Yeri geldiğinde bende içerim ama Çayyolu sokaklarında alkolden çatlayacak kadar içki içene hiç rastlamadım. Daha doğrusu yalpalayana, sendeleyene rastlamadım. İçki insanın içinde var olan kötülüğü meydana çıkarır; yani zaten yapacağı kötülüğü gizleyemez onu aleni olarak yapmaya kalkar. Yoksa içki sanıldığı gibi meleği şeytan, şeytanı melek yapmaz. İçen bir insan benim güvenimi sarmışsa içmediği zamanda ona güvenmem. Ben içkiliydim ne yaptığımı bilmiyordum gibi lafların hepsi bahaneden başka bir şey değildir.
Tabii ki bir insan içip bizi rahatsız ediyorsa buna hepimiz karşı çıkarız.
Tarih: 02 Mart 2007 01:38 Ekleyen: Beğenme: 0
Milliyet
20:35 01 Mart 2007 / Perşembe
Gebze'de foseptik çukuruna düşen çocuk boğularak öldü!
Kocaeli'nin Gebze ilçesine bağlı Darıca beldesinde foseptik çukuruna düşen çocuk boğuldu.
Bayramoğlu Mahallesi Tuzla Caddesi Foroz Sokakta kimsenin oturmadığı bir evin bahçesinde arkadaşıyla oynayan 2.5 yaşındaki Tuğçe Özbilgili, foseptik çukuruna düştü.
Çukura düştüğünü gören arkadaşı, Tuğçe'nin annesi Saniye Özbilgili'ye haber verdi.
Komşularıyla olay yerine giden anne Özbilgili, durumu Darıca Belediyesi itfaiye ekiplerine bildirdi.
İtfaiye ekipleri, yaklaşık 3 metre derinliğindeki foseptik çukurundan Tuğçe'nin cesedini çıkardı. Ceset, Boğaziçi Hastanesi morguna kaldırıldı.
Kazayı öğrenen ve sinir krizi geçiren baba Burhan Özbilgili, kızının öldüğü evin önünde foseptik çukurunun açık bırakılmasına tepki gösterdi.
Keşke daha evvel tepki göstermiş olsaydı. İşte ben yüzden çukurları ağzıma persenk ettim. Bizde hep öyledir ya kötü bir şey başımıza gelinceye kadar onu görmezden gelir; başımıza geldiği anda da ver yansın yaygarayı koparı veririz. Oysa perşembenin gelişi çarşambadan belli değil mi?
Bu arada Türk Telekom Çayyolu Biriminden Yetkili Sayın Ali Bey lütfen Alacaatlı caddesindeki çukurlarınızla ilgilenin. Size ettiğim telefondan sonra Saltoğlu sokağındaki çukurları kapattığınız için teşekkürler.
Tarih: 01 Mart 2007 22:32 Ekleyen: Beğenme: 0
Amerika’da bulunan yeğenimden gelen iletiyi sizlerle paylaşıyorum. İste onlar doğa ile birlikte yaşıyor. Biz ormanları talan ediyor, Hayvanları zehirliyor. Hatta insanları hain saldırılarla öldürüyoruz.
Not: Mesajda adı gecen Duman yeğenimin köpeğidir.
Dayıcım merhaba,
Biz burada iyiyiz teşekkürler. Havalar hala soğuk. Arka bahçede geyikleri besliyorum yem bulamadıkları için. Sana da geyiklerin bir resmini yolluyorum. Duman da iyi. Herkesin sizlere selamları var. Duman’ın da bir resmini yolluyorum bu arada. Öpüyorum, sevgiler.
Tarih: 01 Mart 2007 10:19 Ekleyen: Beğenme: 0
Biz büyük bir inkılap yaptık. memleketi bir çağdan alıp yeni bir çağa götürdük.
M. Kemal Atatürk
Atam senden sonra bize çağ atlatmak isteyenler çıktı.
Ama ne hikmetse bizi çatlattılar...
Tarih: 01 Mart 2007 03:08 Ekleyen: Beğenme: 0
Ne Yenimahalle’nin de ne Büyükşehir Belediyesi’nin 2007’de Çayyolu ile ilgili çalışması olmayacak
2007’de Çayyolu’na yine hizmet yok!
O gün Belediye Başkanı Sayın Duyar, bizi ağzından düşürmemiş... Söyledikleri bilinen şeyler. “Hepsi belediye meclisi tutanaklarına geçti” diyor arkadaşımız...
Çayyolum com. Anasayfa
Anlaşılan bizlerin oyu ile efendi(!) olanlar kullarını(!) cezalandırmaya karar verdi.
Bizlere bugüne kadar ne büyük hizmetler(!) verdiniz. Ama biz sizin kıymetinizi(!) bilemedik.
Sayın Duyar siz bizi tehdit etmeyi bırakında kasım ayında alacağınız oyları hesaplayın. Bu konuşmalarınız partinize oy kaybettirirse Sayın Başbakanımıza ne cevap vereceğinizi şimdiden hazırlayın.
Zaten doğru dürüst hizmet verebilseydiniz kimse sizden şikayetçi olmazdı. Demek ki bir şeyler ters gidiyor ve siz bunu anlamamakta ısrar ediyorsunuz.
Tarih: 01 Mart 2007 00:50 Ekleyen: Beğenme: 0
Adres: Büyük Reis
Eflatun Kır Kahvesi
İleti türü Duman
Apaçi, Siyu, Komançi, Mohikan kabilelerinin büyük reisi acaba yolladığımız dumanlarımı görmedi. Yoksa atesi mi söndü. En kısa zamanda dumanlarınızı bekliyoruz.
