Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Çayyolunun Mavişleri çevre dostu otobüsleri,

Çayyolu'nda güzel şeyler de oluyor ulaşımda sorunlar var tamam onda hemfikiriz. Ancak şu bol egzoz gazlı, gürültülü, sık sık arıza yapan kırmızı renkli çirkin otobüslerin yerine sefere konulan mavi renkli, doğalgazlı, çevreci otobüslerin konforundan hiç bahsetmedik bu otobüsleri alanlar ve Çayyolumuzun ulaşımına kazandıranları da  kim olursa olsun kutluyorum.
    Ancak ayakta yolculuk yapmak hiç de çağdaş bir tarz değil otobüslerin fazlalaşması için çaba sarfetmeliyiz diyorum.
    Tarih: 13 Şubat 2007 10:49 Ekleyen:
  • Sayın Ayşe Hanım ,
    Yazdığınız yazınızı bir daha bulamamanız ne kadar güzel bir şey sizin yazdığınız yazının ne kadar çabuk okunduğunu ve yazılarınız ne kadar çok kişinin takip ettiğinin kanıtı değilmidir?
    Yoksa sizden başka kimsenin girmediği bir sayfada sizin yazınız en üstte kalırsa sizden başka kimsenin yazınızı okumadığı anlamına gelir ki o zaman yazınızın bir anlamı kalmaz değil mi?
    Siz yazın yeterki, etrafınızda hiç mi olumlu veya olumsuz şeyler görmüyorsunuz sevincinizi, üzüntünüzü bu sayfalara taşıyınız insanlar etrafına ışık saçmalıdır ki farkedilsinler bakın siz yazdınız biz de sizi farkettik.
    FARKEDİLEN OLUN Kİ AYRICALIĞINIZ OLSUN.
    Tüm çayyolu sakinlerini "farkedilenler" olarak buraya bekliyoruz efendim...
    Tarih: 13 Şubat 2007 10:41 Ekleyen:
  • Bende 1371 No'lu mesaja aynen katılıyorum.ÇAP'ın Ziyaretçi Defteri ; birtakım edebi yazıların yer aldığı bir köşe değil , bölgenin sorunları- yetersiz belediye hizmetleri-ulaşım ve asayiş problemleri gibi bölge sakinlerini ilgilendiren konuların gündeme getirildiği bir köşe olması gerekir diye düşünüyorum. Saygılarımla.
    Tarih: 13 Şubat 2007 09:44 Ekleyen:
  • Sayın Çinici’nin 1365 nolu yazısına cevaben 1346 dan devam.

Kuşlarımın bana getirdiği haberlere göre onların bir kısmı Şehit Ali tarafına yerleşme niyetini taşıyor. Olmazsa Polatlı’ya kadar yolları var gibi görünüyor. Sonrası Allah kerim.
    Tarih: 13 Şubat 2007 00:44 Ekleyen:
  • 1371 nolu mesaja aynen katılıyorum yazdığım mesajı ben bile bi daha bulamıyorum,anında 3 -4 sayfaya kayıyo gereksiz ve uzun edebiyatçılar !yüzünden...
    Tarih: 13 Şubat 2007 00:44 Ekleyen:
  • GÜNÜN SÖZÜ
    "EGEMENLİK" KAYITSIZ ŞARTSIZ ÇAYYOLU SAKİNLERİNİNDİR.

EFLATUN
    Tarih: 12 Şubat 2007 20:05 Ekleyen:
  • Elektrik kesintileri ile naçizane düşüncelerim, (belki doğrudur belki de yanlış.)

Biz küçükten kardeşimle vaviyen bağlantısı olan lambayı (vaviyen bağlantı: bir elektrik lambasını veya lamba grubunu  farklı yerlerdeki elektrik anahtarları ile en son nereden kullandığınıza ve lambanızın hangi konumda olduğuna bakılmaksın açma veya kapama 2 li vaviyen 3 lü vaviyen gibi) oyun olsun diye bir tarafa kardeşim bir tarafa ben geçer ve elektrik lambasını birimiz yakınca diğerimiz söndürürdük; en sonunda ampul buna dayanamaz ve yanarak kullanılmaz duruma gelirdi.
    Şimdide ben elektrik idaresindeki kişilerin oyun olsun diye şalteri indirip kaldırdıklarını düşünüyorum. Gerçek bir arıza olsa arızayı gidermek bu kadar kısa sürmez. Bunlar benim düşüncelerim bilmiyorum sizler benim bu düşüncelerime katılır mısınız? yoksa beni paranoyak mı bulursunuz? Karar sizin.
    Tarih: 12 Şubat 2007 16:08 Ekleyen:
  • Sayın Egemen SOYLU bakın ne kadar güzel şeyler yazmışsınız burası umuma açık bir ziyaretçi sayfası isteyen istediğini yazabiliyor ve anında sansürlenmeden piyasaya sürülebiliyor.
    İnanın ben bu kadar hızlı olarak yazıdığın yazının bir saniyede eflatun kır kahvesinden milyonlarca kişinin okuyabileceği internet ortamına yayılabildiği ziyaretçi sayfasının olabileceğini tahmin bile edemezdim ama bizim sayfamızın özelliği işte BU!!!
    İsteyen dilediği kadar yazar kimse karışmaz sizin de burada yazı yazmanız ne kadar güzel bir incelik keşke her gün yazsanız da bizlerde sizden feyz alsak.
    Ne kadar çok katılımcımız olursa o kadar çok okurumuz ve yazarımız olur sizin yazınız ilk defa okuyorum devamını bekliyoruz efendim.
    " İnsanlar bildiklerini ve gördüklerini başkalarıyla paylaştıkça büyürler " BENİM SÖZÜM...
    Tarih: 12 Şubat 2007 15:58 Ekleyen:

•   H A T I R L A T M A

www.cayyolum.com ziyaretçi rekoru kırıyor.

Ekim ayı verilerine göre www.cayyolum.com'u tıklayanların sayısı 343.000.
    Çayyolu Bülteni/Aralık 2006-sayfa 14

Saygılarımla.

Tarih: 12 Şubat 2007 15:56 Ekleyen:

•   H A T I R L A T M A

ÇAP'IN AMACI

1- ÇAYYOLU'NUN İLÇE OLMASINI SAĞLAMAK.
              2- ÇAYYOLU'NDA, ÇAĞDAŞ, İNSAN ONURUNA YARAŞIR BİR YAŞAM BİÇİMİNİ VE ANLAYIŞINI OLUŞTURMAK.
              3- ANKARA'YA KALİTELİ, ÖRGÜTLÜ BİR TOPLUM ÖRNEĞİ OLUŞTURMAK.
              4- HEMŞEHRİLİK BİLİNCİNİN OTURTULMASI AMACIYLA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERDE BULUNMAK.

Engin UÇ
    Tarih: 12 Şubat 2007 15:35 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!