Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Sayın Lale Sümer,
    16 Mart gecesi yaşamış olduğunuz sıkıntıyı çok iyi anlıyorum. Eğer yasal olarak haklarınızı arayacak olursanız öyle sanıyorum ki bu konuda benim yazdığım mesajlar delil olarak işinize yaraya bilir.

27/02/2007 tarihli Mesaj no 1535 TÜRK TELEKOM’UN DİKKATİNE

01/03/2007  tarihli Mesaj no 1543

Saygılarımla.
    Tarih: 17 Mart 2007 20:38 Ekleyen:
  • FİRMAMIZ AMERICAN PANEL KAPI VE TÜM KAPILARDA ÇİFT PRESE MUKAVİM İÇTEN DELİKLİ İTALYAN İÇ  DOLGU MALZEMESİ OLAN KAĞIT PETEK VE YAPI KİMYASALLARI OLAN AMERICAN FAST KÖPÜK, SİLİKON, DENİZ TUTKALI, HIZLI YAPIŞTIRICI, İTHALATI VE BU MALZEMELERİN İHRACATINI YAPMAKTADIR. ÜRÜNLERİMİZİ TÜRKİYENİN DÖRT BİR YANINDA PAZARLAMAKTAYIZ.BU KONUYLA İLGİLİ SATIN ALMA DEPARTMANINIZIN GERİ DÖNÜŞLERİNİ BEKLEMEKTEYİZ.

HAYIRLI İŞLER DİLERİZ.

SAYGILARIMIZLA,
    ESMA ELİDEMİR
    SATIŞ DEPARTMANI SORUMLUSU

Tarih: 17 Mart 2007 17:02 Ekleyen: ESMAELİDEMİR
  • Göle çalmış olduğumuz maya biraz geç olsa da tam kıvamında tutmuştur. Tüm Eflatun Kır Kahvesi sakinlerini yoğurt yemeğe ve ayran içmeye bekliyorum. Yoğurt ve ayranlarımızı bedavadır ve sınırsız yiyip içebilirsiniz.
    Saygılarımla.
    Tarih: 17 Mart 2007 16:14 Ekleyen:
  • IZMIR`den bugun kisa bir sure icin geldim ve tam karsimda Alirizabey Ormanliginda fidan dikmek icin kazi yapan araclari gorunce bundan 10-15 yil sonrasini dusundum torunlarimizin icinde kosturacagi bu guzel Korunun bir an evvel agaca ve yesile doymasini arzu ediyorum
    Agac dikimini organize eden ve emegi gecen herkesi kutluyorum
    saygilarimla
    Tarih: 17 Mart 2007 14:31 Ekleyen:
  • 16 Mart gecesi saat 19.30 itibariyle Türkkonut'un dünyayla olan tüm bağlantısı kesildi. Telefonlarımız, imternet bağlantımız tamamiyle felç duruma geldi. Bugün itibariyle bu durum devam ediyor. Eşim Ankara dışındaydı, ABD'den bir misafirim gelecekti, onun telefon etmesini beklemekteydim. Bütün gece aramadığım, başvurmadığım yer kalmadı.
    Çağdaş bir bölgede yaşadığımızı sanıyoruz ama hiç de çağdaş olmayan durumlarla karşı karşıya kalıyoruz. İlgililerden bunu bana gerekçeleriyle bildirmelerini özellikle bekliyorum. Çok müşgül durumda kaldığım için gerekçeleri sağlam değilse tüm yasal haklarımı sonuna kadar kullanmaya hazır olduğumu buradan açıklıyorum.
    Tarih: 17 Mart 2007 13:22 Ekleyen:
  • Sevgili Çayyolu Halkı
    Galip iken mağlup ilan edilmenin üzüntüsü ile ama bir gün mutlaka hakkımızı alacağımızın bilinci ile hepinize iyi hafta sonları. Duyar duyar inşallah.

