Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• hayvan sevgisi tabiki lazım ama cevremizdeki başıboş hayvanlar yani köpeklerden bahsediyorum üredikçe ve çogaldıkça insan saglıgını ve güvenligini tehtit etmeye başladılar. çayyolunda oturuyorum etraf köpekten geçilmiyor başıboş sokak köpekleri çöpleri dagıtarak poşetleri parçalamakta ve etrafa çöpleri dagıtmaktadır. çocuklara ve insanlara saldırmakta insan saglıgını ve güvenligini tehtit etmektedirler. pis bir çevrede çöpler etrafa dagılmış ve köpeklerden sokaga çıkamaz hale gelmiş bir yerde yaşamak hayvan sevgisi ile badaştırılamaz. belediyenin bu sokak köpeklerini toplayarak insanlara daha temiz bir çevre ve sokaklara köpek saldırısına ugrama endişesi ile güvenle çıkabilecegi gezebilecegi hizmeti sunmasını beklemekteyim. başıboş sokak köpeklerinin toplanarak gerekli tedbirlerin alınmasını bekliyorum. sokak köpekleri ile pis bir çevrede yaşamak isteyenlere sözüm yok.başıboş sokak köpekli pis çevre çayyolunda, ümitköyde, konutkentte, türkkonutta istemiyorum.!! yetkililere duyurulur. saygılarımla.
    Tarih: 03 Nisan 2007 11:05 Ekleyen:
  • Sizlerde herhalde farkındasınızdır nisan ayından beri ziyaretçi defterimizdeki tarih Türkçe yazılışını ( gün, ay, yıl) terk etmiş ve Amerikan tarzında (ay, gün, yıl) yazılmaya başlanmıştır. Doğrusu bunun nedenini anlayamadım. Yoksa böyle yazıldığı zaman biz daha mı modern(?) insanlar oluyoruz.
    Tarih: 03 Nisan 2007 10:01 Ekleyen:
  • niye açyyolunda herşey warda bi hastane yokk çok yazık!!!
    Tarih: 03 Nisan 2007 03:25 Ekleyen:
  • beysukent,ümitköy,çayyolu ve bağlantılı olarak türkkonut alanlarında yeterince cami yok doğrudur fakat acil hastaların en yakın ve tam teşekküllü bir hastaneye ulaşım süresi en  az 45 dk dır.Yalan diyen beri gelsin!!!Kardeşim yemeyin birbirinizi ve yemeyin beni ne okul acil,ne cami.Hastaneye muhalifler yakında caminin yanında bir de defin alanı diye tuttururlarsa hiiiç şaşırmam.Kafalar insanlığa yorulsun beyler,misyonlara değil.ATIN ŞU ÖRÜMCEĞİ BEYİNLERİNİZDEN DE UZLAŞALIM.
    Tarih: 02 Nisan 2007 11:17 Ekleyen:
  • kesinlikle ilçe olmalı.Bu kadar nezih bir semt daha tanımıyorum.Öyle ki işim gereği yurtiçi kargo ve Tele kurye de ankaranın her tarafını gezdim.Ne şirketler ne işler teklif edildi ama buradan kopamadım.Buraya en yakışan şekilde YUVACIK BAYİSİİ olarak döneceğim.Ümitköy ve Çayyolunun suları artık benden çıkacak.Bu seçkin insanlara hizmetin en iyisini vereceğime eminim.Çünkü uzun araştırmalardan sonra sıradan değil gerçekten güzel bir suyu bu bölge halkına çok zorluklarla getiriyorum.Umarım beğeneceksiniz.Dağıtım yaptığım tüm site yönetim,görevli ve sakinlere bu siteye katkılarından dolayı teşekkürler.Fakat lütfen biraz daha ilgi!!!!Ne dersiniz???
    Tarih: 02 Nisan 2007 10:58 Ekleyen: ufukşenfert
  • Acı Doktor (Bak Bebeğe)

Berçenek'ten yaya geldim
    Amman doktor bak bebeğe
    Beşiğini elden aldım
    Yandım doktor bak bebeğe

Yıkık yuvam kara yasta
    Yalvarırım eşe dosta
    Annesi bebekten hasta
    Amman doktor bak bebeğe

Kuru soğan yağsız aşım
    Yırtık bağrım açık başım
    Bir şey değil vatandaşım
    Amman doktor bak bebeğe

Allah için bir merhem çal
    Öldürür beni bu vebal
    Param yok ceketimi al
    Amman doktor bak bebeğe

Mahzuni şerif çobandır
    Meskenim dumanlı dağdır
    Bebektir amma insandır
    Amman doktor bak bebeğe

Kaynak: Asik Mahzuni Serif
    Yöre: Afsin
    Tarih: 31 Mart 2007 03:12 Ekleyen:
  • http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=6229751&tarih=2007-03-29
    Tarih: 30 Mart 2007 13:05 Ekleyen:
  • Köpeği Kaybolan Varsa
    bir süredir oturduğum bölgede akşamları dev yapılı bir akbaş görmekteyim. (beyaz) Hayvanın cinsi ve gayet besili olması nedeniyle bunun sahipli olacağını düşünmekteyim. Eğer sahibi varsa Uludağ Kebabın oralarda araması gerekiyor. (uzaktan baktığım için cinsiyetini anlamadım.)
    Tarih: 30 Mart 2007 11:34 Ekleyen:
  • Türk Telekom 118 Bilinmeyen Numaralar Servisine İlişkin Numara Değişikliği

Türk Telekom 118 Bilinmeyen Numaralar Servisi 31 Mart 2007 tarihinden itibaren 11811 numarasından verilecektir. Bilinmeyen numaralar danışma hizmeti vermek üzere Telekomünikasyon Kurumu tarafından yetkilendirilecek olan yeni firmaların 118 ile başlayan beş haneli numaraları, bu numaralar hizmete girdiğinde ayrıca duyurulacaktır.
    Tarih: 28 Mart 2007 18:15 Ekleyen:
  • Çayyolu halkına iyi bir haber. Çayyolu postanesinde artık sıraya girip ayakta sıra beklemek yok. Buraya konulan makineden fiş alıp numara sırasına göre borçlarınızı ödüyorsunuz.
    Tarih: 28 Mart 2007 15:44 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!