Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• İlgilenmezler.
    Çukurun ne çukuru olduğunu Belediyeye ait kanalizasyon mu yoksa Türk Telekom’a mı ait olduğunu bilmiyorum ama çok iyi bildiğim bir şey var.
    Birkaç kişinin canı yanmadan, birkaç kişi ölüp bunlar medyaya yansımadan ampirik olarak ilgilenmedikleri görülmüştür.
    Sen istediğin kadar bu çukurun kapanması için yaz, platformuz konuyla ilgili olarak gerekli yerlere müracaat etsin gene ilgilenmezler. Birkaç kişi bu çukurlara düşünce çukuru kapatır ve bir şamar oğlan bularak işine son verirler; bu da umumiyetle semt müdürleri olur.
    -----------------------------------
    Tarih: 11 Ocak 2007 09:14 Ekleyen:

•       DİKKAT TIRTIL VAR!

Görüleceği üzere; Koçumuz Sayın Engin Uç Bey'in 1000 no'lu "milenyum mesajı"nın son paragrafının, kır kahvesine gelen "top secret" bir tırtıl tarafından imha edildiği anlaşılmıştır.

Konuya ilişkin bilgisi olanların "Çayyolum.com" a bildirmeleri rica olunur.

Kır Kahvesi denetçi bekçisi Gaffur Anasınıngözü.
    Tarih: 11 Ocak 2007 03:33 Ekleyen:
  • bahçenizdeki köpeğe sıra geldiğinde mi sesinizi çıkaracaksınız bu köpek katillerine?
    Tarih: 11 Ocak 2007 02:34 Ekleyen:
  • METRO İNSAATI VE ANAYOL HAKKINDA
    Çayyolu metrosu insaat işleri EGO'nun mali durumuna bağlı olmak kaydıyla 2008 yılı içinde biter. Ancak metronun kullanıma açılabilmesi için elektromekanik işler için ihale açılması gerekir ki bu henüz yapılmadı. Bu yüzden kullanıma açılması için tarih vermek mümkün değil.
    Milli Kütüphane önündeki istasyon insaatı yaz ortasında bitecek ve yol trafiğe açılacak. Ancak Kızılay'a doğru olan istikamette tünel işleri devam edecek (yani Necatibey ve .... Kızılay'daki insaatlar devam edecek). Tünel işlerinin bitmesi gene EGO'nun mali durumuna bağlı. İyi günler
    ORHAN BARUT (GÜRİŞ İNSAAT FİRMASINDAN)
    Tarih: 11 Ocak 2007 01:20 Ekleyen:
  • Çayyolu Platformu ve Bu Platforma bağlı bulunan cekod derneğimizin başlatmış olduğu imza kampanyası doğrultusunda, hanidir bu güne kadar  sayın site başkanımızdan (ESTON 1) bir hareket görmeyince bu işi kendim yapma kararı aldım.
    Toplamış olduğum imza sayısı şu anda umduğumdan fazla. Eğer Derneğimizin birkaç gün daha vakti olursa Allahın izniyle bir site başkanının getirdiği imza sayısına yakın imza getireceğime inanıyorum.
    Bu arada önce sinirlendiğim sonra komik bulup güldüğüm ilgili bir olayı sizleride güldürmek için daha sonra bu satırlarda anlatmak isterim. Sevgiyle kalın.
    Tarih: 11 Ocak 2007 00:14 Ekleyen:
  • (1007 NO'LU MESAJIN DEVAMIDIR )
      Mademki bu sokak hafriyat kamyonlarınca böylesine perişan edilecekti, neden zamansız asfaltlandı ve neden bizlerden asfalt katılım payı tahsil edilmeye çalışıldı? Eski haliyle bırakılsaydıda metro çalışması bittikten sonra asfaltlansaydı olmazmıydı ?
      Ayrıca,bize bu işkenceyi üç ( 3 ) ,evet tamı tamına üç (3 ) yıldır reva gören hiçbir makam ve memuriyetten - buna belediye, metro inşaatını yapan firma ve hafriyat işini üstlenen şirkette dahil - ne yazılı nede sözlü bir özür sözcüğü dahi duymadık.Bunada üzülmeden edemiyorum doğrusu... Saygılarımla...
    Tarih: 10 Ocak 2007 15:41 Ekleyen:
  • Doğa Sitesinde oturuyorum.Sitemizin güney cephesi ile Nissh Kafe (eski Sofrahat Restoran ) arasında 519 No'lu Sokak var.Sokak Muciburrahman Bulvarını Ankaralılar Caddesine bağlıyor.Adı geçen sokak ,2004 yılı ortalarında Belediye tarafından asfaltlandı. Hemen arkasındanda hane başına 250-300 YTL civarında asfalt katılım payı talep edildi.Ancak gelin görünki, asfalt işi bittikten kısa bir süre sonra bölgede metro çalışması başladı ve bu sokak hafriyat kamyonlarının istilasına uğradı...Yaklaşık iki yıl kadar , evet yanlış okumadınız tam iki yıl kadar Yiğitler ve Temsa Siteleri ile Ankara Evlerinin arkasından çıkan metro hafriyatının nakli bu sokak kullanılarak yapıldı. Daha sonra sıra kazmaya geldi ve bu sokak Ankaralılar Cd.sine dönüş köşesinden 50-60 mt. genişliğinde ve derin şekilde kazıldı.Hafriyat çalışması devam ediyor ve ne zaman biteceğide meçhul...
      Bu çalışma nedeniyle 519 nolu sokağa bakan biz Doğa Sitesi sakinleri büyük bir sıkıntı ile karşı karşıya kaldık.Sıkıntıda,hafriyat kamyonlarının terörü...Bu kamyonlar haftasonu - bayram tatili demeden yarattıkları gürültü kirliliğinin yanısıra, bizleri yazın toz bulutu içinde bıraktılar.Kışında sokağı ve çevreyi çamura buladılar.Sözüm ona biz Çayyolu'na temiz havası ve doğal ortamı için gelmiştik.Tabii olarak bu yoğun kamyon trafiğine dayanamayan asfaltta (kazılan yerle Muciburrahman Bulvarı arasında kalan bölüm) önce bozulmalar daha sonrada çökmeler ve yarıklar oluştu.Şu anki hali ise köyyolu görünümünde...Şimdi bir vatandaş olarak sormadan edemiyorum...
    Tarih: 10 Ocak 2007 15:30 Ekleyen:
  • Engin Bey, 1000'inci mesajda, ziyaretçi defteri yazıcıları arasında ismimi görünce çok mutlu oldum... kurak başlayan lakin, bütün geç gelen kışlar gibi nisan ayına kadar sürmesi beklenen garipsenesi bir kış yaşıyoruz... bu yüzden sanırım kelimelerdeki sıcak insani dokunuşlara artık eskisinden daha fazla ihtiyacımız var...