Saygılar.
Tarih: 28 Şubat 2007 16:44 Ekleyen: Beğenme: 0
Sayın Ceval KÖKCE,
Çayyolundaki baz istasyon konumu mevcudiyetinin sağlık muaşere kurallarını hiçe saydığını üzülerek ifade edeyimki doğrudur.
Takdir edersinizki bu istasyonlar devamlı olarak sinyal üretmekte ve yaklaşık 1 km çap (açık alan) içerisinde etkili olmaktadır.GSM operatörlerinin kendi aralarında hukuki anlaşmazlıkları neticesinde beninde yazdığım üzere tek bir direkte maalesef toplanmıyorlar.
Her geçen gün abone sayısını artırmak için düzenledikleri sayısız promosyonlarla (aslında bu promosyonlar o kadar karmaşık bir haldeki ne tür bir abonelik tercihi konusunda insan tereddüte düşüyor, aynı zamanda bu promosyonları israf olarak değerlendirmekteyim, Bu arada da gerçekten fizibilite yapmadan rastgele yerlere abone itirazları sonucu iletişi sağlamak uğruna baz istayonları dikiyorlar) bütçelerini artırmak çabalarının yanında kapsama alan mesafesinin 500 mt hatta 250 mt mesafeye indirmek gayretleri, sağlık açısından sakınca teşkil etmektedir.
Aslında baz istayonlarının çokluğu teknik olarak iletişimde güçlükler meydana getirecektir.Hareket halinde olan abonenin, baz istasyonlar arası sinyal aktarmaları esnasında iletişimi kesilecektir.
Size sağlıklı, refah ve huzurlu bir emeklilik geçirebileceğiniz yer olarak Yaşamkent Mahallesi 50 cadde civarını tavsiye ediyorum:)
Her ne kadar farklı sorunlarıda olsa da siz gelinceye kadar halledilir.Sanıyorum ki imar açısından en çok yeşil alana sahip, iskan açısından 150 m2 üzeri olan dairelerin yer aldığı bölge de burası. Ayrıca arzunuza uygun villa arsaları da mevcut.
Saygılarımla
Tarih: 28 Şubat 2007 09:27 Ekleyen: Beğenme: 0
teşekkürler saatleri yazdım
Tarih: 28 Şubat 2007 00:59 Ekleyen: Beğenme: 0
TÜRK TELEKOM’UN DİKKATİNE
Bu gün Uludağ Kebabın oradan Alacaatlı istikametine doğru inşaat malzemeleri satılan yere kadar yürüdüm. Yol üzerindeki (sağlı, sollu) kuyularınızın hiç birinde kapak yok. Hatta bu kuyulardan bir kısmının içine su birikmiş. Yarın öbür gün yağmurlar başlayınca bu çukurlar tamamen su altında kalır. Sonra sizlerde işlemeyen hatlara (telefon, adsl gibi) Bizlerden abonelik ücreti alırsınız.
Para kazanmanıza kimse bir şey demiyor ama sizde biraz duyarlı olun.
Kaldı ki bu çukurlar insanlar ve diğer canlılar içinde tehlike arz etmede.
Tarih: 27 Şubat 2007 20:47 Ekleyen: Beğenme: 0
Sn. Filiz Bozkurt
Eğer şüpheye düşmüşseniz
http://www.ego.gov.tr/odb/soru.htm
dan ekranın solundan güzergah ve hareket saatlerini seçip sorgulama bölümünden öğrenebilirsiniz.
Bulunduğunuz yer Yaşamkent
Gideceğiniz yer Kızılay için
HAFTA İÇİ
Hat Başı Hat Sonu
07:10 07:40 08:10 08:40 09:10 10:10 11:10 12:10 13:10 14:10 15:00 15:50 16:20 16:50 17:20 17:50 18:20 18:50 19:20 20:00 21:00 22:00
CUMARTESİ
Hat Başı Hat Sonu
07:10 07:40 08:10 08:40 09:10 10:10 11:10 12:10 13:10 14:10 15:00 15:50 16:20 16:50 17:20 17:50 18:20 18:50 19:20 20:00 21:00 22:00 PAZAR --------- 07:10 07:40 08:10 08:40 09:10 10:10 11:10 12:10 13:10 14:10 15:00 15:50 16:20 16:50 17:20 17:50 18:20 18:50 19:20 20:00 21:00 22:00
Duraklar YAŞAMKENT-ATAŞEHİR-ÇAMYOLU - 598 KONUTKENT-50.CADDE-KIZILAY : Hareket Noktası Ahmet Taner Kışlalı Cad. - sağa dönüş Ankaralılar Cad. Banghabandu Şeyh Muciburrahman Bul. - Sağa dönüş 8.Cad. - 37. Cad. - Konut II - Safranbolu Cad - Göynük Cad. Türkoğlu Bul.sola dönüş - 8. Cad. Çamyolu Sit. 42. Cad. - 45. Cad.Onur Sit.önü - 46.Cad.Yaşamkent - Yoncaevler - 47. Cad. bitimi sola dönüş - 50. Cad. bitimi U dönüşü 50. Cad - Eskişehir Yolu - Venüskent sit. - Çamlık park sit. - 1 cad. - Eskişehir yolu İnönü Bul. - Atatürk Bul. - Meşrutiyet Cad. - Mithatpaşa Cad. - Necatibey cad. - İnönü Bul. - Eskişehir yolu - dönüş aynı. - KIZILAY
Tarih: 27 Şubat 2007 20:16 Ekleyen: Beğenme: 0