Sayın DUYAR,
Seçimden sonra uğramış olduğunuz (bir kereliğine) yaşamkent mahallesine tüm altyapı çalışmalarını ve asfalt işlerini en kısa zamanda tamamlayacağız, içiniz rahat olsun demiştiniz.
Demiştiniz demesine ama ......kaç yıl geçti sayın başkanım. Bir daha ne uğradınız, nede o eksik olan asfaltları tamamlattırdınız.(Pardon işköy ve ataşehir iç ve arayollarını asfaltladınız.Hatta ve hatta oraya birde park yaptınız etrafı çevrili)
Ancak bizler burada oturmuyoruz.Ve nüfus olarak ta oradakilerden fazlayız. Oy veren kişiler, bizlerin oturduğu yerlere hizmet gelmesini istiyoruz.Sanıyorum ki bu en tabi hakkımız.
B.Şehir Belediyesi 50 caddeyi asfaltladı.Ama gel gör ki asfalt daha 1 sene geçmeden sırf ara yolların asfalt yapılmaması nedeniyle eskidi.Üzeri toz, toprak, çamur.
Canı isteyen kazıyor.Çukur açıyor.
Bizlerin üzüntüsüne sanıyorum ki sizde seçimlerde ortak olacaksınız.
Hep beraber üzülmemek için şu işe bir el atın lütfen.
Rahmetli Recep Yazıcıoğlu Valimin dediği gibi "gittiğim, gördüğüm yer benimdir, devletindir" deyin lütfen artık başkan olarak.
Saygılarımla
Tarih: 08 Mart 2007 16:16 Ekleyen: Beğenme: 0
yılmaz bey yazdıklarınızda sonuna kadar haklısınız
Tarih: 08 Mart 2007 16:13 Ekleyen: Beğenme: 0
İLGİLİLERE ÖNEMLİ DUYURU......
1. Çağlayan köprüsünün 5 aydır tamamlanmaması ve çayyolu içerisinden verilen servis yolu üzerinde hala ve hala bozuk satıhların olması, her gün buradan zorunlu olarak geçen araçlarda maddi olarak zararlar meydana getirmektedir.Köprünün bir an önce tamamlanması ve yolların düzeltilmesi gerekmektedir.Daralan yolda ayrıca işaret ve ikaz levhaları yetersizdir.
2. Kuğulu kavşağı ve Aşti-Meclis Metro hattı inşaatı nedeniyle 1 yıldır kazılı ve kapalı bulunan yollar nedeniyle trafik akşam ve sabah saatlerinde felç durumdadır.
Necatibey caddesi-Başbakanlık önündeki güzergah'tan (Toplu Taşım araçları hariç) Eskişehir yolu bulvarına çıkması gereken yol, her ne hikmetse DİE önünde bir ekip arabasının yolu kapatması nedeniyle karayollarının arkasındaki yoldan zorunlu olarak gidilmektedir.Burada bulunan Devlet dairelerinin servis araçları ve diğer tüm araçların da buraya yönlendirilmesi (normal yol boşken) fazla akaryakıt tüketimi nedeniyle milli servet kaybına neden olmaktadır. Bu yola girdiğinizde en az 20 dakika beklemek zorundasınız.
İnşaat nedeniyle güzergahlar neye göre belirleniyor.Normal yollar (Emniyet tedbirleri haricinde) böyle Trafik memurları tarafından rastgele neden kesiliyor.Bunu kontrol eden, denetleyen bir birim yokmudur.
Unutmayın ki harcanan para hepimizin parası.Tasarruf yapacaksak hep beraber yapalım.Kişilerin keyfi uygulamaları nedeniyle zorunlu olarak Sarfiyat yapmayalım.
Tarih: 08 Mart 2007 16:01 Ekleyen: Beğenme: 0
Tüm dünya, ülkemiz ve Tüm Çayyolu'lu hanımların, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor ve saygılarımı sunuyorum.
Okan UZUN
Tarih: 08 Mart 2007 15:56 Ekleyen: Beğenme: 0
Türkiye Cumhuriyeti’nin odak noktasında yer alan kadınlarımız, üstlendikleri, misyonu yaşatma görevini ülkenin yaşadığı problemlerin birinci derecede muhatabı olmalarına rağmen hiçbir fedakarlıktan çekinmeden yerine getirmiş; modern ve çağdaş Türkiye’nin oluşmasında söz sahibi olmuşlardır.
Tüm dünya, ülkemiz ve Tüm Çayyolu'lu hanımların, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor ve saygılarımı sunuyorum.
Tarih: 08 Mart 2007 15:30 Ekleyen: Beğenme: 0
Dünya Kadınlar Günü 8 Mart
8 Mart Dünya kadınlar günü tüm kadınlarımıza kutlu olsun.
Tek kanadı kırık bir kuşun uçamayacağı gibi, toplumlarda yalnızca erkeklerin okuması ile yükselemez bizleri iyi ve bilgili yetiştirmeleri için analarımızın da bilgili olmaları gerekiyor.
