Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• yahu bu elektirik işi iyice  canimi sıktı yav  benim bir sürü borcum var ödeyemiyom nasil yapacam bu işi
    Tarih: 11 May 2007 20:36 Ekleyen:
  • Bende Anayasa’nın bazı maddelerinde değişiklik yapılmasından yanayım ama bu asla AK partinin giderayak yapacağı bir değişiklik olmamalı. Bu değişiklik olacaksa seçimlerden sonra Anayasa profesörlerinin ve halkında görüşleri alınarak tam bir uzlaşma içinde yapılmalıdır. Böylesine önemli ve halkın geleceğini etkileyecek bir konu kesinlikle tek bir partinin inisiyatifine bırakılamaz.
    Tarih: 11 May 2007 14:20 Ekleyen:
  • HAYAT, GECİKENİ AFFETMEZ
    AKP, altın tepside sunulan, "kendinden bir cumhurbaşkanı seçmek" şansını ıskalamıştır.
    CHP'nin "Gelin uzlaşalım. Bizim de olumlu bakacağımız AKP'li bir adaya oy verebiliriz" çağrısına kulak tıkamıştır.
    "Neden uzlaşalım? Biz göstereceğimiz adayı seçebilmek için yeterli çoğunluğa sahibiz" diyerek burnunun dikine gitmiştir.
    Şimdi ıskaladığı topa yetişme çabasındadır.
    Önünde aylar, hatta yıllar varken lafını bile etmediği "cumhurbaşkanını halka seçtirmek" formülüyle "Çankaya'ya bir AKP'liyi göndermek" şansını son anda Anayasa değişikliğiyle yeniden yakalamak çabasında. 22 Temmuz'da referandum sandığı kurdurmaya kilitlenmiş. Çok zor, çok uzak olasılık.
    Tutun ki... Gene de engellerden sıyırabildi.

http://www.milliyet.com.tr/2007/05/11/yazar/civaoglu.html
    Tarih: 11 May 2007 12:42 Ekleyen:
  • Boş boğazlık.
    Efendim birtakım gereksiz alınganlıkların önünü kesmek bu duruma meydan vermemek için öncelikle hemen belirteyim. Anlatacağım hikâyenin burada yazanlarla hiçbir ilgisi yoktur.

Yıllar önce televizyonda duymuştum. Türkiye’den biri yabancı bir ülkeye gitmiş barda bira içerken yanına o ülkenin bir vatandaşı yaklaşmış. Derken sohbet koyulaşmış.
    Bir ara yabancı bizimkine nerelisin diye sormuş.
    Bizimkisi de Türkiye’den geldiğini Türk olduğunu söylemiş.

Bunun üzerine yabancı bizimkine sen iyi birisin üzülme Türk olman senin suçun değil demiş.
    Tabii bu laf üzerine bizimki çıldırmış.

Bende bir gün marketten alış veriş yapıyorum. Aynen yukarıdaki olayda olduğu gibi bana da soruldu.
    — Nerelisin?
    — Ankara ama aslen göçmeniz
    — Anladım zaten onun için sordum. Benim bir göçmen arkadaşım vardı. Nerenin göçmeni Bulgar’ mı?
    — Yugoslavya
    — Ağabey ister istemez göçmen olduğunu belli ediyorsun.

İşe bak ya bende göçmen olduğum anlaşılmasın diye kaç kere ne estetik ameliyatlar oldum. Her hafta sonu berbere gidip saçlarımı boyattırıyorum. Gözlerimim renginden göçmen olduğum belli olmasın diye renkli lensler falan demek hepsi boş. Ben ne yapsam anlayan anlıyor efendim.

Saygılarımla.
    Tarih: 11 May 2007 11:37 Ekleyen:

•            ANLAMAK GİBİ ANLAŞILMAK DA
                        "LÜKS İSTER"
         Hayret bir şey doğrusu eleştiriyi yapan hanım alınmıyor da beyler alınıyor.ARKADAŞLAR SİZ NEDEN BÖYLE HER YAZILANI ÜSTÜNÜZE ALIYORSUNUZ.Yazı nın muhatabı  siz değisiniz ki,sizin   post modern tavrınıza alıştık zaten10 DEÐİL 100 değişik isim altında da yaz sanız uslubunuzu tanımamak mümkün değil.Bu kötü bir şey değil,aksine kişinin uslubunun olması çok hoş ve takdir edilebilecek bir şey.Bahsi geçen hanım da beni değil,sizin  bu tavrınızı eleştirmiş.Benim beğenmediğim onun uslubu"Sa... mıyız"  sorusu hoş olmayan ve inciten.Efelenerek etrafı hırpalarsanız orda ikiniz  yazmaya devam edersiniz. ben bu sahifeyi ciddiye almıştım  tek kusurum bu olsa gerek, .Son bir sözüm var okurken daha dikkatli   olmanız,son diyorum çünkü bu da benim burda son yazım. sevgi ve saygıyla kalın...
    HAMİŞ:Az çok benimde bir uslubum
    olduğundan adımı yazmadım.Kişiye
    özel olduğundan ;kaldıysa eğer ,diğer
    lerinide ilgilendirmiyor.
    Tarih: 11 May 2007 09:11 Ekleyen:
  • Havadar Sitesinde devamlı olarak gizlice Çam ağacı ve Bitki katliamı yapılmaktadır. Yetişin
    Tarih: 11 May 2007 02:11 Ekleyen:

• Dün size zahmet oldu. Eksik olmayın. Tekrar teşekkürler.

