GÜZEL SÖZLER -5
14.01.2007
• " Dünyanın en güç işi bir seyin nasıl yapıldığını bilirken, başka birinin nasıl yapamadığını ses çıkarmadan seyretmektir...." (T. H. White )
Tarih: 14 Ocak 2007 12:09 Ekleyen: Beğenme: 0
GÜZEL SÖZLER -4
"Taşı delen suyun kuvveti değil, damlaların sürekliliğidir."
Sayın ........ Kişi;
Bu ziyaretçi sayfası yazamak isteyen tüm Çayyolu sakinlerine açıktır.Burada el ele gönül gönüle birşeyler yapmaya çalışan inasanları lütfen kırmayınız.Okuyunuz belki faydamız dokunur.Çayyolu'nun sorunlarını da sık sık yazmaya devam ediniz.Yapacağınız şey sorunu bir kez yazmak ve eğer ziyaretçi sayfasının sonuna gitmişse 10 saniyede kopyalayıp tekrar satır başına alabilirsiniz. Çok kolay bizler yazmazsak sizler yazmazsanız bu sayfanın anlamı kalır mı?
Tarih: 13 Ocak 2007 22:09 Ekleyen: Beğenme: 0
"Köprülü kavşakta belediyenin logosu tartışılıyor..." konulu haberle ilgili tepkilerimizi ortaya koymak için site yetkilileri anasayfada bir anket açsa ve bu anketin sonuçlarını (her ne kadar ilgileniceklerini sanmasam da) ilgili kişilere göndersek güzel olurdu diye düşünüyorum. Daha çağdaş bir Çayyolu için..
Tarih: 13 Ocak 2007 13:57 Ekleyen: Beğenme: 0
Sayın BURÇİN ALKIŞOĞLU
Söylediklerinizde çok haklısınız. Ben sizin duygularınızı aynen birebir yaşadım. 9 - 10 yaşlarında Ankara'nın Etlik semtinde otururken benim de aşılı ve tasmalı (Belediye tarafından verilen tasma numarası 11) vergisi düzenli ödenen ve kimseye zarar vermeyen köpeğim belediye tarafından zehirlenmişti. Hem de zehirli et bahçemizin içine atılarak. O zamanlar Etlik bağlık bahçelik bir yerdi ve özel veterinerler fazla olmadığından aşısı için İskitler semtinde belediyeye ait veterinerliğin bir yeri vardı aşılarını orada yaptırıyorduk. Köpeğimizin zehirlendiğini duyunca hemen devlet'e ait olan bir veteriner birimine köpeğimizi götürdük ve durumu anlattık. Adam sözde köpeğimizin gözlerini inceledi ve hiç bir şeyi yok korkmayın diyerek hiç bir şey yapmadan bizi yolladı.
Aşı yaptırmak için çektiğimiz zahmet bir yana. Demek ki boş yere bir de vergisini ödeğimiz köpeğimizin debelene debelene ölmesini aradan geçen bunca zamana rağmen unutamadım.
Daha sonra bir çok köpeğim oldu. Onlarıda çok sevdim fakat hiç birisi ilk aşkımın yerini tutmadı.
En derin saygılarımla.
Tarih: 13 Ocak 2007 03:15 Ekleyen: Beğenme: 0
eskiden burada çayolu ile ilgi
li sorunları görüyoduk.şimdi 3-4 kişinin özel msn si gibi olmuş.kendi mesajımı ben bile göremeden 6-7 sayfa sonraya gitmiş.lütfen yetkililer...
Tarih: 13 Ocak 2007 01:24 Ekleyen: Beğenme: 0
(doğrusu)
Eğer cep telefonum konuşabilseydi...
"Eğer dünyaya yeniden gelme şansım olsaydı, asla bir cep telefonu olmak istemezdim. Cep telefonu olmak hiç de sandığın kadar kolay bir iş değil.
Arkadaşlarınla saatlerce konuşuyorsun ve çoğunun sesinden hoşlanmıyorum. Berbat sesleri. Eğer yapabilseydim , onların seslerini duymak istemezdim. Arkadaşlarının bir çoğu anlamsız şeylerden bahsediyor. Sen arkadaşlarınla konuşurken ben de kendi cep telefonu arkadaşlarımla konuşuyorum ama biraz sessizlik istiyorum artık.
