Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Sevgi sevgiyle çoğalır.
    Dev bir çiçek
    Nergis çiçeği

Ah nergis nergis
    Duramam sensiz
    Nergis derler adı var
    Şekerden çok tadı var.

Yabancı damattan
    Tarih: 11 Nisan 2007 09:24 Ekleyen:

• Bir cumartesi pazarı yazısı

Beypazarı Simidi

Un                  1 kilogram
    Ekmek mayası   1 kibrit kutusu
    Su                  Aldığı kadar
    Tuz                Yeteri kadar
    Pekmez           1/3 çay bardağı
    Sıcak su          3 litre

1-Un, su, tuz, maya ile hamur tutulur, yoğrulur. 45 dakika dinlendirilir.

2- Yuvarlak simit haline getirilir, pekmezli sıcak suda haşlanır, sudan çıkarılan simitler kürek üzerinde hafif kurutulduktan sonra ateşli fırına verilerek 10-12 dakika pişirilir.

Ankara Mutfak Kültürü
    ve
    Yemekleri Kitabı
    Sayfa:142
    VEKAM Yayınevi

Tarih: 11 Nisan 2007 09:24 Ekleyen:

• 1 Reklam

Hiçbir beyaz (AK)
    özgürlüğümü durduramaz.
    Mühim olan temizliktir.

MOMO
    Tarih: 11 Nisan 2007 09:23 Ekleyen:

• D e n i z i
    Seçmeniz için

Binlerce nedeniniz var.

Denizbank Angora şubesi

• Insert bilgisi

CarrefourSa
    Türk malı
    Yüksek kalite
    Düşük fiyat

Tam yağlı beyaz (AK)
    peynir

• Reklamlar

"Lipton Beyaz Çay

Geleneksel olarak Çin'in Fujian bölgesinde yetiştirilen yüksek kaliteli çayın, en kıymetli yeri olan tomurcuğunun elle toplanarak kurutulmasıyla elde edilen "Lipton Beyaz Çay"ı yudumlayarak doğaya dönün. Lipton Beyaz Çay'ın içeriğinde portakal yaprakları, kuşburnu, limon otu, beyaz ve yeşil çayın mango, şeftali ve kayısı aromaları ile harmanlandığı bir karışım bulunuyor". 

Çayyolulu arkadaş!
    Bu durum özel sektöre pes doğrusu değil, test doğrusu. Lipton yeşil çaydan sonra maaşallah AK çayı üretmiş. Sıra ana muhalefetin çayında. Yani mavi çayda.
    Tarih: 11 Nisan 2007 09:22 Ekleyen:
  • * Isim : Çeltik

* Soy Isim: xxx

IP Numarası: 88.224.177XXX

Email Adresi: Yazılmamış

Web Adresi: Yazılmamış

Ekleme Tarihi 11/3/2007 10:44:43 PM

Mesaj (3024):
    Pirinçle incitmek!

i(N)ç

İngiliz uzunluk ölçü birimi.

--------------------------------------------------

Mesaj (3024)'e

ABD. in dünya nüfusunu en az yarıya indirecek kadar nükleer silahı varken, kendilerini görmezden gelip Irak nükleer silah üretiyor dünya için tehlikeli diyerek ve bunu bahane ederek bu ülkeyi petrol için işgal etmesi sonrada pişkin pişkin biz yanılmışız ama artık yapacak bir şey yok demesi.
    Bu ülkede büyük bir otorite boşluğu yaratarak buradaki insanları kan ve gözyaşına boğarken.
    Buna mukabil Türkiye’de Kuzey Iraktan sızan teröristler bizlere devamlı şehit verdirirken ABD. in Türkiye’ye bir takım ültimatomlar vermesi karşısında bizde bunları pirinçle incitmişiz çok mu?
    Yüreğimiz kor gibi yanıyorsa pirinçle de incitiriz çalıyla da herkes işine baksın efendim.
    Artık sitemiz eskisi gibi değil yazılarımız denetimden geçiyor. Ağır bir hakaret varsa (ki yok) zaten bu yazılar yayınlanmaz.

(Buradaki pirinç yazılarının isim babası Faruk tarafından 04 Kasım 07 Pazar günü saat 12:20 de gönderilmiştir.)
    Tarih: 11 Nisan 2007 09:21 Ekleyen:
  • Ağaıdakiler size neleri  hatırlatır:

Condoleezza Rice: Seksi, güzel, hoş bir kadın.
    Acımazsılık, ihanet,

ABD: Emperyalist, işgalci, yalancı, iki yüzlü, menfaatci.

............: Kararlı, gözüpek, vatansever, devrimci,

.............: Vurdumduymaz, saf, idare edilen, korkak,  kararsız,
    Tarih: 11 Nisan 2007 09:19 Ekleyen:
  • Sayın Özden,
    Konuya göstermiş olduğunuz hassasiyeti çok iyi anlıyorum. İnanın bu durumdan bende çok rahatsızım. Niyetim kimsenin moralini bozmak değil. Zaten insanları bu kadar etkileyecek kabiliyette olduğumu da sanmıyorum. Ben sadece önemli gördüğüm bir şeyin altını çizmek istedim. 14 Nisan 2007 Cumartesi günü sizlerle beraber olacağıma emin olabilirsiniz.

Saygılarımla.
    Tarih: 11 Nisan 2007 03:00 Ekleyen:
  • Koşu yolundan Sayın yürüyüş arkadaşım. Kürk yazısını kimseye pas etmiş değilim. Kürk yazısındaki olay tamamen diğer yazılarımdan bağımsız olarak yazıldı.
    Mensure hanıma yolladığım yazı benim Go home pirinç yazımın karşılığında onun bana vermiş olduğu cevaba karşılık yazılmıştır.
    Öyle sanıyorum ki her iki yazım arka arkaya geldiği için birbiri ile bağıntılı olduğu intibaını uyandırdı.
    Cevap vermiş olduğum Sayın Mensure Hanımın yazısı ve benim yanıtım aşağıdadır.
    Saygılarımla.

* Isim :
    Mensur

* Soy Isim:
    Düz-ce

IP Numarası:
    88.254.226.XXX

Email Adresi:
    Yazılmamış

Web Adresi:
    Yazılmamış

Ekleme Tarihi
    11/2/2007 5:25:52 PM

Mesaj (3016):

Sn. Efl.el

Ben Nişantaşı'nda safranlı bir İran pilavı yemiştim. Şimdi beyaz pilavlar moda olduğu halde bu kara pilav da nerden geldi? Ateşle barut görüşmesinden (R-r) inşallah Türkiye için iyi sonuçlar çıkar da ben de yukarıdaki ırkçı lafımı geri alırım.

• Isim : Faruk
    • Soy Isim: Elmasoğlu

Sayın Mensur.
    Afiyet olmuştur, yaramıştır inşallah efendim. Tabii ki istisnalar hariç ne siz nede biz, hiç birimiz ırkçı değiliz.
    Zaten konumuzda ırkçılıkla alakalı olmayıp tepkimiz bizleri bir takım taktiklerle oyalayan dost gibi görünen düşmanlara karşıdır.
    Tarih: 11 Nisan 2007 01:08 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!