DİKKAT DİKKAT!
ANNELER VE BABALAR
İKİ OKUL SERVİSİNİN İNCEK YOLU ÜZERİNDE BİRBİRLERİ İLE YARIŞTIĞINI GÖRDÜM PLAKALARINI ALAMADIM. OKUL SERVİSLERİ ERKEN GELİRSE. BUNUN HESABINI SERVİSÇİNİZDEN LÜTFEN SORUNUZ Kİ SONRADAN AĞLAMAYIN.
Tarih: 25 Ocak 2007 17:17 Ekleyen: Beğenme: 0
BELEDİYENİN DİKKATİNE!
• ORUN VİLLALARI İLE SİYASAL VİLLALARDAN ULUSOY VİLLALARINA GİDERKEN BURADA BİR ÇUKUR KAPATILMADAN ATLANMIŞ.
• GENE BURANIN AZ İLERİSİNDE YÜKSELEN YOL KODU İLE AŞAĞIDA KALAN YOL ARASINDA KORKULUK OLMADIĞI İÇİN BURASI ÇOK TEHLİKELİ BİR DURUM ARZ EDİYOR.
Tarih: 25 Ocak 2007 17:16 Ekleyen: Beğenme: 0
GÜNÜN SÖZLERİ
- ancak durgun su yıldızları yansıtır( çin atasözü)
- kim olduğun öyle haykırıyor ki, ne dediğini
duyamıyorum. (kalph woldoemerson)
- insanoğluna konuşmayı öğrenebilmesi için iki yıl, dilini
tutmasını öğrenebilmesi için altmış yıl gereklidir.(resul
hamzatow)
- zengin çok mala sahip olana denmez, zengin kalbi
olana denir.(hz.muhammed)
- bir şeyden hoşlanmıyorsan onu değiştir, değiştiremiyor-
san da, ona kaşı bakış açını değiştir.(m.engelbreit)
- ne kadar büyük değerde olursa olsun, insanların kendi-
liklerinden boyun eğmek istedikleri bir kimseye bu güne
dek rastlanmamıştır. (m.hiavelli)
- her ferdi, hatta her cemiyeti hoşlandığı yem ile avlarlar
(h.rahmi gürpınar)
- gah giderim medreseye ders alırım Hak için, gah giderim
meyhaneye, dem çekerim kime ne?(kul nesimi)
- tuzağa saçtığın taneler, cömertlik sayılmaz ki............
(mevlana)
- gürüntü patırtının ortaında sükunetle dolaş, sessizliğin
içinde huzur bulduğunu unutma. (buda)
- insanın en rahat göründüğü zaman, belki de rol yap-
tığı andır.(oscar wide)
- en kolay şey insanın kendisini aldatmasıdır. Çünkü bir
insan genellikle arzu ettiği şeyin gerçek olduğuna ina-
nır. (demosthenes)
- insanların birbirlerini tanımaları için en iyi zaman ayrıl-
malarına yakın olan zamandır. (dostoyevski)
saygılarımla efendim.
Tarih: 25 Ocak 2007 12:14 Ekleyen: Beğenme: 0
Sayın Ceval Kokce,
Yazdıklarımı eleştiri olarak kabul etmezseniz size bazı tavsiyelerde bulunmak isterim. Sizin Internet yazılımı alışkanlığı ile Türkçe harf karakterlerini kullanmadığınızı görüyorum. (Belki İngiltere’den bilgisayarınızı aldığınız için klavyenizde Türkçe harf karakterleri yoktur.) Bu birçok yerde doğrudur. Harflerin bozuk çıkmaması için Türkçe harf karakterleri kullanılmaz ama bizim ziyaretçi defterimiz sizinde gördüğünüz gibi Türkçe harfleri destekliyor. Eğer vermiş olduğum adreste de http://www.tdk.org.tr Türkçe harf karakterlerini kullanmazsanız doğru sonuca ulaşmayabilirsiniz. Bunun için eğer klavyenizde Türkçe harf karakterleri var ise yukarıdaki adresten kelime ararken kelimenin tam yazılımını yazmanız daha sağlıklı olur.
c yerine gene c yazarken
ç yerine ç ( Türkçe)
g yerine g
ğ yerine ğ ( Türkçe)
ı yerine ı ( küçük harf için Türkçe)
i yerine gene i ( büyük harf olarak gene İ )
o yerine o
ö yerine ö ( Türkçe)
s yerine s
ş yerine ş ( Türkçe)
u yerine u
ü yerine ü (Türkçe)
yazılması gibi
saygılar.
