Tüm hekimlerimizin 14 Mart Tıp Bayramını kutluyor ve buradan Sayın doktorlarımdan
Diş Hekimi ve Protez Uzmanı Dr. Serap Omurtay’a,
Ağız, Diş, Çene Hastalıkları ve Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr Celal Tümer’e
ve eşi
Diş Hekimi Dr. Nazlı Tümer’e sevgilerimi sunuyorum.
Tarih: 14 Mart 2007 02:35 Ekleyen: Beğenme: 0
Sayın Kökçe
Öncelikle size büyük geçmiş olsun. Allah’tan temennimiz inşallah bir şey olmaz. Burada ecnebilerin bu gibi olaylarda ne kadar hassas olduklarını görüyoruz. Darısı başımıza diyelim. Benim şahit olduğum bir olayda. (Etlikte otururken bisikletle bir kaza geçirmiş ve hastaneye gitmiştim.) Bana nöbetçi doktor bakarken oraya iki adam geldi. Biri arabası ile diğer adama çarpmış. Çarpılan kişi benim bir şeyim yok. Sürücü bey ısrar etmeseydi buraya gelmezdim diyordu ve gerçektende görünüşe göre sağlam gibi idi. Doktor hanım sedyeye yatmasını söyledi ve muayene ederken adam aniden kuvvetle sarsıla sarsıla titremeye başladı ve birkaç dakika içinde öldü.
Tarih: 14 Mart 2007 00:08 Ekleyen: Beğenme: 0
Baz istasyonunun sökülme sebebi her ne olursa olsun sevindirici bir haber ama değerlerine örnek teşkil etmesi ve bundan sonrası için ben isterdim ki bu sökülme işi mahkeme Yargıtay kararları ile olsun.
Gsm hizmeti veren kuruluşlar her ne kadar birbirlerine rakip olsalar da inşallah bu konuda anlaşıp ortak bir istasyondan hizmet verirler.
Bu arada arka arkaya kanalizasyon çukurlarına düşüp ölen yavrularımıza Allah’tan gani gani rahmet acılı yakınlarına da sabır diliyorum.
Benim defalarca insanlara gına getiren bir şekilde ısrarla burada yazmış olduğum ve gerek belediyenin resmi web sitesine gerekse Türk telekoma yolladığım yazıların ne kadar haklı ve yerinde olduğu da bu acı olaylarla anlaşılmıştır. Keşke ben haklı olmasaydım; keşke o belediye işçileri ve onları yönetenler biraz duyarlı insanlar olsaydı; keşke o yavrularımız böylesine ölmeseydi ve keşke onların yakınlarında bulunan büyükler olay olduktan sonra değil de olmadan tepki koysa idi. Keşke keşke keşke. Keşkeler bitmiyor. Bu gidişle de bitecek gibi değil.
Saygılarımla.
Tarih: 13 Mart 2007 23:17 Ekleyen: Beğenme: 0
Sayın Elif Hakan,
1584 no'lu mesajınızla Ali Rıza Bey Ormanına daha önce dikilmiş olan baz istasyonunun bu gün itibarıyla söküldüğünü bildirdiniz. Bu ÇAYYOLU'ndaki elektromanyetik kirlilik konusunda duyabileceğimiz mutlu bir haberdi.Teşekkürler...Temennimiz , sökülen istasyonun bir sitenin yanıbaşına yeniden kondurulmaması... Ali Rıza Bey Ormanından kaldırılan baz istasyonu hangi GSM şirketine ait bilmiyorum ama, dileğimiz diğer şirketlerde bu davranışı örnek alarak, meskun mahalde bulunan baz istasyonlarını sökmeleri ve insanların yaşam alanlarından uzak yerlerde inşa etmeleridir...Saygılarımla.
