Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• çayyolu ve çavresindeki Fenerbahçelileri biraraya getiren bu link e tıklayın
    Çayyolunda Fenerbahçemiz ile ilgili paylaşımları hepbraber yapalım
    forumumuza bekliyoruz
    http://forum.antu.com/showthread.php?t=125891
    Tarih: 30 Ocak 2007 00:07 Ekleyen:

•            
                  EFLATUN KIR KAHVESİNİN DURUMU:

"Bir kıldan fırça,
    Bir tüyden yatak olmaz"

Saygılarımla
    Tarih: 29 Ocak 2007 18:35 Ekleyen:
  • ÇAYYOLU TİYATROSUNUN DURUMU;
    İbrahim UZ bey'in görüşlerine katılıyorum Çayyolu tiyatrosuna gidebilmek için çırpınanlardanım ama halen bilet bulabilmiş değilim internetten bilet için kayıt olmama rağmen biletlerin satışa sunulduğu ilk gün de bile bilet bulmanın imkanı yoktur.
    Zaten internetten bakınca tüm oyunlar için en az 20 koltuğun rutin olarak DEVLET PROTOKOLÜNE ayrıldığı görülüyor .
    Ne devletmiş ama protoklodekiler işi gücü bırakıp tüm tiyatro oyunlarını takip ediyorlar ertesi gün de kritiğini yapıyorlar herhalde.Seyircinin parasıyla bedava oyun seyredilmez ki bu diğer seyircilere saygısızlıktır.Bedava protokol koltuğu ayrılacaksa en arka sıralardan ayrılmasını istiyorum.

Benim bilet bulabilmem için acaba araya birilerini mi koymam gerekiyor bilmiyorum Platformun bu konuyu araştırmasını istiyorum.
    Tarih: 29 Ocak 2007 13:42 Ekleyen:
  • Bilet bulabilirsem tiyatromuzdaki oyunları izlemeye çalışıyorum...Şimdiye kadarda ancak bir oyunda yer bulabilerek izleme imkanım oldu...Şubat ayında oynayacak oyunları takip ederken "KEŞANLI ALİ DESTANININ" oynayacağını öğrendim...Diğerleri dolu olduğu için 9 şubattaki oyunun biletinin satışının yapılacağı günü takip etmeye başladım.Ancak bugün Saat !5.00 cıvarında intenetten gördüğümde biletlerin satışa çıktığını ancak 16 civarında yer kaldığını gördüm...Ancak yerlerin satış durumuna baktığımda;
    A sırasında 10 ad protokol
    B    "        10  "      "        8 ad rezervasyon
    C    "          4  "  rezervasyon
    D    "          26 "        "
    E    "          27 "        "
    F    "          30 "        "
    G    "          26 "        "
    H    "          30 "        "
    için yer ayrıldığını gördüm...33 yıl devlet hizmetinde üst kademede görev yapmış birisi olarak 10-20 tane protokol için yer ayrılmasını anlıyorum.Ama satış şartlarında rezervasyon yapılmadığını bildirilmesine rağmen 150 yi aşkın rezervasyon yapılmış olmasını garipsediğim.
    Her halde bunun mantıklı bir açıklaması olduğuna inananarak bu durumu ankara dt md.lüğüne bildirdim.
    Bu durumu en üst düzeyde takip edeceğimi de ekledim.
    Verilecek açıklamayı da sizlerle paylaşacağım. Saygılarımla
    İbrahim UZ
    Tarih: 27 Ocak 2007 22:13 Ekleyen:
  • Böyle bir imkan varsa  her defasında google sitesini 10 defa tıklayalım zor değil ki bu sayfayı da açılış sayfamız yapalım ne dersiniz.
    HER ŞEY ÇAYYOLUNUN GELİŞMESİ İÇİN HADİ BİR TIK DA SENDEN.........
    Sayın cayyolum.com ziyaretçi defteri müdavimleri,
    Ana sayfamızın kullanılmayan sol alt köşesine google reklamları koyduk, GOOGLE bize tıklama başına para vereceğini söyledi, GOOGLE 'ın göndereceği bu parayı her ay Tiyatro Biletine yatıracağız; tabi 100$ olursa, malum firmaları Tiyatro Biletine Sponsor olmaya ikna etmek kolay olmuyor.

