Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Faşizm ve şeriat yanlıları hiç heveslenmesin onlar değil Başbakan veya meclis aritmetiği ile Cumhurbaşkanı kral olsalar Atatürk’ün kurmuş olduğu Türkiye Cumhuriyetini yıkmaya yerine şu veya bu düzeni getirmeye ne güçleri nede ömürleri yetmez. Ben buna 14 Nisan 2007’de tanık oldum; anıtkabir yolu üzerinde yürüyen yaşlı bir hanımefendi “70 yaşındayım biz daha ölmedik, faşizme geçit yok, şeriata geçit yok. Sesimizi yer, gök, su dinlesin sert adımlarla her yer inlesin” diye haykırıyordu.
    Tarih: 16 Nisan 2007 00:48 Ekleyen:
  • RTE, Arınç ve akepeliler ile onların destekçisi akepeci medya günlerdir hatta haftalardır 14 Nisan Mitingini karalama kampanyaları düzenlediler ancak Tandoğan'da toplanan kalabalık bunlara öyle bir cevap verdi ki bu şamarın izi uzun süre yüzlerinden çıkmayacak... Bu arada bende Tandoğan'da bu muhteşem manzaraya bizzat şahit olmanın haklı gururu ve mutluluğunu yaşıyorum. Ekranlarda da gördünüz, çok uzun bir Türk Bayrağı vardı, bayrağı getiren arkadaşlarla konuştum Mersin'den gelmişler ve bayrağın boyu 2 kilometre imiş. Tandoğandaki mahşeri kalabalıkta bu 2 kilometrelik bayrak sanki bir kaç metre uzunluğunda gibi görünüyordu çünkü alana sığamayan taşan kalabalık 1 milyon kişiye yakındı... Henüz bu şamarın etkisini atamayan akepeci medya ve yandaşları hem Türkiye'den hemde akepenin anavatanı olan ABD'den, Newyork'dan, Washington'dan, Londra'dan yayın yapıp mitingi küçümsemeye çalışıyorlar, ABD'de ki çiftliğinde yan gelip yatan fetoş ve yandaşlarıda sanırım Tandoğandan ATA'nın başkentinden yükselen Laik ve Tam Bağımsız Türkiye sevdalılarının çığlığını duymuşlardır... Kusura bakmayın ama fetoşçuların uykuları kaçtı ve bir daha da kolay kolay uyuyamayacaklar...

Yaşasın Laik, Demokratik, Tam Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti!
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

