Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• ey demokrat ve layik gecinenler ve ataturkculer bende en az sizler kadar demokrat ve layikim ve ataturkcugum ama sizin anladiginiz sekilde degilim. ben vatanimi milletimi ve bayragimi ve istiklal marsimi seven bir gencim ben sizleri izledikce demokrat ve ataturkcu oldugumdan utaniyorum sizler ne layiksiniz ne de ataturkcusunuz. gercek ataturkcu vatanini bolmez ve gercek layik insanlara inanclara ayni mesafede olur ve adaletli olur. bu meydanlara dokulenlerin ve bunu komite edenlerin ne cikar amacli yapdiklari a$ikardir siz demokrasi diyorsunuz ama basda sizde demokrasiye uymuyorsunuz su son 10 gundur ulkemizdeyki huzursuzlugu ve ekonomi problemini cikaran marjinal kurumlar ve satilmi$ bazi sivil toplum orgutleri tek amaclari ulkeyi kaosa goturmek ve bir cati$ma cikarmak icin ugrasiyorlar ben asla ak partili degilim ve oyumuda vermedim ama vijdanimla basbasa kaldigimda ak partiye ve ak partililere cok buyuk haksizlik yapildigini goruyorum hernedense guc odaklari basta anayasa dani$tay sayi$tay ve ordu tek cikarlari elinden gidiyor diye ulkeyi bu utanc verici durumlara getiriyorlar ama sunu iyi bilsinlerki bunlar ak partinin ekmegine yag suruyorlar en kisa gunde yapilacak secimde bu demokrat gecinenlerin sayesinde bu layikcilarin sayesinde bu deniz baykalin ve sabi kanadolu gibi dusunen alcak ve serefsizlerin yuzunden ne yazikki ak parti yuzde 65 le tekrar gelecek bu serefsizler kendi koltuklari gidiyor diye kiyameti kopariyorlar asil ulkeyi bolen Yuksek Ogretim Kurulu ve satilmi$ masan hocalari basta alemdar oglu ve onun gibi dusunenler bu yaziyi yazmak mecburiyetinde kaldim
    Tarih: 04 May 2007 02:13 Ekleyen: FehmiBulut
  • Yazıyorlar kocaman puntolarla VATAN HAİNİ diye, oysaki zaman gazetesi gibi ne olduğu bilinmeyen akepe yayın organları yapmadılar mı şimdiye kadar bölücüğü, halkı kamplara böldüler laik-antilaik diye...

ZAMAN zaman yazmaya devam eder onlar, yazsınlar onların gösterdiği YENİ ŞAFAKta bizi bekleyen aydınlık değil karanlık var ama Türk halkı uyandı, geliyor dip dalgası, şimdi VAKİT mücadele vaktidir ve NAZLI halkım emperyalist, şeriatçi, bölücü tüm palyaçoların gerçek yüzünü gördü, düştü arkasına saklandıkları maskeler ve boyalı yüzleri, ILICAK bir rüzgar esiyor dışarıda, ezilmeyen, boyun eğmeyen halkımın rüzgarı bu...Çağlayan ve Tandoğan ise TERCÜMAN oldu bu rüzgara ve halkıma...Varsın onlar aradıkları karanlık ortamı HASAN dağının arkasında arasınlar, ama kimse halkımın CEMALini bozamaz, kimse duramaz önünde...

Tarih: 04 May 2007 00:21 Ekleyen:
  • Sayın Egemen Soylu yazdığı mesajında hem semt pazarının fiyatlarından şikayetçi olmuş hemde çayyolu sakinlerinin bu konudaki duyarsızlığından. Sayın soylu her iki konuda da çok haklıdır, ve fakat çayyolu halkının duyarsızlığı buraya ögü bir şey değildir çünkü toplumumuz her konuda duyarsızdır; yani sokaktaki bir kaç zavallı kedinin katledilmesinde de duyarsızdır, fakir insanlara yardım konusunda da duyarsızdır, hatta kendi cebinden fazladan ödediği pazar fiyatları konusunda da duyarsızdır. İşte küreselleşen sermayenin yarattığı yoplum yapısı böyle, bununda siyasetle falan ilgisi yok.

Üzülmeyiniz sayın Soylu, toplumun duyarsızlığı her geçen gün her konuda artmaktadır ve artacaktırda. Ta ki bir gün küresel ısınma içinde bizlerinde olduğu bu yaşlı dünyamızı kasıp kavururken duyarsız insanlar ayılmış olacaklar ama sanıyorum her şey için çok geç olacak.