Sizlerden ricam Sitemizi her ziyaret ettiğinizde Google Reklamları bölümünde çıkan 4 ila 5 firma linkini bir defa tıklamanız.

Nekadar TIK o kadar fazla Tiyatro bileti

Biz zaten her ay 35 çifti (70) kişiyi tiyatroya göndereceğiz ama bu neden 200 kişi (400) çift olmasın...
    Tarih: 27 Ocak 2007 13:25 Ekleyen:
  • Sayın Çayyolu sakinleri
    Güzel Çayyolu'muzda bir çok sorun mevcut.Fakat bence bunlardan en önemlilerinden biri de Çayyolu'nun askeri hava koridoru içinde olması.Güvercinlik kara havacılık okulundan havalanan helikopterler eğitim alanlarına gitmek için Çayyolu'nun üzerinden alçak irtifada uçarak geçmekteler. Bundan yıllar önce Çayyolu yerleşim alanı olmadığı için pek tehlike arz etmeyen bu durum şimdilerde çok büyük bir tehlike potansiyeline sahip bulunmaktadır. Bu helikopterlerden herhangi birinin bir arızası durumunda oluşabilecek faciayı düşünmek bile istemiyorum. Bunun kısa çözümü helikopterlerin yüksek irtifada uçarak eğitim alanlarına gitmeleri,fakat uzun dönemde bu konuya kesin ve etkili bir çözümün bulunmasıdır.
    Bu sorunun sağlıllı bir çözüme ulaşması için Çayyolu platformu dahil tüm kuruluşların,sivil toplum örğütlerinin konunun üzerine eğilerek çözüm için ilğili yerlerle görüşmeleridir.
    Tüm Çayyolu sakinlerini bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum.
    Saygılarımla
    Tarih: 27 Ocak 2007 09:55 Ekleyen:

•                     GÜZEL SÖZLER

" Yirmi yaşındaki bir insan, dünyayı değiştirmek ister . Yetmiş yaşına gelince , yine dünyayı değiştirmek ister, ama yapamayacağını bilir. "
                                            Clarence S.Darrow

" Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır. "
                                                          Tagore

ÇAYYOLUNUN GÜZEL İNSANLARINA MERHABA BİLGİSAYARIM ARIZALANDI BİRKAÇ GÜNDÜR YOKTUM YAZILARIMIZA DEVAMMMMMMMMM.
    HERŞEY İSTEDİĞİNİZ GİBİ OLSUN, AMA BOL YAĞMURLU OLSUN Kİ KUYU SUYUNA MUHTAÇ KALMAYALIM DEĞİL Mİ EFENDİM.
    Tarih: 26 Ocak 2007 13:53 Ekleyen:
  • Estağfurullah bence hiçbir önemi yok önemli olan sizin kelimelere ulaşa bilmeniz.

Saygılar.
    Tarih: 26 Ocak 2007 08:44 Ekleyen:
  • Sevgili Cayyolum com ziyaretçi defteri okurları. Giderek artan bendeki dikkat eksikliğinin yoğunlaşması üzerine aranızda bir müddet pasif olarak kalmaya karar verdim.
    Burada yazmasam da sizleri desteklediğimi lütfen unutmayın.

Faruk.
    Tarih: 25 Ocak 2007 19:14 Ekleyen:
  • Bir de şöyle bir şey var. Kimin söylediği aklımda değil.

‘’KEÇİYİ YARDAN UÇURAN BİR TUTAM OTTUR’’
    Tarih: 25 Ocak 2007 18:55 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!