde bir YILBAŞI PARTİNİZ var Öz
    Dilin  yazdığı gibi bira içemesenizde artık sene başı kutlamalarında çerez yiyebiliyorsanız ,
    ampullerle evlerinizi aydınlatmaya çalışıyorsanız bu bile sizler için şimdilik epey bir ilerlemedir

arka bahçeyi bu duruma getirenden de götürendende
    ALLAH razı olsun

iyi seneler akpeee !!!
    iyiki varsın !
    Tarih: 28 Aralık 2012 23:53 Ekleyen:
  • 2013

hani derler ya çarşambanın gelişi taa perşembeden bellidir aynen öyle. diyeceksiniz ki karteşim sen bu bilgileri hangi kaynaktan öğreniyorsun. bendenizde cevap vereceğim tabiki site görevlililerimizden. çünkü zamanında onları işe ben almış idim.

şimdiyse yönetim ne gün için duruyor derseniz işte bu günler için var ! denetim ne güne var dersenizde onlar zaten ortalarda hiç yok. neden. çünkü ,site görevlilerinin biz kat malikleri ile paylaştıkları ; yönetim site görevlilerinin  sözleşmelerine aynen şu maddeyi koymuş

meraklısına not :
    site görevlileri sitenin bahçesi dahil  hiç bir blogda dedikodu yapamaz , o blokun lafını bu bloka götüremez.

ama site görevlilerininde ağzı torba değilki şekerim büzesin . ağzı olan konuşuyor elbette .

çünkü denetim konuşamıyor kat maliklerine . nedeni ise çok basit. genel kuruldan bir gün önce  şimdiki yöneticinin evinde yöneticinin yardımcıları ile toplanıp kağıt üzerinde  denetim kurulu üyeleini bile önceden liste yapıp tesbit etmekle kalmamışlar  maaşlarını bile konuşup ertesi günü  mizansen gibi bu denetcileri  genelkurula seçtirmişler daha doğrusu tulum çıkarmışlar .

seçtirmeseydiniz demeyin nolur . çünkü kimsede aday olmuyor diyede 300 lira günde 10 lira yövmiye ile denetcimi olur. olursada aynen şöyle olur.

hersene yılbaşı süslerini ayrıayrı önce tak 15 gün sonra sök her gelişte elektirikci şirketlerine 800 lira 
    sadece yılbaşı süslerine işçiik parası öde. olurmu.
    Tarih: 28 Aralık 2012 23:53 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!