ÖÐRET ONA

Zaman alacak biliyorum, fakat eğer öğretebilirsen ona,
    Kazanılan bir liranın,
    bulunan beş liradan daha değerli olduğunu öğret.

Kaybetmeyi öğrenmesini öğret ona ve
    hem de kazanmaktan neşe duymayı.

Kıskançlıktan uzaklara yönelt onu. Eğer yapabilirsen,
    Sessiz kahkahaların gizemini öğret ona.

Bırak erken öğrensin, zorbaların görünüşte galip olduklarını...

Eğer yapabilirsen, ona kitapların muzicelerini öğret.

Fakat ona sessiz zamanlar da tanı.
    Gökyüzündeki kuşların, güneşin altındaki arıların,
    ve yemyeşil yamaçtaki çiçeklerin
    ebedi gizemini düşünebileceği.

Okulda hata yapmanın, hile yapmaktan çok daha
    onurlu olduğunu öğret ona.

Ona kendi fikirlerine inanmasını öğret.
    Herkes ona yanlış olduğunu söylediğin de dahi.

Tüm insanları dinlemesini öğret ona,
    Fakat tüm söylediklerini gerçeğin eleğinden geçirmesini,
    ve sadece iyi olanları almasını da öğret.

Eğer yapabilirsen, üzüldüğün de bile
    nasıl gülümseyeceğini öğret ona.

Gözyaşlarında hiçbir utanç olmadığını öğret.

Ona kuvvetini ve beynini en yüksek fiyatı verene satmasını,
    Fakat hiçbir zaman kalbi ve ruhuna
    fiyat etiketi koymamasını öğret.

Uğultulu bir insan kalabalığına kulaklarını tıkamasını öğret ona.

Ve eğer kendisinin haklı olduğuna inanıyorsa,
    dimdik dikilip savaşmasını öğret.

(Abraham Lincoln tarafından
    oğlunun öğretmenine yazılmış
    bir mektup.)

Tarih: 11 May 2007 01:13 Ekleyen:
  • TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞINA

Aşağıdaki sorularımın Sağlık Bakanı Recep Akdağ tarafından yazılı olarak yanıtlanmasını istiyorum. Gereğini arz ederim.

Prof.Dr.Mehmet Neşşar
    CUMHURİYET HALK PARTİSİ
    Denizli Milletvekili
    Mayıs 2007

1- Bakanlığınızın Sağlık Eğitimi Genel Müdürlüğüne şube müdürü olarak atadığınız Güler Yıldız, AKP Artvin Milletvekili Orhan Yıldız’ın eşi midir?

2- Ebe olmak sağlık eğitimciliği için yeterli midir?

3- Bu makama neden bir akademisyen yada bir eğitimciyi atamadınız?

4- Güler Yıldız bir AKP milletvekilinin eşi olmasa idi bu makama gelebilir miydi?
    Tarih: 10 May 2007 18:28 Ekleyen:
  • SAĞLIK BAKANINDAN GİDERAYAK VEKİL EŞİ KADROLAŞMASI!

BASINA VE KAMUOYUNA DUYURU

AKP Artvin Milletvekili Orhan Yıldız’ın ebe olan eşi Güler Yıldız Sağlık Eğitimi Genel Müdürlüğüne daire başkanı olarak atandı. Bir sağlık memuru olan Salih Sürücü’nün de aynı genel müdürlüğe şube müdürü olarak atandığı bildirildi.

Sayın Bakan gideceğinin bilincinde nafile atamalar yaparak kendini avutmaya çalışıyor. Bu atamaları artık şaşırtıcı yada ibret verici değil, aksine güzel günlerin habercisi olarak görüyorum. Ayrıca her atama AKP’nin gerçek kimliğini biraz daha fazla anlaşılır yapıyor. Binlerce akademisyen ve eğitimcinin yaşadığı Ankara’da sağlık eğitimini ebe ve sağlık memurlarına emanet etmekten çekinmeyen Recep Akdağ’ın akademisyen kimliği ile eğitimden ne anladığını da bu sayede gözler önüne serilmiş oldu.

Korkunun ve telaşın ecele faydası yok sayın Recep Akdağ! Eğer yeni sürprizler yapmaz ve parmaklarımı bir kez daha klavyeye itmezseniz size son soru önergemi bu konuda veriyorum. Bakalım yanıtlayacak mısınız yoksa sürenizin bitmesinin arkasına mı saklanacaksınız?

Sağlık Bakanına yönelttiğim soru önergesini basınımızın ve kamuoyumuzun değerlendirmelerine sunuyorum.

Prof.Dr.Mehmet Neşşar
    CUMHURİYET HALK PARTİSİ
    Denizli Milletvekili
    Mayıs 2007

Tarih: 10 May 2007 18:27 Ekleyen:
  • selamlar ben nuri yavuz ankara çayyolu hayal sitesinde 10 yıl ikamet ettikten sonra konyaya döndüm çayyolu ankarada en gözde semtlerden biri çayyolu ile ilğili yapılan bütün işleri buradan takip ediyorum çayyolu için mücadele veren tüm herkese teşekkür ediyorum
    Tarih: 10 May 2007 16:00 Ekleyen: nuriyavuz
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!