sevgilerimle...
    Tarih: 10 Ocak 2007 15:01 Ekleyen:

• AYŞE   GÜL  MASALLARI

“Kümeste küreselleşen tavuklar”
    Benim ilk gençlik yıllarımın bir bölümünün geçtiği şehrin merkezinde bir meydan vardı o yıllarda. Kışlık şen sinemasının önündeki kavşağın yol ağızlarını dönemin moda grupları tutar mankenler birbirlerine şu şarkıları söylerlerdi.

1.Komünistler Moskova’ya
    2.İte tapan köpekler millet sizden ne bekler
    3.kahrolsun faşistler, sosyal faşistler….

Sonra yıllar geçtikçe anılan tavuklar güneş almayan kümeslerde uzun süre nitekim misafir kalınca birbirlerine alışıp yani konuşup aslında iyi arkadaş olduklarını anlayıp bugünlerde çok sesli Türk Sanat Müziği korosunu ortaya koydular.
    Oysa şimdi yumurtlama sırası beyaz İngiliz ligorin tavuklarına geldi.
    Gıtgıtgıdak yumurtam sıcak inanmıyorsan gel de bak diyorlar.
    Onları sakın dışlamayın ki yıllar sonra yukarıdaki acı masalı gene dinlemek zorunda kalmayın.
    Bir baba hindi
    Hey Allah.
    Tekrar unutmayınız ki
    Hepimiz 12. gezegen (msj 1276)kitabında anlatılan masallarda olduğu gibi ilkel bir işçi sınıfıyız. Yüce yaradan için hep birlikte el ele çalışmalıyız, değil mi efendim.      

Sevgili SEZai okuyor musun bunları
    Tarih: 10 Ocak 2007 12:43 Ekleyen:
  • (1)

Bu bazaar başka bir Pazar !
    Eskiye rağbet olsaydı bit pazarına (sosyete pazarına değil) nur yağardı !!

Aynanın önünde          kiler  simiiiitçieeyaaaa……
    İndirimde      kiler  bozaaaacıyaaaa….
    (AK “MAN”) Ulus-06 

saat 09.45. ne yalan söylemek isterim ki aynadakilerden Yonca hanımın haftasonu yazılarını ben de üçüncü gözle yani özlemle bekler oldum. Belki de Eflatunun Rtükçüleri taş mektepte iftardaydılar.
    Ben de bu haftasonu o yazmayınca çayyolum.com ve is.mail.com.tr okuyucuları için iki sokak yazısı nazırladım. Beğeneceğinizi umarım, efendim.

1. gevrek gevrek taze simittttt
    böyle gelmiş böyle gitmez: 1
    yol (işareti)
    sayfa 112/ 117 arası
    Aziz Nesin
    Adam yayınları
    Tarih: 10 Ocak 2007 12:42 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!