Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Engin Bey'e Çayyolu dergisindeki cevabı için çok teşekkür ederim.

Yazılanları okuyorumda Engin Bey'in Çayyoluna hizmetleri (Çoğu kimse bunların farkında değildir zannederlerki belediyeler kendiliğinden yapar) hiç te yabana atılır şeyler değildir.

Saygı duyduğum muhterem bir beyefendi kişiliği vardır. Belediye Başkanı olursada Demet hanımın dediği gibi çayyolu harika bir yer olur.

Neden olmasın ki?Layık değil mi? Yapamaz mı?
    Bence layık ve ala'sını yapar.

Bundan kuşku duyulmasını yadırgadım.Her işte sıra mı var? Bu işin sırası mı olur?

Benim, çocuklarımın ve torunlarımında oyları Engin Bey'e helal olsun.

Bencede parti, particilik bitti artık.Hani yapılan o anketler var ya...Hepsi hikaye. Kendini kandırmaca.Tatmin olma.

Artık kimse körü körüne partiye oy vermiyor.İnanmıyor çünkü.Yapatıkları / yapacakları ortada.
    Bizleri düşünmüyorlar.Hep kendileri için yaşıyorlar.
    Madem o kadar dürüstler dokunulmazlıklarını kaldırsalar ya....Meclisteki sandelyelerimi yetmiyor.Eğer sözlerinde dursalardı kat ve kat yeterdi.

Önce güvenimizi kazansınlar.Öyle mahalle köşelerinde kuru siyasetle olmuyor.
    Türkiyede DİE(TUİK) tarafından açıklanan verilere inanıyorlar mı acaba cidden.Ekmek fiyatından haberleri varmı?
    O lüks otellerde konakladıklarında ödedikleri paralar kimin acaba.Bu kadar kolay mı savurganlık.?
    Bizleri hiç yerine koymak.Ondan sonrada kararsız oylar gündeme geliyor.Nasıl ederizde alırız onlarıda diye senaryo üretmeye başlıyorlar.
    Partiyle bir iş yapılacağını zannederler yanıldıklarını seçimde görecekler.

Engin UÇ bey Çayyolu için eşsiz bir LİDER'dir
    Tarih: 16 Şubat 2007 12:47 Ekleyen:
  • Engin UÇ beyefendinin Belediye Başkanı olması konusundaki düşüncelere katılıyorum.

Neden olmasın ki? Engin Bey'den başka tüm sorunlara kendisini siper eden kim var arkadaşlar?

Mevcut siyasiler kendisini çok iyi bilir. Çayyolu Konusundaki düşüncelerinden her kim olursa olsun taviz vermeyeceğini adları gibide bilirler.

Bence konu erken gündeme gelmiş değil.Tam da zamanı.
    Neden frenleme ihtiyacı duyuyorsunuz ki. Bu tür çalışmalar insanlarda güç yaratır. Siyasi oyunları engeller. Ama üzülerek görüyorum ki atılan taş yerini buluyor ve tedirginlik başlıyor.

Engin bey'in adını duymayan, tanımayan yok çayyolunda.
    Haaa Bağımsız adaylığından dolayı diğer adayların önünü keseceği düşünlüyorsa bırakın arkadaşlar kesilirse kesilsin yahu.

Bu güne kadar hangisi ne yaptı. Yüzümüze baka baka bizimle dalga geçmediler mi?

Geçin bunları efendim.Bir an önce çalışmalara başlayın. Sonra keşke dememek için.!....

Tarih: 16 Şubat 2007 12:25 Ekleyen:
  • Sn Mustafa bey'in düşüncelerine harfiyen bende katılıyorum.

Oy almak için atılmadık takla kalmıyor seçim zamanı. İnsanların yüzüne bakarak, bilerek tutamayacakları sözleri verenlere, o sözlerinin arkasında olmayanlara  elbetteki bir cevabımız olacak bizimde.

Engin Bey'in Belediye Başkanı Adaylığını bende destekliyorum. Yakışır da:)

Üstleneceği görevin bilincinde olarak ta Demet Hanımın dediği gibi Çayyolunu Türkiye, hatta dünya çapında nadide bir ilçe (yapmasalar bile hiç farketmez) haline getireceğinden hiç şüphem yok.