Anket Sonuçları
    SİZCE ÇAYYOLU İLÇE OLMALI MI ?
    Evet : ( 2936 Oy ) %92,5 

Hayır : ( 214 Oy ) %6,74 

Bilmiyorum : ( 24 Oy ) %0,75 

Toplam Oy : 3174
    Tarih: 17 Mart 2007 12:04 Ekleyen:
  • MUKAYESE:

Ekleme Tarihi 04.03.2007 09:46:25

Mesaj (1549):
    Aşağıdaki anket  Cayyolum com dan alınmıştır.

Evet (2823)
    Hayır (204)
    Bilmiyorum (24)
    Anket Cayyolum © 2005

Evet [2933]
    Hayır [214]
    Bilmiyorum [24]
    Anket Cayyolum © 2005

12 günde 110 fark
    Tarih: 17 Mart 2007 03:12 Ekleyen:
  • Hakkımda:
    Şimdiye kadar sizler beni hep yazılarımla tanıdınız. İçinizden bazıları doğal olarak merak etmiş olabilir. Kim bu Faruk diye.
    Hemen söyleyeyim ben doğma, büyüme Ankaralı olmama rağmen ana baba tarafım Yugoslavya Türklerindendir. Babam ilk olarak İzmir’e yerleşmiş daha sonra Ankara’ya gelerek o zamanki adı ile Başvekâlet devlet matbaasına girmiş ve orada müdürlüğe yükselmiştir.
    Ben 1949 yılında Ankara’da doğdum Gazi Lisesi mezunuyum. Askerliğimi 01/11/1971 – 01/07/1973 yıllarında Kütahya Hv. Er Eğitim Tugayı, 9. ana jet üssü Balıkesir ve 7. ana jet üssü Erhaç / Malatya’da uçaksavar 1. batarya eri olarak yaptım.
    Tarih: 16 Mart 2007 15:57 Ekleyen:
  • Uzun zamandır bulunduğum tarafa yol süpüren temizlik işçisi gelmemişti. Bu gün gelmiş ben pencereden iki kişi gördüm. Biri turuncu giysili diğeri açık yeşildi herhalde biri büyük şehre bağlı diğeri de Yenimahalle’ye turuncu olanı yolu, yeşil olanı ise otobüs park yerini süpürüyordu. Tabii ki koca alan ve aylarca birikmiş toz toprak bir iki kişinin süpürmesi ile bir günde temizlenir mi? Aslında buraya yol süpürme aracı yollamaları gerekir daha sonraki günlerde bu işçileri de yollasalar olur ama buraları bu kadar pis iken değil.
    Tarih: 16 Mart 2007 09:30 Ekleyen:
  • Mesaj (1598): ve Mesaj (1601): den devamla Çayyolu’nun ilçe olması yalnız belediye hizmetleri yönünden değil bankacılık hizmetleri bakımından da yararlıdır. Söyle ki Arcadium çarşısında ve diğer yerlerdeki bankamatiklerden para yatırmak mümkün olmadığı için (banka önündeki + bankamatikler hariç)  ben devamlı site aidatını ödemek için her ay İş Bankası Ümitköy şubesine gidiyorum. Oysa belirli yerlere + bankamatikler konursa buralardan kolaylıkla para yatırabiliriz. Bu durumu çeşitli bankalara mail yolu ile ilettim bana verdikleri cevap biz önceliği il ve ilçelere veriyoruz. Semtlerde ise bankamatiklerin işlem yoğunluğuna bakıyoruz buna göre bankamatikleri  ya + bankamatiklerle değiştiriyor yada başka bir + bankamatik daha ilave ediyoruz  oldu. Tabii ki para olmayınca havale ve diğer işlemleri de yapamadığınız için işlem yoğunluğu da  nispeten düşüyor.
    Zaten ben bu durumu daha öncede yazmıştım. Görülüyor ki ilçe olmak yalnız belediye hizmetleri açısından değil ilk bakışta alakasız gibi görünmesine rağmen bankacılık hizmetleri gibi daha bir çok konuda bizlerin yararına olan bir durumdur.
    Tarih: 16 Mart 2007 02:46 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!