Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Çirkinlik abidesi Teras evleri yapan müteahhit hiç olmazsa bu çirkinliği biraz örtmesi için buralara ağaç dikip bu yerleri yeşillendirmesi gerekiyor. Aslına bakarsanız Çayyolu’na hiç mi hiç yakışmayan mimarisi ile bu evleri nasıl satacağı da ayrı bir konu ama her kör satıcının bir kör alıcısı bulunurmuş. Tabii ki zevkler ve renkler kişiye özeldir ama bu kadar da zevksizlik pes doğrusu. Üstelik tepelik alanları talan ederek. Normalde buraların ormanlık olması gerekir.
    Tarih: 20 Mart 2007 21:48 Ekleyen:
  • Rüyalar Gerçek Olsa  1972

Yönetmen
    Hulki Saner
    Senaryo Yazarı
    Oksal Pekmezoğlu
    Yönetmen
    Hulki Saner
    Senaryo Yazarı
    Oksal Pekmezoğlu

Oyuncular
    Müjdat Gezen
    Esen Püsküllü
    Kayhan Yıldızoğlu

Yapımcı
    Hulki Saner

Şarkılar
    Emel Sayın

rüyalar gerçek olsa seni her gün görürdüm
    o incecik beline sarılarak yürürdüm
    sabah olmasın diye güneşi durdururdum.
    Tarih: 20 Mart 2007 10:04 Ekleyen:
  • ORMAN PİKNİK VE YANGIN,

Bazı düşünceler birbirine benzese de arada çıkan ufak farklarla birbirinden ayrılır. Ben ormanda ki yeşilliği belli bir uzaklıktan seyretme en fazla ormanın içinde dolaşmaktan yanayım.
    Maalesef bizdeki anlayışta piknik demek mangalda et demek olduğu için bu da yangınlara sebebiyet verecektir. Burada eğer piknik olursa mangalın yanı sıra çevreye atılan kola şişeleri de çevre kirliğinin yanında mercek görevi de görerek yangın çıkartabilir.
    Ben Mehmet bey gibi bilinçli insanların bu konuda büyük bir hassasiyetle özen göstereceğine inanıyorum ama herkes Mehmet bey değil ki.
    Çam ve çam benzeri ağaçların ise ne kadar kolay alev aldığı ve zor söndüğü herkes tarafından bilinen bir gerçektir.
    Kendi çabalarımızla yarattığımız ve sabırla 10 yıl bekledikten sonra buralarda piknik yapıp gene bu ormanları kendi ellerimizle yok etmeyelim.
    Tarih: 19 Mart 2007 21:45 Ekleyen:
  • ALİRIZABEY ORMANI İŞTE ŞİMDİ TAM OLARAK ORMAN HÜVİYETİ KAZANIYOR.
    AŞAĞIDA AĞAÇ BAYRAMI VAR KOŞUN KOŞUN SİZLERDE BİR AĞAÇ DİKİN SİZİN DE BU KORU"DA BİR DİKİLİ AĞACINIZ OLSUN NE DERSİNİZ!
    BUNDAN 10 YIL SONRASINI HAYAL EDİN, ÇAYYOLU'NUN NADİDE BİR ORMANI OLACAK İÇİNDE PİKNİK YAPACAĞIZ YEŞİLİN HER TONUNU GÖRECEĞİMİZ VE İÇİNDE KUŞLARIN CIVILDAŞTIĞI BU ORMANI HAYAL EDİYORUM ANLATMASI BİLE ÇOK GÜZEL KOŞUN ! GELİN SİZİN DE BİR DİKİLİ AĞACINIZ OLSUN.
    AĞAÇLANDIRMAYI YAPAN BURAYA EMEĞİ GEÇEN BAŞTA BELEDİYE BAŞKANI OLMAK ÜZERE HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER...
    Tarih: 19 Mart 2007 14:37 Ekleyen:
  • Sayın Lale Sümer’in yazısından önce bu yolda gene teftişteydim telekomun çukurları kapanmış çukur kapaklarının üzerini ise toprak ve kumla örtmüşlerdi çukurları usulüne uygun şekilde mi kapatmışlar diye tek tek ayağımla  kapakların üzerindeki kum ve toprakları eşeledim ve telekomun demir kapaklarını görünce bıraktım.
    Lale hanımın sözünü ettiği arızayı ilk olarak geç kapanan bu çukurlara dolan sular yüzünden kablolarda meydana gelen arızaya bağlamıştım. Şimdi öğrendim ki 100 metrelik kablo çalındı hayat durdu...
    Bu yol oldukça işlek sabaha kadarda buradan arabalar geçiyor. Jandarma arabaları ise burada devamlı devriye atıyor. Nasıl kimse farkına varmadı doğrusu hayret ettim.
    Tarih: 19 Mart 2007 12:32 Ekleyen:
  • Mademki Çayyolu’nu Yenimahalle’den ayırmıyorlar o halde Yenimahalle’ye neden direk otobüs neden vermiyorlar.

Tarih : 19.03.2007
    Şikayet ve Önerilerinizle Bize Ulaşın

Sayın faruk elmasoğlu , Göndermek istediğiniz mesaj özeti aşağıda sunulmuştur.