Küresel iklim değişikliği her şeyden daha önemli, bununla mücadele etmeye ve çevremizide bu konuda örgütlenmeye davet ediyorum, yarın çok geç olacak, hemn şimdi, hemen bugün...

sevgilerimle
    Tarih: 03 May 2007 18:52 Ekleyen:
  • Alacaatlı köyü  Sındırgı/BALIKESİR, bu köyümüze ait sitemizin adresi http://alacaatlikoyu.sitemynet.com  dur. sitemizi ziyaret ederseniz seviiniriz.  teşekkürederiz..
    Tarih: 03 May 2007 15:33 Ekleyen: ERŞANÇAVDAR
  • 1692 no.lu mesajımda Çayyolu Pazarı fiyatlarının diğer semt pazarları hatta manav fiyatlarının bile çok üzerinde olduğunu ve bunun için de bir tepki konulması gerektiğini belirtmiştim. Bugüne kadar olumlu ya da olumsuz bir görüş ortaya çıkmadığına göre genel olarak Çayyolu sakinlerinin tuzukuru oldukları dolayısıyla geçim zorluğu çekmekte olan halkımız insanlarının sorunlarını anlayamayacakları bu nedenle yönelecekleri siyasal tercihlerin de maalesef halkımızın tercihleriyle örtüşemeyeceği ortaya çıkmakta ve bu da beni kötümserliğe sevketmektedir. Saygılarımla....
    Tarih: 03 May 2007 13:30 Ekleyen:
  • 1/4

BURAK, TAYYIP ERDOGAN'IN LEVENT ISE                            03.05.2007
    CUMHURBASKANIMIZ SAYIN NECDET SEZER'IN OGLU... 

Gönyeli girişinde ERDOĞAN MAYPA’NIN marketinde ŞİNASİ BAŞARAN ile buluştuk. Şinasi eski bir dostumdur. Şinasi’ye Türkiye’deki siyasi durumu sordum. Çok kısa ve öz konuştu. AKP’nin Başbakanı ERDOĞAN çok iyi hazırlanmış iyi bir hatiptir o kadar. Ama halk Erdoğan’ın yalan konuşmalarına kanmayacak ve onlara gerekli dersi verecektir. Bunu hep beraber göreceğiz.
    Erdoğan MAYPA’DAN ayrıldım ve Gönyelide Sevgili dostum ÖMER ARABACIOĞLU’NUN ofisine gittim. Orda Üniversitede Siyaset Bilimi okuyan bir gencin bana anlattıklarını siz sayın okurlarıma sunuyorum. Yorumu da sizlere bırakıyorum.

Matematik, felsefe, edebiyat, psikoloji, sosyoloji ve antropoloji kitapları okumayı seviyorum; her ne kadar felsefe taraftarı olsam da -özellikle estetik felsefesi- yine de teorik felsefenin çok soyut olan kısımlarının ihmal edilebileceğini düşünüyorum... Kısaca özetlemek gerekirse, kullanılışlı, yararlı ve uygulamalı estetik felsefesini tercih ediyorum; işte belirttiğim bu yararlı felsefe: "siyasettir".
    Tarih: 03 May 2007 10:19 Ekleyen:
  • 2/4
    Burak ile Levent
    Onun adı Burak... Kendisine medyada rastlamışsınızdır. Ya bir trafik kazasının kahramanı olarak, ya babasına borç verirken, ya da milyon dolarlık işlere imza atarken... 28 yaşında... Bilkent Üniversitesi'nde okurken, Londra'ya burslu olarak yollandı ve ekonomi eğitimi yaptı. Askerlik görevini henüz yapmadı... Tecilli!..
    1988 Mayıs'ında bir trafik kazasında TRT İstanbul Radyosu Sanatçısı Sevim Tanürek'in ölümüne neden oldu. Şişli'de kırmızı ışıkta durmadı. Kazadan hemen sonra belediye araz özlerinin caddeyi baştan aşağıya yıkayarak 35 metrelik fren izini tamamen sildikleri, olayın cezai yönünün azaltılması için Burak'a kazadan sonra üç ay öncesine tarihli ehliyet verildiği, Sevim Tanürek'in yakınlarının azarlandığı, tanıkların hepsinin tehdit edilip korkutulduğu iddia edildi. Adli Tıp Trafik İhtisas Dairesi, Burak için 'kusursuzdur' raporu düzenledi. Ölen Sevim Tanürek 8/8 kusurlu bulundu!. Burak hapisten kurtuldu. Kusursuz raporunu veren dairenin Başkanı Eyüp Bey ise, daha sonra Türkiye Deniz İşletmeleri Genel Müdür Yardımcılığına atandı. 2001 yılında evlendi. Babası, oğlunun düğününde takılan 174 adet Cumhuriyet Altını'nı mal varlığındaki artışın nedeni olarak açıkladı. Ayrıca, babası 2001 yılında verdiği mal beyanında oğlu Burak'a 220 bin ABD Doları ve 55 bin Alman Markı borcu olduğunu açıkladı. Üniversiteden yeni mezun, o zaman 22 yaşındaki oğluna...
    Babası Ülker Grubu ürünlerinin dağıtımını yapan şirketteki hisselerini 1.2 trilyon liraya satana kadar, şirket yönetimini Burak sürdürdü.
    Tarih: 03 May 2007 10:16 Ekleyen:

