Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Atatürk Orman Çiftliğinin betonlaşmasını istemiyorsak
    öncelikle genel ve yerel yönetim seçimlerinde doğru  kişilere oy vermeliyiz. Üstelik siz hiç Atatürk Orman Çifliğini baştan aşağı gezdiniz mi? Atamızın bize bağışladığı bu çiftlikte mevcut yapıları gördünüz mü? 

Diğer tarafatan SİTE YÖNETİMİ bu sayfayı  çevre ve gelişmeler hakkındaki görüşleri, fikirleri, önerileri öğrenmek; Çayyolu Platformu’nun çalışmalarına yön vermek amacıyla oluşturduğunuzu ifade etmiştir.

Bu sayfa magazin sayfası ise söylenecek bir şey yok. Cumhuriyetin temel değerlerine saldırıldığı, Atatürürkün kurduğu, milyonlarca insanın sahip çıktiği laik demokratik Türkiye Cumhuriyetinin şeriyat özlemi içinde olanlarca tehdit edildiği bir dönemde tabi ki bu sayfada siyaset yapacağız.
    Tarih: 07 Haziran 2007 06:46 Ekleyen:
  • Atatürk Ormanının betonlaşmasına karşın eylem yapılırsa ben bu eylemde varım.
    Tarih: 06 Haziran 2007 23:42 Ekleyen:
  • ATATURK ORMANINI KORUYALIM
    Park caddesinin saginda kalan Ataturk ormani her gecen gun betonlasiyor ve malesef orman tirtiklaniyor..Bu konuda eylem yapilmasini oneriyorum, cunku gun gectikce oradaki yesil alanlar, tazecik fidanlar katledilerek bina yapiliyor..ustelik cok katli cirkin yapilar da yapilmaya baslandi..O bolge yesil olmadan bir anlam ifade etmiyor,sanirim imar planlarini degistiren buyuksehir bunu anlamiyor ve rant ugruna ormanimizi daraltiyorlar.Bir eylem yapilip tepkimizi ortaya koyarsak bu kadar futursuz olamazlar diye dusunuyorum, eylemde cevre bakanligindan ormanin etrafini tel orgu ile cevirmelerini de isteyelim, haykiralim baska caresi yok..secimler oncesi bu tip bir eylem ses getirebililir..Lutfen rica ediyorum bunu organize edelim, hepimiz katiliriz bu eyleme..
    Tarih: 06 Haziran 2007 23:07 Ekleyen:
  • ben avrupada yasiyorum. bu secimde oy veren arkadaslar lütfen helal süt emmislere verin de oylari ,bizde burda el icin calisacagimiza  vatanimiza gelir kendi devletimiz icin calisiriz. yeter artik yiye yiye bitirdiniz
    Tarih: 04 Haziran 2007 23:39 Ekleyen:

• Terörün her gün can aldığı, her gün evaltlarımızın şehit verildiği bir ülkenin olaylara ancak seyirci kalan, ABD'nin bir dediğini iki etmeyen bu hükümet tarafından yönetilmesinden utanç duyuyorum.

Bu hükümete  oy vermiş ve verecek olan insanlar da olanların günahını ve sorumluluğunu taşıdıklarını unutmasınlar.
    Tarih: 04 Haziran 2007 18:00 Ekleyen:
  • Kuzey Irak’tan sızan teröristler devamlı can alırken,  ordu Kuzey Irak’a girmek için yazılı emir beklerken. Çok kuvvetli ve dirayetli hükümetimizden hâla ses seda yok.

Keneler can alırken hükümet ve belediyelerin önlem için ne bir çabasını görüyor nede duyuyoruz.

Çağlayan köprüsü geçen uzun zamana karşın tamamlanamadı. Metro yapımı yavaşladı.

Hükümet ve AKP li belediyeler sanki seçimleri kaybetmenin bilinci içine girmiş ve tam bir teslimiyetle her şeyi boş vermiş işi olacağına bırakmış gibi görünüyor.

“İnsanları ‘kene’ korkusu sardı

Son 4 yılda 35 can alan Kırım-Kongo Kanamalı Ateşi, insandan insana kan ve salgı yoluyla geçiyor. Hastalığın ilk başta kuşlardan yabani hayvanlara, sonra da evcil hayvanlar ve insanlara bulaştığı düşünülüyor.”

