Sayın İsmail Çinici
Star Tv de saat proğram için saat 01.20 yi bir an için öğleden sonra saat 1 (13.20 olarak algıladım.) Duruma yeni uyandım saygılarımla.
Tarih: 15 Şubat 2007 14:47 Ekleyen: Beğenme: 0
Engin Bey ve muhterem eşine Başsağlığı, merhumeye Tanrıdan rahmet diliyorum.
Saygılarımla
Tarih: 15 Şubat 2007 14:13 Ekleyen: Beğenme: 0
TÜRKİYEDE HİÇ BİR SEMTTE YADA MAHALLEDE OLUŞMAYAN BİRLİKTELİĞİ VE BÜTÜNLÜĞÜ SAĞLADIĞI İÇİN,SAYIN ENGİN UÇ HERŞEYİ HAKEDER.MİLLETVEKİLLİĞİ VE BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAKIŞIR.AMA BENİM TERCİHİM BELEDİYE BAŞKANLIĞI.AZICIK BENCİLLİK EDEYİM.MİLLETVEKİLİ OLURSA MEMLEKET ÇAPINDA UĞRAŞIR,BİZE VAKİT AYIRAMAZ.BELEDİYE BAŞKANI OLURSA SADECE ÇAYYOLU HALKININ OLUR.KARE KARE TANIDIĞI ÇAYYOLUNU EMİNİM Kİ, GETTOLARIN ALASI YAPAR.ELİNDE İMKANLARI YOKKEN BU KADAR,BİDE İMKANLARIN VERİLDİĞİNİ DÜŞÜNSENİZE....
O ZAMAN NE ONU,NEDE BİZİ KİMSE TUTAMAZ.
Tarih: 15 Şubat 2007 14:12 Ekleyen: Beğenme: 0
İYİ GÜNLER DİLEĞİ İLE;
ÖNCELİKLE SAYIN ENGİN UÇ VE EŞİNE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM.DİLİYORUM Kİ ALLAH UNUTTURACAK ACILAR VERMESİN.SON ÜZÜNTÜLERİ OLSUN.
HER TÜRLÜ SORUNUMUZA ÖYLE YADA BÖYLE KOŞTURMAYA ÇALIŞAN, ŞİKAYETLERİMİZİ, SORUNLARIMIZI, SIKINTILARIMIZI BIKMADAN USANMADAN DİNLEYEN,ÇÖZÜMLER BULMAYA ÇALIŞAN,BULAMASA BİLE SORUNLARIMIZI KİTLELERE ULAŞTIRAN,BİZLERİ GERÇEK VE SANAL ORTAMDA DAİMA BİR ARAYA GETİREN, SAYIN ENGİN UÇ'UN KAYINVALİDESİ VEFAT EDİYOR VE BUNUN DUYURUSU BURADAN YADA MESAJ YOLU İLE BİZLERE DUYURULMUYOR.BURADAN DA ANLAŞILIYOR Kİ,PLATFORMDAN ENGİN BEY GİDİNCE HAYAT DURUYOR.PLATFORMUN BAŞINDAN GİDERSE DE ÇAYYOLU İPTAL.
BU KONU GERÇEKTEN BENİ ÜZDÜ.HERZAMAN BİZLERİN YANINDA OLAN ENGİN BEYİN,NEYAZIK Kİ BÖYLE BİR ZAMANDA HABER VERİLMEDİĞİ İÇİN BİZLER YANLARINDA OLAMADIK.TESADÜF Kİ PLATFORMU ARADIĞIM HALDE ENGİN BEYİN OLMADIĞI SÖYLENDİ AMA NEDEN PLATFORMDA BULUNMADIĞI SÖYLENMEDİ.ACABA BU KONU ÖNEMSİZMİY Dİ, YOKSA BEN Mİ BÜYÜTÜYORUM?
SAYIN ENGİN UÇ;TEKRAR SİZE VE EŞİNİZE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM. SAYGILARIMLA
Tarih: 15 Şubat 2007 13:58 Ekleyen: Beğenme: 0
Mustafa Yılmaz'ın önerisini yani Engin Uç beyin bağımsız milletvekili adaylığını destekliyorum. Hem Engin Uç bey bunu hak ediyor hem de bu sayede bana göre tümü yetersiz siyasi partilerden herhangi birine de oy vermekten kurtulmuş olurum. Saygılarımla...
Tarih: 15 Şubat 2007 13:54 Ekleyen: Beğenme: 0
Bir önceki mesajımda Not olarak yazdığım hususu açıktan yazıyorum.
Çayyolunun İlçe olmasını gönülden diliyor ve istiyorum ama ister yapsınlar, ister yapmasınlar Sayın Çayyolu sakinleri, yaklaşan seçim arefesinde sizlere bir teklifim var!...