Bunun için kadınlarımıza layık oldukları değeri vermek ve kızlarımızı okutmamız okuyan kadınlarımıza her alanda görev vermemiz Türkiye’mizin menfaatinedir.
Saygılarımla.
Tarih: 08 Mart 2007 00:09 Ekleyen: Beğenme: 0
Sokağın ortasında ve kamuya ait parklarda resmi dairelerde ve araba kullanırken bende içki içilmesine tamamen karşıyım. Böyle bir durum zaten yakışık kalmaz.
Zaten sokağın ortasında elinde içki ile dolaşanlara ayyaş denir. Sanırım bu bakımdan Sayın Kökçe ile anlaştık.
Ama Türkiye’de içki satımını tamamen yasaklamayı düşünen bir zihniyet var ki ben buna da karşıyım.
Eğer benim ikinci duruma karşı olmama neden olan durumu bir örnekle açıklamak gerekirse.
Teşbihte hata olmasın:
Bu durum araba kazaları oluyor diye arabaları tamamen ortadan kaldırmaya benzer. Oysa sorun arabaları kaldırmak değil yol hatalarını düzeltmek ve sürücülerin kurallara uyması için gerekli yasal düzenlemeleri yapmaktır.
Gene Osmanlılar devrinde zamanın maarif nazırının belki de espri olsun diye söylediği bir söz "mektepler olmasa maarifi ne güzel idare ederdim" İyide mektepler olmasa idi sen de maarif nazırı olmazdın.
Yani işin kolayına kaçıp sorun olan her şeyi ortadan kaldıramazsınız; bunun yerine soruna neden olan sebeplerle mücadele etmek gerekiyor.
Not:
Bu arada her hangi bir yanlış anlamaya sebep olmamak için hemen söyleyeyim ne benim nede yakınlarımın içki satan dükkanı yok; hatta hiç dükkanımız yok. Ben emekliyim.
Saygı ile
Tarih: 07 Mart 2007 11:55 Ekleyen: Beğenme: 0
selamlar ;
bu çayyolu platformunun sms le bilgilendirme servisi son zamanlarda kişisel duyuruların esiri olmuş bir gelen mesaj ardı 10 defa da aynı mesaj geliyor ...
sürekli mesaj gelince acaba ne oldu diye insanl tedirgin oluyor bir bakıyorsunuz demin gelen mesajın aynısı ...
sms le bilgilendirme servisi benim kanımca platformda olanları duyurulduğu bir sistem olmalı
ama öyle gelen mesajlar yok x kişisinin mevlidi yok düğünü yok vefatı zaten merhumu tanıyan bilir cenazesine gelir ...
hadi bunuda geçtik aynı mesaj 20 defa geldiği oluyor lütfen buna bir çare bulun bu bilgilenbdirme servisiyle ilgileneni uyarın
biz ailecek telefoonlarımızı bu bilgilendirme servisine kaydetttirdik ama kaydettitmize pişman ettiniz
sürekli gelen aynı sms lerden bıktık ve bıktırdınız bizleri defalarca taleb etmeme rağmen sms servisinden çıkmak istiyoruz nedir ya oyun mu oyuncak mı?
bu servis madem baz istasyonlardan yakınıyorsunuz bu sms servisini az kullanarak baz istasyon eyleminize katkıda bulunun
saygılarımla
Tarih: 07 Mart 2007 11:32 Ekleyen: Beğenme: 0
Sayın Ceval Kokce, 1554 no.lu mesajımda belirttiklerimi tekrarlamama gerek yok. Söz konusu mesajda ifade ettiğim hususlar, daha önce yazdıklarınıza olduğu gibi son yazdıklarınıza da bir cevap teşkil etmektedir. Saygılarımla.....
Tarih: 07 Mart 2007 11:17 Ekleyen: Beğenme: 0
KRAL ÇIPLAK
Zaten biz devamlı tavır alıyoruz. Ama ne kanunlar ne de anayasa bizim aldığımız tavırları desteklemiyor. Keşke zamanında partilerin gösterdiği Cumhurbaşkanı adaylarını halk seçer gibi bir madde anayasaya eklenseydi.
Siyasi partilerimiz kendileri başa gelince hiç iktidardan inmeyecekmiş gibi hareket ediyorlar. İşler umdukları gibi olmayınca da en büyük yaygarayı gene onlar kopartıyor. İnşallah bizim aldığımız tavırlar göz önüne alınır. Alınmazsa da temennimiz hiç olmazsa birilerine ders olur. Yani bundan sonrası için. Nede olsa demokrasiyi yeni yeni öğreniyoruz. Şimdi bu konuda ancak hukukcular bize yardımcı olabilir. Seçilecek adayın veya partisinin hukuk yönünden bir açığı aranmalıdır.
Tarih: 06 Mart 2007 22:09 Ekleyen: Beğenme: 0