Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Geçen yıl, Selanik'de Atatürk'ün doğduğu eveki
    ziyaretçi defterine Fethi Dede bir şikayet mektubu yazmıştı. Bu mektup için AKP Fethi Dedeyi mahkemeye vermişti.

Deftere yazılmış şikayet mektubu o günlerde bu sayfaya koymuştum. Ancak hemen mektup sayfadan çıkarılmıştı. Şimdi bu sayfada yazılanları üzülerek okuyorum.

Ülkemizde cumhuriyet ve  demokrasinin sağladığı olanaklarla cumhuriyet ve demokrasiyi yıkmaya çalışan örümcek kafalara karşı Tandaoğan'da, Çağlayan'da, Manisa'da olduğu gibi ATATÜRK CUMHURİYETİNE  SAHİP ÇIKMALIYIZ.
    Tarih: 08 May 2007 06:34 Ekleyen:
  • Ç A Y Y O L U N D A Y I Z .....

BAŞKENT SÜRÜCÜ KURSU,

KALİTELİ EĞİTİM VE UZMAN KADROSUYLA,10 YILLIK EĞİTIM TECRÜBESİNİ SİZ ÇAYYOLU HALKINA SUNUYOR....
      2007 MODEL PEUGEOT 207 ARAÇLARLA ,BİRE BİR DİREKSİYON DERSLERİNİZ,MODERN SINIFLARDA İLKELİ EĞİTİM...
    SİZE ÖZEL ÖDEME KOŞULLARI İÇİN BİLGİ ALABİLİRSİNİZ..
      TEL:235 95 59 

8.CADDE  45/2 (TEB BANKASI ÜSTÜ) ÜMİTKÖY/ANK
    Tarih: 07 May 2007 20:52 Ekleyen:
  • Burada fethullah gülen hoca efendilerinin üç, beş çapulcu kuklasının sayfalarımızı işgal edip, hoca efendimiz sizi korkutmuş demesi kadar saçma bir şey olamaz. Her şeyden önce siz fethullah’ın kuklası olduğunuz için fethullah ancak sizleri korkutabilir.
    Tarih: 07 May 2007 18:58 Ekleyen:
  • Hasan PULUR  Olaylar ve insanlar

Bu kadınlar kimlerin torunu?

KİM bu kadınlar? Ankara'da Tandoğan, İstanbul'da Çağlayan Meydanı'nı doldurup taşıran bu kadınlar kimlerdir?
    Söyleyelim, bu kadınlar, 80 yıl öncesinde Sultanahmet Meydanı'nı dolduran kadınların torunlarıdır, belki de torunlarının torunlarıdır.
    O Sultanahmet mitinginin unutulmaz hatibi Halide Edip Adıvar, o günün kadınlarını, insanlarını şöyle anlatır:
    "O gün asıl Türkiye'yi ben ilk defa gördüm. Karanlık bir sır olan İstanbul'un arkası, asıl mahalleleri ağzını açmış, oturanları sokağa dökmüştü. Birçok ihtiyar kadın, birçok ihtiyar erkek gördüm. Arkalarında hangi zamana ait olduğu bilinmeyen garip setreler, redingotlar içinde hafif, buruşuk boyunları yükseliyor, gözlükleri altından yaşlar beyaz sakallarına alenen akarak ağlıyor. İpekli bol çarşafları içinde buruşuk yanaklarına yaşlar akarak nineler geliyor. Sarılı, kırmızılı basma entarisinin yeni çarşafından fırlamış, yemenilerinin oyaları görünen küme küme, gözleri kırmızı, yüzleri Fransız ihtilalinde Versay'a hücum eden kadınlar alayının tablosu gibi o kadar çok kadın var ki! Hiçbiri ne önünü, ne arkasını görüyordu. Hamal ile genç münevverin, Karagümrüklü işçi İstanbullu kadınla, yüksek ökçeli süslü genç kadının omuz omuza, yüz yüze geldiği bir gündü."
    O gün "bağımsızlık" için, bugün "laik cumhuriyet" için...
    Evet, sorunuzun cevabı budur!
    Kim bu kadınlar?
    Çağlayan Meydanı'ndaki kadınlar bu kadınlardır, bu insanlardır.
    Devamı için.

