Sayın Ali Hakan Düz
Yanıt 2
ADB de ikiz kuleler yıkılmadı mı? Dünyanın neresinde tam güvenlik var?
Tarih: 05 Şubat 2007 12:54 Ekleyen: Beğenme: 0
Sayın şairimiz Ali Hakan Düz,
724 nolu mesajında şöyle demiş. Bildiğiniz gibi şimdide deprem diyor.
merak ettiğim birkaç soru?
1-çayyolu nun ilçe olması için gerekli kriterler nelerdir..
2-bugün bir iskân için bile onca kriterler varken ilçe olabilmek adına neler istenmekte..
3-ilçe olduğumuzda ne değişecek? hizmet kalitesi artacak mı..yoksa bırakın ilçe'leri il olup, çayyolu nun çok gerisinde illerin bile varlığı aşikâr iken..
4-gerekli kriterler neyse bitirildiğindeki istek ile hazırlıksız yakalanılan isteklerimiz fark yaratmaz mı..
5-neden hâlâ bir hastanemiz yok.. bir açık hava sinaması belki de..
6-ilerleyen gece saatlerinde özellikle güvenlik açısından tüm çayyolu nun pek güvenli olduğu söylenebilir mi..eskiden bir bekçi sistemi vardı..şimdi mazallah.. jandarma her yere yetişemiyor..alan çok büyüdü..özel güvenlik ağı nın geliştirilmesi gerekmez mi..tüm saydıklarımın hayata geçirildiği bir zamanda değil ilçe, il olmak bile zor değil.. teşekkürler...
YANIT:
1. Yeterli kriterler mevcuttur.
2. Onca kriter olduğu için mi deprem olmadan bile bazı binalar çöküyor?
3. Elbette artacak.
4. Şimdikinden daha fazla sorun olmaz
5. Atatürk devlet hastanemiz var. Çankaya ilçesinde ise sadece özel hastaneler var.
6. Doğrudur ama nerede tam güvenlik var? Kuğulu parkta gündüz adam bıçakladılar. İhale yüzünden bir iş adamının kızını Kavaklıdere’de kaçırdılar (yanılmıyorsam Hale Aktopuk’tu) Ulus itfaiye meydanında (İller bankasının orası) olaysız gün yok. Kardak olayına da katılan SAT Komandomuz bir tinerci tarafından Çayyolu’nda bıçaklanmadı. ADB de ikiz kuleler yık
Tarih: 05 Şubat 2007 12:49 Ekleyen: Beğenme: 0
HALDUN TANER'in 40 sene önce yazdığı Türk tiyatrosunun klasik eserlerinden "Keşanlı Ali Destanı" müzikli oyun 20 sene aradan sonra 125. Yıl Çayyolu Tiyatrosu’ndaki gösterimi öncesindeki provalarına katıldım.
Dün akşam 04.02.2007 saat:20.00'da oyunu 350 kişilik bir seyirci topluluğu ile birlikte izledim, bu eşsiz eseri hazırlayarak 3 saat boyunca bizlere nefis bir müzikal-tiyatro seyrettirmek için çırpınan 50 kişilik oyuncu kadrosu ve müzisyenlerine dolayısıyla DEVLET TİYATROLARININ SANATÇILARINA teşekkür ederim.
Bu kadar şık ve konforlu bir tiyatro salonumuz olduğu için bir kez daha gurur duyduğumu belirtmek isterim.
Tiyatro salonunu yaptıranlar ile emeği geçenleri bir kez daha kutluyorum, gelin görün diyeceğim ama yer bulursanız tabi......
Tarih: 05 Şubat 2007 11:11 Ekleyen: Beğenme: 0
SAYIN ÇAYYOLU PLATFORMU YETKİLİLERİ;
ZİYARETÇİ SAYFANIZIN SOL "MESAJ NO" YAZAN BOMBOŞ BÖLÜMÜNÜ SPONSOR FİRMALARA VEYA GOOGLE GİBİ BİR FİRMAYA VERSENİZ, BURADA DEĞİŞİK KONULARDA ANKET FORMLARI YAYINLASANIZ VEYA GÜNÜN SÖZLERİNİ YAYINLASANIZ DAHA GÜZEL OLMAZ MI ACABA, ÇOK ZOR MU BİLMİYORUM AMA BOMBOŞ DURAN BİR TARLANIN SULANMASI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIMIZI BİLİN İSTEDİM.
BEN GOOGLE İSİMLİ ARAMA MOTORUNU AÇILIŞ SAYFASI YAPMIŞTIM BİR ARA ÇAYYOLUM.COM DA BULDUM AMA VE ONUN SAYESİNDE SİTEMİZİ AÇILIŞ SAYFASI YAPMIŞTIM ŞİMDİ İSE "GOOGLE" KAYBETTİM DOLAYISIYLA AÇILIŞ SAYFAMI DA DEĞİŞTİRMEK ZORUNDA KALDIM ACABA GOOGLE NEDEN KALDIRILDI AÇIKLARMISINIZ?
Tarih: 05 Şubat 2007 10:54 Ekleyen: Beğenme: 0
(1)
ÇAP
EFLATUN KIR KAHVESİ
Sayı: 1286
Konu: TÜRKKONUT
ÇAYYOLU-2
Sn. Cengiz Türkay
Türkkonut
Çayyolu-2
İLGİ: 02.02.2007 günlü dilekçeniz.
