Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Sayın Faruk Elmasoğlu, yazdıklarınızın hepsinde bir nezaket ve  insana saygı var. Herşeyi net ve anlaşılır yazıyorsunuz. Yazılarınız buraya siz de Çayyolu'na yakışıyorsunuz. Saygılarımla....
    Tarih: 28 Mart 2007 12:07 Ekleyen:
  • SANATSIZ KALAN BİR MİLLETİN HAYAT DAMARLARINDAN BİRİ KOPMUŞ DEMEKTİR.
    1923
    M. KEMAL ATATÜRK.
    Tarih: 28 Mart 2007 03:20 Ekleyen:
  • Birileri kendilerinin inandığı şekilde karşı taraf inanmıyor diye gün geçtikçe saldırı dozlarını arttırıyor. Aslında bunun beni memnun ettiğini itiraf etmeliyim. Çünkü bu benim başarımım bir karşılığı olmalı ki karşımdaki kişi ancak acizane bir şekilde saldırmakla bir yere varacağını sanıyor.
    O kadar ki adam âdeta kendisini Allah’a şirk koşarcasına hakkımızda ferman buyurup bizleri dinsizlikle suçluyor. Bey efendi bırakında o kararı siz değil Allah versin.
    Münakaşayı siz başlatınız. Herkes fikrini söylerken sizde normal yolla fikrinizi söyleyebilirdiniz birilerini hedef alıp aklınız sıra ince alaylarınızla değil.
    Eflatun kır kahvesine gelmek istiyormuşsunuz şu anda zaten oradasınız. Bu Sayın Çinici’nin bu sayfaya koymuş olduğu bir addır.
    Bundan sonraki yazılarınıza ne yazarsanız yazın size cevap vermeyeceğimi bildirmek isterim.
    Tarih: 28 Mart 2007 03:01 Ekleyen:
  • Beni tanımayan ama benden dostluğunu esirgemeyen herkese buradan teşekkür etmeyi bir borç bilirim.
    Saygı ve sevgilerimle.
    Tarih: 27 Mart 2007 12:44 Ekleyen:
  • Bir zatı şahanenin Osmanlıca'yı iyi kullanması başka bir şahsa nazik davranmasına engel olmamalı. Ya da hakaret etmesine yol açmamalı. Saygılarımla....
    Tarih: 27 Mart 2007 11:33 Ekleyen:
  • ÇAYYOLU Haberleri AKP Çayyolu Temsilciliği yetkilileri, Çayyolu Platformu’na bir nezaket ziyaretinde bulunarak. .. Samimi olarak Çayyolu’nun artık ilçe olması gerektiğini belirten AKP’li yöneticilere, Çayyolu’nun ilçe olmasının önünün kendilerince kesildiğinin ve halkın bu nedenle AKP’ye olumlu bakmadıklarını belirtmemiz üzerine “O grup kararı” şeklinde yorum getiren AKP’liler, ...

Aradan kaç yıl geçti, ne değişti de Çayyolu’nun ilçe olmasını gerekli gördünüz? Eğer sözlerinizde samimiyseniz hâlâ iktidar sizin elinizde daha zamanınız var buyurun seçimlere Çayyolu’nu ilçe yapın. “O grup kararı” diye geçiştiremezsiniz; sonuçta o grupta sizin grubunuz. Eğer seçimlere kadar bekleyip secimden bir iki ay önce Çayyolu’nu ilçe yapmayı düşünüyorsanız çok geç kalmış olabilirsiniz. O zaman değil ilçe, Çayyolunu il yapsanız size fayda sağlar mı bilemem benden söylemesi takdir sizin.
    Tarih: 26 Mart 2007 02:39 Ekleyen:
  • Çayyolu Halkının Dikkatine!
    Semtimizde son zamanlarda araba ile dolaşan parfüm satıcıları çoğaldı. Yolda yürürken yanınıza araba ile yanaşıp parfüm sattıklarını söylüyorlar. Bunların kimi havaalanında çalıştığını kimide gemici olduğunu parfümlerin yurtdışından alındığını ve buradaki emsallerinin yarısından daha ucuz olduğunu söylüyorlar.
    Adamın yeri (dükkan) olmayınca tabii bu söylenenlerin doğru olup olmadığını parfümün çalıntı mal mı, yoksa içinde su mu olduğunu bilemeyiz. (gerçi ambalajlı ama) Eğer plakada sahteyse ucuz diye alınan bu mal bize astarından pahalıya gelir, Bu malın düzgün bir mal olduğunu düşünsek bile bu insanlar vergi ve dükkan kirası ödemedikleri için ucuza mal satmışta olmuyorlar. Ama bunları alanlar ben cebimden çıkan paraya bakarım gerisi beni ilgilendirmez diyorsa o zamanda mal düzgün çıkmadığında sonuçlarına katlanır.
    Saygılarımla.
    Tarih: 25 Mart 2007 19:05 Ekleyen:
  • Bravo milli takım, aslan Fatih Terim.
    Tuncay
    Gökhan
    Tümer
    Gökdeniz Karadeniz

Bu galibiyet kutlanır.
    Tarih: 24 Mart 2007 23:32 Ekleyen:
  • Merak buyurmayınız bir değil birden fazla var efendim. İhtiyaç karşılığında tabii daha da olacaktır. Hepimiz ölümlüyüz netice olarak bizlerinde ölüsü oluyor.
    Tarih: 24 Mart 2007 18:25 Ekleyen:
  • Zaten angoraya yapılan camiyi ve hastaneleri laiklikle bağdaştırmadım. Sadece okullara ve hastanelere veya sağlık ocağı gibi yerlere de o hayırsever zengin vatandaşlarımızın biraz yardım yapmasını istedim. Devlet hastanelerinin ve sokaklarda yolların camiye dönüşmesi benim olmakla beraber aslında hastane yapımı meselesi  "Görüneni Değil Görünmeyeni Görmek" yazısı ile Hakan Düz’e ait ama Ceval bey konuyu benim ve Alper beyin üzerine yıkınca bunu üstlenmekten çekinmedim. Hatırlarsanız benim Hakan beyle de bir tartışmam olmuştu. Bir şeyi istismar yapmak isteyen insanlar ise siz onların eline koz verseniz de, vermeseniz de o istismarı yapacaktır. Bunu yaşımın bana verdiği tecrübe ile söylüyorum.
    Duyarlılığınız içinde size teşekkür ediyorum.
    Saygılarımla.
    Tarih: 24 Mart 2007 14:29 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!