http://www.milliyet.com/2007/05/02/yazar/pulur.html
    Tarih: 07 May 2007 18:23 Ekleyen:
  • Hani birileri Gavur memleketi İngiltere’de bile biz Müslümanların ne giyimlerine nede ibadetlerine kimse karışmıyor. Bizler orada bile istediğimiz gibi giyinip, istediğimiz gibi ibadet ve ayin yapabiliyoruz diyorlar ya

Gene birileri bizler son derece hoş görülü insanlarız diyorlar ya.

İyide kime inanalım?

“Yeni hedef Kraliçe mi?
    El Kaide lideri Zevahiri'nin son video açıklamasında gizli tutulan sözleri ortaya çıktı... Kasette terörist lider İngiltere Kraliçesi Elizabeth'i "İslam'ın baş düşmanı" ilan ediyor. Terör örgütü El Kaide, İngiltere Kraliçesi 2'nci Elizabeth'i "İslam'ın en tehlikeli düşmanlarından biri" ilan etti. Ülkenin önde gelen gazetelerinden Sunday Times'ın haberine göre İngiltere'de devlet...devamı”

“Öğretmene 350 kırbaç
    Suudi Arabistan'da Muhammet Selami adlı bir ortaokul öğretmeni, İslam diniyle "alay ettiği" gerekçesiyle 40 ay hapis ve 350 kırbaç cezasına çarptırıldı. Avukatı, temyize başvuracaklarını söyledi. devamı “

http://arsiv.sabah.com.tr/2005/11/14/dun00.html
    Tarih: 07 May 2007 13:01 Ekleyen:
  • Türkiye’yi içinden çıkılmaz bir kaosa sürükleyip, nefret, kan ve gözyaşına boğmak isteğinde olanlar çok şükür emellerine ulaşamamıştır.
    Tarih: 07 May 2007 08:15 Ekleyen:
  • Amerika Irak'ı işgal ederken ne düşünüyordu:
    - Diktatör Saddamı devireceğiz, yerine demokrasiyi kuracağız; halk bizi çiçeklerle bekliyor...
    No oldu?..
    Irak Neredeee?..
    Demokrasi neredeeee?..
    Amerika bir yandan ırak'ı işgal ederken öte yandan Türkiye için ne düşünüyordu?..
    "Ilımlı islam devlet modeli..."
    Kafaya bak sen!..
    Irak için demokrasi...
    Atatürk'ün kurduğu laik Türkiye Cumhuriyeti için İslam Devlet Modeli...
    Bakın dünyanın işine İran Cumhurbaşkanı Ahmedinejat aynı günlerde eski ve yaşlı kadın öğretmeninin elini öperken fotoğrafçıların objektifine yakalanmasın mı
    İran'daki Hizbullahçıların tepki kıyamete dönüştü...
    İşin kötü yanı, Yüce Allah, Hazreti Peygamber Kuranıkerim adına konuşan bu imam kılıklı sofular iktidarı ele geçirdikten sonra, güngeçtikçe azmasıdır...
    İmam kılıklı sofu takımından biri, yolda yürüyen Bektaşi'nin ensesine okkalı bir tokat vurmuş...
    Baba hızla dönüp bakınca açıklamış:
    -Ne bakıyorsun Erenler, bu tokat Allah'tandır...
    Bektaşi:
    -İmanım, demiş, elbette öyledir; ama, Allah'ın bu işi hangi pezevengin eliyle yaptırdığına bakıyorum...
    Ilımlı İslam Devleti mi?..
    Amerika bu işi hangi Pezevenk marifetiyle Türkiye'de tezgahlamak istiyor?..
    Sorunun Yanıtını Siz Verin...