"ÇAP ve ÇAYYOLU-2 Bölgesi (Türkkonut)" hakkındaki ilgi dilekçenizde belirtilen hususların incelenmesi; 04.02.2007 günlü, 4527(!) sayılı yazımızla ÇAP'ın denetim ve yönetim kurulundan istenmiş olup, anılan kurullardan alınan yazı ve eklerin dizini ilişikte gönderilmiştir.
Sayın Cengiz Türkay,
İletim raporunuzu "AY" ışığında gözden kaçanlar olarak değerlendiriyorum.
Bilgi edinilmesini rica ederim.
Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıptır.
Eflatun
Kır Kahvesinden
Bir fincan takımı
Ekler:
Ek-1: Denetim kurulu
yazısı ve ekleri.
(23 sayfa)
Raporun dizin pusulasıdır:
Ek:1
Eylül 2003/22 sayılı bülten içeriği:
Büyükşehir Belediyesi Türkkonut'un yerleşime açılmasını alenen engellemeye çalışıyor.
Ek:2
Mayıs 2004/30 sayılı bülten içeriği:
Türkkonut'un sorunları sona eriyor.
Ek:3
Eylül 2004/33 sayılı bülten içeriği:
Türkkonut yolu üzerinde onlarca kepçe ve kamyon tam kapasite çalışmaya başladı.
Ek:4
Nisan 2005/40 sayılı bülten içeriği:
Türkkonut'un sıkıntısı bitmiyor.
Ek:5
Eylül 2005/45 sayılı bülten içeriği:
Türkkonut'un tüm sorunu ulaşım.
Ek:6
Kasım 2005/47 sayılı bülten içeriği:
Türkkonut'a hiç yakışmıyor.
Tarih: 05 Şubat 2007 02:04 Ekleyen: Beğenme: 0
(2)
Ek:7
Nisan 2006/52 sayılı bülten içeriği:
2010'da Türkkonut'un fiyatları Oran'ı ikiye katlayacak.
Ek:8
Eylül 2006/57 sayılı bülten içeriği:
ÇAP, Türkkonut, Belediye ve Alacaatlı arasında diyaloğu başlattı.
Ek:9
Ekim 2006/58 sayılı bülten içeriği:
Bölgeye 160 trilyonluk hizmet geliyor.
"Türkkonut otobüsleri, yolcularına dünyanın yuvarlak olduğunu ispatlamaya çalışıyor."
"Türkkonut yolu genişliyor."
Saygılarımla.
Tarih: 05 Şubat 2007 02:04 Ekleyen: Beğenme: 0
ÇAYYOLU PLATFORMU
BAŞKENT'in en güzide yeri, Çayyolu burası;
Parklarla dolmuştur, sitelerin arası.
Çimenleri yemyeşil, sanki tabiat harikası,
Yeşilliğe kucak açmış, Çayyolu Platformu.
Örnek bir semt, geniş mi geniş yolları,
Güzel insanlarla dolu, güzelim parkları,
Çöp dahi bulamazsınız, tertemiz sokakları,
Kirliliğe savaş açmış Çayyolu Platformu.
Gönüllü çalışanları, severler yardım yapmayı;
Esnaftan derdin mi var? İşte Tüketiciler Derneği,
Hakkımızı aramak, hizmet vermektir görevi.
Derneklere kucak açmış, Çayyolu Platformu.
Kamu hizmetinde aksaklık mı var başlar araştırmaya,
Her an yardımcıdır, zabıtaya, jandarmaya,
Derdi ve şikayeti olana, hazırdır yardıma,
Hizmeti yürekten yapar Çayyolu Platformu.
Nüfus artışı var, büyüdükçe büyüyor Çayyolu,
Daha iyi hizmet gerekir, İLÇE olmaktır bunun yolu,
Yılmadan, bıkmadan, uğraşmaktır bunun sonu,
Bu işi başaracaksın, güvencemiz Çayyolu Platformu.
Ali GÜRSOY
THD Üyesi / Çayyolu Platformu
(Eski bir ÇAYYOLU Bülteninden)
Tarih: 05 Şubat 2007 00:17 Ekleyen: Beğenme: 0
Sevgili edebiyatcı şair dostumuz Sayın Ali Hakan Düz’ü aradım ve sitesini buldum. (www.alihakanduz.com) Şair olmak kolay değil. Artık sayın Ali Hakan Düz Çayyolu ve deprem ile ilgili bir şiirde ziyaretçi defterimize bizim için yazar sanırım.
Tarih: 04 Şubat 2007 20:48 Ekleyen: Beğenme: 0
1299 no'lu mesajımda geçen "1179" rakamını "1216" olarak düzeltiyorum ve bu hatadan dolayı özür diliyorum.
"Haydi jeep'ler okula" başlıklı mesajın no'su 1179'dur.
Saygılarımla.
Tarih: 04 Şubat 2007 18:54 Ekleyen: Beğenme: 0
BİR DEDİĞİM İKİ Mİ OLUYOR?
Sevgili Dostum Gölge,
Nasılsın iyi misin? İyi olduğunu umarım. Senden küçük bir ricam var. Bizim kır kahvesindeki asansörün en altında sayfa numaraları var. Bu sayfa numaralarının içine aldığı sayfaları gösteren dizin (index) yapılması mümkün müdür?
Örneğin: 1. sayfa (1300-1276 no'lu mesajları içerir),
2. sayfa (1275-1251 no'lu mesajları içerir),
3. sayfa (1250-1223 no'lu mesajları içerir) gibi güncel olarak gösterilebilir mi?
Herkese selamlar, saygılar ve sevgilerle iyi pazarlar.
Tarih: 04 Şubat 2007 17:55 Ekleyen: Beğenme: 0