Benim hiç dinlenmeme izin vermiyorsun , geceleri bile. Arkadaşların gece geçe saatlerde bile mesajlarla beni rahatsız ediyor. En azından geceleri uyumak isterdim.
Ayrıca evde beni nereye koyduğunu unutuyorsun çoğu zaman. Madem bana çok da önem vermiyorsun, o zaman neden cep telefonun olmadan yapamıyorsun?
Herkes gibi benim de haklarım olmalı. Eğer mümkünse, kime istersem ona cevap vermek isterdim. En azından sekiz saat uyumak isterdim insanlar gibi. Tatile çıkmak isterdim. Evde sabit bir yerim olsun isterdim. Çocukların ve senin benimle bir oyuncak gibi oynamamanızı isterdim Dışarı çıkınca soğuktan beni koruyacak giysiler isterdim. Benim de bir cep telefonum olsun isterdim...."
Tarih: 13 Ocak 2007 00:51 Ekleyen: Beğenme: 0
Sayın Faruk bey söylediklerinize ben de katılıyorum tabi ki başıboş köpeklere önlem alınmalı fakat benim tepki göstermek istediğim şey beyaz ve kuzunun aşılı ve belediye tarafından daha önce kısırlaştırlmış ve kontrollerinin yapılmış olması..
Ayrıca kaç senedir burada olmama rağmen onların bir insana saldırmasını bırakın insanlara evlerine kadar eşlik ettiklerine birçok kez şahit olmamdır yanlışım varsa düzeltin.
Önemli nokta bir cana bu kadar kolay kıylıması ve buna önayak olmaktır. Ne olursa olsun başka bir yöntem alınabilirdi bugün günümüzde sahipsiz hayvanlara bakan bu kadar barınak varken belediyeye zehirletmek nasıl bir vicdan ben bunu sorgulamaktayım.Köpek de olsa onlar da canlıydı..
Saygılarımla..
Tarih: 13 Ocak 2007 00:34 Ekleyen: Beğenme: 0
GÜZEL SÖZLER -3
• " YENİ BİR BAYRAK HAZIRLAMAK ESKİ BAYRAĞI ELDE TUTMAKTAN ZORDUR. "
• " BİR ZİNCİR EN ZAYIF HALKASI KADAR KUVVETLİDİR "
(NOT ; BAYRAĞI ELDEN BIRAKMAYACAĞIZ SONSUZA DEĞİN...... )
Burada Zincirin Zayıf Halkalarının kimler olduğu hakkında fikri olanlar yazabilirler. Belki de bu halkalar yazanlardır Ne dersiniz?
Çayyolu Platformunun değerli üyeleri ile bu platforma gönül verenler ile çevresine duyarlı zinciri oluşturan herkestir diyorum!
Tarih: 13 Ocak 2007 00:21 Ekleyen: Beğenme: 0
• GÜÇLÜ İNSAN KİMDİR, NASILDIR?
-Herkesi perişan edebilecek durum ve olaylar karşısında etkilenmeyen,
-Moralmen ayakta kalabilen kişidir, gerçek güçlü kişi...
-Zor günlerin zor şartların insanı olan,
-Tahammülü çok, sabrı çok olan kişi...
-Gönlünde korku ve endişe değil, daima sevinç ve huzuru taşıyabilendir.
-İnsanların olumsuz davranışlarına ve saldırılarına karşı hoşgörüsünü,
-Sükunetini koruyabilen, almak güdüsünü aşmış verebilen kişi...
-Tutkularında sıyrılmış, bağımsız özgür kişi, sahiplenmeden sevebilen;
-Gönlü sevgi dolu olan kişidir, ASIL GÜÇLÜ KİŞİ...
Tarih: 12 Ocak 2007 23:58 Ekleyen: Beğenme: 0
Çankaya Belediye Başkanımız Sayın Muzaffer Bey ve hayvan dostu eşi Hanımefendi'ye,
Bilindiği üzere; Çayyolu etrafındaki şantiyelerden kaçıp gelen bekçi köpekleriyle Çayyolu sakinlerinin evcil hayvanları arasında cinayet vakaları yaşanmaktadır.
Bu nedenle; yaptığımız şikayetlere Karşıyaka'dan bir cevap alamadığımız için Çayyolu ilçe oluncaya kadar bu sorunlarımızı usulüne uygun olarak kurumunuz üstlenebilir mi acaba?
Saygılarımla.
Tarih: 12 Ocak 2007 17:02 Ekleyen: Beğenme: 0