Sayın Çayyolu Halkı,
Bugün elime bir ilan geçti. Bu ilan kaç kişiye ulaştı bilmiyorum. Önemli gördüğüm için sizlerle paylaşmak istedim.
DAMLALAR EĞİTİME !
Arksu YUVACIK Kaynak suyu; tüm gelirlerini şehit aileleri, üniversite öğrencilerinin eğitimine destek amacıyla kullanan Türk Silahlı Kuvvetleri Eğitim Vakfı tarafından üretilip piyasaya sunulmaktadır.
1650’li yıllardan beri bilinen ve yöre halkı tarafından ŞİFA su olarak isimlendirilen Yuvacık Kaynak Suyu, İZMİT KARTEPE ormanlarından çıkmakta ve hijyenik bir ortamda tam otomatik makinelerde el değmeden şişelenmektedir.
Arksu YUVACIK Kaynak suyunu tercih ederek bir yandan sağlığınızı korurken bir yandan da şehit ailelerinin, geleceğinizin teminatı üniversite gençliğinin eğitimine destek oluyorsunuz.
İlgilerinizi Bekliyoruz
19 lt Damacana su bedeli 4.5 ytl
Her marka 19 lt P.C. Damacanalarınız ücretsiz değiştirilir.
Ümitköy Çayyolu bayii 235 62 25
Tarih: 29 May 2007 21:05 Ekleyen: Beğenme: 0
Fahri Trafik Müfettişleri ile ilgili yazımı kaldırmışsınız.
Ben kurallara uyan bir sürücü olmama karşın iki yıl önce iki ceza ödemek zorunda kaldım. Bu cezalardan biri hiç uğramadığım bir bölgede kırmızı ışıkta geçtin diye(arabamı genellikle başkası kullanmaz), diğeri de Eskişehir yolunda hız yaptım diye. Arabam 90 model brodway en fazla 110 km hız yapabiliyorum. Herhalde Eskişehir yolunda kaplubağa hızı ile giden bir müfettiş sollandım diye gruruna yediremedi. O cezayı ödedikten sonra içimde uhde kaldı, iyi bir arabaya sahip olursam o yolda hız denemesi yapacağım.
Aynı kişiye 13 kez ceza yazmanın arkasında hiçbir zaman iyi niyet aranmaz.
Tarih: 29 May 2007 15:43 Ekleyen: Beğenme: 0
Fetullah Gulen'i taniyalim...
Kendi ilk okul mezunu ? , ama şu anki serveti tahminen 25 MİLYAR $.
Senelerdir ABD de 150 hektarlık çiflikte ve 3 Villa da yaşıyor.
Gördünüz mü çalışkan ! adamı? Ben 30 sene yurt dışında doktorluk yaptım ama bunun binde birini bile kazanamadım.
Kısa sürede nasıl dolar milyarderi olunur,seyredin öğrenin.
LÜTFEN BİRLİKTE OLDUKLARI İNSANLARA DİKKAT HEPSİ MİLYARDER.
AMA KAZANILAN BU PARA NEYİN KARŞILIĞINDA?
Fethullah Gülen'in İç Yüzü / Gizli Kamera Görüntüleri
1. Bölüm http://www.youtube.com/watch?v=oNi3Z3qZ7Z4
2. Bölüm http://www.youtube.com/watch?v=4tbnGnzdmgU
3. Bölüm http://www.youtube.com/watch?v=SRAyGkE1q50
Uzun olduğu için biraz beklemeniz gerekiyor.
Mutlaka izleyin.
Tarih: 28 May 2007 19:06 Ekleyen: Beğenme: 0
TEMA VAKFININ UYARISIDIR LÜTFEN GİRİNİZ.
http://www.suyunubosaharcama.org/
Tarih: 28 May 2007 16:20 Ekleyen: Beğenme: 0
DİKKAT!
LONDRA'DA BİRİSİ AHIRDAN KAÇMIŞ
Tarih: 28 May 2007 15:34 Ekleyen: Beğenme: 0
Açıklama bir yazısında benim için Bektaşi benzetmesi yaparak bir Bektaşi fıkrası anlatmış, diğer bir yazısında da Melike hanıma adice sataşıyor.
Tarih: 28 May 2007 15:25 Ekleyen: Beğenme: 0
Keşke herkes Bektaşi olabilse Bektaşiliğin felsefesinde eline, diline, beline hakim olmak vardır. Eğer sende Bektaşi olabilseydin buraya bu kadar adi yazılar yazmaya utanırdın.
Ama olamazsın onlar senin gibileri değil aralarına almak yanlarına bile yaklaştırmazlar.
Sayın Melike İlgün Bu konuda sizi sonuna kadar destekliyorum.
Tarih: 28 May 2007 15:17 Ekleyen: Beğenme: 0
Sayın Site Yönetimi,
ÇAYYOLU PLATFORMU'nun biz okuyuculara ayırdığı bu bu Köşe; ÇAYYOLU- ÜMİTKÖY bölgesindeki ortak sorunların dile getirildiği bir ortam , Siteninde kuruluş amacınında bu olması gerektiğini düşünüyorum. Hal böyle iken , maalesef bu Köşenin zaman zaman çok değişik amaçlar için kullanıldığı, bir -iki okuyucunun sahip oldukları farklı siyasi veya sosyal görüşlerini bu Köşeye sürekli taşıdıkları, karşı görüşe sahip diğer okuyucuların ise buna yüksek perdeden cevap vermeleri sonucu, olayın tırmandırılarak karşılıklı hakaretleşmeye götürüldüğünü üzülerek görüyorum. Maalesef, bu hakaretlerin seyiyesi bazen ciddi boyutlara kadar da çıkabiliyor... Bu gün okuduğum bir yazı bardağı taşıran son damla oldu...Yazıda yer alan ifadeleri okuduğumda kızardığımı ve utandığımı hissettim...Bu nedenle yazıyı kaleme alabilen zihniyeti kınıyor, Site Yönetiminin bu kabil yazıları yayınlamaması için gerekli tedbirleri alacağını ümit ediyorum.
Saygılarımla...
Tarih: 28 May 2007 14:37 Ekleyen: Beğenme: 0
Devamlı olarak ATM cihazlarında güya yaşlılara yardım amacıyla onların bankamatik kartını alıp şifresini öğrendikten sonra sırra kadem basanların yanı sıra Ali Osman Turan gibi birine rastlamak oldukça sevindirici bir haber.
Bozulan ATM cihazından dökülen paraları polise teslim eden Ali Osman Turan’ı kutlarım.
Tarih: 28 May 2007 14:35 Ekleyen: Beğenme: 0
Son zamanlarda ziyaretçi defterini okumaz oldum. Adeta bir ideolojik bombardıman altında. Yakında seçim var. Ve bu semtte her düşünceye sahip insan olabilir. Lütfen bu güzelim siteyi güzel semtimizin sitesi olmaktan çıkarmayın. Semtimizle ilgili sorunları okumaya ve çözüm üretmeye devam edelim. Saygılarımla....
Tarih: 28 May 2007 11:14 Ekleyen: Beğenme: 0