Sayın siyasi arkadaşların bu konuyu bir defa değil binlerce kez düşünmeleri gerekir.
    Biz ne yaptık?
    Vatandaş ne istiyor?

Eskiden Siyasette dürüstlük vardı. Bakıyorumda şimdi çok kolay inkar var.

Partisi ne olursa olsun bu güne kadar gelen kişiler Çayyoluna kalıcı olarak ne yaptı.

Hangi yüzle Çayyolunda oturanlardan OY isteyecekler.
    Diyeceksinizki veririz yine. Verin o zaman yine partinize.
    Verin Oyunuzu, kurutsun soyunuzu misali.
    Sonradan da ağlamayın ama olmaz mı?.Bilerek isteyerek sırf parti uğruna iş yapamayacak adamlara oy verenlerin sonradan bir söz söylemeye hakkı yok.Olmaz da.

Bence aklınızı başınıza toplayın.Artık siyasi partiler halk için yoklar.Kendileri için varlar.Önce hepsi kendi içerisindeki problemleri halletsinler.Vatan elden gidiyor muhalefeti dahil en milliyetçisi bile sesini çıkarmıyor.
    Ama maaşlara zam konusunda (kendilerinin) hiç mualefet yok.Hepsi ayakta oy veriyor.

Milleti düşünmeyen, milletin yarasına merhem olamaz.

Bende Engin Bey'in bağımsız aday olmasından yanayım.Parti insanı yıpratır.

Tarih: 16 Şubat 2007 12:11 Ekleyen:
  • Sayın ÇİNİCİ,

Şahsım için yazmış olduğunuz nazik sözler için çok teşekkür ederim.

Yazdıklarınızda haklısınız.Aday göstermek için henüz çok erken belki. Bende Koçumuz'un bir başkası önünde el pençe divan durmasını istemem.Zaten kendiside tanıdığım kadarıyla durmazda. Nede olsa dürüst olduğu kadar da taviz vermeyen İnatçı kişiliği de var:)

Amacım; sadece ve sadece Çayyoluna oy için yatırım yapan / yapacak siyasilerin düşüncelerimizi öğrenmeleriydi. Benim naçizane kişiliğimin ve bu fikrimin arkasında 300'e yakın oy kullanacak mağdur var.
    Ne kadar kararlı olduğumuzu / olacağımızı,  bizlerin yanında olanın her zaman arkasında olacağımızı bilmeleri gerekti.

Hani o % 80'lere varan "kararsız" oy'lar var ya...İşte o oylarda gelecek muhakkak. Bundan eminim. Vatandaş kendisi için çalışanı unutmaz asla.Hele ki ÇAYYOLU'LU hiç unutmaz.

Yıllarca hep göz ardı edilen, sorunlarıyla başbaşa bırakılan Çayyolunun bir Liderinin olduğu ve hiçbir zaman sahipsiz olmadığı Unutulmamalıdır.

Sizin tabirinizle kuyuya bir taş attım:) Bakalım kimler rahatsız olacak, kimler ürkecek acaba:)?

Madem zamanı değil diyorsunuz, zamanı geldiğinde de bu fikrim değişmeyecek.

Yazdıklarımda ciddiyim.

Saygılarımla...
    Tarih: 16 Şubat 2007 10:40 Ekleyen:
  • Sayın Çayyolu halkı aşağıda bana gelen yazıyı belki okumayanlarınız vardır diye bir kere daha veriyorum saygılar.

Faruk Bey,

Çayyolu metrosu inşaat işleri EGO'nun mali durumuna bağlı olmak kaydıyla 2008 yılı içinde biter. Ancak metronun kullanıma açılabilmesi için elektromekanik işler için ihale açılması gerekir ki henüz bu yapılmadı. Bu yüzden kullanıma açılması için tarih vermek mümkün deĩl.
    Milli Kütüphane önündeki istasyon inşatı yaz ortasında bitecek ve yol trafiğe açılacak. Ancak Kızılaya doğru olan istikamette tünel işleri devam edecek(yani, necatibey karń?sı ve Kızılay'daki inşatlar devam edecek). Tünel işlerinin bitmesi yine EGO'nun mali durumuna bağlı.
    İyi günler