• 3/4
    Ve Burak geçtiğimiz günlerde bir kez daha gündemdeydi. Gıda sektöründeki hisseler satılınca, hemen şirketler kurup denizcilik sektörüne girdi. Yüzde 50 ortağı olduğu MB Denizcilik adlı şirket, 95 metre uzunluğunda Safran 1 adında bir kuru yük gemisi aldı. Gemiyi satan Hasan Doğan, satış fiyatının 2 milyon 325 bin dolar olduğunu söyledi. Burak, gemiyi ortağı ile birlikte 500 bin doları peşin 36 ay taksitle satın aldı. Ayda 72 bin YTL ödeyecekler.
    Gemiyi satan Hasan Bey ise, 705 milyon dolara İstanbul'daki İETT Garajı arazisinin sahibi olan Dubai Şeyhi El Maktum'un küçük ortağı oldu. Ayrıca, Hasan Bey'in ablası Remzi Gür ile evli. Remzi Bey, Burak'ı ve kardeşlerini burslu olarak yurtdışında okutuyor, babasının yakın arkadaşı, tatillerini onun yazlığında geçiriyorlar.

&&&
    Onun adı Levent... 35 yaşında... Gazetelere, televizyonlara hiç çıkmaz.
    Ücretli bir çalışan. Aylık maaşından başka bir geliri yok. İş Bankası Fon Yönetimi Bölümü'nde çalışıyor. Kolay para kazanmıyor. Risk alıyor, işvereni adına verdiği kararlardan dolayı stres oluyor, terliyor. Ülkenin en iyi üniversitelerinden ODTÜ'nün iktisat bölümünden mezun...
    Tarih: 03 May 2007 10:14 Ekleyen:
  • 4/4
    Eylül 2004'te kendi gibi ODTÜ mezunu olan Evren ile evlendi. Çankaya Köşkü'nde sessiz sedasız, sade bir düğün yapıldı. Ne trafik kilitlendi ne de yabancı devlet başkanları şahit oldu. Davetliler arasında Köşk'ten bazı personel ve şoförler de vardı. Takı takma merasimi yapılmadı. Gelinin gelinliği Versace gibi yabancı marka değildi, Ankara Olgunlaşma Enstitüsü'nde dikilmişti.
    Vergisini milletin ödediği diğer şatafatlı düğünlerin aksine, babası, düğün nedeniyle Çankaya Köşkü'nde o saatlerde tüketilen elektriğin bedelini cebinden ödedi. Nikâhı kıyan Çankaya Belediye Başkanı, çiftten 'Laik Cumhuriyete sadık evlatlar' yetiştirmelerini diledi.
    İstanbul'da 1 milyar 200 milyon liraya ev kiraladılar. Çalışıyorlar. Büyük ihtimalle ev geçindirirken zorlanıyorlardır. Çünkü Ocak ayında bir erkek çocukları oldu. Bu sevindirici olay da sessiz sedasız gerçekleşti, muhabir, kameraman falan izlemedi.
    Levent, arada bir anne-babasını ziyaret için Ankara'ya geliyor. Koruma istemiyor ve havaalanından taksiye binerek Çankaya Köşkü'ne ulaşıyor. Ancak, şatafatlı ana kapı yerine, köşke ziyaretçilerin alındığı 5 numaralı kapıdan giriyor. Nizamiyeden yürüyerek konuta çıkarken, her seferinde Cumhurbaşkanlığı korumalarını şaşırtıyor.
    Birinin adı Burak, diğerinin Levent...
    BURAK, TAYYIP ERDOGAN'IN LEVENT ISE
    CUMHURBASKANIMIZ SAYIN NECDET SEZER'IN OGLU...

TANJU MÜEZZİNOĞLU  tanjuxxx@xxxx.com      0533xxxxxxx
    VOLKAN GAZETESİ
    Tarih: 03 May 2007 10:12 Ekleyen:
  • 'Abdullah Gül, o sözleri söyledi'

Emre KIZILKAYA / DIŞ HABERLER

YIKMAK DEĞİL DEĞİŞTİRMEK

Şu anda İngiliz Channel 4 televizyonunun diplomasi muhabiri olarak çalışan Rugman, bu röportajın yeniden gündeme getirildiğinden haberdar olduğunu söyledi. Çeviri hatası yapılmamasının önemli olduğunu kaydeden Rugman, “Örneğin Sayın Gül, ‘laik devleti yıkacağız’ değil, ‘Laik sistemi değiştireceğiz’ ifadesini kullanmıştı” diye konuştu.

Buna karşın Rugman, haberinde yer alan ve Gül tarafından sarfedilen şu sözlerin kelime kelime doğru olduğunu ve şimdi inkar edilse bile kayıtlarının kendisinde bulunduğunu iddia etti:

“Bu cumhuriyet döneminin sonudur. Ankara nüfusunun yüzde 60’ı gecekondularda yaşıyorsa, laik sistem iflas etmiş demektir ve biz kesinlikle onu değiştirmek istiyoruz.”

http://www.hurriyet.com.tr/dunya/6444915.asp?gid=200
    Tarih: 03 May 2007 00:50 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!