Saygılarımla,
    Tolga Özden

Tarih: 15 Nisan 2007 23:39 Ekleyen:
  • Değerli dostlar, Çayyolu'nda iki olay dikkat çekiyor, birincisi özellikle EGO otobüs duraklarında mevcut  Büyükşehir Belediyesi logoları üzerine yapıştırılan Ankara'nın eski ve gerçek logosu ilgi çekti. Doğrusu bu hoşumuza gitti hep birlikte destek olmalıyız. Ayrıca EGO'nun güvenlik bahanesiyle sadece son durağa gelen Ümitköy 591-592 sefer sayılı  yeni otobüslerin tamamını seferden kaldırıp eskilerini hizmete sokmasını anlayabilmiş değiliz. Güvenlik zaafiyeti sadece Çayyolundamı var ? Gökçek Çayyolu ile neden uğraşır ?
    Tarih: 15 Nisan 2007 18:37 Ekleyen: osmanyılmaz
  • Saat 09.00 da Tansasın önündeydim. Binmiş olduğum minibüs bizi Sincan istikameti tarafındaki alternatif yoldan götürdüğü için Gazi Hastanesi önündeki yola çıkana kadar trafik sorunu yaşamadık. Burada İzmir’den gelen 35 plakalı otobüslerin yoğunluğu dikkat çekiyordu. Hipodromun arka kapısına geldiğimizde bizi bekleyen guruba katılmak ümidi ile ön kapıya kadar yürüdük. Bizleri bekleyen gurupları göremediğimiz için Tandoğan meydanına kadar başka guruplar içinde yürüdük sonra normal olarak bir birimizi de kaybettik. Normal diyorum çünkü orası tam bir mahşer günü gibi idi. Her ne kadar hürriyete göre 20000 Genel Kurmay’a göre 370.000 kişi olarak gösterilse de bana göre bir milyona yakın insan vardı. Tabii Genel Kurmaya giden bilgiler ancak tahmini olarak mozoleyi ziyaret edenlerden ibaret olabilir. Uzun bekleyişlerle gerek miting alanından gerekse anıtkabirin bahçesinden fenalaşan insanlar ve yakınları mozoleyi ziyaret edemeden oradan ayrılmak zorunda kaldı. Günün pankartı anıtkabir bahçesi giriş kapısı yakınında resimli “ at üstünde duramayan, köşkte nasıl duracak” yazısı idi. Benim anlatacaklarım Sayın Erdal Yüce’nin anlattıklarına ilave olarak bu kadar. Saygılarımla.
    Tarih: 15 Nisan 2007 12:17 Ekleyen:
  • Benim izlenimlerim;
    Atatürkçü Düşünce Derneği’nin düzenlediği “Cumhuriyet Mitingi" için vatandaşlar sabahın erken saatlerinden itibaren Tandoğan Meydanı’na toplanmaya başladılar.
    Mitinge katılan hemen herkes elinde bir Türk bayrağı taşırken bazı pankartlar dikkat çekti. “Yaşasın Demokratik Laik Sosyal Hukuk Devleti", “1920 Ruhu Yolumuzu Aydınlatıyor", “Tehlikenin Farkındayız Buradayız", “Demokrasi Gericiliğe Hoşgörü Değildir", “İnançlara Saygılıyız İrticaya Hayır" pankartlarının açıldığı alanda, ses araçlarından 10. Yıl Marşı ve Ankara Marşı ile Memleketim şarkısı çalındı.
    Mitingde yüzlerce metre uzunluğunda bir Türk bayrağı da açıldı. Bir ucu Hipordom’da olan bayrağın bir ucu da miting alanına ulaştı.
    Cumhuriyet mitingine katılıp Anıtkabir’e akın eden yüz binlerce vatandaş, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a tepkilerini sert sözlerle dile getirdi. Meydanda toplanan vatandaşlar sık sık “ABD’nin imamı, kaça sattın vatanı", “ampul Tayyip", “orduya uzanan eller kırılsın", “Çankaya’da molla istemiyoruz", “Meclis Başkanı Cumhuriyet düşmanı", “Tayyip’i alana Unatıkan bedava", “İmam bayıldı Türkiye ayıldı" sloganları attı. Ayrıca "Recep Tayyip baksana, Cumhurbaşkanlığı al sana" sloganını vucut dili ile vurguladıkları görüldü.
    Tarih: 15 Nisan 2007 00:05 Ekleyen:
  • cumhuriyet yürüyüşüne katılanlar lütfen yürüyüş nasıl geçti anlatın da okuyalım canlı canlı değil mi ama ! Ben İzmirdeyim katılamadım ne yapalım.
    Yürüyüşe katılım nasıl oldu kalabalıkmıydı taşkınlık olmadı inşalllah.Neyse bugün İzmir'den geziye katılan öğrencilerin elim kazasını duydum üzüldüm Trafik terörünü Bitirelim artık Lütfen Trafikten sorumlu kişiler bu kişlerin başındaki KİŞİ artık bu kazalara dur demenin zamanı gelmedi mi?
    Yollarımız çok güzel ama radarların nerede olduğunu yazdıktan sınra ne kadar ceza yazıldığının bir istatistiğini tutsunlar bakalım BURADA RADARLA KONTROL VAR tamam geçtikten sonra dahada hızlı basıyoruz gaza biraz evvel levhayı gördük ya polise bir selam sonra evet sonrası hız cehalet ve kaza ALLAH hepimizi korusun TRAFİK CANAVARINDAN
    Zamanı gelmeyenlerin ölümlerden kurtulmanın sırası gelmedi mi artıkkkkkk.
    Tarih: 14 Nisan 2007 21:35 Ekleyen:
  • ÇAYYOLU SAKİNLERİ'ne DUYURULUR
    SAĞLIK DOĞAL KAYNAK SUYU İŞLETMELERİ A.Ş.
    Ümitköy / Çayyolu Bayii 1 Mayıs 2007'de hizmetinizdedir.
    alacaatlı mh.no:36 TEL:239-11-22 (PBX)       