- Bu güne kadar sorunlarımızla kim..yeteri kadar ilgilendi?
- Kim burnunun dikine giderek ne yapılacaksa ÇAYYOLU için yapılacak dedi?
- Gerek basında, gerekse yapılan platformlarda, katılan bazı iştirakçiler tarafından "sivri" "olumsuz" kişi olarak kim hedef gösterildi?
- Bir menfaat gözetmeksizin, gece-gündüz demeden kim Çayyolunun sorunlarıyla ilgilendi?
Kim,
kim,
kim?
??????????
Oturduğumuz yerlerde bizlere yaraşır bir ortamda tüm sorunlarımızı çözecek, inat mı inat....Burnunun dikine giden, olmazları oldurmak için canla başla mücadele veren, eşsiz insan, bir Çayyolu efsanesi olan Engin UÇ bey'i önümüzdeki seçimlerde ÇAYYOLU'ndan Milletvekili yada Belediye Başkanı olması konusunda ikna edelim ve Bağımsız aday gösterelim. Bunun gerçekleşmesi içinde hep beraber çalışalım.
Unutmayın ki seçimlerde bizlerden oy isteyecek diğer vatandaşlar konularımıza bu kadar hakim olmayacak.En önemlisi "Ben Çayyolu için varım" demeyecekleri için seçimden sonra bizleri unutmalarıda sorunlarımızı artıracak.Bu güne kadar verdikleri sözlerin hangisini yerine getirdiler ki...Yine başladığımız yere döneceğiz.Hüsrana uğrayacağız.
Sonrada hüsrana uğramamamk için bence bu konuyu çok iyi düşünün derim.
Benden size teklif!......
Haydi hep birlikte güzel'e, en iyi'ye .......
Saygılarımla....
Tarih: 15 Şubat 2007 13:34 Ekleyen: Beğenme: 0
Sayın Çinici
Star Televizyonunun ilgiyle izlenen programı "Hakan'la Geziyorum"un geçtiğimiz hafta Beypazarı'nda gerçekleştirilen çekimlerinin yer aldığı bölüm; izleyicilerden gelen yoğun istek üzerine 15 Şubat Perşembe günü saat:01:20'de (Objektif Programının hemen ardından) tekrar yayınlanacak.
Ben şimdi star tv deyim.
Saygılarımla
Tarih: 15 Şubat 2007 13:21 Ekleyen: Beğenme: 0
Sayın Mustafa Yılmaz,
Hakkımda yazdığınız güzel sözler için teşekkürler.
Saygılarımla.
Sayın yöneticimize zahmet olmazsa 1425 nolu mesajımı silmesinizi talep ederim.
Sayglarımla.
Tarih: 15 Şubat 2007 13:18 Ekleyen: Beğenme: 0
Sayın Çap yetkilileri,
İsmail beyefendinin ısrarla üzerinde durduğu gibi, Şu bizim Eflatun kır kahvehanesinin sol yanında bomboş duran yeri bu kıta sahanlığını ÇAP 'a gelir getirebilecek sponsor firmalara reklam amaçlı kiraya verilebilir. Bu sayede şimdilik ufak ama ileride çok gelir getirebilecek ve ÇAP alarınıza destek olacak miktarlarda paraya da kavuşabileceğimizi zannediyorum siz ne dersiniz?
BU ARADA ;
TİYATRO BİLETLERİNE SPONSOR OLAN FİRMALARA TEŞEKKÜRLERİMİZİ İLETİYOR, DEVAMINI BEKLİYOR VE ÇAYYOLU ESNAFINI DA BU GÜZEL SPONSORLUK OLAYINA DAVET EDİYORUZ.
BU ARADA HEMEN BELİRTEYİM TOPLU REZERVASYONLARDA ÖRNEĞİN 10 ADET BİLETE SPONSOR OLAN BİR FİRMA İÇİN İNDİRİMLİ BİLET TARİFESİ ;3YTLx10 =30 YTL OLARAK KÜÇÜK BİR MEBLAĞ TUTUYOR Kİ BU RAKAM İÇİN ÇAYYOLUNDA YÜZLERCE SPONSOR FİRMA BULUNABİLİR SPONSORLUKLARINI ESİRGEMEYEN FİRMALARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUZ.
Tarih: 15 Şubat 2007 13:14 Ekleyen: Beğenme: 0
Sayın Mustafa Yılmaz,
Hakkımda yazdığınınız güzel sözler için teşekkür ederim.
Saygılar.
Tarih: 15 Şubat 2007 13:07 Ekleyen: Beğenme: 0