Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• (düzeltme)

Pardon, pardon, pardon....
    Sayın Mehmet Gürer Bey,
    Nedense böyle oluyor!
    Suç parmaklarda.
    Lütfen kusura bakmayın.

Tarih: 17 Ocak 2007 15:46 Ekleyen:

• "SORMA, VER,
    YA DA
    EMREDERİM ÖDERSİNİZ!" PARASI;
    NAM-I DİĞER
    "KONUT EDİNDİRME YASASI"

Çok eski yıllarda devletin memuru kadar emeklisi de değerlerle anılırdı. İşte o yıllarda memur evlerinde, ileride tadı çıkarılacak "emeklilik günleri"nin hayalleri kurulurken belki de ünlü "emekli" kelimesinin fazla kullanılmasından dolayı, evdeki çocuklara "büyüyünce ne olacaksın?" diye sorulduğu zaman çocuklar; emekliliği belki de meslek sandıkları için "emekli olacağım" derlerdi.

Yıllardan beri ise emekli, iktidarların yan gözle baktığı bir fazlalık. Sayın Yılmaz Dağdeviren Bey, 754 ve 755 no'lu mesajlarda konuyu "adı emekli" başlıklı bir yazıyla güzelce anlatmış. Ayrıca Engin Bey de bu yazıyı bülteninde yayınlamış.

Sayın Mustafa Gürer Bey, Ali Rıza Bey Ormanı'ndaki Eyfel Kulesi ile ilgili bize günlerce taşıdığınız bilgileri "baz"lama yaparak;hem kendim, hem diğer emekliler adına, hem de Çayyolu Yaşlılar ve Emekliler Derneği adına boş bir vaktinizde sizden bir astar rica edebilir miyiz acaba? Konuya ilişkin ödeme planıyla ilgili bir ilerleme var mı acaba?
    Zahmet olacak ama...

Eğer bu ödeme, seçime 5 kala yapılacaksa; bilsinler ki Çayyolu sakinlerinin "baz"lama ve "yağ"lamalara karnı tok!   

Saygılarımla.
    Tarih: 17 Ocak 2007 15:37 Ekleyen:
  • GÜZEL SÖZLER    (12)

" Büyük adamların hataları güneş tutulmasına benzer, onları herkes görür. "
    Tarih: 17 Ocak 2007 14:57 Ekleyen:
  • 18.01.2007 perşembe günü saat.14.00'de ÇAP dernek binasında yapılacak olan Kapıdan Satışlar mesafeli sözleşmeler ve haklarımız konulu panelimize bekliyoruz.
    Tarih: 17 Ocak 2007 14:41 Ekleyen:

• GÜZEL SÖZLER    (11)

* "KANSER ASPİRİNLE TEDAVİ OLMAZ!"   
    Tarih: 17 Ocak 2007 14:33 Ekleyen:
  • Sayın İSMAİL Bey,

Teveccüh ediyorsunuz efendim.Biraz evvel  YeniMah.Kaymakamlığı Bilgi edinme bürosuna saygılarımı sunmakla meşguldum.Yazımı gönderdim sayfayı açtım ve yazınızı ancak okuyabildim.
    Buraya yazı yazmak ayrı bir zevk yazıyorsunuz anında sayfada çıkıyor bu kadar çabuk ve annenizin kızlık soyadını sormadan hızlı yazı yazılabilen bir site daha yoktur sanıyorum.Siteyi hazırlayanlara ,buraya güzellikler katan, bizleri aydınlatan yazarlarımıza ayrı ayrı teşekkürü bir borç bilirim.
    Tarih: 17 Ocak 2007 14:32 Ekleyen:

• GÜZEL SÖZLER  (10)

* "İNSANLAR DÜNYAYA ÇIPLAK GELİR; ÇIPLAK GİDERLER."

SAYIN YILDIZ KENTER'İN BİR OYUNUNDAN....
    Tarih: 17 Ocak 2007 14:28 Ekleyen:
  • DADAŞLARA YARASIN

25.Dünya Üniversite 2011 Kış Oyunları Organizasyonu'nun Erzurum kentimizde düzenleneceği nihayet dün belli oldu. Erzurum bu yarışta Slovenya'nın Maribor kentine karşı ipi önde gögüslemiş oldu. Kararın Erzurum'a ve ülkeye yararlı olmasını diliiyorum. TV' de konuyla ilgili haberi izlerken önce Türk delegasyonunun sonra da Erzurumluların sevinç gösterileri yaptıklarına tanık oldum. Bu coşkulu sevinç gösterilerinin bir nedeni şüphesiz söz konusu organizasyondan Erzurum ve Erzurumluların gelmesini umdukları, bekledikleri ekonomik sonuçlardır. Ama bana göre bu sıcak kutlama heyecanının gölgesinde kalan asıl neden, bu organizasyonun barışa yapacağı katkıdır. Görülmesi ve bu resimden okunması gereken asıl mesaj da budur. Ticari beklenti elbette önemlidir ancak bana göre daha ikincildir, öyle de olmalıdır. Daha da önemlisi Erzurumlular başta olmak üzere bu organizasyonu düzenleyecek olanların da, katılımcıların da, sporcuların da herşeyi bu yaklaşıma göre formüle etmesi esas olmalıdır. Kanımca  coşkulu kutlamalar da zaten bu sürecin başladığına işarettir. Kaldı ki dünyamızın ve bölgemizin barışa bu denli ihtiyacı olduğu bir dönemde bunun çok daha değerli bir anlamı olacaktır.

Siz hiç alınmış bir savaş kararından sonra böylesi coşkulu kutlamaların yapıldığını hatırlar mısınız? Doğrusu ben pek hatırlamıyorum da.

"En kötü barış, savaştan iyidir.

Saygıyla.
    Tarih: 17 Ocak 2007 14:28 Ekleyen:

• GÜZEL SÖZLER  (9)

* Borç alan, emir de alır.
    Tarih: 17 Ocak 2007 13:43 Ekleyen:

• Adı: Eflatun
    Soyadı: Magazin

"Ancyra" muhabiri iyiliksever Türkan Yezer Hanımefendi'nin altı adamıyla beraber izleyip ÇAP'tan bildirdiğine göre; doğum günü kabulleri, kabul kapısında değerlendirilmekteymiş. Doğum günü partisini ÇAP'ın iletişim uzmanlarından alınan duyumlara göre 1.050.000 kişi izlemiş! Partide her türlü içecek tüketilmiş. Fakat gelen misafirlerden farklı olduğu görülen Sayın Ufuk Güldemir'in Beyaz Türklerinin, kekikli inat suyu, portakal suyu ve niyet-i şifa suyu içtikleri gözlerden kaçmamıştır. Partide eflatunun denetçilerinden olan Tuncay Türk'ün, havai fişek yerine 777'den beğendiği beyaz güvercinler uçurulmuştur.
    Ancak; ev sahibi Sayın Mehmet Gürer Bey'in, kameralar önüne çıkıp bu saate kadar bir yorum yapmadığı da görülmüştür.
    Tarih: 17 Ocak 2007 13:39 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!