Kaynağı Başkent ANKARA'nın Çubuk İlçesi yakınlarındaki rakımı 1435 m. olan Kavak Dağı zirvesinde bulunmakta olan Sağlık Kaynak Suyu'nun tesisleri 1990 yılında ANKARA VALİLİĞİ ve SAĞLIK SOSYAL YARDIM VAKFI önderliğinde Çubuk ilçesine 7 km. uzaklıkta yerleşim birimler dışında kurulmuştur.
            Kuruluş amacı ;doğal ortamda bile her tütlü kirlilikten uzak,dengeli mineral özellikleri ile insan sağlığı için ideadl olan bu kaynak suyunun,birçok işletmeye örnek olacak şekilde tamamen hijyenik koşullarda,tam otamatik makinelerde şişelenerek tüketiciye ulaştırılmasını sağlamaktır.
            Misyonumuz ;dünyadaki yenilikj ve gelişmeleri yakından takip etmekte olan SAĞLIK SU tüketicisine mükemmeli sunmak ve herşeyin insan için olduğunun bilinciyle gerekli hizmeti sağlamaktır.
          Siz de bu ayrıcalığı yaşayın...
    Tarih: 14 Nisan 2007 19:07 Ekleyen:
  • Sürekli aydınlık için her gün bir dakika karanlık.
    14 Nisan 2007 Cumartesi gününde yapılacak olan eylemin 1997’de olduğu gibi bir hafta boyunca ışıkları 1 dakika sürekli yakıp, söndürmek şeklinde devam etmesini öneriyorum.
    Tarih: 13 Nisan 2007 19:31 Ekleyen:
  • Çayyolu pazarı fiyatları, diğer tüm pazar, hatta manav ve market fiyatlarının bile çok üzerindedir. Neden böyle pahalı diye sorulduğunda, -burası Çayyolu- diye cevap veriyorlar. Çayyolu halkının öğrenim ve kültür düzeyi yüksek olabilir ancak burada sabit geliriyle yaşamaya çalışan ücretli ve emekli kesim de bir hayli fazladır. Bu saydıklarım yapabilirlerse başka pazarlardan alışveriş yapmaktadırlar. Yani Çayyolu halkı olarak açıkça bir pazar sömürüsü ile karşı karşıya bulunmaktayız. Bunun aksini söyleyebilen varsa söylesin. Bana göre ülkemizin 1 numaralı sivil toplum kuruluşu olan Çayyolu platformunun bu konuda bir çaba sarfetmesini ve mümkünse Çayyolu halkını pazara boykot eylemine davet etmesini diliyorum. Saygılarımla....
    Tarih: 12 Nisan 2007 16:54 Ekleyen:
  • Ücretli Otoyol gişelerinde kolay ve beklemeden geçiş yapmaya yarayan Kartlı Geçiş Sistemi (KGS)  Ankara da genelde merkez de bulunan Ziraat Bankaların da  satış ve dolumu yapılmaktadır .
    Anılan Kartlı Geçiş Sistemi (KGS) stış ve dolum işelminin  Çayyolu Köy içi veya  Konutkent II şubesinde de hizmete girmesi husununun  faydalı olacağı PTT Genel Müdürlüğüne bir yazı yazarak bildirmiş ve sizlerinde
    Bu konuda  tüm Çayyolu / Ümitköy  sakinlerinden Ziraat Bankası WEB sitesinden öneride bulunulmasını  18 Ekim 2006 tarihinde 586 nolu yazım ile talep etmiştim.

Ziraat Bankası Genel Md yapılan müracaat neticesinde  Ziraat Bankası Ümitköy Şb bu hizmeti vermeye başlamıştır.
    Tüm  Çayyolu ve Ümitköy sakinlerine duyurulur.
    Teşekkürler

OKAN UZUN
    Tarih: 12 Nisan 2007 15:24 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!