GÜZEL SÖZLER (8)
" Yanlışı gören ve önlemek için elini uzatmayan insan, yanlışı yapan kadar suçludur"
" Çözümde görev almayanlar problemin bir parçası olurlar"
Geothe
" Elbette eski dost gibisi yoktur ama belki eski bir dosta dönüşecek,yeni birine rastlayabilirsiniz"
Orne Jewett
Tarih: 17 Ocak 2007 13:24 Ekleyen: Beğenme: 0
Sayın Mehmet Gürer,
Sayın İsmail Çinici'nin ve Sayın Sakin Sakin'in yazılarından bu günün doğum gününüz olduğunu öğrenmiş bulunuyorum. Daha nice nice sağlıklı yıllara efendim.
Sayın İsmail Çinici bey yoksa adını bir iki satırla karalayamacak mısınız? Diye soruyor. Karalamaz olurmuyuz efendim.
Çayyolu'nda oturanlar olarak Sayın Engin Uç sayesinde burada hep birlikte bir aile oluşturduk. Bende bu aile içinde kabul gördüğümü sanıyorum. Aile bireylerimizin doğum gününü kutlamamak olur mu? Yeter ki haberimiz olsun efendim.
Tarih: 16 Ocak 2007 22:41 Ekleyen: Beğenme: 0
Minik Not
Beni "onur konuğu" payesine yakıştırıp, taşıması zor ancak bir o kadar da değerli olan bir sıfatla bütünleştiren tüm gönül dostlarına/yazı ailemizdeki değerli dostlarıma gerçekten en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Sağolsunlar, varolsunlar.
"bir düşman çok, yüz dost azdır" diye yazdığımı gün ne kadar haklı olduğumu bir kez daha anladım.
Çok teşekkürler efendim, daha güzel günlere.
Tarih: 16 Ocak 2007 20:49 Ekleyen: Beğenme: 0
GÜN YOĞUN GEÇTİ.
Pardon efendim!
Aslında tahmin etmeliydim. Gün yoğun ve koşturmacayla geçti. O yüzden imgeleme dikkatimi verememiş olmalıyım. Özür.
Her neyse, "geç olsun, güç olmasın". O halde ben de Sayın Mehmet Güler Beylerin "doğum gününü" kutlar, hem bedensel, hem ruhsal, hem düşünsel ve de hem de yazınsal anlamda kutlamalarımın kabulünü istirham ederim.
Saygılarla efendim.
Tarih: 16 Ocak 2007 20:39 Ekleyen: Beğenme: 0
İyi akşamlar
Sayın bayanlar ve baylar,
(Ladies and gentlemen)
Onur konuğumuz Sayın Sakin Sakin,
Koçumuz Sayın Engin Uç Bey,
Sayın Dernek Başkanlarımız,
İzci Ruhlu Sayın Faruk Ağabeyimiz,
Bahçemize uğur getiren Sayın Yoncamız
ve
AKP dahil, Çayyolu Parti Temsilcilerimiz
ve de
Mahallenin Muhtarları,
Efendim,
Saygıyla tekrar hoş geldiniz, bu kabul toplantısına....
Bu akşam eflatun aynamızın önünde toplanmamızın nedeni;
Sizin de kabul edeceğinizi düşündüğüm;
"Ada"dan, iyi bir "Dost", iyi bir "Arkadaş" ve saygın bir "İmge"nin doğum gününü kutlamak...
Oysa kendisi, 792 ve 793 no'lu eflatun kamaradan da açıkça görüleceği üzere; aramıza katılalı ancak şu saatlerde 30 gün oldu. Bu imgeyi sizler zaten çok iyi tanımıyor musunuz? Yoksa adını, bir satırla karalayamayacak mısınız?
Hani "Ankara'nın bir ilçesi Çayyolu'ndan ben geldim" diyordu ya!
İşte alkışlarla karşınızda "İyiler mutlaka kazanır" sitesinden Sayın Mehmet Gürer Bey.
İyi ki doğdun Gürleyen Mehmet!
Zat-ı alinizin doğum ayını en iyi dileklerimizle kutlarız.
Aramıza hoş geldiniz!
Ve nice yıllara....
Çayyolu için iyi ki varsınız.
Çayyolu sakinlerinin dillere düşmüş bilinen bir dileği vardır.
Yukarıdaki bu toplantının Çayyolu sakinlerine "Zekeriya Sofrası" olması dileklerimle.....
Tarih: 16 Ocak 2007 20:14 Ekleyen: Beğenme: 0
YENİ ADRES NERESİ ?
Sayın Çinici, 1073 ile tarif edililen ancak daha sonra 1089 ile değiştirildiği vurgulanan, saat 20.15'deki yeni adres neresidir, tam olarak anlaşılamamıştır. Bu saatte mesajımı okumak durumunda mısınız bilmiyiorum ama, eğer yanıtlarsanız çok memnun olacağım.
teşekkür ve saygılarımla.
Sakin Sakin
Tarih: 16 Ocak 2007 19:41 Ekleyen: Beğenme: 0
FLASH! FLASH! FLASH!
Davetiyedeki adres değişikliği!
Eflatunda 1073 no ile ilan edilen davet duyurusundaki adres, yoğun davetli nedeniyle eflatunun 792 ve 793 no'lu salonlarına ve saat: 20:15'e alınmıştır!
Tüm davetlilerimize duyurulur.
Tarih: 16 Ocak 2007 18:30 Ekleyen: Beğenme: 0
SON DAKİKA
ÇAP'ın bülteni, bilinen istasyonlarda eflatunun ziyaretçilerine sunulmuştur.
Bültenin onur konuğu ise, Sayın Sakin Sakin.
Yazısının konusu ise; "Atatürk'ün anıtı sivil olmalı".
Bu yazıyı eflatun kır kahvesinin denetçilerinden olan Sayın Tuncay Türk'ün 777 no'lu yazısının birinci paragrafıyla ve aynı yürüyüş yolunda olan 772 no'lu mesajla beraber okumanızı öneririm.
Tarih: 16 Ocak 2007 18:24 Ekleyen: Beğenme: 0
Sayın Tuncer Kırhan Bey,
Detaylarıyla anlattığınız kazadan sonra olay mahallini ben de gördüm. Büyük geçmiş olsun. Ancak yazdığınız yazı da Çap'ın 1600 karakterli tepesinde galiba kazaya uğramış.
Lütfen yazınızın devamını da yazabilir misiniz?
Saygılarımla.
Tarih: 16 Ocak 2007 14:17 Ekleyen: Beğenme: 0
18.OCAK.2007 PERŞEMBE GÜNÜ SAAT.14,00'DE KAPIDAN SATIŞLAR MESAFELİ SÖZLEŞMELER VE HAKLARIMIZ KONULU PANELİMİZE BEKLİYORUZ.
Tarih: 16 Ocak 2007 13:00 Ekleyen: Beğenme: 0