Tarih: 13 Mart 2007 18:10 Ekleyen: Beğenme: 0
MERHABA
ARTIK MAHALLELERİMİZ DAR GELMEYE BAŞLADI, MUHTARLIKLAR ANA BABA GÜNÜ, MUHTARLARIN FİŞ KESMEKTEN BAŞKA BİRŞEYLE İLGİLENMESİ MÜMKÜN DEĞİL, MUHTARLIK SAYIMIZIN ARTIRILMASI ZAMANI GELDİ,İNSANIMIZA HİZMET HER ŞEYİN ÜZERİNDE OLMALI, SEÇİM ZAMANI GELDİ, BU KONUYADA EL ATILMASI LAZIM, İLGİLİLERE DUYURU..... KULİS YAPMAK GEREK... SAYGILARIMLA
Tarih: 13 Mart 2007 16:21 Ekleyen: Beğenme: 0
Ali Rıza Bey orman alanına yaklaşık 3 yıl önce dikilmiş olan dev baz istasyonu sökülmeye başladı ve bugün saat 14 itibarıyla baz istasyonu tamamen kaldırılmış durumda... Oyle bir görsel kirlilik ki, kaldırıldığı hemen fark ediliyor... Darısı diğerlerinin basına...
Bu konuda eylem yapan, birlikten kuvvet doğar sözünün doğruluğunu kanıtlayan, Çayyolu Platformuna teşekkürler...
Tarih: 13 Mart 2007 14:22 Ekleyen: Beğenme: 0
OPET-ümitköy hakkında,
Bildiğim kadarıyla 18 yaşından küçüklere sigara satışı yasak. Bugün(13.3.7) sabah üzülerek ümitköy-OPET benzinliğinden sigara alan bir lise öğrencisini gördüm.
18 yaş altı bu öğrenciye sigara satan OPET benzinliğini kınıyorum....
Tarih: 13 Mart 2007 11:19 Ekleyen: Beğenme: 0
TürkCAN Şarkı Sözleri
Anadilim ses bayrağım
Her zaman yanındayım
Sensiz yolun sonundayım
Dedelerim çok can verdi
Bugünler kolay gelmedi
Harp bitti sanıyordum ben
Sessiz sedasız giderken
Bilirim özentimden
Yaralandın kalbinden
Yüreğim hep senden yana
Sana yanlış yapsam da
Zararım tek benden bana
Seni böyle bozdukça
Biliriz çok üzdük seni
Dilimiz hep dışarda
Adım başı kurslar açtık
Geleceği biz sattık
Sen Türksen Türkçe söyle
BYE deme hoşçakal de
Kendin olursun böylece
Çocuğum bana yabancı
Ağzındaki dil yabancı
Globallikten kazancı
Sessiz sedasız giderken
Bilirim özentimden
Yaralandın kalbinden
Yüreğim hep senden yana
Sana yanlış yapsam da
Zararım tek benden bana
Seni böyle bozdukça
Biliriz çok üzdük seni
Dilimiz hep dışarda
Adım başı kurslar açtık
Geleceği biz sattık
Artık sen de seyretme
TürkCAN'la şarkı söyle
Ne verseler dilini verme
----------------------------------
Söz - Müzik - Ses : Erhan Küçükgüzel
Düzenleme : Hasan Cihat Örter
Tarih: 13 Mart 2007 06:16 Ekleyen: Beğenme: 0
Sayın Hasan Bey,
Düşüncelerinize tamamen harfi harfine katılıyorum. Hislerime tercüman olmuşsunuz. Teşekkürler.
Tarih: 13 Mart 2007 01:37 Ekleyen: Beğenme: 0
bu haberi daha öncede görmüştüm hatırlattığınız için teşekkürler bunlar insan değil hayvan desem hayvanlar bile onların yanın da melek kalır..
bu gün hayvanlara bunu yapan zihniyet yarın insalarada zarar verir....
bunları o canlılar yaptıkları işkenceyle öldüreceksin ibret olsun diye ..........
Tarih: 13 Mart 2007 00:20 Ekleyen: Beğenme: 0