Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• İHL dışındaki okullarda fuhuş var 3 Haziran 2007

Vahide YANIK/ ANTALYA, (DHA)

ANTALYA İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği'nin düzenlediği ‘Pilav Günü’nde konuşma yapan Önder İHL Mezunları ve Mensupları Derneği eski başkanı İbrahim Solmaz, “Diğer okullarda fuhuş var, uyuşturucu var, İHL'lerde bunlar yok. Bugün İHL'ye çocuğunu gönderen de, orada okuyan gençler de birer kahramandır” dedi.

ANTALYA İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği'nin düzenlediği ‘Pilav Günü’nde konuşma yapan Önder İHL Mezunları ve Mensupları Derneği eski başkanı İbrahim Solmaz, “Diğer okullarda fuhuş var, uyuşturucu var, İHL'lerde bunlar yok. Bugün İHL'ye çocuğunu gönderen de, orada okuyan gençler de birer kahramandır” dedi.
    Antalya İmam Hatip lisesi Mezunları Derneği'nin 27 Mayıs Pazar günü okul bahçesinde düzenlediği ‘Pilav Günü’nde, Türkiye'deki imam hatip liseleri mezun ve mensupları bir araya geldi. ‘Pilav Günü’nde yapılan konuşmalar, Önder İHL Mezunları ve Mensupları Derneği'nin resmi internet sitesi ‘onder.org.tr’de yer aldı. Derneğin eski başkanı olan İbrahim Solmaz burada yaptığı konuşmada, “Diğer okullarda fuhuş, uyuşturucu var, İHL'lerde bunlar yok. İHL'ler milletin gerçek yüzünü yansıtıyor ve millet tüm okulların İHL düzeyinde olmasını istiyor. Bugün İHL'ye çocuğunu gönderen de, orada okuyan gençler de birer kahramandır” dedi.

Tarih: 03 Haziran 2007 14:21 Ekleyen:
  • Uluslararası Dil Öğretim Derneği’nin düzenlediği "Uluslararası Türkçe Olimpiyatları’nın finalinde Mehmet Ağar, Fethullah Gülen’e övgüler yağdırdı. Ağar, "Tabii onların arkasında elbette bu toprakların yetiştirdiği değerler var, öğretmelerimiz var, imanlı inançlı şahıs çıkarları bir kenara bırakmış ideal sahibi insanlar var ki, geçen sene söylediğim gibi Fethullah Hoca Efendi var" dedi.

Bu yıl beşincisini düzenlenen "Uluslararası Türkçe Olimpiyatları’nın finaline TBMM Başkanı Bülent Arınç, eşi Münevver Arınç, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, DP Genel Başkanı Mehmet Ağar, İstanbul Valisi Muammer Güler ve İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah da katıldı.

İstanbul Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirilen finalde konuşan Aksu, ABD’de bulunan Fethullah Gülen’i kastederek, "Bu işin büyük mimarı olan büyük insana buradan saygılarımı sunuyorum" diye konuştu.

Olimpiyata katılan gençler için "Gönül tellerimizi titrettiler" diyen Ağar da, Fethullah Gülen’e övgüler yağdırdı. Alkışlanan konuşmasında Ağar, şunları söyledi: "Tabii onların arkasında elbette bu toprakların yetiştirdiği değerler var, öğretmelerimiz var, imanlı inançlı şahıs çıkarları bir kenara bırakmış ideal sahibi insanlar var ki, geçen sene söylediğim gibi Fethullah Hoca Efendi var. Domaniç yaylasındaki 300 çadırın Cihan İmparatorluğu’na gelişi gibi, Korucuk köyünden hayalleri iinançlarıyla büyüyen bir çocuğun neleri başarabildiğini kendisiyle beraber yürüyen insanlarla beraber neleri başarabilidiğini gördük."
    www.hurriyet.com.tr - 03.05.2007
    Tarih: 03 Haziran 2007 14:19 Ekleyen:

• Sabahtan kalktım, ezan sesi var
    Ezan sesi değil, yazı yası var
    Bakın şu deyyusun kaç tarlası var
    Amanda kızlar ne zor imiş
    kökçenin burada yazması
    Burada yazıp da yar yar Gelin olması
    Eğdirme  kaşını kalkar giderim
    Evini başına yıkar da giderim.