“Kırım-Kongo Kanamalı Ateşi hastalığına keneler tarafından taşınan ‘Nairovirüs’ isimli bir virüs neden oluyor. Hastalık kene tarafından ısırılma ile virüsün alınmasını takiben kendini gösteriyor. Genellikle kuluçka süresi 1-3 gün. Ancak bu süre 9 güne kadar uzayabiliyor.”

http://www.ntvmsnbc.com/news/377583.asp

“Zonguldak'ın Çaydamar Mahallesi’nde bazı evler son bir haftadır kene istilasına uğradı. Semt sakinleri keneleri elektrik süpürgeleriyle çekerek, sıcak su dökerek ve yakarak yok etmeye çalışıyor.”

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/6639053.asp

“AA - ÇORUM - Kene ısırığıyla bulaşan kırım Kongo kanamalı ateşi hastalığı (KKKA) yine can aldı”

http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=220640
    Tarih: 04 Haziran 2007 15:18 Ekleyen:

• Türkiye Cumhuriyetine, lailiğe, demokrasiye, Ülkemizin  birlik ve bütünlüğüne, Atatürk ve silah arkadaşlarına dil uzatan, terörü  destekleyen, açık ya da gizli şeriyat özlemi içinde olan her kişi ve kuruluş  bu ülkenin DÜŞMANIDIR.
    Tarih: 04 Haziran 2007 13:22 Ekleyen:
  • Sayın Davut Bey,
    Önce o bana aynı sözleri söyledi hem de uzun zamandan beri. Yoksa insanlar hangi görüş ve düşünceye sahip olurlarsa olsunlar ben onlarla aynı fikirde olayım veya olmayayım.
    Onlar benim ben onların görüşlerini kınayabiliriz fakat kimseye köpek demem benim haddim değildir ve bundan sonrada olamaz. Ama bu bana ne yapılırsa yapılsın benim suskun duracağım anlamına gelmez. Tabii bana köpek diyene bende havlayan köpek gibi lakaplar bulurum. Burada hiç kimse iki satır yazmaktan aciz değil.
    Niyetinizi bilmediğim için şimdilik sizi iyi niyetli olarak yorumluyorum. İnşallah iyi niyetiniz devam eder.
    Şimdilik saygılarımla.
    Tarih: 04 Haziran 2007 00:13 Ekleyen:
  • sayın Faruk Elmasoğlu kışkırtıcı yazarak kendisi gibi düşünmeyenlere hakaret ediyor.Mesela Ceval Beye köpek diyor...

Site yönetimi engel olmuyorsa Ceval BEy ne yapsın yani....!!!

Saygılarımla....
    Tarih: 03 Haziran 2007 23:29 Ekleyen:
  • “TEK YUMRUK OLACAĞIZ”

Okul Müdürü Ali Özerten'in de katıldığı ‘Pilav Günü’nde, Antalya İmam Hatip Lisesi Mezunlar Derneği Başkanı Avukat Rıza Sümer, okullarının 1956 yılından bu yana 10 bin mezun verdiğini söyledi. Sümer, “Amacımız bu mezunları bir araya getirip tek yürekte buluşturmak. Allah izin verirse bu amacımıza yakın zamanda ulacacağız. Bütün İHL'liler biraraya gelerek tek yumruk olacaklardır” diye konuştu. Mehteran takımının mehter gösterisi yaptığı ‘Pilav Günü’nde, ‘Minik Dualar Grubu’ da müzik dinletisi sundu.
    Eğitim-İş Antalya Şube Başkanı İbrahim Daş, söz konusu açıklamanın 15 milyon öğrenci, bunların aileleri ve öğretmenlerine yapılan hakaret ve saygısızlık olduğunu söyledi. Okullarla ilişkili dernek yöneticisinin insanları rencide edici açıklama yapmasını kınadıklarını belirten Daş, “Bu tür açıklamalar toplumu çatışma ortamına sürükler. Okulları fuhuş yuvasıymış gibi gösteren açıkmaları yapan kişi, öğrenci, veliler ve öğretmenlerinden özür dilemelidir” dedi.
    Eğitim-Sen Antalya Şube Başkanı Kadir Zeybek ise sözkonusu açıklamayı yapanı değil, yaptıranı sorgulamak gerektiğini söyledi. Zeybek, “İmam hatip liseleri dışındaki okulları aşağılayan yaklaşımı kabul etmemiz mümkün değil. Kim bu adam? Ne hakla böyle bir sözü söyleyebiliyor? Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı bir okulda böyle bir açıklama ne cüretle yapılıyor. Bu çağdışı yaklaşımları toplum, görmeli, bilmeli” diye konuştu.
    Zeybek, sözkonusu etkinlik ve konuşmanın Antalya İmam Hatip Lisesi bahçesinde yapıldığını belirterek, “Bununla ilgili Milli Eğitim Müdürlüğü ne yapacak, merak ediyoruz” dedi.
    Tarih: 03 Haziran 2007 14:22 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!