Aşağıda vermiş olduğum adreste insanlık dışı davranışları ve o canileri yetiştiren ana babaları şiddetle kınıyorum. Bunları yapacak kadar gaddar olanlar zaten insanlıktan nasibini alamayan hilkat garibesi yaratıklardır. Eğer bu aşağılık yaratıklara insan deniliyorsa keşke elimde imkân olsa da ben insanlıktan istifa etsem.
http://www.haberkusagi.com/articlefull.asp?id=675&r=14.02.2007+23%3A59%3A26&authors=2
Tarih: 12 Mart 2007 23:16 Ekleyen: Beğenme: 0
Eflatun sayfasının tüm sakinlerine selamlar bir süre izmir deyim döndüğümde yeşil ve ağacı bol bir çayyolu görmek istiyorum adı üstünde çayyolu ve çayın yolu yeşil olur heralde değil mi selamlar saygılar.
Tarih: 12 Mart 2007 20:43 Ekleyen: Beğenme: 0
Sayın Mensur.
Afiyet olmuştur, yaramıştır inşallah efendim. Tabii ki istisnalar hariç ne siz nede biz, hiç birimiz ırkçı değiliz.
Zaten konumuzda ırkçılıkla alakalı olmayıp tepkimiz bizleri bir takım taktiklerle oyalayan dost gibi görünen düşmanlara karşıdır.
Tarih: 11 Mart 2007 11:47 Ekleyen: Beğenme: 0
YUH OLSUN!
Olur, olurda bu kadarı da olmaz. Bir vahşet belgeseli niteliğinde olan bu canlı görüntüleri görünce gerçek anlamda kanınız donacak.
Kürk sever misiniz? Eğer kürk seviyorsanız kürk elde etmek için hayvanları nasıl öldürdüklerini daha ölmelerini bile beklemeden nasıl işlem yaptıklarını kendi gözlerinizle görün.
Not: verdiğim link herkes için uygun değildir. 20 yaş altının ve bazı yetişkinleri dahi kötü etkileyebilir.
http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure
Tarih: 11 Mart 2007 11:46 Ekleyen: Beğenme: 0
2797'den devamla
METNİ ÇEVİREN
FOTOKOPİ GELİYOR
ÜNLÜ japon şirketi Fuji Xerox kopyaladığı metinlerin çevirisini yapabilen bir fotokopi makinesi geliştirdi.
Aboooo!
AMAN COÇUKLAR DUYMASIN!
Helehele sayın başkanımızda sayın onursal başkanımız hiç
duymasın.Yoksa cümleten eyvayı yeriz
Çayyolum com.terenin
Gece bekçileri (uykusuzlar 38. bölüğü)
Tarih: 11 Mart 2007 10:56 Ekleyen: Beğenme: 0
MUHSİN ERTUÐRUL SAHNESİ
MOR GECE MAVİ GÜN
DÜŞÜNMEDEN HAREKET EDEN BİR ÇOCUK SİNİRLİ BİR ANINDA OYUNCAKLARINA,KİTAPLARINA ZARAR VERİR.
UYUYUPDA DA RÜYASINDA OYUNCAKLARIYLA VE KİTAP-
KARINDAKİ MASAL KAHRAMANLARIYLA KARŞILAŞAN COÇUK MACERADAN MACERAYA KOŞACAKTIR.
Tarih: 11 Mart 2007 10:56 Ekleyen: Beğenme: 0
NERGİS ÇİÇEÐİNİN ÜÇ VERGİSİ
Diyelim ki sevgilinize,cep telefonu ile çiçek gönderdiniz.
Çiçek bedeli de 100YTL olsun.Bu çiçek nedeniyle;100 YTL üzerinden;
1-yüzde 18 KDV
2-yüzde 25 özel iletişim vergisi
3-yüzde 15 hazine payı
ödüyorsunuz.
Tarih: 11 Mart 2007 10:55 Ekleyen: Beğenme: 0
2905'de devamla
Hırsız la polis in mavvisi
O mavide aydınlık evlerin,kanal d'nin mavisi ne
Ne diyordu nam-ı diğer Uğur Yücel orada
''AKLINIZDAN GEÇENLER ARAMIZDANDA GEÇTİ SAYILIR''
ERDAL İNÖNÜ
Uzayın ötesinde bir fizikçiydi.Fizikte bile tek doğru olmadığını belkide kendi uslubuyla türk siyasetine taşıma-
ya çalışmıştı.Fakat (anlaşılmak lüks ister),cümlesinde olduğu gibi türkiye için lüks bir beyindi.Cadı kazanlarında anlaşılamadı gitti.Işıklar içinde uyu İsmet Paşanın oğlu-
Sitenizi 15 nisandan izliyorum.Şu arnavut ciğerli beyaz
plavı görünce aklıma tütüncülerin oğlu Allah verdi kömür-
cü geldi.Dünya meğer ne kadar küçükmüş nerden nereye kadar yazı ailenize rumuzum olmadan adımla bur-
cumla, teraziyim yazılar yazacağım.Yalan haberle dedi-
kodu edenleri F-oyalarını (dantelli) boyalarını çıkaraca-
ğım.
CIZZZZ
Tarih: 11 Mart 2007 10:54 Ekleyen: Beğenme: 0