Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Ahmet Taner Kışlalı heykeline yapılan saldırıyı siddetle kınıyor ve bunu yapan kişi veya kişilerin hasta ruhlu, zavallı ve aciz yaratıklar olduğuna inanıyorum.
    Tarih: 13 Şubat 2007 13:58 Ekleyen:

• ÜMİTKÖY CARREFOUR EXPRES

Bilindiği üzere; eski adı Gima olan bu mekana girerken eskiden kapının üstündeki havalandırmalardan çıkan ağır bir koku ile karşılaşılıyordu. Gerek tüketicilerin gerekse mağaza müdürünün genel merkezlerine ulaştırılan şikayetlerden sonra balık reyonuna konulan çok büyük çaplı bir havalandırma ile bu sorunlarını çözmüşler. Çok da iyi olmuş.

Ancak, devam eden karikatürize bir sorun var. Mağaza içinde manav bölümünden aldığınız ürünleri poşete koyup sepet arabalarına koyuncaya kadar poşetler yırtılıyor. Umarım bu sorunu da yakında çözerler.

Eğer, Carrefour'da bu sorunu çözemezse.....

Tarih: 13 Şubat 2007 13:36 Ekleyen:

•   INSERT (2)

Çayyolu toplukonut bölgesinde (Konut 1'de) yerel bir süpermarketimiz var. Kendisini "makro" olarak tanımlamasına rağmen tüketicisinin menfaati için "mikro" işler yapmayı da göze alıyor.

Bu itibarla MAKRONOMİ adı altında 1 YTL. tutarındaki ürünlerin satışlarını arttırmak gayesiyle teşhir edildiği bir "insert" bastırmış.

01 Aralık-15 Aralık 2006 tarihleri arasında geçerli olan sayının 2. sayfasında "İpek" marka 1 kg.'lık bezelye konservesi verilmiş olmasına rağmen; ağırlığının gerçeği yansıtmadığı görülmüştür. Bu durum mağaza görevlisi ile yaptığım görüşmelerin sonucunda tarafıma "arkadaşlar bakmadan yazmışlar" cevabı verildi.
    Saygılarımla.
    Tarih: 13 Şubat 2007 13:22 Ekleyen:

•   ÇAYYOLU GÖNÜL DOSTLARI

Öğle tatilinizi özellikle bize ayırdığınız için sizlere Eskişehir 18. km.'den saygı ve sevgilerimi gönderiyorum.

Tarih: 13 Şubat 2007 13:01 Ekleyen:
  • Saygıdeğer Beyefendiler, Muhterem Hanımefendiler,

Sanıyorum sorunlarımız bitti ve bizler burada birbirimizin yazdıklarını eleştirmeye başladık.

Eleştirmek Demokrasinin bir gerekliliği elbet.Ama kırıcı olmamak da önemli değil mi?.

İsmail Bey, Faruk Bey ve diğer arkadaşlarımın(bu arada şunu belirteyim henüz tanışmadık) yazdıklarında alınacak bir şey göremiyorum. Daha öncede yazmıştım...Birazcık ta latife olsun değil mi? Hep sorun, hep sorun...

Stresle yüklenen bedenimizi bir an olsun arındırmak güzel diye düşünüyorum.

Çağrımı yineliyorum.Gün Birlik olma zamanı.Birlik olmayan toplumlar tarihe bakıldığında hep bozguna uğratılmışlardır.
    Amacımız Çayyolunun gelişen çağdaş yaşam standartlarına ulaştırılması, sorunların halledilmesi değil mi?

Sadece buraya yazarak sorun çözülmüyor elbet.Takip etmek, neden, niçinlere cevap aramak ta gerek.

ÇABA'da bir çok oluşum var.Sağolsunlar burada yazılanları bir nevi İhbar kabul ederek, devreye giriyor ve çözüm buluyorlar. Bu arada hepsine teşekkür ediyorum.Var olsunlar, Sağ olsunlar...

Rahmetli Ahmet Taner Kışlalı'nın heykeline yapılan saldırıyı da kınıyorum. Saygısız ve aciz insanlar ancak bu kadar alçakça bir saldırı yapabilir. Kuyruk yaraları hala devam ediyor herhalde.....

Bu arada Mehmet Bey'e katılıyorum. Ancak otobüslerin yenilenme işi nihayet yeni gerçekleşti. Sayısı ise biraz daha uzun sürer. Bizler yinede otobüs seferlerinin aksamadan yapılmasına şükredelim.

Şükredelim diyorum....Zira ekmek aslanın ağzında. Bazen gelmeyiveriyor da. Keza dolmuşlar da öyle. Çok keyifkar insanlar. :)
    Saygılarımla..
    Tarih: 13 Şubat 2007 12:57 Ekleyen:

• MAVİŞ OTOBÜSLERİMİZ (2)

Geçen akşam Koru-Bakanlıklar istikametine gitmesi gereken saat:21.00 otobüsü gelmeyince; saat:21.30 aracının kaptanıyla biraz sohbet ettim.

Yeni alınan 400 adet doğalgazlı otobüslerden Koru, Konut 1-2 ve Yaşamkent güzergahlarında servis yapan durağa 18 adet doğalgazlı otobüs tahsis edilmiş. Ancak, araç  eksikliklerinden dolayı aksaklıklar devam ediyormuş.

