Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Şu dünyadaki en bilge kişi
    Kendini bilendir
    Tarih: 05 Ocak 2013 10:44 Ekleyen:
  • BİZ NEDEN FARKLIYIZ?

NEDEN BİZİ SOYUP SOĞANA ÇEVİRENLERE, İKİ ANAHTARIMIZ VARKEN HEPSİNİ ALIP AÇLIĞA SÜRÜKLEYENE KUL KÖLE OLUYOR BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE GEZDİRİYORUZ...?

BİZ NE ZAMAN KOYUN OLMADIĞIMIZI ANLAYACAK, ASLAN OLMAK İÇİN KÜKREYECEĞİZ.?

BİZ NEDEN TEMBELLİĞİ MESLEK EDİNMEKTEN VAZGEÇİP, YÜRÜMEYİ BIRAKIP KOŞMAYA BAŞLAYACAĞIZ?

BİZ NEDEN...................? CEVABI OLAN VAR MI?
    Tarih: 05 Ocak 2013 10:43 Ekleyen:
  • YİRMİ SENE EVVEL SÖYLENMİŞ ÇOK DOĞRU BİR SÖZ!

BEN DEMİŞTİM!...

SİZ UYUMA DEVAM EDİN....:((((

‎"Yarın öbür gün bu dinciler iktidara gelip,
    İmam hatip'ten yetiştirdiği talebeleri yargıc, avukat, hekim, mühendis, belediye reisi gibi devletin her koluna atayıp,
    en son da bu talebeleri harbiye'ye sokarak orduyu ele geçirip devleti her koldan kuşatacaklar.
    Ama şu an kimse bunun farkında değil!"
    --
    Aziz Nesin, 1993
    Tarih: 04 Ocak 2013 20:25 Ekleyen:
  • savaş tamtamları   :

((())) tarihi artık ankara'da mı çizilecek !?

er doğana güven mektuplarını sunmak üzere 06 başkent ankara da  toplanan ezber bozan büyük elçiler 
    başbakanın kendilerine  hitap ettiği
    savaş ya da  barış konuşmasını
    haraetle  ayakta alkşladılar ama

bizim bildiğimiz diplomatlar 
    hangi durumda kalırlarsa kalsınlar
    pek renklerini belli etmezler idi

şimdi bizler sade vatandaş olarak
    nacizane  bu konuşmanın
    savaş tarafınımı alkışladılar barış tarafınımı alkışladılar sormak istiyoruz pek belli olamadı !!!
    Tarih: 04 Ocak 2013 20:24 Ekleyen:
  • Ada vapuru

Ada Vapuru Yandan Çarklı
    Bayraklar Donanmış Cafcaflı

Si Mitçi, kahveci ...

Estirir de ada yeli estirir
    Seni sevindirir beni küstürür
    Estirir de ada yeli estirir

Seni sevindirir beni küstürür
    Lüküs kamarada kimler oturur

Tarih: 04 Ocak 2013 18:09 Ekleyen:

• BU AKŞAM ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANI ÇAYYOLUNDAYDI!

Mehmet GÜRER'in Başkanım; "Çayyolu İlçe de olmak istiyor, desteklerinizi bekliyoruz "sözü üzerine hiçbir itirazım yok diyerek destekçi de olacağını belirtti.