Tarih: 25 Ocak 2007 10:47 Ekleyen: Beğenme: 0
CUMOK (Cumhuriyet okurları)
Dün gece kır kahvesinde 1199'da bir canlı yayın başladı, anmak ve anımsamak üzerine.
Oysa bu canlı yayına öncelikle bir satırla bile olsa katılması gereken okurlar katılmadı.
Elimdeki Çayyolu bülteninin Kasım 2006 sayısının 4. sayfasında "ÇAP'ın protokolünü 24 dernek imzaladı ve seçimlere 22 dernek katıldı" diye yazıyor. Platformu oluşturan derneklerden 22. sırada CUMOK bulunmaktadır...
Tarih: 25 Ocak 2007 01:35 Ekleyen: Beğenme: 0
Ziyaretçi defterimizin hacklenip hacklenmediğini bilemem ama gerçekten Hrant Dink’in ölümüyle burada bir şey oldu. Benim protesto ve baş sağlığı yazımda bir türlü yazdığım ME TA NET kelimesini karşı tarafta görüntüleyememiş ve her seferinde bu kelimenin baş tarafı silinerek net şekline dönüşmüştü.
SİSTEMİN HALA DÜZELMEDİĞİ ANLAŞILDIĞINDAN BU YOLA BAŞVURDUM.
Tarih: 25 Ocak 2007 00:06 Ekleyen: Beğenme: 0
Ziyaretçi defterimizin hacklenip hacklenmediğini bilemem ama gerçekten Hrant Dink’in ölümüyle burada bir şey oldu. Benim protesto ve baş sağlığı yazımda bir türlü yazdığım net kelimesini karşı tarafta görüntüleyememiş ve her seferinde bu kelimenin baş tarafı silinerek net şekline dönüşmüştü.
Tarih: 25 Ocak 2007 00:00 Ekleyen: Beğenme: 0
Bilmiyorum farkında mısınız ama kısa bir süre önce (bu gece) sitenin ziyaretçi sayfası bir grup tarafından hack'lendi. Ziyaretçi sayfasına girince karşınıza Hrant Dink başlığı altında bir örgütün propagandası çıkıyordu, neyseki site moderatörleri kısa sürede müdahale ettiler ve hack kaldırıldı...sözde Hrant Dink'in katlini kınayan bir yazı gibi görünsede ülkemizi içine çekmeye çalıştıkları bölücülük karanlığına doğru atılan bir başka dım gibi görünmekteydi...sloganları kan ve gözyaşı doluydu...umarım ülke insanımız artık içine çekilmeye çalışıldığı oyunun farkına varır ve herşeyi sağ duyulu, akılcı düşünerek hareket eder...
saygılarımla
Tarih: 24 Ocak 2007 23:35 Ekleyen: Beğenme: 0
Bilmiyorum farkındamısınız ama Atatürk Hatıra Ormanı dediğimiz Prof.Dr.Ahmet Taner Kışlalı Mah. Muhtarlığının üstünde Bulunan küçük tepeye ufak çapta bir Baz istasyonu KURULDU BU ÇABALARA İNAT!
Tarih: 24 Ocak 2007 23:22 Ekleyen: Beğenme: 0
BUGÜNÜN DÜNLE DERTLEŞMESİ
Kararvericiler Çayyolu'nu ille de bir yere bağlayacaklarsa; farklı bir boyut olan Ankara'nın misafirperver komşusu Beypazarı'na bağlasınlar!
Tarih: 24 Ocak 2007 18:32 Ekleyen: Beğenme: 0