Email : @hotmail.com
    Telefon : 241xxx
    Adres : xxx  çayyolu ankara
    Konu : otobüs
    Mesaj : Ben Çayyolun'da oturuyorum. Bağlı bulunduğum ilçe Yenimahalle'ye Çayyolu'ndan otobüs yok. Bu sizce de tezat bir durum değil mi? Yenimahalle'ye resmi bir işimiz düştüğü zaman devamlı çift vasıta ile gitmek zorunda kalıyoruz. Ömrümüz yollarda geçiyor. Eğer Çayyolu Yenimahalle arası direk otobüs seferleri koyarsanız iyi olur.

Tarih : 19.03.2007
    Şikayet ve Önerilerinizle Bize Ulaşın

Sayın faruk elmasoğlu ,
    Formunuz tarafımıza iletilmiştir. en kısa zamanda cevaplanarak iletişim bilgileriniz vasıtasi ile size iletilecektir.

Bakalım ne cevap gelecek
    Tarih: 19 Mart 2007 02:15 Ekleyen:
  • Ağaç dikme işine her kim katkı yaparsa yapsın (eleştiri hakkım saklı kalmak kaydıyla) hepsinin ellerine sağlık.
    Bu yıl 84 bin + 1000 = 85000 gelecek yıl bir 85 bin daha. Bu ağaç dikme işi bir yarış bir gelenek halini almalı. Koskoca Çayyolu sadece Ali Rıza Bey Ormanı veya 895 nolu parselden ibaret değil.
    Burada daha Yaşamkent, Sizin evler, Türk konut gibi ağaç dikilecek bir sürü yer var. Öyle tahmin ediyorum ki Çayyolu semti layık olduğu yeşilliğe burada ağaç dikimi bir yarış halini alırsa ancak 5 sene sonra kavuşur. Öyle fazla boylu fidanlara filanda gerek yok sanırım. Önemli olan dikim yapmak bu kadar yıl beklemişsiz dikim yaptıktan sonrada bir iki yıl daha bekleyebiliriz.
    Boylu fidan almayarak bir yerine iki hatta üç dört fidan alabiliriz diye tahmin ediyorum. Hatırlarsanız Eskişehir yolu üzerinde askeriyenin dikmiş olduğu boysuz fidanlar ne kadar çabuk gelişti ne kadar çabuk büyüdü.
    Tarih: 18 Mart 2007 22:27 Ekleyen:
  • Daha yeşil bir Çayyolu için Yenimahalle belediyesinin 84.000 fidan dikimi ile ilgili yarın başlatacağı ağaç dikme töreni zannedersem Alirızabey korusunda yapılacak belediye görevlileri durmadan çalışarak burayı ağaç dikimi için hazırlıyorlardı. Ağaç dikim törenine kimler geliyor tam bilmiyorum ama Eğer Orman Bakanı da gelecekse ÇAP yöneticilerinin sayın bakana söyleyecekleri bir çift sözleri vardır sanıyorum.
    Alamadıkları Randevuyu burada verir herhalde.
    Bakan törene gelmezse sayın Belediye Başkanı ile bürokratlara Alirıza bey ormanındaki bu devasa BAZ İSTASYONUMUZU gösterelim meşhur EYFEL kulemizin (BAZLAMA İSTASYONU) tanıtımını yapalım diyorum.
    NE DERSİNİZ?
    SAYIN ÇAP YÖNETİMİNE DUYURULUR.
    Tarih: 18 Mart 2007 19:30 Ekleyen:
  • YARIN ALİ RIZA BEY ORMANINA AĞAÇ DİKMEK İÇİN BELEDİYE GÖREVLİLERİNCE HAZIRLIKLAR YAPLIYOR, ÇAP YÖNETİMİNE DUYURULUR AĞAÇ DİKME TÖRENİNE GELECEK OLANLARA VE GELECEĞİNİ DUYDUĞUM ORMAN BAKANI İÇİN HAZIRLIKLI DAVRANIRSAK HEMEN YUKARIDAK BAZ İSTASYONUNU ANLATARAK ÇAP TARAFINDAN HAZIRLANACAK DÖVİZ VE PANKARTLARLA BAZ İSTASYONU KARŞITLARI OLARAK PROTESTOMUZU YAPABİLİRİZ SANIYORUM BAKANIMIZA BAZ İSTASYONUMUZU GÖSTEREREK ORMAN ARAZİSİNE NEDEN İZİN VERİLDİĞİNİ SORABİLİRİZ SANIYORUM SAYGILARIMLA.
    Tarih: 18 Mart 2007 17:22 Ekleyen:
  • Birisi bir işin doğru olması için uğraştığında ilgili kişileri uyardığında çevredeki diğer insanlar sen uğraşıyorsun ama boş (argo tabiri ile kim ipler seni) derler.
    Bizde Afrodit’in şarkısını kendimize uyarlarsak “iplemezsen ipletirler canım” diyoruz.
    Eski bir uçaksavarcı olarak adamı + kılda yakalayıp önlemeyi verince tam otomatiğe alıp öyle bir ateş ederim ki insanın feleği şaşar. O da olmazsa radar bağlantısına geçerim. Ama bu olay sadece ASKİ Çayyolu Şube Müdürü Haşim Alkan’la sınırlı kalmamalı. Yoğurdumu ve ayranımı beğenen Eflatun Kır Kahvesi sakinlerine bir müjdem var. Van gölünü de mayalamış bulunmaktayız. İnşallah kasım ayında mayanın tutması muhtemeldir. Tutarsa buyurun efendim.
    Saygı ve sevgilerimle.
    Tarih: 17 Mart 2007 21:42 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!