Ne diyelim söz veren verene....Göreceksiniz bir Gün İlçe olacağız...
    Tarih: 04 Ocak 2013 18:09 Ekleyen:
  • artık bundan böyle tsk de kimse ne kurmay nede
    paşa olmak ister !!!
    Tarih: 04 Ocak 2013 12:40 Ekleyen:
  • ÇAYYOLU BETON YIĞINI HALİNE GETİRİLİP ÇANKAYA BELEDİYESİNE DEVREDİLİYOR. YEŞİL ALANLARINA YAPILAN KAÇAK YAPILARA RUHSAT ALAMAYIP İŞLETMEYE AÇAMAYAN BELEDİYE ŞİMDİDE ÇAYYOLUNDAKİ BELEDİYE ARSALARINI BATAN GEMİNİN MALLARI MİSALİ SATIŞA ÇIKARMIŞ BU SATIŞLAR YAPILMAMALI, YEŞİL ALANLARDAKİ KAÇAK YAPILAR YIKILMALI, İMARDA EMSAL ARTIŞLARI DURDURULMALI 14 KONUTLUK YERE 134 KONUT YAPILMAMALI YENİMAHALLE BELEDİYESİNİN BU USULSUZ BİRİLERİNE RANT YARATICI İMAR DEĞİŞİKLİKLERİNE VE YEŞİL ALANLARDAKİ KAÇAK YAPILARIN YIKILMASI İÇİN ÇAYYOLU HALKI GEREKLİ YERLERE ŞİKAYETLE DURDURMALI VEYA ÇANKAYA BELEDİYESİ BU YERLERE SAHİP ÇIKIP SATIŞLARI VE EMSAL ARTIŞLARINI DURDURMALI YEŞİL ALANLARI GERÇEK SAHİPLERİ OLAN SEMT HALKINA GERİ TESLİM ETMELİDİR.

ÇAYYOLULU KOMŞULARIMIN YENİ YILINI KUTLAR 2013 YILINDA ÇAYYOLUNA SIMSIKI SARILIP KORUYALIM
    Tarih: 04 Ocak 2013 12:39 Ekleyen:
  • Allah insanı akıldan ziyan etmesin

Allah insanı akıl fukarası etmesin. Zira en zor şeydir bu
    Hani derler ya sağır duymaz yakıştırır.
    O malum  sitede de okuduğumuz yazı aynen o cins -
    ten ....

Kalça çıkığı tedavi edilebilir bir durum olabilir  ama
    akıl noksanlığının kafadan çıktıktan sonra tekrar yerine konması neredeyse imkansız gibi bir şeydir

Bütün özrülü 'engelliler' adına  o yazıyı kınıyoruz  ve herkese sağlıklı günler diliyoruz.

Birini tanımlarkende öyle yersiz kelimelerin kesinlikle kullanılmamasını diliyoruz

devamı var
    Tarih: 04 Ocak 2013 12:38 Ekleyen:
  • HAYIRLI CUMALAR EFENDİ

suudi medeni kanununu çok eşlilik üzerie kurulduğu için müftü işkembeden sallıyor

Suudi Müftü :"Cennete gitmek istiyorsanız, onlarla ilişkiye girin!"

Suudi Arabistan'da Vahhabi müftü Muhammed El Arifi Suriyeli muhaliflerin uzun süredir savaştığı için cinsel ilişkiye giremediğini söyleyerek, ...

ŞOK : Suudi Müftü, 'Cennete girmek için militanlarla yatın'

'Cennete girmek için militanlarla yatın' Suriyeli muhaliflerin savaştıkları için cinsel ilişkiye giremediklerini söyleyen Müftü...

ŞERİAT ÜLKESİNDE KADIN OLMAK

"Şeriat Ülkesinde Kadın olmak" adıyla Cumhuriyet Kitapları'ndan yayınlanan ve ikinci baskısını yapan kitabın yayınlanma nedenini şöyle açıklıyor Yüksel, "Şeriat, sokaktan, insandan, kısaca yaşamdan soyutlayınca, kendime yabancılaşmamak, kendimle olmak için mavi kaplı defterime sarıldım. Öfke ve tepkilerimi, umarsızlığımı, yalnızlığın verdiği koyu ve derin hüznü, kederlerimi, çoğu kez de öğrencilerimin bana yaşattığı sevinç ve coşkularımı ileride yayınlanacağını düşünmeden başladım yazmaya mavi kaplı defterime..."

(Zekiye Yüksel, Şeriat Ülkesinde Kadın Olmak. Cumhuriyet Kitapları- 2. Baskı: Ocak 2011)
    Tarih: 04 Ocak 2013 12:37 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!