Tarih: 03 Haziran 2007 12:17 Ekleyen:

• Ben yolladım bile. Teşekkürler.

..........................
    Tarih: 03 Haziran 2007 00:55 Ekleyen:
  • FAHRI CAKIR.  OLUME NEDEN OLMAK, TICARETE HILE
    KARISTIRMAK, SU AN MILLETVEKILI

HUSNU ORDU. MEMURA TEHTIT VE HAKARET

MEHMET ERDEMIR HAKARET HIRSIZLIK, GOREVI KOTUYE
    KULLANMAK

MEHMET EMIN TUTAN : OZEL EVRAKTA SAHTECILIK.
    MILLETVEKILI SUAN KENDILERI

ABDURRAHMAN YETKIN. EVRAKTA SAHTECILIK,
    DOLANDIRICILIK. MILLETVEKILI

TAYYIP ERDOGAN . ZIMMET, IHALEYE FESAT, YOLSUZLUK,
    HALKI DIN IRK FARKI GOZETEREK KIN VE DUSMANLIGA ACIKCA
    TAHRIK,,, SU AN BASBABAKAN

ARKADASLAR BU BOYLE DEVAM EDIYOR. ICTE BUNLAR MILLETI
    YONETENLER.
    BU MAILI EN AZ BES KISIYE GONDERIN KI. BUNLAR
    TEKRAR BASA GELMESIN.
    Tarih: 03 Haziran 2007 00:27 Ekleyen:
  • AKePe'nin Milletvekilleri:

IDRIS NAIM SAHIN: USKUDAR 2.AGIR CEZA MAHKEMESINDE
    SUREN AKBIL YOLSUZLUGUNUN SANIGI. SU AN MILLET VEKILI

HUSEYIN BESLI: EYUP AGIR CEZA MAHKEMESINDE DEVAM EDEN
    IGDAS YOLSUZLUK DAVASININ SANIGI. SU AN MILLET VEKILI

BINALI YILDIRIM: ISTANBUL DENIZ OTOBUSLERI GENEL
    MUDURU OLDUGUNDA YAKINLARINA BUFE VEREREK CIKAR
    SAGLADIGI GEREKCESI ILE GOREVDEN ALINDI. SU AN
    ULASTIRMA BAKANI

ADEM BASTURK:  IGDAS DAVASINDA SANIK

AKIF GULLE BILLBOARD IHALELERINDE YOLSUZLUKLARINDAN
    DOLAYI ACILAN DAVANIN SANIGI. SU AN MILLET VEKILI

RECEP KORAL:  GAZIOSMANPASA BELEDIYE BASKANI OLDUGUNDA
    BELEDIYE YE AIT DORT TASINMAZI USULSUZ OLARAK SATMA
    IDDASIYLA ACILAN DAVADA ALI MUFIT GURTUNA VE TAYYIP
    ILE YARGILANDI. SU AN MILLET VEKILI

MUSTAFA ACIKALIN:  IGDAS SORUSTURMASINDA ALBAYRAK
    GRUBU SANIKLARIYLA BIRLIKTE GOZALTINA ALINDI. EVRAKTA
    SAHTECILIK, KAMU KURUMUNU DOLANDIRMAK ILE SUCLANIYOR.
    SU AN MILLET VEKILI.

ZULFU DEMIRBAG: GOREVI KOTUYE KULLANMAK, ZIMMET,
    IHALEYE FESAT KARISTIRMAKLA SUCLANIYOR. SU AN
    MILLETVEKILI.

