Mooooooor
İneğiniz
10 köyde
Çayyolu için
Geviş getiriyor
O na göre ha!
Mor ineğin akıllısı değil
D E L İ S İ!
Tarih: 11 Mart 2007 10:48 Ekleyen: Beğenme: 0
Balgat mutfakçılar sokağından çevre yapıdan raydolap- dan dubleksime dokuz metre kırk santim raydolap yaptır-dım.Ancak içinde bir tane kürk bulamazsınız.
Tarih: 11 Mart 2007 10:47 Ekleyen: Beğenme: 0
Bir haftadır genel merkezinde kendi ampülünü yakamayan(değiştiremeyen) bu chp memleketin ampülü- nü nasıl yakacak merak ediyoruz.O zaman başka ampül-
lere bir laf söyleme hakkı kalıyormu kendimizi düşünmek-
mekten alamıyoruz.
Tarih: 11 Mart 2007 10:47 Ekleyen: Beğenme: 0
N’aparsın?
Bir başkadır benim memleketim.
Şu kibritçi kız gibi aylar önceydi. Bizim köşke çocukça masum bir pozitif değer (İsmail Değer) ricam olmuştu. Sanki kendi arsammış gibi. Cayyolum com.’un birinci sayfasının a.a.’nın ‘Bir başkadır benim memleketim’ müziğinin eşliğinde izlenmesini mümkün değilse de sadece Çap’ın alom-alosunu bu müzikle alo demesini hayal etmiştim. Orada dünya telaşından unutuldu gitti. Bir de bana diyorlar ki, bir dediğin iki oluyor.
Ben de ondan ümidimi kesince ikincisine Ayaş’dan sonraki sevgilime “Beypazarı’na” gittim. Sağolsun Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş Bey hızlı bir şekilde dilektaşımı belediyesinin alosuna taşıdı.
Beypazarlı gece bekçisi
Nostaljik
Beypazarı Bel. Telf: 0312 -------
İkinci vatanım İnözü vadisindeki bütün arkadaşlara selam
Ve de
Taş Mektep’teki 80 katlı baklaavalarına.
Tarih: 11 Mart 2007 10:46 Ekleyen: Beğenme: 0
Pirinçle incitmek!
i(N)ç
İngiliz uzunluk ölçü birimi.
Tarih: 11 Mart 2007 10:44 Ekleyen: Beğenme: 0
Umumiyetle yasaklara karşı olmama rağmen bazı durumlarda zorunlu olarak yasak konulması zaruret halini alır. Bu konu ile ilgili yazımı semtimizde bulunan alış veriş merkezlerini de ilgilendirdiği için. İsteyenler aşağıdaki adresten bulabilir. 1693 nolu mesajdır.
http://www.turkcekampanyalari.org/Imzalar.asp?order=Sira
Yazılanlardan anlaşılıyor ki cadı kazanındaki bazı arkadaşlar kırılıyorlarmış bizlere. Bırak kırılan kırılsın. Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın ki, zaten kırık cetvelden düz çizgi çıkmaz.
YETER Kİ BU VATAN İÇİN BİRİNCİ SAYFADAKİ O MAVİ GÖZLER KIRILMASIN DEÐİL Mİ?
ÇÜNKÜ; NE O BİZE KIYABİLİR, NE DE BİZ O' NA.
3 göz evde
14 kişi
Can Dündar
"Yıldızlar"
Sayfa:46
İmge yayınevi
4. baskı
"Asıl önemlisi........
Türkiye'nin bir başka yüzünü gördüm,
Her baktığım yıldızda.
Hayatın koşusu hiç bitmez.
9. köy,
Kovanların köyü 9 kişi.
10. köy,
Kovulanların köyü 14 kişi.
Mesa Plaza önü,
Fransız savunması.
Tarih: 11 Mart 2007 10:43 Ekleyen: Beğenme: 0
Utanma duygusu olan öğretmen (C. R.'ler) suçlanır.
Sabah erkenden annem Şirin Hanım aradı Eskişehirden. Teyzemin kızına bilgisayardan mesajımı okutmuş. Dedi ki; "Kazık kadar insan oldun.Hala insanları pilavlarına göre ayırmamayı öğrenememişsin. Yazık bir de '30 senedir Milliyet okurum' diye övünürsün.
Ana kraliçemizin bu sözleri bana gözlerimin önüne tarih öğretmenim rahmetli Savet Hanımı getirdi. Işıklar içinde yatsın. Kendisi köklü bir Osmanlı ailesinden (Şam'dan) geliyordu. Bu nedenden dolayı O'na da karşı düşündüğüm bu suç için inşallah Tanrı beni affeder.Çünkü bir Çayyolu sakini olarak bana kara pilav lafı hiç bir şekilde yakışmadı.
Tarih: 11 Mart 2007 10:42 Ekleyen: Beğenme: 0
C E W A P hakkı
Cemaattaki pilavlara göndermeler yapılmış siteden. Samsun'daki cemaatten bildirdiler. Baktım şöyle ciddi şey bulamadım. Ti, belki de ti-i bir site imişsiniz. Onun için ciddiye almaya gerek duymadık.
Pilavoğlu tarikatı adına Batıkent'ten Y.
Tarih: 11 Mart 2007 10:41 Ekleyen: Beğenme: 0