Orhan BARUT
    GÜRİŞ İnšat ve Mühendislik A.Ů
    Genel Md. Yard.
    Tel : (0312) 484 33 13
    Fax: (0312) 484 67 81
    e-posta : obarut@guris.com.tr
    web    : www.guris.com.tr

-----Original Message-----
    From: HUSEYIN GULTAN
    Sent: Tuesday, January 09, 2007 8:57 AM
    To: ORHAN BARUT
    Subject: Fw: metro ile ilgili

Huseyin Gultan
    Guris Construction and Engineering Co. Inc.
    Tel Pbx: 90 312 484 05 70
    Tel  dir.: 90 312 484 88 41
    Fax      : 90 312 484 61 19
    GSM    : 90 533 768 92 20
    Web    : www.guris.com.tr
    ----- Original Message -----
    From: faruk elmasoglu
    To: hgultan@guris.com.tr
    Sent: Tuesday, January 09, 2007 2:02 AM
    Subject: metro ile ilgili
    Tarih: 16 Şubat 2007 09:25 Ekleyen:
  • slm ben konutkentten mustafa konum çiftkatlı otobüsler bence hepsi bizi taşımak için elinden geleni yapıyorlar gittim araştırdım şuan 4 otobüsleri eksik ve hemen dönüyorlar afedersiniz ama lavoboya bile giremiyorlar yemek yiyemiyorlar otobüslerin pis olmasada bundan kaynaklanıyor temizlicek vakitleri yok arabalara 92 model ve üstü bazı vatandaşlarımız kliması yokmu bunların diyo onları anlayalım 92 model arbaların kliması kimde varki otobüsleri ALLAH değil kul yaptı bunu unutmayalım onlarda bizim gibi ekmek parası peşinde belediye otobüsleri güzel diyorsunuz tabi sıfır arbalar doğal temiz ve arza vermemesi hepsi çok temiz insanlar yani dicem onları biraz anlayalım bu arada kocasıyla karısıyla vs.. kavga eden muavinlerden hıncını çıkarıyor yazıkı yazık onlarda insan..............
    Tarih: 16 Şubat 2007 01:57 Ekleyen:

• Sayın Ceval Kökçezade,

Şu anda Star TV.'de tanınmamış Beypazarı Programı başladı(!).

İzlemenizi tavsiye ederim.

Saygılarımla efendim.
    Tarih: 16 Şubat 2007 01:30 Ekleyen:
  • ümitköye hem halk hem belediye hemde dolmuş sık sık gelirken yaşamkentin suçu ne de saatte 1 otobüs arızalanırsa 2 saat beklersiniz bununla ilgili çayyolu platformunuz girişimde bulundumu acaba merak ediyorum (YAŞAMKET YAKINDA NUFÜS OLARAK ÇAYYOLUNU BİLE GEÇECEK)
    Tarih: 15 Şubat 2007 23:45 Ekleyen:
  • Sayın İsmail Çinici’nin 1444 nolu mesajındaki kırmızı yol halılarından ne yazık ki bizim sitemizde de vardı. Şimdi bizim sitede olmamasının nedeni yönetici değişikliğinden değil halıların yıpranmasından. Bu durum beni de rahatsız ediyordu. Birde beni rahatsız eden ikinci bir durum sitemizde iki gönder bulunması ve devamlı bayrağımızın yanında sitemizin flamasının asılı olması. Görenler sanki resmi daire sanır.
    Hem benim bildiğim kadarı ile evlerde bayrak milli bayramlar gibi özel günlerde asılır. Gönderde devamlı bayrak durursa o özel günde durması veya durmaması arasında fark kalmaz. Üstelik bizim site otobüs son durağına yakın olduğu için çalışan otobüslerin eksoz dumanı ile bayrağımızın rengi bile değişip simsiyah oluyor. Tamam kimsenin milliyetçiliğine bir şey demem ama milliyetçilik bu değil.
    Tarih: 15 Şubat 2007 23:10 Ekleyen:
  • Sayın M. Kayhan’a tanınmış bir mağazanın yöneticisi tarafından bu şekilde davranılmasını kınıyorum. Doğrusu ayıp etmişler.
    Tarih: 15 Şubat 2007 23:05 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!