MUSTAFA ILICALI:  ULASIM A.S DAIRE BASKANI. ZIMMET,
    KAMU KURUMNU DOLANDIRMAK, BELEDIYE BUNYESINDE
    OLUSTURULAN CETENIN UYESI. SU AN MILLETVEKILI

MEHMET SEKMEN: KARTAL BELEDIYE BASKANI. GOREVI KOTUYE
    KULLANMAK, YOLSUZLUKLA SUCLANIYOR. SU AN MILLET VEKILI

MIKAIL ASLAN. IRTICAI KADROLASMA VE KISISEL CIKAR ISIN
    BASKANLIGI KOTUYE KULLANMA. SU AN MILLET VEKILI

EMIN SIRIN.  NAZLI ILICAKIN ESI IDI. DEVLETIN PARASINI
    KENDI ISLERI ICIN HARCAMA. MILLETVEKILI

ADEM BASTURK. ZIMMET, IHALEYE FESAT.

Tarih: 03 Haziran 2007 00:24 Ekleyen:
  • Yozgatlının yazısındaki mail tahribatına uğrayan harfleri iyi yakalamışsın. İlgili tespitinde çok doğru.
    Demek ki bir Türk on İran’lı molla bozuntusuna bedel oluyor şu anda.
    Emi de lom lom lay.  Demeden.

Ce diye biri de havlamaya devam etsin. Host köpek host.
    Tarih: 02 Haziran 2007 18:11 Ekleyen:
  • Bir ülke istiyorum, otobüse kadınların arka kapıdan, erkeklerin ön kapıdan bindiği, arada peresi olan bir otobüs,
    bir ülke istiyorum kadın ile erkeklerin ayrı hastahanelere gittiği,
    bir ülke istiyorum, erkek ve kız çocukların ayrı ayrı okullarda okuduğu, hatta kız çocuklarının okutulmadığı,
    ve hatta doğduğunda kız olduğu için diri diri .......,
    bir ülke istiyorum yobazların, mollaların sözünün geçtiği,
    bir ülke istiyorum kadının 3.sınıf bir mahluk oduğu,  bir ülke istiyorum padişahla, vezirle  yönetilen, bir ülke istiyorum erkeklerinin harem kurabildiği.

Tarih: 02 Haziran 2007 15:18 Ekleyen:

• Burada yazılan bazı yazı karakterlerinin bozulmasından da anlaşıldığı gibi kimileri yazmakta güçlük çektikleri için olsa gerek eşinden dostundan maille yardım istemede maillerde bazı harf karakterleri bozuk göründüğü içinde yazılarını kendilerinin yazamadığı ilgili kişilere maille yollandığı anlaşılmaktadır.

Tabii ki bu kişilerin kaç kişi ile mailleştiğini bilemeyiz ama bu kadar yardımlaşmaya karşın hiç olmazsa adam, adam gibi bir şey yazar da bizlerde ne iyi yazmış deriz. Ama nerde o kabiliyet topunu bir araya getirsen beş para etmezler. Tek bildikleri lay lay lom.

Lay lay lomcular size iyi lay lay lomlar. Bakalım temmuzda da aynı nakaratı mırıldana bilecekmişsiniz.

www.laylaylom.çöm.site@mail.com

tabii ki yok böyle bir site

Tarih: 02 Haziran 2007 12:21 Ekleyen:
  • işte... o zaman aklı hür, düşüncesi hür aklı selim insanlar bu futursuzluğun önüne geçmek için bir araya geliyor.

Aklınızı başınıza devşirin beylerrrrrrr.

İşinize gelmiyorsa sizin gibi düşünen insanların yaşadığı ülkeler var. Gerçi buradan rahat olmaz ama yinede bir düşünün isterseniz....

Bir daha da aklınızın ermediği konularda da polemik yapmayın...

Saygılarımla
    Tarih: 02 Haziran 2007 12:06 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!