Tarih: 13 Şubat 2007 12:54 Ekleyen:
  • sayın Ayşe KOÇ, bir gönderme yapmış..  oysa doğruya ulaşılmadaki fikir teatileri hataların bulunması adına birer saptamadır..bilinen o ki fiziksel bir tanımlama (uzun edebiyatçılar) ruh'a inemeyenlerin sığındıkları çoğul yalnızlık varsayımlardandır..

sn Çinici mi.. o bildiğini okuyor/yazıyor.. bence de öyle devam etsin.. hayat bile deneme/yanılma ile sürmüyor mu..:)

yeni fikirlere açık olmak ayıp değil.. bilgiye ulaşmanın ayıp olmadığı gibi.. çevrenizdeki tüm yaşananları tüm çıplaklığıyla algılamak ve üzerlerinde fikir ileri sürmek olsa olsa bir duyarlılık göstergesidir..

unutmayın, çayyolu bir çok yerleşim yerini sollamış durumda..gıpta ile bakılan bir yer yaşadığımız yer.. iş'in iyi tarafı, olası aksaklıkların bu iş'e gönül veren insanlarca anında tespit edilmesi..

yeni fikirler bu sayfaları kapladığı sürece, süreç hep çayyolu'nun lehinde bir yön çizecektir..

kültür ve sanat adına da yapılacak her eylem  bu olayları kamçılar..

kendinize ve kalbinize iyi bakın..

iyi dileklerimle..

Tarih: 13 Şubat 2007 12:47 Ekleyen:

• Ceval Beyciğim,

Hürmetler efendim, nasılsınız? Dün akşam yapmış olduğunuz şiir yarışması teklifinize bir teklif de ben  iliştirmek isterim, müsaadenizle efendim.
    Şöyle ki;
    Bölgemizde geleceği yönetmek gayesi ile yeni
    avantajlar elde etmek ve ileride kurulacağını 
    hayal ettiğim Çayyolu Belediyesine projeler üretmek için;

ÇAYYOLU BELEDİYESİNİN SİZLER İÇİN NELER      YAPMASINI İ S T E R S İ N İ Z ?
              YA DA
    SİZ ÇAYYOLU  BELEDİYE BAŞKANI OLSAYDINIZ
    NE YAPARDINIZ ?

konulu, ödüllü bir kompozisyon yarışması
    düzenlenmesini, bu proje ve kompozisyonu Reşat Hoca'nın incelemesini(!), biriktirilen projeleri
    bir proje bankası kurarak, kayıtlı olarak platformun
    yönetim arşivine alınmasını dilerim.

Bu yarışmaya bölgemizde eğitim veren İlköğretim ve lise dengi okullarının öğrencilerinin de katılması sağlanabilir.

Hatta ileride emrivaki olmaması için bugünden sanal belediyemizin amblemi ve logosu yarışması da yapılabilir.

Ceval Bey, ayrıca Beypazarı'nın şöhretiyle ilgili pek çok eksiklikleriniz olduğunu gördüğüm için, anılan konu için  teferruatlı bilgiye "Beypazarı Belediyesi" adresinden ulaşabilirsiniz.

SAYIN ÇAYYOLU SAKİNLERİ TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ ÇERÇEVESİNDE KURUMLARIN STRATEJİ PLANLARINI HAZIRLAMALARI İÇİN VİZYON OLUŞTURMALARI GEREKMEKTEDİR. BU NEDENLE EFLATUN KIR KAHVESİ KAPILARINI SİZİN GENİŞ HAYAL GÜCÜNÜZE AÇIYOR.

YAZARIMIZ SAYIN MEHMET GÜRER BEY'İN KUYULARINA
    BİR-İKİ TAŞ DA SİZ ATIN LÜTFEN.

ÇÜNKÜ; BİZ BURADA "BEŞ TAŞ OYUNU" OYNAMIYORUZ, EFENDİM!

ÇAP'IN VE ÇABA'NIN BİR GÖNÜLLÜSÜ
    NAM-I DİĞER BOŞ GEZENİN BOŞ KALFASI
    Tarih: 13 Şubat 2007 12:44 Ekleyen:

• Sayın Hanımefendi,

Yaptığınız şikayete neden olan kaç no'lu asansörü kullanmıştınız? Ustalarımız bulamamış da, neşredebilir misiniz?

Servis dışı kaldıysanız, "mesaj" butonuna basıp oturumu siz başlatınız lütfen.

Hadi bakalım kolay gelsin!
    Pek acaip zor yarış.
    Bana ne aman ben anlamam.
    Pek hesaplı ince iş!
    Sen seni bil sen seni
    Sen sıkı tut çeneni
    Eline, diline hakim ol
    Sonra öcüler yer seni!
    (Minik Serçe)

Ayrıca kahvemizin temeline taş atanlara ve servis dışı kalanlara, köyümüzde önemli sosyal projelere de imzalarını atan Alper Bey'i ve adaşım Pozitif Değer'i saygıyla önerebilirim.
    (Gazcı Gençlik)

Tarih: 13 Şubat 2007 11:53 Ekleyen:
  • Ünite:Genel Sekreterlik
    Sayı:2007/069                                  13,02,2007
    Engin Uç
    Çayyolu Platformu

Ahmet Taner Kışlalı'nın heykeline yapılan çirkin eylemi Cumhuriyet Gazetesinin Haberinden öğrenmiş bulunuyoruz.Ahmet Taner Kışlalı ülkemizin yetiştirmiş olduğu önemli yazarlardan olup Kulübümüzün ve taraftarlarının bu tip çirkin tavrın içinde olması mümkün değildir.Ahmet Taner Kışlalı'nın heykeline yapılan çirkin eylemi kınıyoruz.
    Saygılarımızla,

Erk Toros
    Genel Müdür
    Tarih: 13 Şubat 2007 11:35 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!