İsmi: Aynen
    Soy İsmi: Iade

ÖZELLİKLE SİZ, EVET SİZ CEVAL KOKCE SİZ
    Tarih: 07 May 2007 02:52 Ekleyen:
  • Tokalaşmayana iş yok!
          Danimarka’da tokalaşmayı reddeden kadın ve erkeklerle yüzlerini örten kadınların kamu kuruluşlarında çalıştırılmaması kararlaştırıldı.
          Danimarka Çalışma Bakanı Claus Hjort Frederiksen, dini nedenlerden dolayı yüzünü örten kadınların ve de tokalaşmak istemeyen Müslüman kadın ve erkeklerin kamu kuruluşlarında çalışmalarına bundan böyle izin verilmeyeceğini söyledi.
          Danimarka’da Türkçe yayınlanan "Haber" gazetesine göre Frederiksen, kamu kuruluşlarında çalışan kadınların yüzünün görünmesinin şart olduğunu söyledi. Frederiksen ayrıca, "Tokalaşmaya karşı çıkan kadın ve erkekler de kamu kuruluşlarında çalışamazlar. Kamu kuruluşlarında çalışmak isteyenlerde bu şartı arayacağız. Kamu kuruluşlarında insanların tokalaşmaya karşı çıkmalarını ya da yüzlerini kapatmayı kabul etmeyeceğiz" dedi.
          Buna göre Danimarka’da bir süre önce, parlamentoya seçilmesi durumunda başörtüsünü çıkarmayacağını ve erkeklerle tokalaşmayacağını açıklayan Birlik Listesi’nden milletvekili adayı Sosyal Danışman Asma Abdolhamid’in belediyede ya da diğer kamu kuruluşlarında çalışmasına izin verilmeyecek.
          Çalışma Bakanı’nın bu çıkışına ülke genelindeki bir çok siyasi partiden de destek geldiği bildirildi. (ANKA)
    Tarih: 06 May 2007 20:45 Ekleyen:
  • Kızını boşayan damadını amele yaptı

Detaylı Resim için tıklayınız  AKP’li Şükrü Karabacak 2004'te damadını özel kalem sekreteri yaptı. Damat, kızdan boşanınca amele oldu
    04.05.2007
    KOCAELİ’NİN Darıca ilçesinde AKP’li Şükrü Karabacak, 28 Mart 2004 tarihinde yapılan yerel seçimlerinde belediye başkanı seçildi. Karabacak, ilk iş olarak cep telefonu alım satım işiyle uğraşan damadı Oğuzhan Şevik’i işe aldı ve özel kalem sekreteri yaptı.

Ancak kayınpederinin torpilliyle makam sahibi olan ve 3 yıldır her gün görevine takım elbiseyle giden Şevik, Başkan Karabacak’ın kızından boşanınca her şey değişti. Şefik hemen görevinden alındı... Önce Gelirler Müdürlüğü’ne ardından da Fen İşleri Müdürlüğü’ne yollandı. Başkanın talimatıyla elinde kazma-kürek çalışmaya başladı.

“İşten atarım” tehdidi
    Eski damadının, Fen İşleri’ne verilmesini ’vasıfsızdı’ diye yorumlayan Başkan Karabacak ise basın mensuplarının sorularını şöyle yanıtladı:

“Ben işe aldım. İşten atabilirim. Büyük bir aile dramı yaşadık. Bu meselenin basına taşınacak yanı yok. Eğer gazetede çıkarsa kendisini işten atarım. İşten atmadığıma dua etsin. Burada yetki bende. Memnun değilse istifa etsin.”

Vatan Gazetesi
    Tarih: 06 May 2007 18:18 Ekleyen:
  • ANAP ve D.Y. partilerine birleştikleri için candan bir kutlama iletisi yolladım. CHP ile DSP. yede ayrı ayrı ileti yollayarak bir kez de ben birleşme çağrısında bulundum. Bu konuda ne CHP.in nede DSP.in pesini kolay kolay bırakmam lütfen sizlerde bu partilere ileti yollayarak birleşmelerini kolaylaştırın.

Saygılarımla.
    Tarih: 06 May 2007 05:21 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!